Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az Á betûn nem volt ékezet <#idiota>

II Rocky II
elõtti kép nincs? csak h lássuk mit javítottak 😄

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
közben elkészültek a felújítási munkálatok a tribünön, igy néz ki most:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

minimize
nem én szabom az árakat,de az Arsenal-t sem a Haladás fizeti ki, hanem egy szponzor, holnap kerül megnevezére, hogy pontosan kik is õk.
jegyárak 3-5 és 10ezer körül lesznek szerintem, ha a fizetett összeget ebbõl akarja a szponzor visszahozni...gáz, mert a kispadok mögött szeretnék ülni,legalább 2személy, ez sem olcsó.
de nem tuti, hogy itthon látom még a csapatot, szeptembertõl meg Hollandia, onnan talán(!!!!)könnyebben átlógok pár hazai meccsre majd.

No one can stop Death!

II Rocky II
kössz nálunk egységes 400 ft-os dij..vagyis a nyugdíjas és diák a 400 a felnõtt még nem publikus 😄 mert még "diák" vagyok 😄

24 - Exile -Nov.23

Barnabyka
húú ne már ,h 10k lesz😮...anno Pesten a Loki-Mu meccs volt annyi(ahol én ültem (ezer)..és annak azért volt tétje) 😮OOOOOOOOOOOOO

Gunnersboy
akkor jorégen voltam meccsen ezekszerint😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

minimize

Tribün: 1200,- Ft
Állólelátók: 800,- Ft
Diák, nyugdíjas: 600,- Ft
Vendégszurkolók: 800,- Ft
A 14 éven aluliaknak, a 65 éven felülieknek, valamint a hölgyeknek ingyenes a belépés.

ezek a hazai mérkõzésekre érvényesek term., nem az Arsenal elleni felkészülésire!

No one can stop Death!

Gunnersboy
hát aki ottfocizik ingyen, lányok, 14 év alatt ingyen, diákjegy asszem 500 (állóhely)
felnõttet meg tribünre nemtom de 2ezer körül van sztem azis max

II Rocky II
ööö amugy egy jegy egy átlagos mecsre milyen árban van? haladás meccsen...

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
A Haladás - Arsenal mérkõzéssel kapcsolatos hír még, hogy a Nyugat.hu úgy tudja, az álló jegyek várhatóan 4-5000 forintba kerülnek majd, míg a tribünre 10.000 forint körüli összegért lehet jegyet venni.

Gunnersboy
én nem hallottamm róla de francia-portugál 2ös állampolgár szoval wenger lehet megin franciázott 😄

II Rocky II
-? +! 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
mi igaz abból h a werder bremenbõl igazoltuk le birschoff-ot ?

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
énis láttam 😄D
"áá a chelsea-t én kizárnám, még igy hallásra sem, áá biztosnemaz" :AS_D:AD:aD

II Rocky II
íme a mai széf egyik kérdése:
nem fogadták el az elsõ választ,mely az arsenal lett volna<#idiota>

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
íme a mai széf egyik kérdése:
nem fogadták el az elsõ választ,mely az arsenal lett volna<#idiota>
http://kepfeltolto.hu/i/?146976&t=img

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
elvileg szerdán délután már tudnak infokkal szolgáni a halinál, ha tudok valamit majd bemáslom

hello, tud vki vmi normális infóval szolgálni a meccsrõl
jegy ár pl meg hasonló

kösz
minimize
ez tény. viszont megnézem azt a posztján tehetséges, éppenséggel sztárt, aki szeptember elsejével még elérhetõ lesz pl. számunkra.
augusztus második hetére lenyugszik az átigazolási piac, a bajnoki rajtra már "kész" csapat lesz mindenütt...

No one can stop Death!

akkor sem lesz fix, mert a PL augusztusban kezdõdik, igazolni pedig szeptember 1-ig lehet
minimize
rendesen nevetséges, amit "pörögnek" a lapok a hírekkel. persze kell az olvasói tömeg, sokan rákkantintanak(pont a "bizonytalanság" miatt) a hírre, készpénznek veszik, amit olvasnak...majd az elsõ PL-fordulóban fix lesz, ki megy-ki marad. addig maradnak a vadkacsák.<#nemtudom>

No one can stop Death!

Kaplan
Eddig sem izgultam igazán, hogy Ade elmegy szóval végig tudtam miszerint marad. Viszont ez a szarkavarás midnenkinek felsõfokon megy ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
Milan topikból:

A Milan alelnöke Adriano Galliani mégegyszer megváltoztatta a csapat nyári igazolásainak stratégiáját,miszerint már nem az Arsenal csatárját Adebayort hanem a Barcelona támadóját Ronaldinhot fogják leigazolni.

A nyáron a Milannak muszály lesz még egy csatárt igazolni,hogy megerõsítsék támadó szekciójukat és nemrég a Rossonerok azt a kijelentést tették, ha nem sikerül Emmanuel Adebayort Milánóba csábítani akkor nem néznek új támadó után és úgy maradnak ahogy vannak.

Ezt a lépést valószínûnek lehetett mondani fõleg akkor amikor kijelentették hogy az ágyúsok támadója 80%-osan már megegyezett a Milannal.

De Galliani megint megmutatta milyen bolondos és nem Emmanuelre hanem a Barca kifulladt klasszisára Ronaldinhora fáj a foga.

"A Milan mindent megfog tenni annak érdekében hogy leigazolják Dinhot."-mondta Galliani a La Gazzetta Dello Sportnak.

"Kedveljük Ronaldinhot és Adebayort is de nagyon nagyok a költségek."

"Szerdán Carloval újraépítettük az átigazolási stratégiánkat és készen állunk arra hogy egy új Milant építsünk Ronaldinhoval de Adebayor nélkül."

vmvr
hú, de utálom ezt hülyítést, egyik percben ezt mondják, másikban azt. hihetetlen idegesítõ, és persze jó, ha a hírek negyede igaz...

de ha mégis elmenne, a világ nem dõl össze, mert tényleg, annyira nem jó csatár. lehetne sokkal jobb is, hiszen a helyzetetit elég kis százalékkal értékesíti, habár ez csak javulhat.
de szerintem õ igazi ágyús lehet, ezért maradni fog, nagy jövõje van itt.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

grizzly21
csak arra irtam amit nyilatkozott. de teny h nincs nala jobb most a csapatban, es ha elmegy akkor kene vlaki

II Rocky II
menjen?:S azért én örülnék ha maradna...ebben az évben lehet h naon pörögni fog..
nem olyan rossz játékos h csak ugy elkéne küldeni.. és ki legyen helyette? bendtner??:S na neeee

24 - Exile -Nov.23

grizzly21
Szerintem menjen. Darabos a mozgasa, eleg golerzekeny valahogy de fele annyira sem jo jatekos mint Henry, ugyhogy annak a felnek is orulnie kellene

LasCar16
biztos?
srác heti 120 ezer fontot akar, annyit mint anno Henry, klub felét ajánlotta, de neki az nem kell, ultimátom az Arsenalnak... ha nem elégítik ki a pénzéhes igényeit akkor távozik a Barcába, Milanba azér nem mert nem indulnak jövõre a BL-ben ... szép fociért<#rolleyes>

#acm

Nasri kaphatja a 8-as mezt?? 😄

MSI GX600PX-214 Hu

5w0rdf15h
nah nah talán végre megoldódik...

Adebayor véget vetett a találgatásoknak, és kijelentette, hogy esze ágában sincs távozni jelenlegi klubjától, az Arsenaltól, így nem lesz az AC Milan játékosa.

"Számomra most az a legfontosabb, hogy tovább élvezzem a labdarúgást. Ezért az Arsenalnál maradok." - jelentette ki a 24 éves togói csatár.

"Jó focit játszunk, és biztos vagyok benne, hogy a csapat trófeákat fog nyerni."

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
áá én nemvagyok olyan aki lelép<#gonosz1>

II Rocky II
hja ha innen az sgrõl meg akit többség ismer akkor jaja õ nem lenne olyan sztem sem 😄
másfele kalandoztam már 😄d

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Gunnersboy szhelyi és kétlem, hogy lelépne a pénzzel, nem hülye gyerek õ... Természetesen lesznek képek. Ofkórz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
elõre utalás = nem vmi biztonságos :S
manapság már nem nagyon lehet annyira megbízni az emberben :S
de ti tudjátok :S
am ha mentek akkor képet készitetek???

24 - Exile -Nov.23

minimize
<#eljen>
ez is fasza megoldás. én is (mûszakizik az autó is...)csak emiatt aggódtam, de ez dettó jó megoldás!!

No one can stop Death!

Kaplan
Én arra gondoltam, hogy aki közel lakik szombathelyhez annak aki akar jönni idõben átutalja a pénzt és az egyén megveszi az elegendõ jegyet. Talán ez a legoptimálisabb megoldás.

minimize
1-2nap elõnyünk helyieknek lesz, ha emberi árakon lesznek a jegyek, pluszban 2-t tudok én is adni a helyszínen.
bõvebben késõbb, ha tudni lehet valamit!

No one can stop Death!

Gunnersboy
Walcott to wear No 14 from 2008/09 campaign

From the start of the 2008/09 campaign Theo Walcott will wear the No 14 jersey.

The English forward will vacate the No 32 shirt that he has worn since his arrival at the Club from Southampton over two-and-a-half years ago.

Walcott enjoyed his finest season with the Gunners last term, grabbing his first Premier League and Champions League goals. His growth into one of the country’s brightest talents culminated in a recall to the England set-up for the fixture against Trinidad and Tobago.

The change is the only one following the announcement last week on squad numbers, which saw new signing Aaron Ramsey handed the No 16 shirt, and striker Carlos Vela taking No 12. Below is the full list of squad numbers for the 2008/09 campaign.

Here are the squad numbers in full:

1. Manuel ALMUNIA
2. Abou DIABY
3. Bacary SAGNA
4. Francesc FABREGAS
5. Kolo TOURE
6. Philippe SENDEROS
7. Tomas ROSICKY
8.
9. EDUARDO
10. William GALLAS
11. Robin VAN PERSIE
12. Carlos VELA
13. Alexander HLEB
14. Theo WALCOTT
15. DENILSON
16. Aaron RAMSEY
17. Alexandre SONG
18.
19. GILBERTO
20. Johan DJOUROU
21. Lukasz FABIANSKI
22. Gael CLICHY
23.
24. Vito MANNONE
25. Emmanuel ADEBAYOR
26. Nicklas BENDTNER
27. Emmanuel EBOUE
28.
29.
30. Armand TRAORE
31. Justin HOYTE

vmvr

A Nyugat.hu információi szerint helytálló az az országos lapértesülés, mely szerint közel ötvenmillió forintba kerül az Arsenal szombathelyi fellépése. Napok óta megy a találgatás, hogy mennyibe kerülnek majd a jegyek és a vásárlásnál elõnyt élveznek-e a Haladás-szurkolók. Mindkét felvetésre megnyugtató választ kaptunk Czeglédy Csaba alpolgármestertõl.
- Nagyon gyorsan szeretném leszögezni, ez nem egy üzleti vállalkozás. Ezen nem nyerészkedni szeretnénk, a célunk az, hogy nullszaldósra kihozzuk a sokak által várt találkozót. Természetesen igyekszünk elõnyben részesíteni a szombathelyieket, a Haladás szurkolóit. A jegyárusításba szeretnénk bevonni a két szurkolói csoportot, a GWA-t és Szurkolói Kört is. Azt tervezzük, hogy a helybélieknek egy-két nap elõnyük mindenképpen lesz. Jövõ héten lesz egy taggyûlés, ott döntünk a jegyárakról is. Igyekszünk a földön tartani az árakat és semmilyen más szempontot nem fogunk szem elõtt tartani, mint azt, hogy ne legyen veszteséges a rendezvény. Egyébként a Szombathelyi Haladás - Arsenal meccsen semmi nem fog múlni, nem befolyásolja az NB I-es tagságunkat, nem fordul ki a világ a helyébõl. Volt egy ilyen lehetõségünk, amit megragadtunk. Lesz egy mindannyiunknak felejthetetlen élményt nyújtó mérkõzés a Rohonci úton. Valahol azonban mégis csak egy sportdiplomáciai siker, hiszen az Arsenal megtehette volna azt is, hogy egyáltalán nem jön Magyarországra, ha pedig úgy dönt, hogy jön, játszhatott volna a Gyõrrel vagy a Zalaegerszeggel is. De végül mégiscsak úgy alakult, hogy Haladás - Arsenal meccs lesz július végén - zárta szavait az alpolgármester.
A találkozóra egyébként befejezik a pályán a felújítási munkálatokat, és a tribünökre is felszerelik a mûanyag székeket.
(Nyugat.hu)

Tom azért mondtam 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

vmvr
bsz így utólag is!

II Rocky II
khmm
boldog szülcsit kaplan visszafele is 😄

24 - Exile -Nov.23

minimize
csatlakozom!! HBD!
itt is van mindjárt egy kis "ajándék", meglátjuk, sajtóspekuláció, vagy ez tényleg már a valóság:
I'm staying at Arsenal - Adebayor

No one can stop Death!

Kaplan
Köszönöm, de huszonegyedikén volt, csak még elfelejtettem levelet küldeni az SG-nek, hogy írják át, régebben elgépeltem :/ De azért tényleg thx 😊

Gunnersboy
hbd kaplan

LasCar16
BSZ! Kaplan!

#acm

ne félj, még levegõt se vehetsz majd ingyen...
II Rocky II
haladás mecsen:
"A 14 éven aluliaknak, a 65 éven felülieknek, valamint a hölgyeknek ingyenes a belépés."
most ez igaz lessz az arsenal elleni meccsre is ?😮OOOOmert akkor bekell öltözni nõnek😛

24 - Exile -Nov.23

Rolka
A legjobb volt!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League