Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Nyilatkozta már a felmerült pletykákra, hogy a Unitedhez biztosan nem jön, és a szerzõdése lejártáig nem is gondol klubváltásra.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DasIsFuck
Vicces azért ezt olvasni,barca,mu,arsenal topikokba, hogy mindenki nagyon örülne Kloppnak, de szerintem Klopp egészen biztos hogy ki fogja tölteni a szerzõdését Dortmundba😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

wenger maradni fog sajnos 😞
Kloppnak rohadtul tudnék örülni, õ jó lenne ide....
Sabcsee
Moyes-t kirúgták, ez azért elég rossz hír nekünk(+Pool,City,Chelsea). Blanc-t és Van Gaal-t emlegetik a helyére, de sajnos van egy olyan érzésem, hogy minden követ megmozgatnak majd Klopp-ért....

Akár elindíthat egy nyári körforgást is edzõ poszton: Blanc-MU > Wenger-Psg > Arsenal- Van Gaal, Klopp (?)

kaka

minimize
Arsenal midfielder Mikel Arteta is poised to leave the Emirates Stadium this summer - and could re-join former club Everton.Everton are considering the possibility of re-signing Arteta, who enjoyed six years at Goodison Park between 2005 and 2011. Manager Roberto Martinez has a good relationship with the Arsenal star, and could decide to bring him back to Merseyside if the club fail to strike a permanent deal for Manchester City’s Gareth Barry, who has impressed during his loan spell with the Toffees this season.

Manchester United are ready to make a shock return to their pursuit of Barcelona star Francesc Fabregas, after reports in Spain suggest that the former Arsenal captain will be allowed to leave this summer.(25milla)

No one can stop Death!

Én azt gondolom ramsey játékával még most is vezetnénk a pl -t. A mostani fordulón ez tökéletesen látszott. Mindhárom gólban benne volt, kicsit olyan mintha wenger õsszel teljesen rá építette a csapatot. Amióta lesérült kezdõdött a lejtmenet, de leginkább a fantáziátlan játék.
Plusz az is látszik, hogy idén nincs meghatározó csapat a pl-ben, mindenki verhetõ, mindenki hibázik, ha ramsey végig bírta volna az évet a mi messink lett volna.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sabcsee
Az tiszta sor, hogy magunknak köszönhetjük, hogy a 4. helyért kell kaparni.

Castle(H) WBA(H) Norwich(A) van még hátra. A WBA-nak és a Norwich-nak sajnos még nem biztos a bent maradása, kemény lesz, de meg kell csinálni.

Ramsey és Özil visszatérése nagyot lökött a csapaton, Podolski pedig tényleg nem semmi. Lószart nem csinál a meccseken, eltûnik a mezõnyben, de ha kapu elé kerül, gyilkos !

kaka

ja komolyan....
levegõhöz jutást meg már rég elbaszták, nem az utolsó meccseken kéne produkálni hanem az elejétõl kezdve, folyamatosan. tessék, ott a bayern aki már bajnok most nyugodtan vehetik a levegõt 😄

egyébként meg mint mondtam, ne az ellenfél hibáját várjuk hanem dolgozzunk meg azért a kurva negyedik helyért, ha izzadni kell akkor izzadjanak vért ha már a negyedik helyért is így kell harcolnunk

Sabcsee
Ezt komolyan gondolod ember ?
Elõször is a MU-nak csak áldás, ha nem lesz meg az EL, tudnak majd 100%-ban a PL-re koncentrálni, láthatóan a Pool-nak sem jött rosszul.
Másrészt ismét kurva necces helyzetben vagyunk, 4 pont elõnnyel azért egy kis levegõhöz juthattunk volna legalább.

Titkon bíztam benne, hogy Moyes-ban van annyi, hogy nem akarja magát még jobban leégetni azzal, hogy oda-vissza leoboáztatja a volt csapata, de sajnos tévedtem. Reméljük azért a City egy x-re jó lesz, bár félõ, hogy nekik fele ennyi motivációjuk lesz.

kaka

csocso14
Ma 2 11-est nem kaptunk meg 😊

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

minimize
nekem mindegy,de legyen meg a 4.hely.
mezszerzõdésben úgyis überelnek mindenkit,úgyhogy lóvé lesz Moyes-nek jövõre. ott is lehetnek újra...ami bennünket is nagyobb melóra(igazolások,pl.,)ösztökélhetne.de egy közgazdász menedzserrel ez nem egyszerû...

No one can stop Death!

én örülök hogy nyer az everton, tök jó lenne ha a mu idén még EL helyet sem érné el.... nekünk csak hozni kell a meccseink és kész ott leszünk a bl helyen....
minimize
McCarthy milyen combost adott 59'nél.(Eve-Mu)
amúgy ma sem adtak meg egy 11est nekünk.<#nemtudom>

No one can stop Death!

minimize
0-2rõl kérdéses.
am olvasom,Everton boss Martinez W.Bony-t akarja...MI miért Mandzukic-ezünk,meg Morata&Casemiro-zunk???!

No one can stop Death!

Solidus
ma is volt egy jó meccse.remélem a kupa döntõben is így lemossák a hullt.sajnos az everton vezet a united ellen... remélem fordítanak

.:SOLIDUS:.

szomferi
na, Ramsey <#wave>
ha már Arteta fogatlanodik... 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

nekem meg most esik le,hogy az fa kupa döntõs ellenfelünkkel játszunk ma 😄
Szépen buknak az elsõ csapatok 😄

ARSENAL&POKER

minimize
sajnálom,hogy nem vagyunk ott az élbolyban,már ami a megszerzett pontok alapján mutatott 4.helyet jelenti.rengeteg pontot hagytunk el a sérülések,és a Fõnök makacssága miatt.a kékek vezetnek, per/pill a tabellát is. de a City is feljön,kemény top3lesz.

No one can stop Death!

6unn3r
Azért ez a Palace nem szar. Amióta Pulis irányítja õket igencsak kemény ellenfélnek bizonyulnak és tényleg foggal-körömmel kapaszkodnak a bent maradásért.
A Chelsea odahaza is szûk gyõzelmet aratott felettük, a City is csak 1-0-ra nyert az Etihadban akkortájt, amikor éppen féltucat góllal tömtek ki mindenkit, az Everton pedig anno vendégként is csak szenvedett ellenük. Ráadásul a Palace-nak ez már zsinórban a negyedik gyõzelme volt úgy, hogy 4 meccsbõl hármat kapott gól nélkül hoztak le.
Bár labdabirtoklásuk nagyon alacsony bárki legyen is az ellenfél, azért kontrajátékukat jól jellemzi, hogy góljaiknak többségét akcióból szerezték, illetve átlagban 10-szer próbálkoznak kapura lövéssel.

Félreértés ne essék, örülök én is az Everton bukásának, de nem volt egyáltalán egyértelmû a liverpooliak fölényes gyõzelme. Tony Pulis nagyon rendbe szedte a csapatot.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

webibebi
én is megtettem az evertont de hendi nélkül.. de azért cp elkapta a cselzit is.. és nagyon menekül hogy bent maradjanak. de lényeg h megverték az evertont 😊

msn:[email protected] bárki felvehet

várható volt de ne mondja senki,hogy az everton-cp meccset senki se könyvelte el hazia hendis gyõzelemként...
botlás várható lett volna valamelyik nagy ellen de nem hazai pályán egy cp ellen...
örülök neki de nagy mákunk van, kezünkben a sorsunk
Ez a pl év eddig a botlásokról szól. City sem nyert.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Kaplan
2-3 ott.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

webibebi
Sztem amugy is meglett volna 4.hely! Evertonnak nehezebb a sorsolasa plusz varhato volt h kikapnak hiszen minden jo sorozat megszakad egyszer 😊

everton 0-2... köszönjük meg nekik a botlást, bár messze a vége de megint rohadt mákunk van, hogy ismét a 4.helyen végezhetünk... 😊
minimize
a második gól sem volt az.
a héten várják a Fõnök aláírását,valamint Morata&Draxler ügynökeivel tárgyalunk.(Kos-t vinné Murinnyó,Bayern,MU,Barsza,ill.a Monaco is. a Kispest nem jelentkezett be eddig...John Stones-ért(centre-back,Everton,19éves)dettó Mou a képben,meglepõ módon. ((minek ide õ))??!

No one can stop Death!

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sabcsee
Egyébként a meccs már kicsit biztató volt. Ramsey már úgy kellett mint egy falat kenyér, rögtön meg is jött a kreativitás a játékunkba. Källstrom támadásban elég gyér volt, de védekezésben szerintem kiemelkedett, nem lenne hülyeség kezdetni a hátralévõ meccseken Arteta helyett(aki viszont ma meglepõen jó volt).

Giroud önbizalmának nagyon kellett ez a gól, látványosan feljavult a 2. félidõre, reméljük megnyomja az utolsó pár hetét kezdõcsatárként...

kaka

Sabcsee
Jajj, Poldinak van egy jó meccse és már mindenki isteníti. Február óta folyamatosan kezdõ és nagyjából ez volt az elsõ kiemelkedõ meccse. Kapu elõtt kíméletlen és gyilkos a bal lába, de nehezen megjátszható, abban még Giroud is jobb nála.

kaka

Solidus
lehet azért kapott most 90 percet,ajánlom a fõnöknek hogy összeszedje a gondolatait és átértékelje kiknek van helyük a csapat gerincében

Solidus
Lukas Podolski, az Arsenal 112-szeres német válogatott támadója nem tagadja, elégedetlen azzal, hogy Arsene Wenger minden mérkõzésen lecseréli, és ebben a szezonban csak két találkozót játszott végig.

„Természetesen csalódott vagyok a helyzetemmel, hiszen ki lenne boldog úgy, hogy tudja, 60 vagy 70 perc után úgyis lehívja a pályáról a menedzser? – reagált újságírói kérdésre Podolski azután, hogy szembesítették vele, a Wigan elleni szombati FA-kupa-elõdöntõben a lecserélése után nem a kispadra ült, hanem azonnal bevonult az öltözõbe, s nem nézte tovább a meccset, amelyen az Arsenal hosszabbítás és tizenegyesek után harcolta ki a fináléba jutást. – Ez az edzõ döntése, s ezzel jár, ha nagy klubnál játszol és bõ a keret, de néha nagyon bosszant, hogy le kell jönnöm és a legizgalmasabb részt a pálya mellõl kell néznem. Ki lenne boldog a helyemben?"

Kaplan
Hihetetlen mód frusztráló lehet ez Poldi szempontjából. Megértem, hogy elégedetlen a helyzetével...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Solidus
én sem értem a logikáját,ha poldi nem lenne nagy szarban lennénk most is.de nem értékeli,pedig ha folyamatosan játszatná húzó ember lehetne.

Kaplan
Amúgy még mindig NEM ÉRTEM, hogy Wenger miért szopatja Poldit. Klasszis a csávó. Csak játék nélkül õ sem tud alkotni.

Solidus
és még mindig poldi 😊

Solidus
az mindig használ 😄

szomferi
na, kellett neked szidnod 😄

webibebi
Fa kupaval nem indulhatnank blben

Solidus
ha az fa kupát megnyernénk akkor indulhatnánk a bl-ben nem?függetlenül a helyezéstõl,vagy rosszul emlékszem?bár lehet az uefa kupát meg behúznánk jövõre... 😄

Solidus
még mindig azt mondom hogy sagna-t és poldit nagyon meg kéne tartani,ma csak õk akarnak nyerni.én lehoznám zsirút és oxot betenném.kivagyok a séró bárótól,egy balfasz,ez nem a pl-be való.francia bajnokságban ütné a szintet,de itt nem.teljesen felhúzott.kapust kéne venni meg egy klasszis csatárt.sagna poldi pedig maradjon.ezt a kalsström gyereket is vissza oda ahonnan jött.nem ide való,ez nem az õ szintje.

webibebi
Ez nagyon gaz.. Ha itt kikapunk akkor szia bl...

gyerekek ezt nem akarom elhinni....
Solidus
vegyünk már egy csatárt,zsirú még 2 méterrõl sem talál be... elegem van az ilyen balfaszokból,ha lenne egy jó csatár elöl egybõl megsokszorozódna a helyzetkihasználás.

Solidus
Solidus
remélem azért a west hamet verjük most...

contraste
+ Rodgers!

ain't got no history

Darthmushroom
abból bõven 10 felett a 11s gólok száma ami nem kevés. Amúgy ami az évek alatt szerencsétlenség érte õket azt idén mindet vissza adja a sors nekik. Szinte minden jól pattan számukra, kérdéses szitukba is nekik fújnak stb..és ez meg Suarez eszméletlen formája pont elég h kissé közép szintû keret ennyire bajnokesélyes legyen.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Solidus
Podolski elégedetlen hogy csak 2 meccset játszhatott végig idén,azon kívül mindig lecseréli wenger az utolsó 20 percre.sajnos biztos elmegy,csak gratulálni tudok a vezetõségnek... remélem az idény végén elzavarják a fél bagázst és észhez térnek végre.amúgy rohatt nehéz dolgunk lesz a hull ellen a kupa döntõben,attól félek hogy ismét kikapnak,mert szar taktikával állunk fel,fos kerettel,remegõ lábakkal.nem voltam eddig wenger ellen,de ideje felállnia a kispadról,menjen a monacohoz,sok sikert,de ide olyan edzõ kell aki fel tudja tüzelni a csapatot,és kinevez egy vezért aki rugdossa a többieket.

minimize
már vettünk is egy támadót.
Arsenal have clinched a deal for Viktoria Plzen striker Martin Graiciar.
The 15 year-old Czech Republic prospect will join the Gunners officially in 2015 when he turns 16 years of age.Chelsea and Real Madrid also made approaches for Graiciar, but Arsenal were willing to meet Viktoria Plzen's asking price.
The teen is moving to London Colney for a fee of around £200,000.

No one can stop Death!