Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
változnak az idõk, Nasri is 20milla volt😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

csocso14
30 meg 18 milkó, Wenger ennyit nem ad értük az biztos 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Gunnersboy
Miguel Velosót csábítja az Arsenal, és a hírek szerint napokon belül ajánlatot is tehet érte a londoni klub. Arsene Wenger jó ideje kiszemelte magának a portugál játékmestert, és az elõzõ idényben mutatott teljesítménye meggyõzte arról a francia mestert, érdemes nagyobb figyelmet fordítania az Ibériai-félsziget nyugati oldala felé.

Az Arsenalnak a középpályája tûnik pillanatnyilag a legsebezhetõbb pontnak, ebbõl a szekcióból távozott ugyanis Gilberto Silva, Mathieu Flamini és Alekszandr Hleb is a nyári átigazolási idõszakban.

Bár Samir Nasri és Aaron Ramsey érkezett a csapatrészbe, Arsene Wenger menedzser mindenképpen igazolni szeretne valakit az ûr betöltésére. Számos szakértõ rebesgette már Andrej Arsavin és Aiden McGeady nevét az „ágyúsok” kapcsán, most mégis úgy tûnik, Miguel Veloso teheti át székhelyét az Emirates Stadionba.

A labdarúgót 2013-ig köti szerzõdés a Sporting Lisszabonhoz, kivásárlási összegét 30 millió euróban határozták meg a „gyíkok”, és ennél kevesebb pénzért nem szívesen mondanának le a játékmester szolgálatairól.

Az Arsenal elöljárói mindenesetre gõzerõvel dolgoznak azon, hogy sikerüljön Velosót távozásra bírni, és a hírek szerint nem áll messze egymástól a két fél álláspontja.

Nem árt azonban fenntartásokkal kezelni az efféle kiszivárogtatásokat, ugyanis néhány nappal ezelõtt a portugál lapok már kész tényként közölték, Joao Moutinho az Evetonban folytatja pályafutását. Ehhez képest a játékos a minap részt vett a közös csapatfotózáson Lisszabonban, és kerek-perec kijelentette, a Sportingot akarja további sikerekhez segíteni az elkövetkezendõ években.

Visszatérve az angol fõvárosba: az „ágyúsok” ajánlatot tettek a liverpoolos Xabi Alonsóért, ám a Mersey-partiak keveslik a tíz és félmilliós ajánlatot, és legalább tizennyolc millió fontot szeretnének kicsikarni a spanyol ászért.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
sporting portugál válogatott középpályása

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
hát az túl szép lenne, Given nem cserekapusnak való. arra tökéletes Fabianski is, vagy akár Mannone, mondjuk õ még nem biztos.

II Rocky II
ha megsérül almunia akkor tényleg tökéletes ugye ?😄
am Veloso meg kicsoda?

24 - Exile -Nov.23

vmvr
igen, és Shay Givennel is szóbahozták a csapatot. Velosonak örülnék, Givent szeretem, jó kapusnak tartom, de nem értem minek ide? Almunia szvsz tökéletes a kapuba.

na az nem lenne gyenge igazolás 😄
Gunnersboy
ma olvastam valamelyik oldalon hogy ajánlatot készülünk tenni Miguel Velosoért

vmvr
én bírom, ahogy már sokan mondták, tökre Vieira-ra emlékeztet. és így van. nekem tetszik a játéka.

II Rocky II
<#banplz>
a játékára értettem :]

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Jó most nem a szexuális indittatásaidra voltam kíváncsi...<#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
egyenlõre nekem sem az, kissé esetlen a mozgása, és visszafogja a lendületesebb támadásokat.
remélem ráérez a csapat stílusára késõbb. középpályára mindenképpen kell egy stabil, megbízható ember.
mindemellett messze nem volt szándékos a rossz "becsúszása". volt õ sérült eleget, tudja, mi az....

No one can stop Death!

II Rocky II
nekem tetszik diaby 😄 semmi gondom vele...sõõt

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Nem mondjátok, hogy Diaby játéka csak nekem nem szimpatikus..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
tegnap Wenger nekem azt mondta, hogy talán akkor már valamelyiküket beveti, de még semmi sem biztos. a bajoki rajtra meglesznek.

II Rocky II
kaplan mondta: az Emirates cuptól késziteni fogja a bannert 😄
de végülis sztme hülyeség hiszen 2 naponta lesznek meccsek,szal majd a bajnokságban 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
mikorra várhatóak ? sevilla ellen már itt lesznek ?😄

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
malária o.O

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
Touré nemrég gyógyult fel a maláriából, Fabregas pedig több szabadságot kapott az Eb miatt, nem olyan régóta edzenek csak újra.

5w0rdf15h
sajnos primitív idiótákból sok van ezen a fórumon, ez ellen nem nagyon tudunk mit tenni....nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés ://

csocso14
Csak egyet tudok érteni, tökéletes meglátás.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

minimize
innen üzenem mindenkinek, aki szerint "mászna vissza a fára", ill. "az egy fasz"...hogy ebben a stílusban maradjak: a felmenõje,az...ekkora tajparaszt kommenteket egyes emberkéktõl, akiknek nem esik le, hogy a tavalyi év(ill. végül is idei)legdurvább sérülésén pont egy Arsenal-játékos van túl, ergo abszolúte nem lehetett szándékos,mert nálunk ez nem szokás(videót többször meg kellene nézni, nem rúgott, nyúlt 2lábbal a labdáért...)azt csak sajnálni tudom, mindenféle ellenkritika, okoskodás nélkül.
ez nem szurkolói szemlélet, ez valami más részükrõl...nem beszélve az esetleges szinesbõrû, saját játékosok szembeköpésérõl. nagy gratula!!

No one can stop Death!

Gunnersboy
ok hy

drowns41
-.-

http://sum41.uw.hu

Kaplan
Az egy fasz..

5w0rdf15h
Diaby :/

Kaplan
Ki csúszott oda neki?

II Rocky II
ja igaz :S
a bari meccsekbõl sokat nem lehet leszürni,de vmit igen 😄
azaz melyik féle csapat a jó,amelyik képes a technikára a gyõzelemre.
a pl-ben más a helyzet mint a barátságos mecseken.
majd elválik,várom a rajtot. 😊

24 - Exile -Nov.23

minimize
6-7hónapra(??) sérült le Sneijder állítólag, de bõven nem hiszem, hogy szándékos volt. Mi tudjuk, milyen egy csúnya belépõ, neki ráadásul ugyan az a térde sérült meg, mint a múltkor. pech.
sajnálom, ettõl függetlenül a reál is szezon elõtti formában focizgatott el ma délután.Jobbulást!
Gunners foreva'!!

No one can stop Death!

Kaplan
Két kedvenc csapatom is részt vett ezen a kupán. Az elõzõ évi is ilyen gyenge volt? Gyakorlatilag felkészülés ide, felkészülés oda (annak is a vége) nem volt valami felemelõ a dolog. Juve ritka fos volt sajnos, pedig az elõzõ meccseken többet mutattak. Sokkal. Az Arsenal se tudta megmutatni az oroszlánkörmeit. Nem szûrnék le ebbõl a kupából sokat.

II Rocky II
#10076 ---ja leesett

jó meccs volt helyzetek is voltak,szép játék is .. 😄 megérdemelt gyõzelem.
a hamburg megérdemelte sztem, a real ellen egy iskzet siman megérdemltek volna.. a juve-t kiütötték :S ez van ,majd megnyerjük legközelebb.

24 - Exile -Nov.23

webibebi
kb 6napja edzenek

msn:[email protected] bárki felvehet

5w0rdf15h
na de egyik felkészülési meccsen se játszanak....érdekes

webibebi
mer gondolom nem rég kezdtek edzeni

5w0rdf15h
engem mondjuk az is érdekelne, hogy Touré és Fabrégas miért nem játszott....

minimize
remélem azóta bõven "leesett", mirõl beszélek.
gratula a Hamburgnak, szépen, eredményesen játszottak, most sajnálom a tegnapi lesgóllal elúszott meccsünket.

No one can stop Death!

grebber
Lol Hamburg nyeri ezt a fost 😄

Next PC upgrade: 2022

webibebi
wilshere nagy játékos lesz😊

webibebi
sztem most tök faszán játszunk

II Rocky II
vagyis 4 et kéne h löjünk nekünk is ?😄 vááá nem lehetetlen,de nehéz lessz..a lényeg h most jó focit játszunk,és nyerjünk 😛
ha ez nem jön össze akkor összejön majd az amszterdami torna...
basszus tök jó ellenfelek vannak most 😄
midnekinek visszalehetne vágni a bl miatt 😄
juve-real-sevilla -.-

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
meg van gyõzelem 3 pont + minden rúgott gól 1 pont 😄

24 - Exile -Nov.23

webibebi
1gól 1 pont a hsv meg 4gólt lõtt összesen

II Rocky II
na ezzel ujat mondtál 😄
azt hittem rendesen az van h gyõzelem 3 pont dönti 1 és v 0 :S
mennyi jár golonként?
mert nem értem h jön ki a hsv-nek a 7 😞

24 - Exile -Nov.23

webibebi
de gólonként pont jár

II Rocky II
a hsvnek 3 pontja van 4-2es gólarány :S nekünk van 0 pont és 0-1 es gólarány szvsz 3at lövünk akkor lessz 3-1 a gólarányunk 😄 szal nem értem mirõl beszélsz 😄

24 - Exile -Nov.23

webibebi
ez de gyöngyörû akció volt

minimize
ott lesz a kezdõben RvP is!!
Go Gunners!!

No one can stop Death!

minimize
minél "többet lõni 3al"??
7pontos a hsv, nekünk van nagyjából nulla, gyõzelem 3pötty,a lõtt 3kevéske lenne, félek...

No one can stop Death!

II Rocky II
hmmm ???? elég 3 al többet lönünk sztem 😄 és akkor a gólarány miatt nyerünk mi :S
am real ellen is minimum egy pontot megérdemelt volna a HSV 😄
kár h a 89 és 90 ben betalált Olic mert ha nem akkor nagyobb esély lett volna a gyõzelemre..
de sztem ha nyerünk az is jó mert akkor mindenkinek van 3 pontja és nem olyan ugy nem nyerni a kupat mintha uccsok lennénk 1 pontal 😄

24 - Exile -Nov.23