31698
-
Dean Winchester #29899 vela jön akkor a csatárprobléma megoldva :D
mire véget ér az átig időszak mindenki egészséges lesz így meg azt fogja mondani a főnök ,hogy tökéletes a keret, kit ültessen a padra mikor jobbnál jobb játékosokkal van körülvéve :DDDD
aug 31 az átig időszak vége? bocs ezzel mindig gondva vagyok :D -
#29898 nos vela,úgy néz ki visszatér,visszavásárlási opcióval,oké hogy spanyolban ment neki,de itt nem fog sok vizet zavarni újfent.egyre jobb,az idő pedig megy,tököm kivan az átigazolási hozzá állással ennél a klubnál... -
#29897 Poldi 3gólpassz,1gól az örmények ellen.a góljánál Özil adta a gólpasszt. -
#29896 vicces ez a szüttyögés",amit idén is le bírunk hozni igazolások terén..."Arsenal have failed with an opening offer for Cardiff City goalkeeper David Marshall.Arsenal have had an initial offer of around £6m rejected by Cardiff for Marshall. The Scottish goalkeeper won rave reviews last season despite the South Wales club being relegated, and Arsene Wenger needs competition for Wojciech Szczesny after the departure of Lukasz Fabianski to Swansea."
Lorenzo Insigne lesz figyelve,dettó a VB-n, és Wenger "keen on bringing a new striker to the Emirates Stadium this off-season and will look to go after Insigne who is valued at around £17million.The five-time international is expected to be a key player in Cesare Prandelli’s Azzurri squad in Brazil and if he performs, could land himself a big-money move to the Premier League."
-
#29895 nyugi,figyelik a német válogatott fizioterapeutáját is... -
#29894 ez vicc... :D :D -
#29893 Arsenal are ready to sign Real Sociedad striker Carlos Vela.
The Sun says Vela is coming back to the Emirates Stadium - for just £3.25million.
Costa,meg Benzema,Morata,mi?! ez is meglesz,"óccsóér'".
20millióból lesz ÁLOMCSAPATUNK.keret komplett fizetésével együtt.
-
#29892 nyugi van.
a Nice kapusát figyelik(!),a VB-n.()
Ospina is available for around £3.5million and the clubs have discussed a potential deal in the window.
-
#29891 Abszolút szívesen látnám, klasszis csatár. Lehet, hogy paraszt, de részben azért, mert igazi győztes és bármilyen eszközt bevet a győzelem érdekében. Pont mint Suarez. Inkább legyen egy ilyen csatárunk, mint mondjuk egy Balotelli féle paraszt, aki akkor játszik jól, amikor jó kedve van, ha rossz, akkor meg sétálgat a pályán és picsog. -
#29890 Titta öröm, titta bódottág ez a topic. -
#29889 pedig pénz van, a liverpool is lassan bejelenti emre can-t,mi negint nem csinálunk semmit.bosszantó.na hol az több mint 100 millió szponzori pénz játékosokra?gratulálok a vezetőségnek,jövőre a negyedik hely sem lesz meg.bl selejtezőn meg kikapunk.... -
Dean Winchester #29888 most az oké,hogy egy patkány de itt az elveken van a hangsúly,hogy más csapatok igazolnak minőségi játékosokat mi meg ülünk a seggünkön.....
mert attól hogy egy féreg attól jó játékos :D -
#29887 őszintén. Costát szívesen láttad volna az Arsenalba? egy olyan patkány nem való a csapatotokba, pont a chelseabe való muringyó k*rvájának -
#29886 Atlético de Madrid and Spain striker Diego Costa has passed a medical at Chelsea Football Club ahead of a £32 million move to Stamford Bridge. (BBC)
Gratulálok ismét Wenger-éknek. Chelsea jövő évi csatársora: Costa, Lukaku, Torres, Ba(?). A miénk meg Giroud, Sanogo lesz?! Már várom a következő nyilatkozatát Wenger-nek, hogy ők kőkeményen dolgoznak az igazolásokon, de a csúnya, rossz pénzes klubok mellett nem könnyű vásárolni.
Komolyan, csoda lesz, ha egy Wilfried Bony-t megtudunk majd szerezni... -
#29885 Nem értem miért nem lehet a Pool példáját követni és hamar letudni az igazolásokat. Szereztek egy jó cserecsatárt, Emre Can-t nemsokára véglegesítik és valószínűleg a Soton is elfogadja a 25 milliós ajánlatot Lallana-ért.
Mi meg lófaszt nem csináltunk eddig, talán egyedül a Remy-s hírnek van alapja, de arról is kuss van már egy hete. Azt vártam, hogy a VB előtt legalább Aurier-t bejelentjük, de úgy tűnik, még ajánlatot sem tettünk. Félek, hogy megint csak a BL play off után fogunk igazolni... -
#29884 Chelsea have struck terms with wantaway Barcelona midfielder Cesc Fabregas.El Mundo Deportivo, which has close ties to Barca, says the Blues had reached an agreement with Fabregas. However, the clubs still need to agree a fee for the Spain star. It is believed Barcelona are holding out for £29.2m. Fabregas reportedly would have preferred a move back to Arsenal but when it became clear that was not a possibility, he was eager to stay in London. -
#29883 Mascherano és Tevez után lehet annyira nemis lenne vicces ,najó de:D -
#29882 akkor https://twitter.com/WestHam_Central/status/473489761584570368/photo/1
-
#29881 -
#29880 "Aurier sincs még meg,rögtön 2másik angol csapattal kell "megküzdenünk" a legfrissebb hírek szerint.(neveket nem írtak)" #29872
az egyik kiderült,meglepetésre a Pool az...
-
#29879 "ezzel be is állhat a sorba,ha összejön..."
dettó erre értettem én is. -
#29878 mondjuk akkor,amikor a múlt héten megtekintette az edzőközpontot is.
esetleg.nem voltam ott,és konkrét dátumot sem olvastam,"csak" lehoztam,mint infót. -
#29877 hát mindenképp repülőre szállás elött :D manapság már fapados is gyorsan fordul angliából oda vissza,lehet nem is járt londonban,vagy nem szállt föl a spanyol csapattal,vagy a spanyol csapat is londonból indult,ki hisz a sajtónak manapság... :) -
#29876 mondjuk azt nem tudom hogy mikor ma szállt repülőre a spanyol válogatottal braziliába :D -
#29875 ha tényleg odamegy akkor nasri-van persie magasságokban fogom szeretni... -
#29874 csakis úgy.
áll. orvosin járt Fabregas London kék felében -
#29873 idén is csak pletykákat igazolunk,nem hoznak ide senkit,komolyan lassan eret vágok,de hosszába... :D -
#29872 amúgy nagyjából 3óránként hozzák szerencsétlent szóba csirkékkel(!!),mu-val,Kékekkel...kabaré.
Aurier sincs még meg,rögtön 2másik angol csapattal kell "megküzdenünk" a legfrissebb hírek szerint.(neveket nem írtak)
Vela az Atl.Madridban köthet ki(annyira már nem igyekszik vissza...),valamint W.Bony-ra szánna a Főnök 25m fontot...
-
#29871 épp olvasom, a Mundo Deportivo hozta le a cikket.
annyira gáz ott neki, hogy lelép a Cselszihez???!
ezzel be is állhat a sorba,ha összejön... -
#29870 úgy legyen,az orvosi stáb meg húzzon a picsába. :D -
#29869 Én úgy gondolom, hogy jövőre már reális elvárás egy újabb (bármilyen) kupagyőzelem. Ha ez nem jön össze, ha nem változtatunk a hozzáálláson, ha marad a posvány, semmit nem ért az idei FA kupa.
Egyelőre csak üres frázisokat érzékelek, agilis, ambiciózus intézkedéseket nem. De remélem, hogy iszonyatosan rám cáfol a klub! :) -
#29868 a liverpool már belekezdett tavaly is ez volt és majdnem befutottak az első helyre,itt megint csak a baszakodás,meg a "nem adunk 9-nél többet",vagy "megvárjuk a vb végét hogy még a fos játékos ára is az egekben legyen" fantasztikus hozzá állás megy... -
#29867 Nincs kedvem egy újabb megaláztatáshoz. Bőven elférne nálunk, ilyen sérülési mutatókkal mély keret kell, a mienk pedig minden csak nem az. Nagyon örülök az FA kupa elhódításának, hatalmas szurkolás volt az AnKert-ben, de most már itt az idő mutatni valamit az átigazolási piacon is. Legalább az akarást... -
#29866 nah,tessék:
"Spanyol lapértesülés szerint a Chelsea a Barcelona spanyol középpályásával, Cesc Fabregasszal pótolná Frank Lampardot a középpályán.
Lampard a hírek szerint közel áll ahhoz, hogy David Villához hasonlóan az MLS új csapatához, a New York City FC-hez szerződjön, miután szerződése lejár a „kékeknél”.
Szintén nagyon esélyesnek tekinthető, hogy Fabregas sem folytatja jelenlegi csapatánál – egyes források szerint a 27 éves középpályás már el is döntötte, hogy távozik. A korábban az Arsenalt erősítő, világ- és Európa-bajnok játékos hajlik rá, hogy visszatérjen a Premier League-be, és előkelő helyen szerepel a Chelsea-t irányító José Mourinho kívánságlistáján." -
#29865 a cikk alapján ha londonban kötne ki szerintem a chelsea lenne a befutó,csak ha már a pénzt nézzük.de ki hisz manapság ezeknek a híreknek,egy hete még arról cikkeztek hogy a barca és cesc között minden rendben.megint van valami amin lehet csámcsogni,csak mert 2016-ban lejár a szerződése... én már nem hiszek el semmit.mindig jönnek a hírek hogy ez jön az jön,aztán persze az utolsó másodpercig nem igazolnak senkit,akkor meg beesik valami félsztár meg egy fiatal "reménység" aki persze alig fog játszani.már rég igazolni kellett volna sagna helyére egy minőségi védőt,giroud mellé-helyett meg egy klasszis csatárt,és egy jó kapus sem ártana... nem is írok neveket,mert úgy sem lesz belőle semmi.... -
#29864 kijár az elismerés a lányoknak is :) szép volt!! -
#29863 vagy Arsenal,vagy marad nálunk,neki semmi köze a Chelseahez,miért menne oda? -
#29862 erős a gyanúm hogy a chelsea lesz a befutó cesc-ért.majd kiderül. -
#29861 QPR, most jutottak ujra fel, ambiciozusak, Graneroval ketten vinnek a KP-t:D
komolyra forditva: Elegge meglepodnek, ha hozzank jonne:S Ki helyett? Oscart nem hiszem, hogy kiteszi Jose.. -
#29860 azt nem tudom,de "Arsenal have passed on the chance to re-sign Cesc Fabregas from Barcelona.Arsenal have turned down the chance to sign Cesc Fabregas even though the player is available for £30million.
Barcelona are willing to sell the player for £30m and are contractually obliged to let Arsenal match any bid they receive.
But it is understood that, with Mesut Ozil and Santi Cazorla already in the squad, Arsenal priorities are elsewhere..."
Kékek?(London, a csirkéket megmosolyognám,szal'...)