Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2gól paszz Fabregas-tol 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Gunnersboy
egyértelmûû 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Rolka
Hát elég valószínû, hogy el megy! Mindenhol errõl cikkeznek! De ne legyen igazam ha mégis akkor 40ért eladni és az árából David Silva-t és David Villa-t meg venni!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

minimize
nem tudom, mi igaz ebbõl, de ha valóban ez van, el KELL adni:
120ezer/week
<#felkialtas>

No one can stop Death!

ajjj csessze meg, én mennék szivesen, csak nincs rá anyagi keret :S
nem nagyon jutok el az ország másik végére ötezerbõl :S
II Rocky II
off kezdete
"csokit tejet"
lehet a: csokis tejet
b: csokit tejjel ..
off vége

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
"csokit tejet"
nem inkább csokis tejet?<#hehe>
#9657:"Most töltöttem be a tizenhetediket, nekem már szabad. (mértékkel..😄DDD)"
18 év alatti személy nem vásárolhat alkoholt,akkor hogyan ihatna?
<#vigyor2>
halkan jegyzem meg h még eddig az életkorodat nem is néztem és azt hittem 20 körüli vagyol😄
más:
jegyek menyni be fognak kerülni mert az sem mellékes.
ill.
budapesti vonatállomáson lenne a tali?
este lessz a meccs a haza indulás mikor történne?
(bocs h sok baromságot kérdek de még nem volta ien távol soha 😞

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
:SADASDaasddasd kapsz majd egy kis csokit tejet :pp csak aztán anyád meg ne tudja 😄DDD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
majd veszel nekem pattogatott kukoricát apuuuu? <#idiota> véndisznó A😄_AS:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Benéztem, bazz, de csúnyán. Elnézést.😄😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Most töltöttem be a tizenhetediket, nekem már szabad. (mértékkel..😄DDD)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

5w0rdf15h
szarosok :dd

szülõi engedélyt írásban mindenki bemutatja :p

Gunnersboy
héé, énis 14-18között vagyok 😄DD

bár én nem iszom, juli 22.én már javában zajlik az alapozás a köv szezonra 😊

5w0rdf15h
14-18 között

PFFFF 😄DDD

Gunnersboy
Életkor: 18-25 között

owned 😄

Kaplan
Jajj 14 évesen az a hülye sör, megront mindenkit. Új szabály aki betöltötte az sörözhet a többieknek viszek egy karton KUBU-t! 😄DD

Na sok az off. Júli 7ig lefixáljuk ki jön onnantól kezdve a jegyek vásárlására kell koncentrálni!

II Rocky II
sör az nem smakk nálam 😄

24 - Exile -Nov.23

Legalább lesz értelme kimenni 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

csocso14
Én is mennék a meccsre, és ez az együtt utazás se rossz ötlet na meg sör 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Kaplan
Az biztos, hogy nem fog kongani az ürességtõl a stadion. 😄DD

Na Szombathelyen az Arsenal ejha ha komoly meccs lenne akkor is nekik szúrkolnék 😄

Gunnersboy
én nem szeretem a haladást 😄D

Kaplan
Aki pesti az indulhat együtt szerintem, aki meg máshonann jön az állomáson tali. Én csak azért mondtam mert akkor már csak a társoság miatt is, klántali, sörözés, Arsenal, kell ennél jobb srácok?

5w0rdf15h
pazdet 270 km pestõl kocsival D::::: 15-20 rugó lenne csak az üzemanyag és akkor még jegy...pfff na majd meglátom, bár mondjuk mercivel hamar lemennék

II Rocky II
neked a legjobb..bazz sztem egész szombathely kimenne a meccsre😄 ha nem is az arsenalnak drukkolnék már csak aért kimennék mert egy nagy csapattal játszanak😄
remélem 7-1es gyõzelem lessz.😄
bár az ien "kiscsapatok" ellen szoktak 1-2 golos gyõzelmet aratni😛
na majd kiderül 😊
aki szombathelyi most akkor kinek drukkol?hajrá Haladás vagy gogunners?XD

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
nekem max a szombathelyin mer itt lakom 😄

II Rocky II
vki szegedi nincs aki menne amugy?<#vigyor2>

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
Rockikanak sajnos nagy a kérdõjel..de am meddig kéne leadni a voksokat? jah és eggyütt??? azaz a vonatállomáson lenne a tali?

24 - Exile -Nov.23

minimize
-Kaplan
-Gunner
-vmvr
-minimize

No one can stop Death!

vmvr
jabocs😄

-Kaplan
-Gunner
-vmvr

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
-Kaplan
-vmvr

Gunnersboy
Szóval, meccs:

-Kaplan
-Gunner

Kaplan
Minden esetre azt mondom, hogy aki jönne az írja be magát a sorba és együtt menjünk legalább lenne egy fórum tali is.

Szóval, meccs:

-Kaplan

minimize
állítólag "csak" jegyirodákban lesz kapható a jegy, úgyhogy igénybe lehet venni az ismerõsöket erõsen, kb.18000 ember férhet be...

No one can stop Death!

II Rocky II
sztem nem..

24 - Exile -Nov.23

grizzly21
"These matches, which complete Arsenal’s pre-season schedule, will be shown exclusively live on Arsenal TV and Arsenal TV Online." de vajon ingyen?

Kaplan
Mi itt egymás között igazán leszervezhetnénk, mert az fc-arsenal.hu-sokkal nme igen akarok közösködni.😄

vmvr
fú, milyen figurák vannak ott a fórumon:\ szégyen bazm😄

Gunnersboy
fc-arsenal.hu -rol is egész sokan jönnének ugynézki 😄

MO. Arsenal Community 😄AD_ADd😄As

nembánnám, ha valamelyik helyi érdekû úriember majd szerezne jegyet, mert menni kéne... 😄
minimize
"Lehet ünnepelni 😄D"

kezdem is!!
Asszony is beindult rá egybõl...
<#eljen><#worship>

No one can stop Death!

II Rocky II
még az is kiderül hogy.:
"Tuesday 22nd July 2008
Kick-off 6.30pm (local time)
In Szombathelyi, Hungary."
vagyis 18.30 kor kezdik..remélem vmi nagy tévé adja ha nem tudok elmenni (ami 70%😞)
azért hátha....

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
és még azt mondjak h késve van fennt a friss hír<#eplus2>

24 - Exile -Nov.23

arsnl
arsenal.com-on már fennt van fixen a dátum..
itten

II Rocky II
amugy honnan vettétek h tuti sombathelyre jön az arsenal?:
"A hírek szerint a klub vezetése az Ausztriában edzõtáborozó Arsenalt szeretné a Rohonci útra csábítani, a mérkõzésre július 22-én kerülne sor."
ott a szertené szó :S
forrás
egy másik forrás szerint...
"A Haladás hivatalos honlapja szerint szerdán aláírják a szerzõdést az angol Arsenallal a vasi klub vezetõi."
szal tuti hírek már csütörtökön várható sztem 😄
akkor 90%sztem h jönni fog 😊

24 - Exile -Nov.23

arsnl
Nálam müxik...

II Rocky II
http://fc-arsenal.hu/ nem mükszik????:Ssssssssss

24 - Exile -Nov.23

Srácok, ha megtudjátok mennyi lesz a jegy írjátok meg létszíves <#awink>
II Rocky II
ez igaz.de akkor is jó lenne ha közelebbi helyre jöttek volna 😄
ha netán info lessz a jegyekkel kapcsolatban akkor értesítsetek meg ha vmi ás info is lesz 😊

24 - Exile -Nov.23