Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6unn3r
Hát aki leül a Sport 1-2 adásait nézni, az minden aljasságra képes.<#nyes>
Én vagy háromszor néztem ott Madrid meccset, aztán rájöttem, hogy még az arab streamet is jobb hallgatni, mint az ottani kommentátorokat. Azóta is külföldi közvetítéseken figyelem a La Liga-t.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Még megérteném ha az rtl / tv2 csinálja, nade egy sportcsatorna? Ha valahol akkor ott szakembernek kéne ülnie.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

csocso14
Én még ilyet nem láttam, hogy egy kieséses kupameccs hosszabbítását nem mutatják. Olyat már láttam, hogy a következõ meccs elsõ félidejét összefoglalták a szünetben mivel a kupameccs miatt elment az idõ és a második félidõt közvetítették csak élõben, mert amit elkezdtek az illik befejezni is.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Ez gusztustalan húzás volt! Gondolom megnézték mennyi barca drukker van, mennyi arsenal osztottak - szoroztak és ennyi. Csak egy dolgot nem értek, mi a túrónak van sport m? Oda nem lehetett volna átrakni?
Baromi jjó meccs a hull-su. Most épp 4-3 ami valszeg végeredmény.

minimize
én csípem õket.nem rinyálnak,holott dettó x éve nem nyertek jóformán semmit,holott a 2.legeredményesebb angol csapat. nyáron(HA)elmegy Suarez,meg Coutinho,jöhet aztán a csüccs.
közben nézem,a HullCity lesz(lehet...)az ellenfél az FA-döntõben.
(ma)lendületesek,pontosak.
más.
Arsenal are ready to sell Olivier Giroud this summer.
The France striker has struggled for form during the second-half of the season and Gunners boss Arsene Wenger is ready to sell.Giroud has been linked with a return home to France after his off-field problems earlier this year.
alakul.

No one can stop Death!

4 évvel ezelõtt a chelsea vert 103 gólt a bajnokság végén, azóta a 100at se sikerült senkinek se meglõnie...
a lehetõség minden csapat elõtt ott áll. nekünk is igazolni kellett volna januárban vmi épkézláb emberkét azt most lehet mi lennénk a pool helyében, pláne hogy akkor még esélyesek voltunk minden szinten csak ugye a sérültek.
köcsög vezetõségkapja be wengerrel az élen
pool 92 lõtt gól vicc
középszintû szar keretük van és 2 csatár:S
ennyi elég úgy látszik
Bojkottáljuk a Sporttv-t addig, amíg bocsánatot nem kér a szurkolóktól!
szomferi
innen már nehéz elkúrni, akár a Hullt, akár a Sheffieldet kapja a csapat

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

persze, hogy nem jogos, ha kiestünk volna akkor a wigannak szurkoltam volna a duplázás miatt, viszont sok esetben nem az az eredmény születik mint ami megilletné a csapatokat.
Döntõben vagyunk, nem kéne elbukni. Ahogy a múltkor úgy most is rettentõen félek a döntõtõl mert akármilyen esélyesek is vagyunk egy elbaltázott mozdulat , kései ébredés a kupába kerülhet. Örüljünk,hogy most még idõben hoztuk össze az ellenfél gólját mert különben már most búcsút inthettünk volna
szomferi
ilyen fostakony játékkal azt mondom, hogy nem érdemelte meg a csapat... kellett volna egy újabb koppanás, hogy kinyíljon pár olyan szem, ami még nem nyílt ki ott fent...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ott vagyunk a döntõbee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 fabianskit kötelezõ a döntõbe a kapuba tenni, megérdemli a srác !!
tudtam,hogy nem lesz egyszerû ez a wigan, elvégre csak a city-t ejtették ki , ráadásul tavaly meg is nyerték ezt a szériát (ott is acity-t verték meg)
pont ezaz,hogy egy FA kupa elõdöntõnél fontosabb a barca meccs ? Mondják, hogy majd a barca félidejében mutatják az eseményt de azt ki nem sz*rja le ???? pont,hogy a barcát kellett volna késõbb adni aztán szünetben leadni a barca elsõ fél óráját..

remélem nem esünk ki büntetõkkel... nagyon nem kellene
szomferi
ez egy kibaszott vicc... de a sporttv is, hogy inkább a retek barsza meccset adják a hosszabbítás helyett

webibebi
Merte gólja nagyon kell mostmár csak behúzzuk. gyerünk srácok

msn:[email protected] bárki felvehet

webibebi
En ezt komolyan nem hiszem el...

nem tudom de majdnem elalszok....
csak nehogy a végén beinduljon a wigan, miért nem lehet hajtani,pörögi ezerrel és úgy játszani mintha vezetne az ellenfél és csak 10 perc van hátra ???
minimize
most komolyan, ez eddig mi? (28'min)...
am. Sanogo játéka eddig tetszik.

No one can stop Death!

tökéletes ! szerintem Ramsey góllal fog visszatérni !
Hátralevõ meccseink
west ham (o)
hull (i)
newcastle (o)
wba (o)
norwich (i)

Everton meccsei:
crystal palace (o)
mu (o)
southampton (i)
city (o)
hull (i)

A nehezebb ellenfeleket hazai környezetben fogadjuk, az evertonnak meg ott van a city és a MU akik ellen remélem bekövetkezik a botlás és így legalább a negyedik helyünk meglesz....
az everton hozza az elmaradt meccsét...fasza
6unn3r
Ramsey és Sanogo is kezdõ.

minimize
Nyáron az Everton csapatához szerzõdhet az Arsenal belga válogatott hátvédje, Thomas Vermaelen, akinek ügynöke megkezdte a tárgyalásokat a liverpooli klubbal. A Caughtoffside nevû angol átigazolásokkal foglalkozó blog exklúzív információi szerint a németalföldi játékos menedzsere már megkezdte a tárgyalásokat.A hírt leközlõ oldal szerint az Ágyúsok korábbi csapatkapitánya az Everton csapatát erõsítheti a következõ szezon kezdetétõl...

No one can stop Death!

minimize
Paris Saint-Germain's exit from the Champions League leaves them free to sack manager Laurent Blanc, reports Le 10 Sport.
Recent reports have claimed that if Arsenal fall out of the top four and/or miss out on the FA Cup, Wenger will call time on an 18-year stint in charge of Arsenal.PSG are now considering sacking Blanc and Wenger would be first on their hit list.

No one can stop Death!

Solidus
szivembõl beszélsz

.:SOLIDUS:.

webibebi
Tehat songot vissza 😊

6unn3r
Meg egy jó vkp, aki nem nyújtott lábbal becsúszva ütközi le az embereket.

Solidus
egyre jobban tetszik mandzukic játéka.nem hiszem el hogy ilyen kaliberü játékosokat nem igazolunk.az én listámon rajta van,meg egy jó védõ és pont.

.:SOLIDUS:.

minimize

No one can stop Death!

minimize
"Of the fans polled a sizeable 61% think Wenger should get a new deal without winning the FA Cup, as long as Everton are beaten to fourth place, while 56% think FA Cup success should be enough to secure his role for next season even without Champions League qualification.Even if a disastrous end to the campaign will not be enough for Wenger to lose the faith of Arsenal fans, with 54% insisting they will stand by the manager if they lose in the FA Cup and finish fifth or lower in the Premier League.Arsenal fans will have that stance put to the test over the next six weeks, starting this Saturday with a trip to Wembley for the FA Cup semi-final against holders Wigan Athletic, desperate for a change in fortunes and their first piece of silverware in nine years."

a megkérdezettek nagyobb része maradásra bírná.

No one can stop Death!

Szombatra kapják össze magukat mert kitérek a hitembõl!

Bár lehet hosszabb távon az lenne a jó ha kiesnénk a kupából is és akkor történne valami a csapat háza táján.

Kaplan
Én már régen nem az 'Öreggel' képzelem el a következõ szezont.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
aham...Draxlerre is sajnálta az Öreg,nem hogy Reus...

No one can stop Death!

Kaplan
Meg kell venni Reust. Nincs mese, Draxler hozzá képest egy kisiskolás.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize

<#worship><#integet2>

No one can stop Death!

meccsek óta kapja 11eseket a pool wtf_??
szomferi
az új Patek Philippe-ek nagyon ütnek 😄

láttam a meccset nagyjából, tényleg az kéne, hogy az FA kupa se legyen meg, se a BL-t érõ hely, aztán talán elgondolkoznak fent az okosok...

minimize
<#worship>
ennyi.megyek is vissza a BaselWorld-ön készített fényképeimhez.

No one can stop Death!

6unn3r
Na ez a ciki, nem a hüvelygomba.
Én igazából egyetlen dolog miatt vagyok borzasztó mérges, hogy nincs vezére a csapatnak. Már önmagában az is kiábrándító, hogy a pályán, a játékosok között nincs egy motivátor, de hogy a padon se legyen az már egyenesen elfogadhatatlan. Érdemes Wengert nézni meccsrõl meccsre. Végigüli a meccseket, csak akkor pattan fel, ha az Arsenal ellen ítélnek és akkor is a bíróval veszekszik. Azon kívül nincs egy szava a játékosokhoz, a pálya közelébe se megy, nem ordít be semmit, nem kommunikál velük. Steve Bould dettó, csak õ még rágózik is hozzá és úgy bambul össze-vissza, mintha a cirkuszban lenne. Majd jönnek a meccs utáni nevetséges nyilatkozatok....
Kezdem úgy érezni, hogy a franciának már nem való ez a szék. Pedig nagyon tisztelem, nagyon szeretem, de mintha beleszürkült volna az egész Arsenal stílusba az évek alatt és képtelen megújulni, képtelen megújítani a csapatot.
Pep szavai jutnak ilyenkor eszembe, amit akkor mondott, amikor lelépett a Barcától, hogy nem érzi, hogy tovább tudná motiválni a játékosait. Talán már Wenger sem képes rá, csak soha nem fogja ezt beismerni.

contraste
Azta... Everton is guríthatott volna vagy 6-ot.. Csak Lukakunak örülök, egyébként gyász.

ain't got no history

csocso14
Én kérek elnézést.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Pontosan. Asszem csúnyán kipukkadt a lufi, bl indulás is határeset ezután. Év folyamán igazából sosem hittem benne, hogy megnyerhetjük, de erre sem számítottam még március elején sem...

az everton 7 évvel ezelõtt vert meg minket, pontosan 14 mérkõzéssel ezelõtt
EGY A PROBLÉMA,hogy ha mi vezetünk 1-0ra akkor beállunk az eredményre. az everton meg úgy játszik mintha õk lennének hátrányban és hajtanak....
még a végén MU beér minket😄D az már mekkora szégyen lenne
Na ma vagy összekapjuk magunkat és gyõzünk vagy kikapunk, döntetlent nehezen tudom elképzelni. Nehéz meccs lesz.

hálIsten, hogy nem sikerült összehozniuk egy veretlen szezont 😄DD pedig csak egy bundesligáról beszélünk.....
a nap öröme, hogy a Bayern kikapott végre😊