Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én vagy háromszor néztem ott Madrid meccset, aztán rájöttem, hogy még az arab streamet is jobb hallgatni, mint az ottani kommentátorokat. Azóta is külföldi közvetítéseken figyelem a La Liga-t.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Baromi jjó meccs a hull-su. Most épp 4-3 ami valszeg végeredmény.
közben nézem,a HullCity lesz(lehet...)az ellenfél az FA-döntõben.
(ma)lendületesek,pontosak.
más.
Arsenal are ready to sell Olivier Giroud this summer.
The France striker has struggled for form during the second-half of the season and Gunners boss Arsene Wenger is ready to sell.Giroud has been linked with a return home to France after his off-field problems earlier this year.
alakul.
No one can stop Death!
köcsög vezetõségkapja be wengerrel az élen
középszintû szar keretük van és 2 csatár:S
ennyi elég úgy látszik
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Döntõben vagyunk, nem kéne elbukni. Ahogy a múltkor úgy most is rettentõen félek a döntõtõl mert akármilyen esélyesek is vagyunk egy elbaltázott mozdulat , kései ébredés a kupába kerülhet. Örüljünk,hogy most még idõben hoztuk össze az ellenfél gólját mert különben már most búcsút inthettünk volna
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
remélem nem esünk ki büntetõkkel... nagyon nem kellene
msn:[email protected] bárki felvehet
csak nehogy a végén beinduljon a wigan, miért nem lehet hajtani,pörögi ezerrel és úgy játszani mintha vezetne az ellenfél és csak 10 perc van hátra ???
am. Sanogo játéka eddig tetszik.
No one can stop Death!
west ham (o)
hull (i)
newcastle (o)
wba (o)
norwich (i)
Everton meccsei:
crystal palace (o)
mu (o)
southampton (i)
city (o)
hull (i)
A nehezebb ellenfeleket hazai környezetben fogadjuk, az evertonnak meg ott van a city és a MU akik ellen remélem bekövetkezik a botlás és így legalább a negyedik helyünk meglesz....
No one can stop Death!
Recent reports have claimed that if Arsenal fall out of the top four and/or miss out on the FA Cup, Wenger will call time on an 18-year stint in charge of Arsenal.PSG are now considering sacking Blanc and Wenger would be first on their hit list.
No one can stop Death!
.:SOLIDUS:.
No one can stop Death!
a megkérdezettek nagyobb része maradásra bírná.
No one can stop Death!
Bár lehet hosszabb távon az lenne a jó ha kiesnénk a kupából is és akkor történne valami a csapat háza táján.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
láttam a meccset nagyjából, tényleg az kéne, hogy az FA kupa se legyen meg, se a BL-t érõ hely, aztán talán elgondolkoznak fent az okosok...
ennyi.megyek is vissza a BaselWorld-ön készített fényképeimhez.
No one can stop Death!
Én igazából egyetlen dolog miatt vagyok borzasztó mérges, hogy nincs vezére a csapatnak. Már önmagában az is kiábrándító, hogy a pályán, a játékosok között nincs egy motivátor, de hogy a padon se legyen az már egyenesen elfogadhatatlan. Érdemes Wengert nézni meccsrõl meccsre. Végigüli a meccseket, csak akkor pattan fel, ha az Arsenal ellen ítélnek és akkor is a bíróval veszekszik. Azon kívül nincs egy szava a játékosokhoz, a pálya közelébe se megy, nem ordít be semmit, nem kommunikál velük. Steve Bould dettó, csak õ még rágózik is hozzá és úgy bambul össze-vissza, mintha a cirkuszban lenne. Majd jönnek a meccs utáni nevetséges nyilatkozatok....
Kezdem úgy érezni, hogy a franciának már nem való ez a szék. Pedig nagyon tisztelem, nagyon szeretem, de mintha beleszürkült volna az egész Arsenal stílusba az évek alatt és képtelen megújulni, képtelen megújítani a csapatot.
Pep szavai jutnak ilyenkor eszembe, amit akkor mondott, amikor lelépett a Barcától, hogy nem érzi, hogy tovább tudná motiválni a játékosait. Talán már Wenger sem képes rá, csak soha nem fogja ezt beismerni.
ain't got no history