Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ennyi volt ez az elsõ hely többet sem látjuk majd.
Hull citynek grat nem gyenge amit mûvelnek!

Next PC upgrade: 2022

minimize
szerk.: jött is, de Eboue-Bendtner lett a vége(jobb is, mielõtt szétrúgják ezek a vad**r*sztok...

No one can stop Death!

minimize
hatalmas gólt lõtt ez a brazil emberke, most meg cousin....mondom, hogy k***a álmos az egész csapat, ez így eddig nem oké.
nálam már jönne egy Adebayor-Bendtner v. Vela csere.

No one can stop Death!

Forrest Gump
Nem kell beszarni, van még 25 perc.😊
Juhiii
uncsi már ez a vagy szögletbõl, vagy félpályáról.. 😞

GO GUNNERS!

arsnl
Beszarás...

arsnl
Õ is az év gólját lövi a semmibõl.. =/

Juhiii
ehh.. :/ 1-1

GO GUNNERS!

arsnl
One - nil to the Arsenal... McShane és Fabregas közös góljval 😊

minimize
azt hiszem, lassabbak vagyunk a megszokott, pörgõs játék valahogy ma nem megy eddig. naná, hogy gyõzünk, de ennél most több kell.
nem akarok további vitákat, ne legyen eagle-eye, de legyen továbbképzés bíró-partjelzõ szinten, mert ez vicces.

No one can stop Death!

arsnl
Na akkor GO GUNNERS!!

minimize
az ki is??!
az angol StarSports egyenlõre F1-idõmérõt ad, alábbi linken ezen kívül keressetek adót!!

No one can stop Death!

II Rocky II
II Rocky II
Adebayor-ra !

24 - Exile -Nov.23

sygmaBlueJersey
bajor-ra gondolsz?😄

minimize
én meg Deba helyére....P

No one can stop Death!

II Rocky II
én Persie helyére betettem volna Vela-t 😛

24 - Exile -Nov.23

minimize
persze. este szép futballal kell verni az aktuális ellenfelet, aztán a továbbiakat majd meglátjuk.
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

arsnl
Kezdõ:
Manuel Almunia
Gael Clichy
William Gallas
Kolo Toure
Bacary Sagna
Theo Walcott
Denilson
Cesc Fabregas
Emmanuel Eboue
Emmanuel Adebayor
Robin Van Persie

Pad:
Lukasz Fabianski
Carlos Vela
Mikael Silvestre
Nicklas Bendtner
Johan Djourou
Aaron Ramsey
Alexandre Song

minimize
maradjunk annyiban: ez ellen a mai Bolton ellen játszhatna a MU, de ehhez kellett 60perc, és egy benézett 11-es, mert addig gól nélküli meccs volt, a focit meg gólra "mérik".
egyébként félelmetes, ma mit bénáznak a Vándorok...

No one can stop Death!

II Rocky II
de az is számít hogyan játszanak 😄 a lényeg a bolton ellen mi jobbak voltunk! és remélem,hogy idén a nagyok ellen is jók leszünk.

mára remélem hogy nem kapunk 1 gólt sem mivel eddig hazai pályán 100% -osak (2/2 és 0 gól) vagyunk 😊
csak a gólkülönbséget kéne növelni egy 3-0 vagy 4-0 val kiis egyeznék ma 😄

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
persze a szokásos arcozás és flémelés...mi mást is lehet várni tõle

mindegy OFF vége.

nemsoká meccs, sima gyõzelmet várok 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

sygmaBlueJersey
hát már 2-0 annyira nem szenvednek:S

5w0rdf15h
örülök hogy csökkentetted az iq szintet nálunk de mostmár tényleg tipli van mert a következõ flémért pont jár.

minimize
nem olvastam a "kommentjét", gondolom hozta az általános "van junájtid-szintet". mindemellett fenntartom véleményem, ezért (is) kell õ oda.
azért örömmel látom, mit szenvednek a mencseszteriek azzal a Boltonnal, akiknek mi négyet tömtünk, idegenben.

No one can stop Death!

II Rocky II
érdekesség 😄
egyszerre lõtte be a 2.gólját a chelsea és a mu is 😮

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
ennyire szeretnél megint elakadásjelzõket? vagy a felfogásod ilyen nehézkes?

btw nincs kedvem többet törölgetni szal jólenne ha visszatalálnál mu topikba végre

5w0rdf15h
komolyan ilyen nehéz felfogni h nem csípjük ebben a topikban a hozzád hasonló kisokos vérpistiket?

II Rocky II
érdekesek a bírók 😄
van,hogy kéne adni azt nem adnak de van hogy nem kéne adni azt adnak.

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
oké viszlát

minimize
vicces, ezt megenni....komolyan, fizetnek a bíróknak, hogy megegyék ezeket az eséseket??!
persze videóbíró, az nem kell, ugye, Mr.Platini...

No one can stop Death!

arsnl
Visszatért Ronaldo, össze is hozta 1. kamu 11esét -.-

II Rocky II
egy kis beharangozó a Hull elleni mérk-re!

Arsene Wenger a hétközi Ligakupa mérkõzésen tinédzsereket küldött hadba, de az ágyúsok még így is 6-0-ra kiütötték a Sheffield Unitedet.

Minden idõk legfiatalabb Arsenal kezdõcsapata futott ki a gyepre kedden a Sheffield United ellen, a játékosok átlagéletkora alig haladta meg a 19 évet. Olyan ifjú reménységek kaptak lehetõséget, mint a 18 éves védõ, Gavin Hoyte, a 19 esztendõs Carlos Alberto Vela, aki vérbeli csatárként mesterhármast szerzett, de a legfiatalabb tehetségnek a mindössze 16 éves angol Jack Wilshere számít, aki az 57. percben szintén a hálóba talált. Nem árt megjegyezni, hogy a Sheffield a lehetõ legerõsebb összeállításban lépett pályára, soraiban tudva a 39 éves Gary Speedet is, de még így sem volt esélye a fiatalok ellen. Mindez azt bizonyítja, amit már régóta tudni lehetett, miszerint Arsene Wengernek ragyogó szeme van a csiszolatlan gyémántok felfedezéséhez, és a szakmai tudása is megvan ahhoz, hogy klasszis futballistákat faragjon ezekbõl a gyerekekbõl. Persze a Premier League-ben még nem ezekre a játékosokra számít a mester, de ezek szerint a londoni szurkolóknak nem kell aggódnia az utánpótlás miatt. A jelen sztárjai a bajnokságban remekelnek, ennek köszönhetõen az élrõl várja az 5. fordulót az Arsenal, Robin van Persie és Adebayor is remek formában van, így a Hull City védelme komoly nyomásra számíthat.

Halmosi Péter csapata újoncként remekül helytáll az élvonalban, a 7. helyezés még talán a vezetõséget is meglepte. A gárda az elsõ fordulóban legyõzte a Fulhamet, három héttel ezelõtt idegenben a Newcastle Unitedet, emellett kétszer döntetlent játszott, és csak egyszer kapott ki, igaz az egy méretes zakó volt (0-5 a Wigan ellen). A gárda a napokban leigazolta a 34 éves Szteliosz Jannakopuloszt, aki tagja volt az Európa-bajnokságot nyert görög válogatottnak. Bármilyen jó formában van is a Hull, az Emirates stadionban a tisztes vereség is sikernek számítana.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
aha halottam kevés a klubhû ember 😊
a kivétel meg sztem az a ki marad..mert többség inkább elmegy😄

klubhûségre példa: del piero,nedved,buffon...(stb) és még sorolhatnám, õket tisztelem nagyon is mert akkor is a csapattal maradtak mikor más inkább elment (itt a 2.osztályra gondolok....)

24 - Exile -Nov.23

grizzly21
igen csak ezt nem mondani kell hanem bizonyitani, amit csak 10 ev mulva tudunk meg hogy sikerult e😊

vmvr
klubhûségrõl hallottál már?

a kivétel inkább az, aki a pénzért megy el, legalábbis nagyon remélem.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

II Rocky II
miért ha azt mondaá esetleg hogy elszeretne menni ha megkapná azt a pénzt annak örülnél? és örülnének a többiek (arsenal drukkerek?) -->nem !

de persze van kivétel és lehet,hogy most õ szívbõl is így gondolja 😊

24 - Exile -Nov.23

Rolka
azzal nem értek egyet,hogy ,,ezt kell mondania"

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

II Rocky II
sztem henry is ilyeneket mondott anno !
ezt kell mondania ,különben lesüllyedne a szurkolók szemében 😛
de jaja jó hogy még marad 😊

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Fabregast nem érdekli a pénz

Fabregast ezen a nyáron többször is összefüggésbe hozták a Real Madriddal, illetve a Manchetser City tulajdonosváltása kapcsán a világoskékekkel is.

"Soha nem volt kérdõjel a fejemben a távozás mellett. Teljesen nyugodt voltam a nyár folyamán, mert tudtam, hogy itt fogok maradni." - mondta Cesc.

"Azóta boldog vagyok itt, amióta ideigazoltam, és soha nem fogok a távozásról beszélni, ha minden a mostani tervek szerint halad tovább. Boldog vagyok itt, és ennyi."

"Mondja már el nekem valaki, hogy mi a jó abban, ha milliót kapsz millió után, és még csak nem is játszhatsz? Ez nekem nem kell."

"Ahogy mondtam, boldog vagyok. Élvezem azt a játékstílust, amit az Arsenal képvisel, és attól, hogy három éve nem nyertünk semmi trófeát, nem változtat a véleményemen."

"Imádom a játékot, imádom a klubot, és a játékstílusunkat. "
------------------------------------------------
Nagyon nagy vagy Fabregas, a legjobb! Bár csak minden játékosunk ilyen lenne

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

minimize
gyönyörûen játszottak a fiatalok, öröm volt nézni.
bízom benne, hogy õk a jövõ játékosai is maradhatnak, nem csak a ma fiataljai nálunk...
Vela meg...az elsõ itteni felkészülésin nézve már ámulatba ejtett a gyerek. (majd' fiam lehetne!)
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

banok
Arsenal-Sheffield United 6-0 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/240831

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

csocso14
És elõtte azaz átvétel, az se volt semmi <#vigyor2>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Kaplan
Vela második gólja, az a flegma emelés, uramisten! <#worship>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

grizzly21
Nem semmi!! :oo

csak ezeket a gyerekeket meg kene tartani

Rolka
<#worship>kösz<#worship>

arsnl
+ Youtube, bár nem tudom meddig lesz még fenn mert mindig törlik õket

arsnl
Összefoglaló:
Rapidshare vagy Mediafire. Enjoy 😉

6-0. Eeeeez igen! 😊
Kaplan
Komolyan néha elképesztõ mennyivel felszabadultabban tud játszani az Arsenal 'fakó', bajnokikon meg nagyon sokáig görcsölünk!

Grat a fiúknak!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!