Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán jött Fabregas egyenlítõ gólja, de a mai teljesítményünk=a nagy 0-val. ennyire hullámzó "csapatmunkával" messze lesz a dobogó is, ha nem kapjuk össze magunkat!!!!
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nem írtam, hogy helyzetek garmadáját hagyjuk ki, sõt. a 2 S'land helyzet=2 Ars. helyzettel nagyjából.
hogy Clichy mire kapott lapot, azt viszont nem tudom...
No one can stop Death!
sajnos kurva uncsi a mecs semmi nagy ziccer vagy kapufa.
de remélem mi lövünk egy gólt eddig naon 0-0 nak néz ki 😞
de remélem összeszedjük magunak és lessz itt még gólzápor és nyerünk 2-0 esetleg 3-1 re 😄
ha igy játszottunk volna a Porto ellen akkor tuti kikaptunk volna :S
24 - Exile -Nov.23
minimális, egygólos meccs szerintem, remélem ezt azért mi lõjük.
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
megint a kapkodás, eddig sok más nélkül..
No one can stop Death!
link
24 - Exile -Nov.23
http://www3.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=20240&part=sports
No one can stop Death!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
mindemellett külön gratula a 2csatárunknak, egyik csapatban sem tudott eddig duplázni egy meccsen mindkét támadó...😊)
bízom a szombati jó folytatásban a Sunderland ellen is!!
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
FORZA INTER!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
FORZA INTER!
remélem Monoton nem szól meg a lopásért
figyelitek az ötös területét? durva....
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
gondolom...
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Vela mit csinált áááá
De mi maradt ki áááá
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
sztem nasri nem votl jobb mint eboue.
ááá 3-0 utan mar ha tizit kapunk sztem alap hogy bemegy..ezen a meccsen velünk volt a szerencse is meg a tudás is meg minden.
a portonak semmi sem jött össze igaz nem is sok esélyt kaptak rá hogy esélyük legyen 😄DDD
ááá jó látni és jó hogy legalább tudjuk nézni ezt a mecset 😄 és végre egy gólgazdag bl meccs!
azért nem számoltam ennyire "könnyû" mérkõzésre!
24 - Exile -Nov.23
Annyira nem volt komoly amugy, el lehetett volna engedni!
Talán egy kicsit látszott rajta a hiány
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
S. Nasri <-> E. Eboué
cserék 😊
Egy Porto ellen így játszani?
Én bent láttam...
Lol hát mennyi lesz még itt! Nagyon jók vagyunk, mesterhármast Persie
ez megvolna <#vigyor0>#vigyor0><#smile>#smile>