31698
-
#29939 a jó csatár tutira nem Vela,akiről 8m font ügyében lemondtunk. -
#29938 remélem cserébe az utolsó pár napban megint húznak 2 nagyot,és jön 2 özil szintű igazolás.kár hogy özil a szezon végére beszürkült... de biztos hogy magára talál,csak kéne egy jó csatár akit kiszolgálhat. -
#29937 HA Koke-t elviszik,évi fizuja 6millió lenne,pay-cut is megoldódna.
hazamenne ő is??!
túlzásba esésről szó sincs,de igazolásokról sem nagyon.időben rendezni kellene a keretet,a VB után lelépnek nyaralni,miegymás, meg az élelmesebbek(jobban gondolkodók?)elvisznek szinte minden minőséget a lehető legrövidebb idő alatt.
nem minden utolsó pillanatos noname vált be az elmúlt pár évben.
az ERŐSÍTÉS pedig kell. -
#29936 Azért ne essünk túlzásokba srácok. Én is türelmetlen vagyok az igazolások miatt, de még korai ostorozni Wenger-éket.
Sagna stabil játékos, de már túl van a karrierje csúcsán, egy új emberrel megint évekre bebiztosíthatjuk a RB posztot.
A Vermaelen-es hírt addig nem kell komolyan venni, amíg a Telegraph-tól veszi át a többi pletykalap. Ha megy is, akkor meg olcsón hozunk egy back-up CB, mert a MU elleni meccsén kívül nem hozott le túl sok jó meccset beugróként Verma.
Santi-s hír meg vicc, idén hosszabbított.
-
#29935 Jól áll a szénánk, rengeteg pletyka a távozókkal kapcsolatban. (Szigorúan csak a minőségi játékosainkról.) Érkezők? Nehogymá', sehol semmi. Nincs ezeknek faszuk, néha erőt kellene demonstrálni mert ezért nézi hülyének mindenki a klubot. -
#29934 na azért ha santit elengedik tényleg elkezdek rinyálni! -
#29933 Arsene Wenger is ready to let Thomas Vermaelen join Manchester United but only if he can identify and sign a replacement first.
Arsenal playmaker Santi Cazorla may accept a pay cut in order to join Atletico Madrid this summer. Reports suggest the Spain international is keen to return to his home country after two years with the Gunners - although his wage demands remain a stumbling block for now.(5m EUR/év)
-
#29932 mondjuk a kos-merte duó miatt került ki,sajnálom hogy elmegy.ez van,sok sikert neki,de miért pont oda? :D a zsé biztos közbeszólhatott,meg a united is elkezd költekezni(ferdinand helyett pedig gondolom egy minőségi angol ligában edződött védő kellett nekik).bár egy shaw még nem egy bomba igazolás,de vermával jól járnak.következő szezonban csak azért is hajtani fog.ahogy nézem a vébét,lehet hogy jobb is hogy nem vásárolunk,mert hullanak a játékosok mint a chemotoxal lefújt legyek... -
#29931 Thomas Vermaelen has agreed a shock deal to join Manchester United and could complete a move to Old Trafford after the World Cup finals. Vermaelen has verbally agreed a deal with United that will see him earn around £100,000-a-week. The 28-year-old, who has spent the last five years with Arsenal, currently earns a reported £70,000-a-week. -
#29930 gondolom ferdinand pótlására -
#29929 De mi a francért kell neki is Anglián belül csapatot váltani ? Ekkora visszalépés a Serie A ??(a Napoli már tavaly is akarta) -
#29928 Verma már a unitedé úgy néz ki -
#29927 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arsene Wenger could lose another of his Arsenal defenders this summer after it emerged that Athletic Bilbao want to sign Spanish left-back Nacho Monreal.8milliót adnának,fontban.Verma--->mu,esetleg Cazorla->Atl.M.20millió euróért...tudom,pletyka,kár,hogy több.mint fele "bejön"...
lesz itt 100millás összeg,eladásban. -
#29926 sem Kos,Sagna,,sem Giroud nem kezdő ma... -
#29925 Pont most irtak meg! -
#29924 Ha már Vela-t elcsesztük, reméljük, hogy ő befog válni. ;)
Gyors, technikás, erős, lényegében ingyen van egy Loic Remy típusú csatárunk. És végre egy játékos, aki a nagy meccseken nem görcsöl be(ugye a MU elleni bombája sem volt csúnya). -
#29923 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Of course I have to go back because I have a contract with Arsenal. But the most important thing just now is my country and the World Cup." -
Balázs 17 #29922 elvileg most kapta meg -
#29921 a munkavállalásit az államtól nem kapta meg, vagy a klubtól? nem tudom hogy megy ez :D -
#29920 Joel Campbell-t nézte tegnap valaki az uruk ellen? Ha a többi meccsen is képes lesz hasonló teljesítményre, akkor én megadnàm neki a lehetõséget közèpcsatàrként a kövi szezontól. Egy Walcott-Campbell-Ox tàmadóhàrmas mögött Özil ùjra villoghatna. Végre törtènt valami pozitivum is eddig a nyàron, hajrà Campbell. -
#29919 igazatok van,maradjon minden a régiben,kupák nélkül,mert jó ez így,ha a 4ik helyre mindig jó a keret igazolások nélkül is,akkor talán ki tudja,de pár új igazolás nem oszt lefele,csak felfele vagy én vagyok a hülye hogy így látom?igen rinyálok mert már évek óta megérdemelnénk egy jobb szereplést...
-
#29918 oké.majd augusztusban találkozunk.
(Mandzukic??! hagyjuk is...) -
#29917 Nyilván uncsi a 4. hely meg a pöcsölés, de az is uncsi, hogy akárhányszor bejön az ember ide csak rinyálást lát. Mindent akarunk és most rögtön. Legyünk már annyira türelemmel, hogy ha majd augusztusban is így fogunk állni, akkor kezdünk el siránkozni. Most minden VB lázban ég, minden valamire való játékos Brazíliában van és marhára leszarja a klubfocit, mert mindenki a saját válogatottjára összpontosít. Attól nem fognak Wengerék megvenni holnap egy Mandzukicot csak mert itt mindenki sír egy normális igazolásért. -
#29916 ha lejössz a szerről,talán értelmesebben fogalmazol.nem bántásként,tényleg.
teljesen igazad van,a 4.hely adott jövőre is,sőt,lehet,hogy egy újabb kupa sem kerül megint 8évünkbe...
követni kellene az előzetes halandzsázást a vezetőségtől(VB előtt igazolni,mindenképpen,100milla van játékosokra,sőt,tavaly is hoztunk egy slágersrácot,40milla felett,minden okés...)érthetőbb lenne a "rinyálás" is.
megtapasztaltuk a tökölés hatásait,naná,hogy változást akar minden igazi Ágyús.
még Fabregas-hoz,utoljára: a mu-ba ment volna, de "the midfielder was urged to reject United by his girlfriend Daniella Semaan."
kis papucska.
-
#29915 Istenem, hogy itt egyesek mennyit tudnak sírni minden átigazolási szezonban, hogy ezt nem vettük meg azt nem vettük meg a másik csapat már kiket vett meg mi meg mèg senkit így az első 20-ba se leszünk benne ès lásd minden egyes èvben a sok rinya meg sötèt jóslatok ellenére még van a 4. hely ès most FA kupa is a zsebben van, de biztos igaza van a sok kis pityogónak hisz a tottenham is vásárolt ès lásd milyen jó csapat lett :D úgy, hogy sírjunk tovább az biztos segít ès Wenger pápa ágyba főbe fog vásárolni, mert az jó. További kellemes napot ja ès jó rinyálást kedves kislányoknak :) -
#29914 majd megkapja cesc a londoni szurkolóktól mint ashley cole.grat a vezetőségnek hogy nemhogy idehozzák erősítésnek,de még hagyják hogy elvigye a chelsea,és még ott lesz diego costa,talán mandzukic,olyan keretük lesz a kékeknek -sőt a tehetősebb klubbok mind vásároltak már,kivéve persze minket-,hogy szerintem szezon kezdet elött egy nappal alá is írhatjuk hogy nemhogy bajnok esélyesek sem vagyunk,de még az első 5be sem férünk majd be... imádom ezt a minimalizmust,én mondom a legtöbb szart amit szurkolóként át lehet élni,azt itt 2006 óta arsenal szurkoló megkapta... bekaphatják -
#29913 Henry mondott: "Congrats Cescky. Shame it wasn't the red part of North London but I wish you the best" -
#29912 inkább nem mondok semmit... -
#29911 dettó sajnálom,de ettől még gusztustalan. mér' nem mindjárt a Szpörsz? ja,ők nem hívták.mu-nál meg Van Gaal úriember,nézett inkább valami más opciót.
Murinnyó nem csak a pályán,azon kívül is veri (évek óta)a Főnököt... -
Dean Winchester #29910 wenger ott folytatja ahol tavaly abbahagyta és ezt most igazolja a fabregas üzlet is.
oké h nincs szükség MOST rá, de mi lesz ha lesérül 1-2 játékosunk? milyen jól jönne egy ilyen szintű játékos, rotációban is simán elférne.
egy fszkalap az öreg, nem tudok rá jobb szót találni, de azért sokan írhatják hogy wenger tud meg satöbbiiii
én sajnálom h nem igazoltuk le -
#29909 Bármelyik csapatba beférne a világon, szóval sztem itt inkább vmi másról lehetett szó, pl Wenger is megsértődhetett, amikor elment és most azt mondta, hogy akkor itthagytál minket, most akkor edd meg, amit főztél.. csak tipp... -
#29908 meg azert szerintem a penz nagy ur a mai fociban az jelenti a statuszt nekik -
#29907 nem is tudom mit kene irni erre... oke h csatar meg jobbhatved kell meg satobbi de egy fabregast igy kihagyni az sztem gaz.. meg ahogy el szoktak kerulni a serulesek minket -
#29906 Jah erre tudok gondolni, hogy megsertodott es ezert jott hozzank.. Bar akkor is fura a reszerol, pl, ha Drogba nem kellene nekunk, o akkor sem menne az Arsenalba, de egyetlen PL csapatba sem.
Na mind1, biztos komoly huzoember lesz nalunk is, de sosem lesz igazi Chelsea jatekos, ha ez megnyugtat titeket, bar nem hiszem... -
#29905 nem hiszem el h fabregas chelsea-s lett :( nagyon szomoru dolog. facebook oldalan irta h arsenal volt az elso szamu csapat csak nem kellett nekunk :/ -
Dean Winchester #29904 -
#29903 Song-ot felajánlották vissza ide,vagy a mu-hoz.
röhejes,ha Song->mu,Fabregas meg-->kékekhez. -
#29902 #29895-meg is egyeztek vele.
persze normális pléjerekkel nehezebben megy...
"Germany's expert fitness coach Shad Forsythe has agreed to work alongside Tony Colbert at Arsenal next season.The 40-year-old is working alongside Joachim Loew at the World Cup in Brazil but will become the newest member in Arsene Wenger's backroom team at London Colney once pre-season begins.
(Forsythe has worked with Germany for 10 years and has been largely credited with keeping the team fit and healthy before, during and after major tournaments. But he will leave to form a partnership with Arsenal's fitness coach Colbert, who has held the position for 16 years.) -
#29901 Manchester City have completed a deal for Arsenal full-back Bacary Sagna and will make an announcement at the start of next month.
Arsenal are plotting a £16 million offer for Sami Khedira, the midfielder who is due to represent Germany at this summer's World Cup.
megint a csóriskodás megy. -
#29900 nah ő kéne a csatárposztra,e ez is csak álom marad