Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Hát ez nagyon megalázó... Éreztem bazdmeg már az elsõ meccsen is csoda, hogy leikszeltünk 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Relinho
jön Dudu és Adebayor=2,2gól😄 fõ az optimizmus

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

Gunnersboy
Traore játszatását nemértem, már meccsek óta nincs formában azon kívül hogy nem sokat játszik a felnõttcsapatban, de láthatóan nincs a kezdõcsapat szintjén.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ne te neh<#wow3> kivégzés...
Gunnersboy
pffffff, mitfognak lehozni az ujságok ebbõl, megin le leszünk írva, aztán megin koppannak

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
4-0...

kis is nyomom a picsába

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Jagumo
részvétem :S

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

vmvr
ha a realitást nézzük, akkor nem. de a labda gömbölyû megtörténhet bármi, de nem érzem a küzdeni akarást, csak a kétségbe esést.

Relinho
innen szép felállni,kérdés,hogy sikerülhet?!

Relinho
a védelem nagyon nincs a helyzet magaslatán.... 😞

vmvr
9-ért adta tavaly, gondolom volt akció is, akkor 7 k-ért

Gunnersboy
de megdrágult tavaly óta nem? :o én anno 7k-ra emlékeztem

navégremár valaki meg tudta mondani<#eljen>
Gunnersboy
stabilizálni kellene a védelmet vagy egy szûrõvel játszani mert ez így nagyon necces a továbbiakban, belefuthatunk egy nagyobb arányu vereségbe is akár

vmvr
fehér, igen.

van rajta a csikozás, ami nem csikozás, hanem ilyen irományok Herbert Chapmanrõl

vmvr
itt kezdõdik az égés...

faxom, pedig fabianski még rajta is volt...
ilyen a világon nincs<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Gunnersboy
mosmár mennyenek a faszomba

a fehér mezed van?

mertha igen, akkor az érdekelne, hogy milyen feliratból van rajta a csíkozás? 😄
Gunnersboy
faszm, elfelejtettem hogy nemvagyok VIP nemtudok szerkeszteni, naszoval
...de már csak 2-t tudunk cserélni

mondjuk, ha Flamini bejönne, Gilberto visszatudna lépni a védelembe és akkor lényegesen javulna az a szekció is

Gunnersboy
Flamini, Adebayor, Da Silva sokat lendítene a játékon

Relinho
amúgy nekem hoyte nagyon nem tetszik mint belsõ védõ dehát nincs mit tenni Toure és Song afrika kupán Senderosnak meg eltört az orra szal sérült,én Wenger helyében behoznám még Flaminit és Adebayort is de hát a mester eldönti mi legyen a jó

Relinho
legyen igazad azt kívánom

II Rocky II
meg annyi is nincs mit szépíteni...ha tetszik ha nem továbbmegyünk <#vigyor2>
#8180: hát igaza van mert tényleg nincs vége 😊))

24 - Exile -Nov.23

vmvr
vágunk nekik 4-et a második félidõben, mint az Evertonnak. ennyi😊

Gunnersboy
még nincs vége a meccsnek tudtommal....<#boxer><#boxer><#duma>

II Rocky II
<#banplz>huzzámá a piscsába télleg..b+ félidõ elkönyvelni a vereséget ..mien drukker vagy te már megbocsáss...
ja értelek csocso igy világos😄amugy egyetértek veled semmi helyzet ,míg a Spurs 2 gól + kapufa +szép passzok szép játék.nem ülnek az eredményre még ez jo.Tisztinai kell a fejeket,támadni kell gyõzni kell,legalább kiegyenliteni mert a végén mindig jok vagyunk..szal a hosszabbításban meg ugyis találnánk egy gólt és mehetne a döntõ aztán.

24 - Exile -Nov.23

grebber
Bazzeg kiestünk mindegy no FA Kupában remélem azért nyerünk majd Newcastle ellen!

Next PC upgrade: 2022

csocso14
Ez csak úgy mondom, hogy égés, hogy nem mi vezetünk, nem azt mondom, hogy 1-0-rá vesztésre állunk hanem azt, hogy égünk, rövidebb velõsebb én mindig ezt mondom minden szituban, tv elõtt vagy saját magamak ha focizok, na mind1.
Nagyon pörög a tottenham, nagyon jók most nehéz lesz innen tovább menni, még 1 épkézláb helyzetünk se volt:S

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

II Rocky II
messze nem égés...3-0 az kicsit az...Tottenham ellen mértvolna égés..de remélem megfordítjuk naaaaaaaaaaaa.:@@@@:SSS
ááh jo formába van Berbatov és Kiin is sajnos...vmeik kommentár meg más is mondta tán hogy: a Tottenham teljesítménye Berbatov teljesítményén alapul.Ha õ jó és megy neki akkor a csapatnak is megy...

24 - Exile -Nov.23

csocso14
Nekem az 1-0 már égés, mivel nem mi vezetünk, most meg még inkább.

II Rocky II
a kapufa mentett meg minket most is..bendtner áááá nme birtam amugy a srácot..golt lö néha oké de öngól áááá...2.2 akkor is hosszabbítás lenne.

24 - Exile -Nov.23

napasszamek :S
vmvr
Bendtner házszámot tévesztett<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

a rohadt kurva életbe:S:S:S:S:S:S nem lesz ez így jó, tottenham ellen nem eshetünk ki

igen, arragondoltam 😄
gondolkodom a fehér mezen... lehet megveszem
vmvr
ruhabazar?

én rendeltem idei vendégmezt, csak ajánlani tudom az oldalt, eredeti a mez, a srác is korrekt.😊

Gunnersboy
irdle nyugodtan, sopilerbe irhatod

rendelt már itt valaki mezt arról a bizonyos gportálos oldalról?(nem linkelem, mert szerintem az reklám lenne)
5w0rdf15h
megfordítják a srácok nopara 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

simán megfordíthatjuk még bõven...
vmvr
azért az égéstõl még távol áll-.-

csocso14
Már is égünk 😞

sport2 21:00
vmvr
sport tv adja

grizzly21
de mi ez a hello ?

Gunnersboy
tv adja a meccset?

Kaplan
Isten ments... Nem értem, hogy korcsulhatott be mindenki ennek a szarnak, így már még funnak sem az, hogy minden második logo ilyen.. nevetséges.😊

Ma pedig nagyon oda kell figyelnünk mert könnyen kizuhanhatunk ha nem adunk ki magunkból 100%-t.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kraawz
hello kittys eredmenyjelzot a nepnek ! 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

vmvr
kérjé' te is😊))