Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még walcottnak kéne egy gól 😊
4-1 a vége 😊)))
24 - Exile -Nov.23
HT Arsenal 2 - 0 FC Porto
31' <1 - 0>1 - 0> R.v. Persie
40' <2 - 0>2 - 0> E.Adebayor
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
akkor kapufaról kifele pattant a játékszer,most meg befele 😄
am jó végre látni hogy a csatárjaink gólt szereznek 😉))
ade 1 gól és 1 gólpassz 😄
remélem lövünk még1-2 gólt 😄
24 - Exile -Nov.23
ránéztem az eredmenyek.com- ra 1-0 most meg 2-0 pont 1 percet késik a stream 😄
szal a 2-0-t látom már tudtam hogy a kövi támadás gól lessz ^^
jaj remélem nem fogunk leikszelni 2 gólós elõnybõl.
de ha ez kell a gyõzelemhez hogy elõtte egy kisebb csapattól kikapjunk akkor ám kapjunk ki ^^
24 - Exile -Nov.23
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
34' Arsenal 1 - 0 FC Porto
31' <1 - 0>1 - 0> R.v. Persie
<#smile>#smile>
Almunia - Sagna, Toure, Gallas, Clichy - Walcott, Fabregas, Denilson, Nasri - van Persie, Adebayor
Pad: Fabianski, Vela, Djourou, Bendtner, Eboue, Ramsey, Silvestre
No one can stop Death!
Bár ez nem mindig pontos
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
BBC-n ez van
egyenlõre nem látok konkrétumokat sehol. köszi!
No one can stop Death!
oké hogy pihent de remélem túl sokat és nem fog menni neki a játék 😄
24 - Exile -Nov.23
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nembaj ,remélem vmi stream lessz.
nézem a tippmixen elég keveset fizet az arsenalra,pedig én bizony kb 2.00 odss-t adtam volna magunknak.
Mert hát valjuk be nem annyira papírforma lenne a gyõzelmünk 😞
itt arra gondolok hogy én félek a portotól nagyon is!
de bízom a csapatban és remélem megverjük õket!
24 - Exile -Nov.23
abszolut megérte a viasatnak elinditani...... -.-
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
jó hír felépült Nasri és holnap ott lesz a Porto ellen!
Boldog Szülinapot <#kacsint>#kacsint>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ahogy minimaze is irja tavaly a muse kezdett vmi jól végig elõttük voltunk és megelõzõtt,idén mi miértnem tehetünk ugyanugy?
simán még megnyerhetjük,ha netán 10 pontos hátrányban leszünk (de ne adja Isten) akkor is bizni kell,sose szabad feladni!
a legnagyobb baj ma hogy nem lõttünk gólt ellenben a Hull lõtt 3at is 😮
az egyenlítõ góljuk nagyon szép volt tetszett,csak kár hogy nem mi lõttünk ilyet.
Gallas fejese meg ,ehh :| hát ha van egy icipici szerencsénk akkor az gól és nem kapufa 😮
Velaról ment az alapvonal mögé ha jobban figyel talán a hálóba ment volna a labda.
ezvan 1-2 az eredmény ellene nem tudunk tenni semmitsem 😞
majd idegenben visszavágunk nekik ezért az eredményért és kész :]]]]
szerdan a bl-ben kötelezõ gyõzelem,vagyis ithhon megkéne verni a portot!
hajrá go gunners!!!!!!!4
24 - Exile -Nov.23
de: mögöttünk a City, a United, és még van jópár forduló a végéig.
több lehetõség kell sztem Bendtner-nek, mostanában sztem nem elég jó Sagna(többször bizonytalan), és hiányzik még1 ember a középp.-ról(Nasri pl.), aki "összefogja" a támadásokat.
ja, és ne akarjuk a gólvonalig vinni már, mint tavaly.....más csapat nem akar 5méterrõl gólt lõni, ha van 14-rõl is 100%-os helyzet...tili-toli--gyönyörû, de GÓLOK kellenek!!
Na mind1, szerdán le KELL gyûrni a Porto-t, aztán lesz megint önbizalom, de szerintem elõl kísérletezni kellene most...
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
:S
peace.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!