Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezaz! Holnap mindenféleképpen nyerni kell mert a chelsea - pool meccsen vlmelyik csapat pontokat fog veszteni, lehet mindkettõ ,ez lenne a legjobb és akkor 2pontra leszünk tõlük.
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
"és"-sel egyébként nem kezdünk mondtatot.<#awink>#awink>
pontot hullajtott a MU az Everton ellen(1-1), ezt jó lenne holnap egy gyõzelemmel "honorálni", kellhet minden pont "elõny" késõbb!!
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
És nem szurkolok az Arsenalnak.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Az ominózus fotón - amely csütörtök hajnalban készült - az elmúlt idõszakban combsérüléssel bajlódó, emiatt két hetet kihagyó Gallas egy londoni éjszakai bárban cigarettával a szájában látható, igaz, a cigi nem volt meggyújtva." FN.hu
kötekedés helyett olvasgass utána a kedvenc(??) csapatodnak inkább, ne ilyesféle "válaszokra" pazarold az idõd.
nem mellesleg idézõjelet("")használtam, felesleges kiemelnek a szót, amit használtam.
<#nezze>#nezze>
No one can stop Death!
igen. összekavarodott a "kedvencek" menüben nálam pár dolog, aztán a böngészõm nem találta az oldalt...:/
köszönöm!
No one can stop Death!
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
No one can stop Death!
kapish??!
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
persze dísznek van a szájában mi?!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
Egy tegnapi újságban megjelent Gallas-ról egy fotó, ahol dohányzott. Ez kisebb botrányt kavart.
És Wenger határozottan kijelentette, hogyha nem hagyja abba Gallas káros szenvedélyét, akkor nem fogja játszatni.
"Nem vagyok megelégedve. Nem szeretem az olyan sportolókat, akik dohányoznak.
Ez nem egy Arsenal csapatkapitányhoz való viselkedés. Legalábbis én így gondolom teljes mértékbe.
Mindazonáltal fel fogom keresni a francia védõt, és megbeszéljük ezt a dolgot."
(forrás: Setanta/untouchables.atw.hu/)
<#ejnye1>#ejnye1>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
No one can stop Death!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ez a fekete-fehér nekem túl Juvés...😊)
No one can stop Death!

Mesés ajándékot kapott tegnap, szép eredmény, lenyûgözõ magabiztosság, ez kell a PL-ben is!!!
Go Gunenrs Go!!
No one can stop Death!
Boldog születésnapot neki!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
milanóban folytatja pályafutását...forrás: nso
24 - Exile -Nov.23
hosszú összefoglaló
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
MSI GX600PX-214hu Notebook
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
3-4
5-3
2-4 😄DDDD eszméletlen mennyi gólos mérkõzések voltak most 😄
24 - Exile -Nov.23
MSI GX600PX-214hu Notebook
meccs elõtt még azon morfondíroztam,hogy ha ugy játszunk mint a kijev ellen akkor bizony iksz lessz vagy esetleg félidõben már vezet a fener.ha pedig ugy játszunk mint a porto ellen akkor lehet vezetünk már félidõben.1-3 al félidõre menni jó eredmény 😄
ez a meccs az amikor minden összejön, sztem a vége 5-1 vagy 4-2 lessz 😉
visszavágón is remélem nyerünk!
24 - Exile -Nov.23
kezdem érteni, miért adták olyan könnyen Manchesterben...:/
még kellene egy gól legalább, 1. szép eredmény
2. k***a törökök sose adják fel!
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix