Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arsenal,pompey,westham mellé beállt a b.münchen és a shalke
Ha van esze ide jön
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
De szerintem meg az lenne az ÉV VICCE ha tényleg nem adnák meg neki az egy milkát!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
jöjjön Appiah, aztán egyenlõre megvagyunk mindenhol nagyjából.
mellesleg annyira lehet igaz, mint a juve megkeresése v.Persie-esetében a nyáron...
No one can stop Death!
év vicce gyanús 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
januárig sok idõ van még ,nagyon is sok ....
24 - Exile -Nov.23
Giovincot Európa egyik legtehetségesebb játékosaként tartják számon, de jelenlegi csapatával folyamatos harcokat vív egy elõnyösebb szerzõdésért. A 21 éves olasz évi 1 millió eurós fizetést szeretne, de a klubja egyértelmûen nem szeretne ekkora összeget a számlájára utalni.
A tegnapi nap folyamán a játékos megszólalt, hangoztatva felháborodottságát az üggyel kapcsolatban: „A szerzõdésem meghosszabbítása a Juventussal nem a legfontosabb dolgom most és hogy õszinte legyek egyáltalán nem érdekel, hogy hosszabbítok-e vagy nem.”
A nyár folyamán az Arsenal többször is megkereste Giovincót, ugyanis Arséne Wenger nagy csodálója a játékos képességeinek. Az angol sajtó úgy értesült, hogy január folyamán megpróbálják megszerezni a középpályást és a szerzõdése körül lévõ bonyodalom megkönnyítheti a dolgot.
Giovinco továbbá kifejezte elégedetlenségét azzal szemben is, hogy az olasz bajnokság nyitó fordulójában végig a padon kellett ülnie. Ezeket a híreket és bonyodalmakat hallva egyre bizakodóbbak lehetnek az Arsenal vezetõi.
Forrás: Goal.com
--------------------------------------
Nem lenne rossz, de ha europa egyik legnagyobb tehetségének tartják akkor nem hiszem, hogy a juve hülye lesz és elengedi!
<#idiota>#idiota>We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
No one can stop Death!
Hajnalban láttam az ismétlést, csak pislogtam rajta.
Régen láttam ilyen szép játékot.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
kurva jó a banner fasza nagyon bár az eredményjelzõ nem mutatna jobban ha ilyen piros maradna mint most?😄 mert azért csak pirosak vagyunk ! 😛
24 - Exile -Nov.23
Mehetne is a csere
Juhiii: Egyszerûen fantasztikus! Tök jó lenn egy ilyesmi interaktív banner, nem csak ami ott van és kész. 😊
GO GUNNERS!
Mint ismeretes, a Manchester Citynél a napokban tulajdonosváltás zajlott le, és az addigi thaiföldi tulaj egy arab befektetõcsoportnak adta el a csapatot, amely a hírek szerint tízszer gazdagabb, mint a Chelseat felvirágoztató Roman Abramovich.
A Citynél így például megvették a Real Madridtól Robinhót, de a Tottenhamhez, Dimitar Berbatovra is igényt tartottak. A jövõben (értsd: január) legalább 18 új játékost szeretnének - köztük például Cristiano Ronaldot, Fernando Torrest, vagy Cesc Fabregas.
Na most az egy dolog, hogy õk mit szeretnének, azért ott van a másik oldalon az Arsenal, illetve Cesc érdeke is. Az alábbi sorokból pedig nem úgy tûnne, mintha a spanyol ász Manchesterbe tenné át a székhelyét:
"Ez öngyilkosság lenne a karrierem részérõl, 21 évesen. Egész egyszerûen értelmetlen lenne." - mondta Cesc.
(goal.com)
------------------------------------------------------
Én is így gondoltam <#eljen>#eljen>
Appiah lelkes, és több szigetországi klubbal is megbeszéléseket folytat. A West Ham is szeretné az Upton Parkba csábítani a középpályást, effajta törekvésüket egy ajánlattal tették világossá..
Legújabban az Arsenalt hozták szóba a ghánaival, aki megerõsíthetné a londoniak nyáron meggyengült középpályáját, de egyes hírek szerint a Portsmouth érdeklõdését is felkeltette az erõteljes játékos.
Appiah a skysports.com-nak nyilatkozva elmondta, hogy tárgyal több szigetországi érdeklõdõvel, és reméli valamelyikkel sikerül is megegyeznie.
„Felvettük a kapcsolatot és megbeszéléseket folytatunk. Nem mondhatok többet.”
„Nem fogok neveket mondani. Az ügynökeim folytatják a megbeszéléseket, nem mondhatok semmi mást.”
„Az álmom, hogy a Premiere Leagueben játszhassam, és ha Isten is megsegít, akkor ez valósággá válhat.”
Forrás: Sky Sports
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ki mit szól hozzá?
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Appiah október óta nem volt akcióban elõzõ csapatánál, a Fenerbahcénél, így a "bosszú mindig édes" alapon tökéletes alkalom lehetne a visszavágásra az Arsenal, hiszen ne feledjük: a londoniak (többek között) pont a Fenerrel csapnak össze a Bajnokok ligája G-jelû csoportjában.
Appiahot egyébként már 2007-ben is szóba hozták az Arsenallal, de akkor nem lett semmi az üzletbõl. Akkor így nyilatkozott a ghánai középpályás:
"Nincs még szerzõdésem, de 50%, hogy az Arsenalhoz igazolok. Olyan klubok akarnak engem, mint az AS Roma, a Juventus, vagy a Marseille, de nem akarok újra Olaszországba menni. Inkább az Arsenalt választanám, ez a csapat az elsõ számú esélyes nálam." - mondta Appiah.
Napokon belül választ kaphatunk a 27 éves játékos jövõjérõl...
-----------------------------
Hát nem tudom mennyire jó játékos, de ha a ghánai válogatott csk-ja akkor rossz biztos nem lehet!
szerintem már nem tudunk igazolni, de bízom abban, hogy a mostani keret "kitart" a kupák végéig, és idén BL, vagy PL-bajnokok lehetünk!
Go Gunners!
No one can stop Death!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
na mind1.
vááá csak jövõhét szombaton lessz forduló 😮 jó sokára 😞
24 - Exile -Nov.23
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1109867251&no=16770
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
jó lenne a kövi meccsen is nyerni esetleg gólt nem kapni!
24 - Exile -Nov.23
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Grat srácok!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu