Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolka
lol Diaby 1:3 mi van itt?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
upsz 1:2

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

vmvr
én is pont azon gondolkottam Adebayor gólja elõtt, hogy milyen kurva jó szurkolótábora van a fenernek😄 szinte ijesztõ. mindig mikor a mieinknél volt a labda fütyültek meg minden. erre egyszercsak 0-1, majd 0-2😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Rolka
aztaaaaaa micsoda meccs
miért is ne maradnék le a két gólról!
amugy azt tudjátok,hogy a fener 15 europai meccsen veretlen? ideje meg szakítani!

II Rocky II
bazzeg😄
ha vki azt mondja 2-0 ra fogunk vezetni a fener ellen,azt mondtam volna,hogy bár igazad lenne de tuti nem fogunk 😄
nem hittem volna,hogy idegenben a nagy török fanatizmussal teli stadionban mi 2-0ra elmegyünk :|
hihetetlen 😄
remélem megis nyerjük a csatát,és 2 hét mulva itthon is ledaráljuk a fener-t 😊
gogunners!!!!!!!!!

24 - Exile -Nov.23

vmvr
na tessék😄 0-2, THEO

vmvr
0-1, Adebayor😊

Rolka

vki nem tudja h hol lehet élõben követni a meccset?

MSI GX600PX-214hu Notebook

Kaplan
Ma nyerni kell, nincs mese. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
A ma esti keret:

Manuel Almunia
Lukasz Fabianski
Emmanuel Adebayor
Robin van Persie
Carlos Vela
Nicklas Bendtner
Aaron Ramsey
Abou Diaby
Theo Walcott
Cesc Fabregas
Denilson
Samir Nasri
Kieran Gibbs
Gael Clichy
Mikael Silvestre
Alex Song
Emmanuel Eboue
Johan Djourou

Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Cabell
Minimize megis megbocsajtott, es hajlando pennat ragadni, es a forumra irni? 😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

II Rocky II
most én ebbõl a cikkbõl csak az jött le,hogy beckham nálunk edzene a válogatott meccsig:S de azért nem lenne rossz😄
jaja Rosickyrõl rég halottam én is,remélem hamarosan õ is harcra kész állapotba kerül.

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Nem tudom, nem érzem annyira szükségesnek, de ízlések és pofonok, ugye Máté? 😊
Ettõl függetlenül ha esetleg igaz a hír, nem fogom megrögzötten elküldözgetni a klubtól.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr

David szeretne visszatérni a Premier League-be, annak érdekében, hogy újra helye legyen az angol nemzeti tizenegyben, és erre legmegfelelõbb választásnak az Arsenal-t találja.

Beckham az Arsenalnál köthet ki

A tribalfootball.com értelsülései szerint, Beckham tanácsadói már tárgyalnak az Arsenal vezetõségével, hogy részt vehessen a csapat edzésein a november 19-én esedékes Anglia - Németország barátságos mérkõzés elõtt. Abban az esetben, ha Capello beválogatná õt a keretbe, akkor 108-szoros válogatott lenne, és beállítaná Bobby Moore rekordját.

David akítvan is visszatérne a Premier League-be. Ugyanis a LA Galaxy nem érte el a rájátszáshoz szükséges helyezést a bajnokságban.

személy szerint kibaszottul örülnék neki😊 persze attól tartok, hogy csak kamuhír

Kaplan
Most fáj csak igazán a Hull ellen elszórt 3 pont. A padunk tényleg nagyon rövid, ez van. Rosicky nagyon kellene már, él még egyáltalán vagy mi a fasz van vele?

II Rocky II
azt mondtad,nem jössz fórumozni.
ne sértésnek vedd,örülök,hogy meggondoltad magad!
everton elleni 0-1 .már megint kapunk gólt akkor tudunk mi is termelni,de miért csak akkor????? kérem,miért nem lehet a meccs kezdetén is úgy játszani mintha 1-0ás hátrányban lennénk?
a lényeg a 3 pont megvan,ha ilyen eredmény születne a fener ellen már boldog lennék 😄
bár iszonyat nehéz dolgunk lessz a török fanatizmusos stadionban 😞
de az 1 pont is jó énszerintem,ha netán sikerülne a 3 pontot elhozni az már eszméletlen lenne.
Hajrá gogunners!!!!!!

24 - Exile -Nov.23

minimize
2.félidõ: a szünetben Toure le->Walcott fel, ami határozottan jót tett a csapatjátéknak, 40percnyi "labdakerestetés" az Everton játékosokkal, Nasri szerencsés egyenlítése, aztán R.v.Persie-már 2-1 ide, a végére egy pazar összjáték Diaby és Walcott közt, utóbbi lõtt a hálóba, ezzel kialakult a 3-1-es végeredmény. a lényegi 3pont megvan, hét közben ennél jobb összpontosítás kell, akkor nem lesz gond!!
job done, Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

minimize
1.félidõ zanzásítva: pontrúgásból gólt kaptunk ismét(0-1), elõl minden kimarad(szokásosan...), Toure válla megsérült, a legveszélyesebb Fabregas, a legjobbak eddig Fabregas, Clichy.
eddig harmatgyengék vagyunk kihasználásban, a meccs nem rossz egyébként.

No one can stop Death!

minimize
maradj rajta, hátha lesz még gól késõbb...

No one can stop Death!

a mindenit az Everton meg betalált
arsnl
Nem hiába van iszonya Arséne Wengernek a nemzetközi találkozók miatt, hiszen nem elõször fordult elõ, hogy tömegesen kezdtek el lesérülni az ágyúsok.

Sajnos most is ez történt.

Az egészen biztos, hogy a védõsorban órási hiányosságok lehetnek, hiszen William Gallas (térdín) és Bacary Sagna (térd) két meccs erejéig nem léphet pályára, ráadásul bokasérülés miatt ugyanez igaz Nicklas Bendtnerre is.

Három további játékos sorsa is kétséges: Cesc Fabregasra orrtörés, Robin van Persiera izomprobléma, Johan Djouroura pedig agyrázkódás miatt vár egy orvosi viszgálat az Everton elleni bajnoki elõtt, de a menedzser szerint õk talán rendben lesznek.

"Sajnos az elmúlt tíz napban sok játékost veszítettünk el egy ideig Gallas, Sagna és Bendtner személyében. Õket valahogyan pótolni kell."

"Egyikük sérülése sem olyan súlyos, de legalább két meccset ki kell hagyniuk." - mondta Wenger. Ez pedig azért baj, mert jövõ hét kedden egy kulcsfontosságú meccs lesz a Bajnokok Ligájában, méghozzá a Fenerbahce ellen, ráadásul idegenben.

"Vannak további kérdõjelek is. Johan Djourou agyrázkódás miatt nem játszhatott tegnap Görögország ellen, de holnap vár rá még egy orvosi ellenõrzés, és úgy tûnik, hogy sikeres lesz. Most alkalma lenne játszani."

"Még továbbra is várjuk Robin van Persie megérkezését. Neki izomproblémája volt, de tegnap például játszhatott, ráadásul nem is keveset. A beszámolók szerint õ is jól van."

"És végül itt van Cesc, akinek eltört az orra. Õ már megérkezett Angliába, és ennek a sérülésnek elvileg nem kéne akadályoznia õt a játékban. Természetesen azért õt is megviszgáljuk."

"A jó hír az, hogy Abou Diaby ismét bevehetõ állapotban van az Emirates kupa óta elõször."
untouchables.atw.hu/arsenal.com

Nagyon jó hírek..<#boxer>

II Rocky II
<#wave>

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
végre megtalálta a gólgyáros cipõjét 😄
csak így tovább,remélem a bajnokságba is hozza a formáját...
szevasztok!
sok sikert az arsenalnak,remélem évvégén sikerül 1-2 kupát nyerni( +bajnokság mijó lenne már) ..
gogunners!

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
<#worship>

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
FT Togo <6 - 0> Swaziland
16' <1 - 0> M. Salifou
29' <2 - 0> E.S. Adebayor
45' ❤️ - 0> A. Olufade
46' <4 - 0> E.S. Adebayor
71' <5 - 0> E.S. Adebayor
85' <6 - 0> E.S. Adebayor

<#smile>laza mesternégyes

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Cabell
jaja, mondjuk ha Gera azt mondana, hogy majd hajlando bejonni, ha az o tetszese szerint alakul a program, nem hiszem, hogy szep dolognak tartana ezt barki is...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rolka
Ne már Minimize! Ahogy Matthew mondja van egy két hülyegyerek, ezekkel a lúzerekkel nem kell foglalkozni!
Most ne már, hogy miattuk hagyod abba a fórumozást

Matthew Prosac
Én meg szoktam adni a tiszteletet, mindaddig amíg valaki rá nem szolgál az ellenkezõjére - és utóbbiba te pl NEM tartozol bele. Én nem vettem részt semmilyen szájkaratéban se 'odaát', se ideát.
Lehet emberek módjára is fórumozni, az hogy mindenhol akad egy két hülyegyerek azzal nem kell foglalkozni, olyan emberek véleményére és ellenvéleményére kell adni, aki azt meg is érdemli. Ha pedig gyenge az idegrendszered ehhez akkor ne erõltesd.
Az pedig normális, hogy egy szurkoló örül a rivális csapat botlásának - ennek leközlésére is megvannak a különbözõ szintek. Arról hogy néhány boci (MU-s) irritálóan vagy taplóan közli a normálisabbak nem tehetnek. Nem koptatom a számat a "ne általánosíts" szöveggel, tudod te magad is.
minden jót

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

minimize
nektek semmi sem elég jó, csak a United. remélem ettõl jobban alszol, büntetõpontok jöhetnek nyugodtan. az utóbbi 10évben rendesen megváltozott errefelé a topiklakók személye, sajnos alacsonyabb osztályba sorolhatóan, mint anno. gyerekes "neígyírd", "necéronizz", miegymás, de máshol mehet a "szarzenál", meg az örömködések, ikonok ponthullajtás esetén. nevetséges, degradáló válaszok tõlem, amelyek nem kissé fárasztanak is most már.
próbáltam normálisan fogalmazni odaát, jött a szokásos "ugatás", nagyjából a szokott stílusban.
tisztelet? akkor lehetne valamennyi a szurkolóikkal szemben is, talán egy ember többet jelent(nálam legalábbis) mint egy csapatcímer.
tisztelet--jó duma.
részemrõl befejeztem a fórumozást, a gyerekes válaszolgatásokat-üzengetéseket, ehhez már semmi kedvem. sok sikert az Ágyúsoknak a szezonhoz, Nektek meg Fórumtársak Jó szurkolást!!
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Matthew Prosac
nincs cselszkij-zés, junájtid-ezés, mencseszterezés - Gabber világosan felhívta rá mindenki figyelmét és büntetõpontokkal is nyomatékosította. légyolyszíves írd le következõleg normálisan hogy United, mert énis leszoktam nagybetûvel hogy Arsenal, ennyi tisztelet van bennem még egy riválissal szemben is..
Thx

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

vmvr
hát szerintem nem egy szimpi döntés ez. oké, fontos neki az Arsenal, de azért szerintem a válogatott is egy nagyon fontos dolog. igaz, most kibasztak vele, de azért ezért lemondani az egész történetet nem korrekt...

minimize
próbáltam junájtid-topikban normális keretek közé "zavarni" a dolgokat, amint látom, nem ment. most már nem lepõdök meg, amit nekik lehet ott, azt itt nekünk szerintük nem.
mind1, Go Gunners Go!!
Debához még annyit: szép dolog, hogy fontosabb számára az Arsenal, mint a válogatott, amennyiben ilyen arrafelé a szervezés, nem is csodálkozom a döntésén!!

No one can stop Death!

Érthetõ.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

csocso14
Adebayor magyarázkodik

"Nem végleg vonulok vissza, hisz imádom a hazám, de az, hogy 14 órákat várjak egy reptéren, mint a legutóbb... Ez nem normális és nem engedhetem meg magamnak."

Kicsit nagy képû volt szerintem, de 14 órát várni, azért nem tudnak eleget fizetni 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

minimize
pontok nem nagyon hullottak, sõt, de legalább zsebeltem egy kis kp-t.
negyedikek vagyunk. egyenlõre.
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

vmvr
hát igen...😄

" Közöltem a Togói vezetõséggel, hoggy ha úgy szhervezik majd a meccseinket, hogy nekem is jó legyen el megyek velük, de addig nem kívánok a válogatottban szerepelni, sajnálom. - Ade"

ez hogy is mondjam nem túl durván... nagyképû és undorító is egyben

http://www.powerplaymanager.com/r57633

vmvr
Sokan meghökkentek amikor a 24 éves Togói ezt a kijelentést hozta, de most magyarázatot ad minden kétkedõnek.

" Úgy érzem a Togói csapat nem ér annyit, hogy itt hagyjam Londont." - Adebayor.

" Közöltem a Togói vezetõséggel, hoggy ha úgy szhervezik majd a meccseinket, hogy nekem is jó legyen el megyek velük, de addig nem kívánok a válogatottban szerepelni, sajnálom. - Ade.

Adebayor továbbá bizalmas információkatis megoszt velünk. Adebayor nem ápolt valami jó viszony ék-párjával Robin Van Persie-vel, ám a helyzet most változott.

" Fabregas és Robin nagyon jó barátok. Cesc-nek köszönhetem, hogy Robin és köztem is szoros barátság alakult ki."

" Gyakorta rendezünk közös programokat. Igazi barátokká váltunk. Ez a játékunkon is meglátszik."

Forrás: telegraph.co.uk

minimize
a mai meccsekkel mindenképpen nyerhetek(ünk).
ha bejönnek a papírformák, sok pénzt(bwin...), ha bukom, akkor pontok hullanak az élen lévõktõl(is).
úgyhogy a mai nap igazán nyerõ lehet számomra. azt nem értem továbbra sem, ha olyan s*ar a csapat, miért a mi eredményeinken rágódik mindenki??!
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Ezt nekem is elküldte, érdekes srác hogy 3 büntije után még ilyennel viccelõdik

De innen ON

REAL MADRID

Gunnersboy
Rocky küldött pm-et 😄D

tömören annyivolt benn, kiváncis volt létezik e még modi igazságszolgáltatás 😄
mera multkor neki irták azt amit õ irt, de õ akkor nemirt a srácnak semmi olyant amibe szitkozodott volna, akkor õiskapott 1-et meg a másik is, mostmeg csak õ kapott 😄

"ha azt irom hogy hülye vagy 😄 ---smile val
és õ
azt irja hogy megbasznak anyád hátán ---smile nélkül

és mindketten 1-1 pontot kapunk és most nekem meg 2õt adsz hát kérem hol itt az igaszág?"

jóóvagy rokiii😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

sygma7
O_o

Gunnersboy
😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

grebber
Hát igen megvan a színvonalad az biztos ,nem tetszik valami egybõl szitkozódsz.

Next PC upgrade: 2022

II Rocky II
nem kiscsapat a sunderland, cisse -defoe nem menne egy kis csapatba 😄
vhogy éreztem hogy leikszelünk velük.
de ez szokott lenni a kisebb nem neves csapatok ellen rosszak vagyunk míg a nagyobbak ellen meg nyerünk 😄
#10744: nem félsz hogy egyszer anyád hátán megbasznak?😄(loptam ezt a szöveget)-->takarodj már innen te gyökér antiarsenalos azaz arsenalellenes drukker <#boxer>
a mai teljesítmény meg valóban nagy 0 volt.egyszerûen senki se volt a toppon song nem tetszett nekem alapból nem tettem volna a kezdõbe 😞
a végén a gól hát miért csak akkor tudunk gólt lõni mikor vesztésre állunk ?
remélem azért jobbak leszünk a következõ meccseken 😊
goguners!!!!!!!!

24 - Exile -Nov.23

minimize
"A gól meg szabályos volt,kapus szarul mozdult ki,aztán átrepült felette a labda,igaz picit lökték,de ezt sehol se fújják be..."united fórumból, ha már itt nem "kiabálnak".
érdekes, ami odaát csalás, az elõny...santa cruz remélem vág egyet nekik.<#boxer>

No one can stop Death!

minimize
hozzáteszem, mielõtt jönnek a junájtidos privátok:
a StarSportsLive-on is kijelentették a 3x-i visszajátssszás után a kommentátorok ezt...

No one can stop Death!

minimize
jellemzõ, hogy mennyire "fújnak" a Unitednek, most fejeltek egy full szabálytalan gólt.gondolom ez sem demoralizálhatja a Blackburn-t mára..

No one can stop Death!

minimize
a meg nem adott gólt megnézném visszajátsszva, mert a partjelzõ sem látta a labdát Walcott hátától, nem tudom, honnan vette, hogy kinn volt.
de nem csak ezen múlt megint..

No one can stop Death!