Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ARSENAL&POKER
ez egy fabregas fényezõ show volt, néha ilyen is kell😄
ennyi erõvel bárkit meghivhattak volna oda:S
mindeki csak fényezte fabi-t...
a tüzeslabdával való dekázást bármelyik focista megcsinálná annyi pénzért mint amennyiért õ elvállalta!
szal nekem nem tetszett 😞
24 - Exile -Nov.23
elõtte akinek válaszoltam azt irta h adja a sport klub is a mecset.
én válaszoltam ,h anank tettem be a linket akinek nincs sportklub ,például nekem😄
a többi meg az alattam levõ hsz-ben olvashatod😄 de a lényeg h sajnos 2-0 oda :S
24 - Exile -Nov.23
jovan.
toure gólpasszt adott ezzel 1-0
jobb alót kilõtte H. és 2-0 :SSSSSSSSSS
na másofik félidõben W.A. feltuningolja a csapatot és megfordítjuk de 2-2 tuti meglessz 😊
24 - Exile -Nov.23
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
hiheteen:S
toure golpassz majd Suarez megküldte és felsõlécrõl befele pattant a labda..am bika lövés volt:S
de mivan itt h már 2-0 ????????????????? nem iaz ennyire szarok nem vagyunkpedig:S kb amit ade kihagyott azt Suarez értékesítette 😞
17 méterrõl kilõtte a jobb alsõt fejessel gólpasszt adta Suarez majdHunteleer 2-0
24 - Exile -Nov.23
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
24 - Exile -Nov.23
barazite belõtte a golját végül megint fordítottunk :/
de ezen kéne változtatni,h ne csak akkor tudjunk gólókat lõni mikor kapunk 1et hanem akkor is mikor nem kapunk 😄
24 - Exile -Nov.23
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
mostmár elmentem bookmarksba és kész 😛
24 - Exile -Nov.23
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
24 - Exile -Nov.23
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
24 - Exile -Nov.23
VDV volt 13 milla szal lehet gondolkodni..vmi hatalmas összeg az :d
csak egy idiota ad annyit érte :/
24 - Exile -Nov.23
30millát nem ér egy középpályás sem, talán egyedül Cesc....😊)
Gunners!!!<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
ARSENAL&POKER
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"