Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolka
Appiah a héten dönt,hogy hova igazol!
Arsenal,pompey,westham mellé beállt a b.münchen és a shalke
Ha van esze ide jön

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Az,hogy az Arsenal érdeklõdik iránta az tényleg igaz.
De szerintem meg az lenne az ÉV VICCE ha tényleg nem adnák meg neki az egy milkát!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

minimize
egyébként minek nekünk egy ilyen emberke?
jöjjön Appiah, aztán egyenlõre megvagyunk mindenhol nagyjából.
mellesleg annyira lehet igaz, mint a juve megkeresése v.Persie-esetében a nyáron...

No one can stop Death!

gabber_saviola
😄dddddddd
év vicce gyanús 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
mindenesetre marha nagy hülyeség lenne ha nem adnák meg neki a fizetést amit kér

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

9csöves9
gólpontkomos,tuttosportos agymenés,annyira ne éljétek bele magatokat😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

II Rocky II
nem halottam még róla ,majd kiderül mi lessz ebbõl 😄
januárig sok idõ van még ,nagyon is sok ....

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Giovinco érkezhet januárban

Rolka
Mivel a fiatal játékos jövõje a Juventusnál nem tisztázott, az angol sajtó azt állítja, hogy az Arsenal lehet az a csapat, akinek sikerül januárban megszerezni a tehetséges futballistát.

Giovincot Európa egyik legtehetségesebb játékosaként tartják számon, de jelenlegi csapatával folyamatos harcokat vív egy elõnyösebb szerzõdésért. A 21 éves olasz évi 1 millió eurós fizetést szeretne, de a klubja egyértelmûen nem szeretne ekkora összeget a számlájára utalni.

A tegnapi nap folyamán a játékos megszólalt, hangoztatva felháborodottságát az üggyel kapcsolatban: „A szerzõdésem meghosszabbítása a Juventussal nem a legfontosabb dolgom most és hogy õszinte legyek egyáltalán nem érdekel, hogy hosszabbítok-e vagy nem.”

A nyár folyamán az Arsenal többször is megkereste Giovincót, ugyanis Arséne Wenger nagy csodálója a játékos képességeinek. Az angol sajtó úgy értesült, hogy január folyamán megpróbálják megszerezni a középpályást és a szerzõdése körül lévõ bonyodalom megkönnyítheti a dolgot.

Giovinco továbbá kifejezte elégedetlenségét azzal szemben is, hogy az olasz bajnokság nyitó fordulójában végig a padon kellett ülnie. Ezeket a híreket és bonyodalmakat hallva egyre bizakodóbbak lehetnek az Arsenal vezetõi.

Forrás: Goal.com
--------------------------------------
Nem lenne rossz, de ha europa egyik legnagyobb tehetségének tartják akkor nem hiszem, hogy a juve hülye lesz és elengedi!

II Rocky II
a 46osra akartad irni nem?
amugy mostmár télleg fasza a banner sztem 😄

24 - Exile -Nov.23

drowns41
trükközni tud, de focizni nem biztos 😊

http://sum41.uw.hu

Gunnersboy
<#idiota>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

drowns41
már csak valami háttér kéne ami normális

http://sum41.uw.hu

balljuggler
Grat az új banneretekhez!

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Dettó! 😊
Kösszi szépen <#worship>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

vmvr
nem szoktam Bendtner kapufáknak örülni, de most nagyon örültem😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Juhiii
Bendtner szépen kilõtte a kapufát.

Boldog szülinapot BIZ! <#wave>

GO GUNNERS!

minimize

No one can stop Death!

sz4bolcs
Jézusom, mekkora meccset játszott az Arsenal a Newcastle ellen.
Hajnalban láttam az ismétlést, csak pislogtam rajta.
Régen láttam ilyen szép játékot.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Cabell
Egy játékosnak sem az álma a city, ezt senki nem gondolhatja....de van egy okos mondás, mi szerint: "van az a pénz..."

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Juhiii
köszönöm! örülök, hogy tetszik 😄

GO GUNNERS!

II Rocky II
nyád😄dddd
kurva jó a banner fasza nagyon bár az eredményjelzõ nem mutatna jobban ha ilyen piros maradna mint most?😄 mert azért csak pirosak vagyunk ! 😛

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Jaja tényleg nagyon jó!
Mehetne is a csere

csocso14
szerintem marha jó, király, szép munka 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Rolka: Énis. 😊 Csak aztán nehogy mondjanak neki vmi irdatlan nagy összeget amiért meggondolja magát...

Juhiii: Egyszerûen fantasztikus! Tök jó lenn egy ilyesmi interaktív banner, nem csak ami ott van és kész. 😊
Juhiii
mit szólnátok egy új banner -hez? <#rolleyes>

GO GUNNERS!

Rolka
Cesc: "City? Kössz, nem!"

Mint ismeretes, a Manchester Citynél a napokban tulajdonosváltás zajlott le, és az addigi thaiföldi tulaj egy arab befektetõcsoportnak adta el a csapatot, amely a hírek szerint tízszer gazdagabb, mint a Chelseat felvirágoztató Roman Abramovich.

A Citynél így például megvették a Real Madridtól Robinhót, de a Tottenhamhez, Dimitar Berbatovra is igényt tartottak. A jövõben (értsd: január) legalább 18 új játékost szeretnének - köztük például Cristiano Ronaldot, Fernando Torrest, vagy Cesc Fabregas.

Na most az egy dolog, hogy õk mit szeretnének, azért ott van a másik oldalon az Arsenal, illetve Cesc érdeke is. Az alábbi sorokból pedig nem úgy tûnne, mintha a spanyol ász Manchesterbe tenné át a székhelyét:

"Ez öngyilkosság lenne a karrierem részérõl, 21 évesen. Egész egyszerûen értelmetlen lenne." - mondta Cesc.

(goal.com)
------------------------------------------------------
Én is így gondoltam <#eljen>

Gunnersboy
A 27 éves egykori Juventus játékos ingyen igazolhatóvá vált, miután 1 hónappal ezelõtt elhagyta a Fenerbahchet.

Appiah lelkes, és több szigetországi klubbal is megbeszéléseket folytat. A West Ham is szeretné az Upton Parkba csábítani a középpályást, effajta törekvésüket egy ajánlattal tették világossá..

Legújabban az Arsenalt hozták szóba a ghánaival, aki megerõsíthetné a londoniak nyáron meggyengült középpályáját, de egyes hírek szerint a Portsmouth érdeklõdését is felkeltette az erõteljes játékos.

Appiah a skysports.com-nak nyilatkozva elmondta, hogy tárgyal több szigetországi érdeklõdõvel, és reméli valamelyikkel sikerül is megegyeznie.

„Felvettük a kapcsolatot és megbeszéléseket folytatunk. Nem mondhatok többet.”

„Nem fogok neveket mondani. Az ügynökeim folytatják a megbeszéléseket, nem mondhatok semmi mást.”

„Az álmom, hogy a Premiere Leagueben játszhassam, és ha Isten is megsegít, akkor ez valósággá válhat.”

Forrás: Sky Sports

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Rolka
Tõlem jöhet! Nem lehet rossz játékos ha le akarjuk igazolni!

Gunnersboy
Nem kizárt, hogy Stephen Appiah hamarosan az Arsenal labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A ghánai középpályás szerzõdését a nyáron bontotta fel a Fenerbahce, és a játékos azóta nem talált új munkahelyet magának. A labdarúgót az Ágyúsok városi riválisa, a West Ham United is szívesen látná soraiban.

ki mit szól hozzá?

Ha nem is egy nagy játékos, de még segítségre lehet a fener ellen. 😊
Rolka
Wenger számára tökéletes húzás lenne Stephen Appiah szerzõdtetése, mivelhogy szabadúszó, és nem kerül semmibe se az õ leigazolása. Sõt, akár már holnap csalatkozhatna, ha még ma aláír.

Appiah október óta nem volt akcióban elõzõ csapatánál, a Fenerbahcénél, így a "bosszú mindig édes" alapon tökéletes alkalom lehetne a visszavágásra az Arsenal, hiszen ne feledjük: a londoniak (többek között) pont a Fenerrel csapnak össze a Bajnokok ligája G-jelû csoportjában.

Appiahot egyébként már 2007-ben is szóba hozták az Arsenallal, de akkor nem lett semmi az üzletbõl. Akkor így nyilatkozott a ghánai középpályás:

"Nincs még szerzõdésem, de 50%, hogy az Arsenalhoz igazolok. Olyan klubok akarnak engem, mint az AS Roma, a Juventus, vagy a Marseille, de nem akarok újra Olaszországba menni. Inkább az Arsenalt választanám, ez a csapat az elsõ számú esélyes nálam." - mondta Appiah.

Napokon belül választ kaphatunk a 27 éves játékos jövõjérõl...
-----------------------------
Hát nem tudom mennyire jó játékos, de ha a ghánai válogatott csk-ja akkor rossz biztos nem lehet!

Csátok, akkor már vége az átigazolási idõszaknak?? mert tudom hogy kevés volt az esély rá, de Xavi Alonsonak örültem volna...
minimize
helló 5w0rdf15h!
szerintem már nem tudunk igazolni, de bízom abban, hogy a mostani keret "kitart" a kupák végéig, és idén BL, vagy PL-bajnokok lehetünk!
Go Gunners!

No one can stop Death!

5w0rdf15h
nah hi evribádi i'm back

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Barnabyka
ezt is tudom csak már nemakartam beírni így stílusosabb volt csak nemmindneki tájékozott😄

II Rocky II
mondjuk én például nem is tudnám leirni rosszul azilyen mondhatni "alapcsapatok" nevét😄 nem is jön a kezemre :S
na mind1.
vááá csak jövõhét szombaton lessz forduló 😮 jó sokára 😞

24 - Exile -Nov.23

gabber_saviola
mi az, hogy pofázik? vegyél már vissza egy kicsit.

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1109867251&no=16770

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rolka
Csak akkor nem tudom mit pofázik a tiszteletrõl!

Rolka
Neki mindent lehet!

II Rocky II
4-0 most meg 3-0 nagyon jó 😊
jó lenne a kövi meccsen is nyerni esetleg gólt nem kapni!

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
és ez még csúnyább mint a chelsea másképp leírása sztem 😊 de hát ez van 😄

24 - Exile -Nov.23

vmvr
Scholes is😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gunnersboy
This video is no longer available due to a copyright claim by a third party.

Cabell
Samir marha nagy arc-.-

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Kaplan
Ez csak rajtunk múlt nem lesz-e öt vagy hat. Samir és Barton kis harca tetszett, mikor oda vigyorgott flegmán Barton Samir meg véletlen kigáncsolta futás közben pár percel utána :SAD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

jaja azok a kis pöttyintések és gólpassszok nagyon dúrvák voltak 😄
Grat srácok!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Kaplan
Az összefoglaló alapján rendesen szép játékot játszottunk. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!