Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No one can stop Death!
Subs: Fabianski, Monreal, Vermaelen, Jenkinson, Flamini, Gnabry, Sanogo
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Arsenal may be about to lose one of their top scorers from the last two seasons after his wife demanded he find a transfer back away from London and England.Olivier Giroud's other half, Jennifer, has demanded he secure a move away from the Emirates Stadium club and return back to France after a series of scandals. The Gunners centre-forward issued an apology on Twitter after photos emerged of a hotel encounter with a model in a Sunday paper reportedly taken the night before a game.
The Sun claims the 27-year-old has accepted the Arsenal striker's apology but has demanded they move back to France as soon as possible. This has been mooted as a possible reason behind Giroud recently being pictured meeting with influential agent Muzzy Ozcan, though his agent denied it was anything to do with a transfer.
“She’s
No one can stop Death!
holnap meg hajrá MU 😄
No one can stop Death!
.:SOLIDUS:.
Sõt, Rosicky idén agyba-fõbe veri Özilt a pályán, Gnabry meg sokkal lelkesebb, jobban ég benne a tûz és ráadásul sokkal gyorsabb játékos is.
Én jobban hiányolom Rambo-t, Jacket meg Theo-t, mint 100 Özilt.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
<#kuss>#kuss>
No one can stop Death!
Martinez has impressed Wenger and the rest of the Gunners’ hierarchy with the style of play he demands – a cultured passing game – and by the way the 40-year-old handles himself.He was appointed on a four-year contract at Everton in the summer after David Moyes’ exit to Manchester United.It is believed discussions have already been held within the club about the suitability of Martinez as an eventual replacement.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
But it is understood that the Gunners boss has ruled it out even though agents are trying to push a deal.
No one can stop Death!
Arsene Wenger is demanding final say on transfers before committing to a new contract with Arsenal.Wenger is anxious to retain full control on comings and goings as he prepares to commit his future to the north Londoners.
Arsenal’s majority shareholder Stan Kroenke has confirmed Wenger will sign a new long-term deal, effectively tying the 64-year-old to the Emirates for the rest of his career.
But the manager wants to remain chief hirer and firer.
No one can stop Death!
Remelem megnyeri az Arsenal mind az FA mind a Premiere ligat is. Remek formaban levo szimpatikus csapat.
Elõször is a bíró nem volt következetes. Ha Poldi-Lahm esetet továbbengedte, akkor utána a Cazorla megindulást is tovább kellett volna, illetve Robben-Kos eset sem bünti. Viszont Poldi lökését személy szerint én is befújtam volna, ahogy a tizit is. Szóval a bíró hasonló eseteknél különbözõ módon fújt.
De nem ezeken múlt. Miért nem? Mert teleszart gatyával mentek ki a pályára, végigóvatoskodtak úgy több mint egy félidõt, hogy 2 gólos hátránnyal kezdték a meccset. Kérdem én, hogy ezért mit kell óvatoskodni? Ütni-vágni kellett volna a Münchent, de ehelyett be voltak szarva, szerintem maguk sem hittek a továbbjutásban, pontatlanul és idegesen játszottak elképzelés nélkül. Nem volt bal oldala a pályának, mert Vermaelen fele annyit nem futott fel, mint Gibbs vagy Nacho szokott, védelmére legyen mondva, hogy nem is az a kedvelt posztja. Az egyenlítés után ébredt fel megint mindenki, illetve Rosicky azért megint látványosan többet mutatott, mint Özil. Ox az, aki meccsrõl meccsre hajt, mint az állat, nem hibátlan a teljesítménye, de küzd fogcsikorgatva. És jót szólt alább Oziris is: nincs ütközõ emberünk. Bár Arteta játszik azon a poszton, olyan gyönyörûen hagyta elmenni középen az embereket, hogy már majdnem én pattantam fel az ágyból, hogy utánafussak. Nagyon szeretem a csávót, de vkp-ként nem az igazi és sose lesz az.
Ez a meccs csak amolyan alibi meccs volt. A München nem akart kikapni, de vért sem akartak izzadni a továbbjutásért. Az Arsenal meg nem hitt a csodában és nagyobb égés nélkül akarták lehozni a meccset. Innen nézve elégedettek lehetnek a csapatok, ellenben mi, Arsenal szurkolók.
De ha azt nézzük, hogy a világ legjobb formában lévõ csapata ellen búcsúztunk nagyobb égés nélkül, akkor azt mondom egye fene, jöjjön hát az FA Kupa.
Viszont az Arsenal saját magának köszönheti, hogy a Bayernt kapta újfent és újfent ki is estek, mert ha nem lazázzák el Nápolyban az utolsó csoportmeccset, akkor most akár örömittasan is ugrálhatnánk.
ez a bayern jobb volt.
a tavalyinál is. azaz fejlõdünk,csak kicsit lassan.<#idiota>#idiota>
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
tessék 😄
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Csak az a baj, hogy ötlettelen a játékunk. Özil 0, Podolski szintén, oxi, cazorla próbálkozik, giroud-ban látszik, hogy focizna, de sajnos nincs 5 jó passzunk egymás után.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...
Fabianski - Sagna Mertesacker Koscielny Vermaelen - Arteta Oxlade-Chamberlain - Cazorla Ozil Podolski - Giroud
COME ON YOU GUNNERS!!

Jenkinson kellene Lambert-nek a Villa-hoz a nyáron,Morata pedig kell(ene)a T'ham-nek,ill. áll. Moyes is agyal rajta,ha a PSG nem adja kiszemeltjét.
Inkább dobjon hozzá a Fõnök,aztán csapjon a lecsóba egy minõségibb támadóért.
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A livescore oldalán néztem a felállást. Nem lesz könnyû feladat.
A cserék nincsenek feltüntetve de gondolom podolski és chamberlain ott lesz. Nagyon hiányolom a sérült wilsheret és ramseyt, velük nagyobb volna az esély. 3,5 az odds X2-re. Mit szóltok ?
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
msn:[email protected] bárki felvehet
No one can stop Death!
No one can stop Death!
The likes of Olympique Marseille midfielder Maxime Lopez and PSG youngster Adrien Rabiot will have been discussed. -daily mail-
No one can stop Death!