31698
-
#30019 (Nem fontban, hanem dollárban 55, az harmincx millió fontban, plusz Evra játékjoga) -
#30018 Én is bízom benne, hogy nem hozza ide Khedira-t. Helyette jöjjön a Soton-ból Schneiderlin(atom jó VKP és 18 körül el lehetne hozni), Debuchy, tartsuk meg Vermaelen-t, kukázzunk egy olcsó 2. számú kapust és felőlem mehet is a szezon. -
pLau #30017 55 millio sok érte szerintem. Khedira sem kell meg Remy sem. Helyettük inkább valaki más védekező középpályást vegyen az öreg. -
#30016 ja,és chilei lapok szerint Vidal a mu-ba kerül,55m font ellenében.
vicces,de angol lapok meg Khedira-t írják ide,és Remy-t is.(25,ill.8m font)
-
#30015 Sanogo(22),Miyaichi(31),és J.Campbell is kapott mezszámot a PUMA-n.
ezek szerint még max. vkp.,és kapus jöhet.meg az egyiptomi gyerek próbajátékon lassan. -
Balázs 17 #30014 -----Giroud-------
Podo-Özil-Sanchez
egy ilyen négyes elől szerintem jó lenne :)
így talán lenne rendes támogatása Zsirunak -
#30013 Nem hiszem, h kidobott 27,5 millió fontot azért, hogy a széleket megerősítse úgy, hogy oda van bőven emberünk(Caz, Poldi, Ox, Walcott, Gnabry).
Az igaz, hogy a Barca-ban jobb szélen volt, de előtte az Udinese-ben és most a válogatottban is középcsatárt játszott, nem is akárhogyan. Persze hogyha nagyon nyomnunk kell valamelyik meccsen, akkor egy Sanchez, Özil, Walcott - Giroud támadósor sem kizárt.
Viszont, ha nektek lesz igazatok, akkor egy Remy-nél jobb csatárra nem hiszem, h számíthatunk... -
#30012 egyetértek,én is szívesen látnék egy jó középcsatárt most már.jah és isten hozta Sanchez-t és Debuchy-t,itt jó helyen lesznek. :) -
Balázs 17 #30011 Alexis szerintem inkább szélső... igazából kéne egy formáció váltás és Özilt vissza tenni középre, mert szélen annyira hasztalan
ez látható most a német válogatottban is:S -
#30010 Hova tűntetek srácok ? Végre meg van a hőn áhított csatárigazolás ! :)
Özil is örülhet, hogy kapott maga elé egy mozgékony, gyors támadót. Ha Campbell-t megtartjuk 3.számúnak, akkor egészen szép kis variációk jöhetnek a támadósorban.
Na, Papa hozz még egy VKP-t(csak ne Khedira legyen) és akár a bajnoki cím felé is kacsintgathatunk. -
#30009 nagy zsivány az öreg...;)
-
Balázs 17 #30008 hivatalos oldalon már ott pózol :D
tréning felső, de simán elmenne hazai meznek mert jól néz ki -
#30007 Remélem az új szerzemények nem lesznek Özil gyanúsak. -
#30006 a mezbemutató ma éjfélkor lesz,szerintem ezen Debuchy,és A.Sanchez is fotózva lesz.
ez meg üt:
He's the exact player needed up front. Mix his runs with Walcott, being fed by Ozil, Ramsey, Carzola and others and Arsenal become a real threat this season. Excited to say the least.
röviden,tömören
-
#30005 tegnap a barsza honlapján kitették hogy sanchez ide tart,de le is vették gyorsan,szerintem csak a vb után lesz hivatalos bejelentés,az biztos hogy az orvosin már mindenki átesett... :) -
#30004 Egyelőre még Debuchy és Sanchez sincs bejelentve, remélem ez hamarosan megváltozik. -
#30003 Eddig rajtuk kivül jött valaki?
Joel Campbell
Mathieu Debuchy
Alexis Sanchez -
#30002 L.Remy érkezhet. -
#30001 Majd Sanchezbol csatart csinal Wenger:D -
#30000 Mandzu az AMTA-é, ide biztos nem jön már akkor értelmes csatár idén :D -
#29999 Hát a hivatalos oldalán ilyen nincs, de állítólag ma jelenti be az Arsenal. -
#29998 Grat az igazolasokhoz! -
#29997 végre mínőségi igazolások!! :D sancheznek nagyon örülök, sztem tökéletesen illeni fog ide -
#29996 végre elindult valami :) -
#29995 -
#29994 Alexis FB profilja...
-
#29993 Debuchy a fedélzeten 8 milláért -
#29992 kapust kéne venni,cassillas-t pletykálják,de annak nem sok az esélye.navas-ról volt még szó.2 kapus kell mindenképp,egy első és egy harmadik számú,mert szcezny nem volt nekem túl meggyőző,sokszor elnagyképűsködte a meccseket... -
#29991 hát ez jogos,főleg ha tényleg elmegy 11 játékos,azt sem bánom ha 10-én 11 új szerzeményt vonultat fel az öreg. :D -
#29990 Khedira is egyre közelebb,az első 23 millás ajánlat vissza dobva,de most ment egy nagyobb... tényleg belehúzott az öreg.örömmel veszem tudomásul... :D -
#29989 -
#29988 Grat, ha igaz! Ez akkor egyben jelenti azt is, h Suareznek felszabaditottak a 9-est.. Ennek csak orulni tudok, a Pool csak gyengul iden, ha tenyleg nyelbe utik. -
#29987 pont az egyik facebook-os csoportban volt egy okos poszt, hogy azért nem mutatnak be eddig játékosokat mert ugye 10.én lesz a mezbemutató és majd akkor mutatják be a játékosokat, mert ha most mutatnák be a játékosokat akkor milyen mezt lobogtatnának :D szal lehet h wenger titokban már mindent lerendezett :) -
#29986 3 játékos jöhet 60 milláért:Debuchy,Sanchez,Bender,remélem ez már tényként kezelhető... -
#29985 Arsenal have agreed a fee with Barcelona for the services of Chile international Alexis Sanchez, it has been claimed.
According to exclusive reports from Goal, the Gunners - who have been linked frequently with the 25-year-old in recent weeks along with the likes of Liverpool and Manchester United - have agreed on a price of £32 million with his current employers and will look to complete the deal soon.
-
#29984 Rodriguez a La Liga-ba vágyik,fizikálisan túl keménynek találja az angol ligát,pont ma(?)nyilatkozta.
Angel Di Maria is currently considering a move to the Premier League, but may reject Chelsea because he is not keen on playing under Jose Mourinho again.Arsenal boss Arsene Wenger is apparently ready to renew his interest in Di Maria after failing to land the player last summer. Wenger was given the choice of Mesut Ozil, Karim Benzema and Di Maria last summer. As Arsenal fans now, Wenger chose the German but is ready to go back for what he left behind.
A.Sanchez helyett jöhetne ő.
Balague wrote on Twitter: "I heard Arsenal have a personal agreement with Alexis but offer less to FCB than Liverpool. Juve also interested.
As it stands Alexis not part of the deal for Suárez. But not definitive. Despite personal agreement with Arsenal, LFC hope to convince him."
-
#29983 bár azt sem bánnám ha jackson martinez-t hozná az öreg sanchez helyett,vagy james rodriguezt... :D -
#29982 azaz,már olvastam hogy megegyeztünk a barszával,és a vb után sanchez-t és debuchyt is bemutatják,és már keylor navas is fél lábbal itt van,nekem nagyon tetszik a costa ricai kapus teljesítménye -
#29981 Real Madrid star Angel di Maria is open to the idea of making a Premier League switch this summer, but doesn’t want to move to Manchester as he doesn’t like the city.The Frenchman declined the chance to re-sign former Arsenal captain Francesc Fabregas and allowed Jose Mourinho to instead lure him to west London, but could now take pole position in the hunt for Di Maria.40m font
Debuchy 12millióba fájt,M.Schneiderlin meg lépni akar,20millió lenne.
ja, a héten akar a Főnök egy 32milliós üzletet bejelenteni.asszem' A.Sanchez lesz az.bomba!!
-
#29980 most nézem hogy joel campbell már ott virít még mezszám nélkül,gyorsan visszakapták :D