Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hull citynek grat nem gyenge amit mûvelnek!
Next PC upgrade: 2022
No one can stop Death!
nálam már jönne egy Adebayor-Bendtner v. Vela csere.
No one can stop Death!
nem akarok további vitákat, ne legyen eagle-eye, de legyen továbbképzés bíró-partjelzõ szinten, mert ez vicces.
No one can stop Death!
az angol StarSports egyenlõre F1-idõmérõt ad, alábbi linken ezen kívül keressetek adót!!
No one can stop Death!
24 - Exile -Nov.23
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
Manuel Almunia
Gael Clichy
William Gallas
Kolo Toure
Bacary Sagna
Theo Walcott
Denilson
Cesc Fabregas
Emmanuel Eboue
Emmanuel Adebayor
Robin Van Persie
Pad:
Lukasz Fabianski
Carlos Vela
Mikael Silvestre
Nicklas Bendtner
Johan Djourou
Aaron Ramsey
Alexandre Song
egyébként félelmetes, ma mit bénáznak a Vándorok...
No one can stop Death!
mára remélem hogy nem kapunk 1 gólt sem mivel eddig hazai pályán 100% -osak (2/2 és 0 gól) vagyunk 😊
csak a gólkülönbséget kéne növelni egy 3-0 vagy 4-0 val kiis egyeznék ma 😄
24 - Exile -Nov.23
mindegy OFF vége.
nemsoká meccs, sima gyõzelmet várok 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
azért örömmel látom, mit szenvednek a mencseszteriek azzal a Boltonnal, akiknek mi négyet tömtünk, idegenben.
No one can stop Death!
btw nincs kedvem többet törölgetni szal jólenne ha visszatalálnál mu topikba végre
van,hogy kéne adni azt nem adnak de van hogy nem kéne adni azt adnak.
24 - Exile -Nov.23
persze videóbíró, az nem kell, ugye, Mr.Platini...
No one can stop Death!
Arsene Wenger a hétközi Ligakupa mérkõzésen tinédzsereket küldött hadba, de az ágyúsok még így is 6-0-ra kiütötték a Sheffield Unitedet.
Minden idõk legfiatalabb Arsenal kezdõcsapata futott ki a gyepre kedden a Sheffield United ellen, a játékosok átlagéletkora alig haladta meg a 19 évet. Olyan ifjú reménységek kaptak lehetõséget, mint a 18 éves védõ, Gavin Hoyte, a 19 esztendõs Carlos Alberto Vela, aki vérbeli csatárként mesterhármast szerzett, de a legfiatalabb tehetségnek a mindössze 16 éves angol Jack Wilshere számít, aki az 57. percben szintén a hálóba talált. Nem árt megjegyezni, hogy a Sheffield a lehetõ legerõsebb összeállításban lépett pályára, soraiban tudva a 39 éves Gary Speedet is, de még így sem volt esélye a fiatalok ellen. Mindez azt bizonyítja, amit már régóta tudni lehetett, miszerint Arsene Wengernek ragyogó szeme van a csiszolatlan gyémántok felfedezéséhez, és a szakmai tudása is megvan ahhoz, hogy klasszis futballistákat faragjon ezekbõl a gyerekekbõl. Persze a Premier League-ben még nem ezekre a játékosokra számít a mester, de ezek szerint a londoni szurkolóknak nem kell aggódnia az utánpótlás miatt. A jelen sztárjai a bajnokságban remekelnek, ennek köszönhetõen az élrõl várja az 5. fordulót az Arsenal, Robin van Persie és Adebayor is remek formában van, így a Hull City védelme komoly nyomásra számíthat.
Halmosi Péter csapata újoncként remekül helytáll az élvonalban, a 7. helyezés még talán a vezetõséget is meglepte. A gárda az elsõ fordulóban legyõzte a Fulhamet, három héttel ezelõtt idegenben a Newcastle Unitedet, emellett kétszer döntetlent játszott, és csak egyszer kapott ki, igaz az egy méretes zakó volt (0-5 a Wigan ellen). A gárda a napokban leigazolta a 34 éves Szteliosz Jannakopuloszt, aki tagja volt az Európa-bajnokságot nyert görög válogatottnak. Bármilyen jó formában van is a Hull, az Emirates stadionban a tisztes vereség is sikernek számítana.
24 - Exile -Nov.23
a kivétel meg sztem az a ki marad..mert többség inkább elmegy😄
klubhûségre példa: del piero,nedved,buffon...(stb) és még sorolhatnám, õket tisztelem nagyon is mert akkor is a csapattal maradtak mikor más inkább elment (itt a 2.osztályra gondolok....)
24 - Exile -Nov.23
a kivétel inkább az, aki a pénzért megy el, legalábbis nagyon remélem.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
de persze van kivétel és lehet,hogy most õ szívbõl is így gondolja 😊
24 - Exile -Nov.23
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
ezt kell mondania ,különben lesüllyedne a szurkolók szemében 😛
de jaja jó hogy még marad 😊
24 - Exile -Nov.23
Fabregast ezen a nyáron többször is összefüggésbe hozták a Real Madriddal, illetve a Manchetser City tulajdonosváltása kapcsán a világoskékekkel is.
"Soha nem volt kérdõjel a fejemben a távozás mellett. Teljesen nyugodt voltam a nyár folyamán, mert tudtam, hogy itt fogok maradni." - mondta Cesc.
"Azóta boldog vagyok itt, amióta ideigazoltam, és soha nem fogok a távozásról beszélni, ha minden a mostani tervek szerint halad tovább. Boldog vagyok itt, és ennyi."
"Mondja már el nekem valaki, hogy mi a jó abban, ha milliót kapsz millió után, és még csak nem is játszhatsz? Ez nekem nem kell."
"Ahogy mondtam, boldog vagyok. Élvezem azt a játékstílust, amit az Arsenal képvisel, és attól, hogy három éve nem nyertünk semmi trófeát, nem változtat a véleményemen."
"Imádom a játékot, imádom a klubot, és a játékstílusunkat. "
------------------------------------------------
Nagyon nagy vagy Fabregas, a legjobb! Bár csak minden játékosunk ilyen lenne
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
bízom benne, hogy õk a jövõ játékosai is maradhatnak, nem csak a ma fiataljai nálunk...
Vela meg...az elsõ itteni felkészülésin nézve már ámulatba ejtett a gyerek. (majd' fiam lehetne!)
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!