Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
szard már le, elvele londonba kéne menni, most meg csak szombathelyre

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

II Rocky II
ááááááá ilyen kor vok kicsit dühös hogy pont az ország másik végébe megy az arsenal😞(( miért nem tud egy közeli helyre jönni ?😮 <#shakehead><#sir><#rinya>

24 - Exile -Nov.23

vmvr
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

arsnl
Már hivatalos.
Lehet ünnepelni 😄D

Gunnersboy
vonattal, 1-3 átszállással 6-8ezerböl kijönne az ut csak ide 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
nah😄 szegedtõl hány km kb?:S mennyibe jönne ki:S

24 - Exile -Nov.23

na ha tényleg jönnek, nem sajnálom azt a laza 500 kilométert, csak tudjak jegyet szerezni 😄
5w0rdf15h
szintén 😄 bár lehet leugrom -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
szeptembertöl lehet énis az leszek szal 😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
én potom 250km-re lakom a stadiontól😄 pesti köcsög vagyok😄

II Rocky II
kössz.nézem is milyen messze van 😄

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
Szombathely (Vas Megye)
nemtudom
juli 22.

II Rocky II
melyik városban is van ez?😮
mennyi lessz jegy kb?:S
mikor lessz a meccs?

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
hát egyenlõre legyen biztos a dolog, utána ráérem intázni a jegyeket

minimize
dettó.
ott nõttem fel anno, Anyámék ott laknak a mai napig is. nyitás napján veszem is a jegyet!!!!<#eljen>

No one can stop Death!

arsnl
Nasri signs for Gunners
bbc is megírta. <#worship>

Gunnersboy
nekemis, kemény negyed órára lakok a stadiontol :AD_A😄_AS😄

vmvr
találtam ilyet is:

A Nemzeti Sport online kiadásában megjelent információ szerint elképzelhetõ, hogy az angol bajnokság egyik elitcsapata, az Arsenal nyáron a Rohonci útra látogat. Az Ágyúsok ugyanis nyaranta a szomszédos Ausztriában edzõtáboroznak, onnan pedig csak egy ugrás lenne a vasi megyeszékhely... Arsene Wenger tanítványai július 19-én kezdik a felkészülést, egyelõre annyi bizonyos, hogy a tartalékcsapatuk 22-én Barnetben játszik, a felnõttgárda pedig 29-én Ritzingben, a helyi amatõr gárdával meccsel. Július 30-án már a Vfb Stuttgart vendégei lesznek Adebayorék, ekkor keresztelik át hivatalosan a Daimler Benz stadiont Mercedes Benz Arénára. Elképzelhetõ tehát, hogy mindeközben Cesc Fabregas és társai Szombathelyre látogatnak?

-Szeretnénk egy igazi "nagy" csapattal is megmérkõzni a nyári felkészülés során, a tervezett dátum pedig július 22. lenne - felelte érdeklõdésünkre Tóth Miklós, a Szombathelyi Haladás klubigazgatója. - Fokozatosan szépül a stadionunk, bõvítjük az öltözõket, azaz megfelelõ körülményeket tudnánk biztosítani egy neves csapat számára is.

II Rocky II
hmmmm pontos címet pls meg mikor meg mennyi majd még több infot😄
magyarországon az arsenal fc ?<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
micsodaaaaaaaa????????

vmvr
-Szinte bizonyos, hogy július 22-én az Arsenal látogat a Rohonci útra - mondta Illés Béla, a Szombathelyi Haladás társügyvezetõje. - Képben volt a német Schalke 04 is, de a tervek szerint szerdán aláírjuk a szerzõdést az angolokkal.

akkor asszem júli 22-re megvan a program😄

Rolka
Ne máááááá! Jöjjön má inkább hozzánk, Arshavinnel meg David Silvaval együtt!
És akkor Adebayor is mehet meg Hleb is!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

minimize
amennyiben(<#kerdes>távozik Adebayor, remélem idõben lépünk valamerre, mert
Villa a Tottenhamre koncentrál

No one can stop Death!

grizzly21
nah, Fabregas dontotte el a mai meccset.

5w0rdf15h
D e

Gunnersboy
SDF:SDF:SDF_:sdf.sdf

azér valld be, nemigy gondoltad 😄

5w0rdf15h

Fabregas hát igen 😄 grat neki is 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

webibebi
hát írtak oat h viszi a csekk könyvét magával:p

msn:[email protected] bárki felvehet

5w0rdf15h
reméljük 😄 de az is lehet h csak Fabri miatt ment ki 😊

webibebi
nézi villát😛

msn:[email protected] bárki felvehet

II Rocky II
Wenger bácsi nézi a spanyol-olasz mecset 😄

24 - Exile -Nov.23

minimize
remélem elolvastad..be is fordultam a cikkeken rendesen...<#szomoru2>

No one can stop Death!

II Rocky II
nem olvastam el a linkek tartalmát.
de okés😄

24 - Exile -Nov.23

minimize
az ok, hogy nem linkeltem, hanem másoltam, de odaát ha jól látom, az olvasásal lehet gond...elmondja, miért menne, és miért oda, ahová.
ezen mit magyarázzak??!<#phone>

No one can stop Death!

Gunnersboy
jo hát faszságokat irnak van ilyen

II Rocky II
kössz h linkelsz <#vigyor1>
ade nem megy és kész😄miért menne el?:S

24 - Exile -Nov.23

minimize
igen,de ezt meg bõ egy hónappal késõbb, most nyilatkozta, szintén Õ:

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=746674

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun22h.html

No one can stop Death!

arsnl
Igen ezt még a hivatalos oldalon is bõ 1 hónapja mondta Ade...

Olvastam, valahol, asszem nb1.hu, hogy nem megy sehova, tervezi hogy jövõre 40 gólt akar rúgni, és mondta Wenger se Fabregas,se Adebayor nem eladó... úgy hogy szerintem nem megy el
minimize
tudom, hogy mostanában nem a legmegbízhatóbb oldal, de lassan a goal.com-on is olvasható, és õszintén elszomorít, HA igaz:
Wenger elfogadja a kínált összeget??!
<#shakehead>

No one can stop Death!

minimize
gyakorlatilag is. remélem a durván hónapos "a szívem az Arsenalé"-duma nem csak szöveg volt, hanem elhatározás.

No one can stop Death!

Kaplan
Elmeletileg Ade-t csabitja a Barcelona...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
üdvözlet a nagybetûs életben barátom, ezvan a:_Das.daD:aD

off: fúúúú, megitattak velem kb 2 liter sört hordóból 😄DDD
+ még tokaji aszu, almapálesz, pezsgõ meg egyéb dolgok, olyan másnapos vagyok, hogy a nevemet is alig tudom és délután még mennem kellett a bizonyítványért, most az osztállyal kéne innom valahol, de már a gondolattól is rosszul vagyok 😄DD
Gunnersboy
off:
ahogy figyeltem msn kiirásodat sikerült rendesen megünnepelned :ASDAD_AD.

köszi szépen mindenkinek 😄
Gunnersboy
végigjárta a ranglétrát, mostmeg már hogy alapember a világ legjobb csapatában, miért menne el? 😊<#smile>

vmvr
Gael Clichy véget vetett a jövõjét firtató spekulációknak, miután meghosszabbította szerzõdését az Arsenalnál. A francia védõt az olasz Serie A-ból is keresték, a hírek szerint a Roma és a Juventus is fente rá a fogát, ám õ inkább Londonban maradt, ahol nagyon megbecsülik: tavaly õ lépett pályára a legtöbbször az Arsenalban (a csapat 58 mérkõzésébõl 49-en kapott szerepet).
Arsene Wenger boldog lehet, egyik legígéretesebb fiatal játékosát tudta újabb hosszú évekre megtartani, és Matthieu Flamini távozása után nem kell attól félnie, hogy túlságosan is meggyengülne a csapata.

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Gunnersboy
hát azért Inler tudná pótolni Flaminit, hihetetlen formában van, az Udineseben is parádézott, a vlogatottban is jól játszott + olaszországbol is megkersték jopáran...

én örülnék neki😊
de Ben Arfanak v Villának is, ne érts félre