Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
GO GUNNERS!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
mer nem nagyon akar bejönni
mekkorák a méretei?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
GO GUNNERS!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
vélemény?
GO GUNNERS!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
miért fontos az 51 pixelmagasság?😄
esetleg nemlehetne kitenni az ujbannert megnézni,hogyan mutat?
24 - Exile -Nov.23
én raktam be, mert te vagy az elsõ aki képes eredményjelzõt készíteni 51 pikszelmagasság alatt. Mi meg neked köszönjük ezt a csodálatos kijelzõt, köszi. <#smile>#smile>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ha tetszik és van rá igény, szívesen csinálok ilyet a meccsek után.
amúgy kinek kell megköszönni, hogy ott van a banner alatt? <#rolleyes>#rolleyes>
GO GUNNERS!
amúgy a banner nem rossz csak a címer..túlságosan össze van nyomódva
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
24 - Exile -Nov.23
Victoria Concordia Crescil az mi volna ?😮 tudom, hogy égõ ezt nemtudni,de ...
24 - Exile -Nov.23
Unatkoztam, összedobtam egy bannert, vélemények?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
24 - Exile -Nov.23
jó volt ma walcott, narsi fõleg, gallas is talán...deba meg...
No one can stop Death!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
bár reménykedtem a több gólos gyõzelemben ,de ez maradt nincs mit tenni.
Vártam egy Bendtner-Vela cserét is!
amúgy nem voltunk rosszak,Ebounak a probálkozásai most nme jöttek be,de majd bejön máskor 😉
végre rájöttek,hogy lõni kell és nem 3 méterre a kaputól kell gólt lõni!
jók voltunk,csak így tovább!
googunners!44444444
esetleg azeredmény bannert kilehetne törölni,hiszen az eredmény már rég nem aktuális:S ha ne mmást mint régen begépelni az eredményt és kész.de ha nincs beirva az se baj,csak ne lássam már bentner röhög vigyorát 😄
24 - Exile -Nov.23
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Barclays Premier League
13:45
stream
24 - Exile -Nov.23
Manuel Almunia
Bacary Sagna
William Gallas
Johan Djourou
Gael Clichy
Emmanuel Eboue
Denilson
Samir Nasri
Theo Walcott
Nicklas Bendtner
Emmanuel Adebayor
Substitutes
Kolo Toure
Robin Van Persie
Carlos Vela
Aaron Ramsey
Jack Wilshere
Lukasz Fabianski
Mark Randall
Go Gunners!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/