Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
A nemzeti sport már megirta nemtom mikor nem hosszabított az Arsenallal.

Next PC upgrade: 2022

Rolka
4:1re nyertünk idegenbe! Csak nyerünk most is!
Amúgy meg most a meccs elõtt vagy után fog eldõlni Flamini sorsa! Bízzunk benne, hogy marad

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

II Rocky II
ma remélem legalább az iksz meglesz...
nagyon jó lenne úgy lezárni ezt a szezont,hogy otthon verertlenek maradtunk :]
de azért a gyõzelemben reménykedem,a 3.hely már veszélyben nincs :/

24 - Exile -Nov.23

a chelsea mez is az lett, ami ezen az oldalon ki volt rakva, szóval valszeg tényleg ilyen lesz<#eljen>
Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Arsenal Home and Away kit 3d

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
Töröltem

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

II Rocky II
törölted azokat a hsz-eket?vagypedig még itt van?😮 mert ha nincs itt akkor értem 😊 ha itt van akkor nem vágom melyek azok a hsz.k :S

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
Ott az a topik amit nyitottatok, ott lehet ilyesmirõl társalogni...mert ez a téma egyáltalán nem ide tartozik. Leszarom mit csinált mu meg ronyáldo magasról...majd ott lehet kitárgyalni az ilyesmit itt ne lássak több ilyesmit.

vmvr
na visszatértem, eddig szar volt a gépem, sg-rõl szó sem lehetett, mert meg sem nyitotta valami fos vírus😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Kaplan
Eszméletlen jó reklám komolyan mondom 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Danman
Eagles Of Death Metal - Don't Speak (Y)
amúgy tökjó videó sztem

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

II Rocky II
bemnem meg se fordult hogy valódi labdarugóról lenne szó :]]

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
megnéztem, még Barazite-rõl lehetne szó, de õ 43as mezben játszik a felnõtt keretben

szo mi szo, valoszinu fiktiv kari

lool tényleg 😄
akkor fiktív karakter lehet..
Gunnersboy
+ mióta játszik 45ösbe😄

Gunnersboy
nembiztos, RvP, az új adidas csukában játszik, ráadásul bal lábas, ésjobbal rugja a szabadot?

csocso14
Ez nagyon komoly 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

szerintem is õ lenne az 😄
ProGabe
ebbõl a topikból nem hagyhatom ki:

hogy is néztek ki a dolgok van Persie (?) szemszögébõl:

105 megás mov!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

II Rocky II
errõl jut eszembe,hogy fiatalokra épít 😄
mire összeérnek addig nem jön semmi eredmény,majd elis mennek és kezdõdik a kör elõlrõl :Ssssssss remélem azért nem fog elmenni :S (nagyon bebaszna ha elmenne Hleb is :S

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Istenem ilyen nevetségesen szánalmas antifocival bejut a döntõbe a Manchester hát a hajam kitépem! Mostmár mindegy, hogy a Pool vagy a Chelsea de könyörgöm üssék meg õket, akkora az arcocskájuk 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

5w0rdf15h
én nem értem Wengert....végre egy jó szûrõ középpályás (ami ritka mostanában) és hagyja elmenni, miközben ott ülnek a sok lóvén....simán meg tudná adni neki a fizut amit kér erre hagyja elmenni egy milanba...hihetetlen, megint megbontja a stabil középpályát, nemértem komolyan

II Rocky II
ja semmi:S 😮O de nagyon kíváncsi leszek mivel állunk neki a következõ szezonnak.remélem nem úgy hogy -4 ember és jön 1 vki 😮OO (mert *********leszek akkor :S:@:Sssss

24 - Exile -Nov.23

csocso14
Sajnálom, csak egy kétségbeesett ember megnyílvánulása volt, még mindig reménykedek, hogy nem igaz, de ez nem lehet igaz 😞

II Rocky II
ja így világos 😄,de nem jo poén 😞((

24 - Exile -Nov.23

csocso14
oda írtam, hogy csak szeretnétek, mármint, hogy jó hír legyen, de nem az :@

II Rocky II
nem értem a kommented :SOOO mieebben a jó hír???😮OOOOOOO

24 - Exile -Nov.23

csocso14
JÓ HÍR na persze csak szeretnétek -.-

minimize
MI vagyunk a legjobbak.
Go Gunners Go!!<#eljen>

No one can stop Death!

csocso14
Itt van

Rolka
Vlki majd egy összefoglalót dobhatna

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

csocso14
Hûû, ez nekem nagyon tetszett 😄 Fõleg, hogy AW-el kezdtek és õ volt az egyetlen edzõ benne és, hogy még voltak benne arsenal-osok 😄

Sztem itt vannak a legfaszább cuccok KATT 😊
grebber
Góllövölista hogy áll?

Next PC upgrade: 2022

5w0rdf15h
ej pazdet és lemaradtam róla 😞(

Kaplan
2-6 a vége😊

Gunnersboy
86' Derby County <2 - 5> Arsenal
25' <0 - 1> N. Bendtner
31' <1 - 1> J. McEveley
39' <1 - 2> R.v. Persie
59' <1 - 3> E.S. Adebayor
77' <2 - 3> R. Earnshaw
78' <2 - 4> T. Walcott
81' <2 - 5> E.S. Adebayor

II Rocky II
jó látni ,hogy végre a csatáraink eredményesek voltak és nem csak az egyik hanem mindhárom 😊)

24 - Exile -Nov.23

minimize
13'percnél kissé keveset birtokoljuk a labdát...:/

No one can stop Death!

II Rocky II
Az év (2008) angol élvonalbeli játékosa:

1. C.Ronaldo
2. F.Torres
3. S.Gerrard
4. C.Fabregas
5. E.Adebayor

Az év (2008) angol élvonalbeli csapata:

James (Portsmouth) – Sagna (Arsenal), Rio Ferdinand (MU), Vidic (MU), Clichy (Arsenal)– Ronaldo (MU), Gerrard (Liverpool), Fabregas (Arsenal), Young (Aston Villa) – Adebayor (Arsenal), Torres (Liverpool)

24 - Exile -Nov.23

minimize
gratula az érintett díjazottaknak, szuper a 4tag a legjobbak közt!!
este megütjük a Derby-t is, remélem jó 2-3góllal!!
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Gunnersboy
2007 után ismét Cristiano Ronaldo gyõzött az angol hivatásos labdarúgók szervezetének (PFA) éves szavazásán, így a zseniális portugál lett újfent az év játékosa. Cesc Fabregas kapta a legjobb fiatalnak járó díjat, három Manchester United és négy Arsenal-játékos került az év csapatába.

Ronaldo nem vett részt a díjkiosztón, hisz csapatával készül a Barcelona elleni BL-elõdöntõ visszavágójára, de átvehette a kupát Sir Alex Fergusontól.

„Nagy motiváció ez a díj arra, hogy még keményebben dolgozzak, és még jobb legyek. Annak az elismerése, hogy valóban jól játszottam, és a csapatot is megfelelõen tudtam segíteni. A díj az egész csapaté, az õ segítségük nélkül nem kaphattam volna meg” – nyilatkozta a támadó.

Ronaldo elárulta, õ maga Emmanuel Adebayorra szavazott a választáson.

„Úgy hiszem, õ is remek szezont tudhat maga mögött, ezért kapta meg a voksomat. De több játékos van még, aki kitûnõen játszott, csak Torrest vagy Fabregast említeném. Azért azt hiszem, megérdemeltem a díjat” – mosolygott.

A manchesteri támadó Fernando Torrest, Steven Gerrardot, Cesc Fabregast, Emmanuel Adebayort és David Jamest elõzte meg a szavazáson.

Az év fiatal játékosának járó trófeát nem tudta megvédeni Ronaldo, ezt most az arsenalos Cesc Fabregas vihette haza. A remek idényt produkáló középpályásnak Micah Richards, Gabriel Agbonlahor, Ashley Young és Fernando Torres voltak a vetélytársai.

„Nagyon büszke vagyok a hatalmas presztízsû díjra, és én is a csapattársaimnak szeretném ajánlani, hisz óriási szerepük van a jó játékomban” – nyilatkozta Fabregas.

Megszavazták az év csapatait is: a Premier League legjobbjai közé négy Arsenal- és három MU-játékos került, két Liverpool-, egy Portsmouth- és egy Aston Villa-spíler mellett.

nso.

Gunnersboy
nemlesz ebbõl semmi gond, vannak jó saját nevelésû játékosaink, ráadásul angolok is vannak...

pl.: K. Gilbert, Walcott, Hoyte, Lansbury, Gibbs, J. Simpson

Rolka
Annyira nem gáz mert a 25 fõs keretbe kell nevezni nem pedig a kezdõ 11-be!

Gunnersboy
Az UEFA Bajnokok Ligája 2008/2009-es szezonjában minden csapatnak négy saját nevelésû és további négy saját nemzetiségû játékost kell neveznie a 25 fõs keretbe. Pár klubnak fejfájást okozhat ez a rendelkezés, de már elkezdték a „felkészülést” az érintettek. Sajtóértesülések szerint az Inter például már szerzõdtette a következõ szezonra a 32. életévében járó Tomas Locatellit.

nso

minimize
"kár lenne, ha elveszne a tudása" olvasd el párszor, aztán értelmezd is.
nem kicsinyítem sem Anrit, sem Flaminit, itt fix. posztja volt, fõleg az utóbbi idõben.ha odaát nem jön össze minden, itt igen, lehet, h rosszul jön ki bizonyos szempontból, mint játékos. ennyi, egy mondatba sûrítve.
nem kell a <#rolleyes>, mert én sem így írtam: <#oooo>.
<#wave>

No one can stop Death!

LasCar16
elveszne a tudása...<#rolleyes> kicsit erõsen fogalmazol

#acm

minimize
"tehát boldog és büszke vagyok, hogy ebben a csapatban játszhatok."
ezt kiemelem még egyszer, mert számomra nem magyarázat Flamo esetleges lelépésére a pénz, ezen a szinten nem hiszem, hogy egy boldog, elégedett ember(aki alapember) lelép havi +10k font miatt egy sokkal gyengébb bajnokságba....õ tudja, valahol mélyen Henry sem boldog spanyolországi klubjában, bármit is állít. kár lenne, ha elveszne a tudása. tudja vki, miért hétfõn lesz a meccs a Derby ellen??!

No one can stop Death!

Kaplan
Így Arsenal és Juventus fanként azt mondom inkább ment volna a Juventusba 😞 Mindenesetre tényleg klasszis lett a srác és ezt Wengernek köszönheti.