Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolka
[/img]
Van egy kis különbség a kapura lövéseknél
Ennek a meccsnek meg kell lenni, sokkal jobbak vagyunk

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

arsnl
Hé nem kéne kiütni a hszemet 😊

Juhiii
de örülök ennek a gólnak <#worship>

GO GUNNERS!

Rolka
pont írni akartam,hogy a spurs mint egy kis csapat beállt 10emberrel védekezni,de ENNYI jött Silvestre

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Silvestre
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzz

Rolka
nehogy már ezt a spurst ne verjük meg aki 9 forduló után 5 ponttal az utolsó

minimize
öööö, már Lnézést, de Almunia mi a francot csinált??!
0-1, Bentley('13)
õk játszák azt 10perce, amit nekünk kellene.

No one can stop Death!

Rolka

Juhiii
aha, jó vicc.. ilyen gólt 1-0 😞

GO GUNNERS!

Rolka
lol hát ez hogy a fa*ba történhetett meg?
ááááááááááááááááááá

Nem jön be a link, de még simán a myp2p.eu sem...
arsnl
Arsenal
Manuel Almunia
Bacary Sagna
William Gallas
Mikael Silvestre
Gael Clichy
Cesc Fabregas
Samir Nasri
Denilson
Theo Walcott
Robin Van Persie
Emmanuel Adebayor

Substitutes
Abou Diaby
Kolo Toure
Carlos Vela
Alexandre Song
Lukasz Fabianski
Nicklas Bendtner
Emmanuel Eboue

arsnl
Tess: link

Remélem a földbe döngöljük ma a sp*rs-t. <#vigyor2>

Aki tud, majd rakjon ki egy-két stream címet. Köszi!
minimize
szerintem kacsa(ez is...).
épp most olvastam egy külföldi site-on, hogy Huntelaart is vinné a télen, 22millióért akár...
Wenger tudja, mit akar, nem szokta nyilvánosságra hozni a kiszemeltet addig, amíg az "alkudozás" vége felé nem járnak...

No one can stop Death!

vmvr
Úgy tûnik Wenger a végletek embere😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5w0rdf15h
nane

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Cabell
😄😄A_S?D:SA_😄F_D

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Kaplan
Édes istenem...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
Arsene Wenger a Flamini távozása után keletkezett ûrt a rutinos Claude Makelele-vel szeretné betölteni. A Daily Mirror információi szerint Wenger 4 millió eurós ajánlatot fog tenni a téli átigazolási idõszakban a PSG-nek Makelele-ért.

Makelele tavaly hagyta el a Chelsea-t a PSG kedvéért, de már is visszatérhet a szigetországba ha a PSG elfogadja Wenger ajánlatát. Makelele egy rutinos védekezõ középpályás, aki ismeri az angol légkört és nagy rutinnal rendelkezik a Bajnokok Ligájában is.

Makelele nyilatkozott a hír hallatán: "Örülök az Arsenal érdeklõdésének, mindig is szerettem angliában játszani, és úgy érzem, hogy hasznára tudnék lenni a csapatnak. Majd meglátjuk mi lesz télen."

Wenger a télen mindent meg fog tenni azért, hogy erõsítsen a csapat keretén, és tavasszal tovább versenyben legyenek mind a bajnokságban, mint a Bajnokok Ligájában

minimize
kemény 7elé nézünk, remélem pihen kicsit mindenki.
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

grizzly21
ez a Walcott nem semmi..nagyon konnyen megcsinalja a helyzetet, lesz meg valaki belole

grizzly21
ezzel egyetertek, en is utalom a fustot de nagyon pedig csak hobbim a sport..angliaban egyebkent zart kozteruleten (pl kocsma!) illegalis is a dohanyzas, jo lenne ide is egy ilyen torveny

vmvr
eszükbe jutott Faubert esete és azt mondták, hogy inkább ne😄

Kaplan
Összefoglaló alapján jó kis meccs lehetett. Adebayor góljánál azért megint elõjött bennem az a kérdés, hogy én mint védõ biztos, hogy beleugrottam volna a lasztiba, fejjel, mellel akármivel. Legfeljebb rólam megy be és nem õ lövi be. Nem értem miért nem tette ezt a védõ meg.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
munkáJát

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
egy profi sportoló ne dohányozzon.

II Rocky II
ekkora ügy ha vki dohányzik? wenger hülye 😄
azt csinál mindeki amit akar amig jól végzi a munkályát!

24 - Exile -Nov.23

minimize
gyerekek, aki tud, nézzen bele ebbe, van még 20perc..jó kis meccs, nna.
porthsmouth-fulham

No one can stop Death!

5w0rdf15h
kötelezõ gyõzelem volt, a 3 pont a lényeg...még ha néha nyögvenyelõsen is ment a dolog

minimize
egész jó fejek lehettek volna a WestHam-esek, de a végére a szép játék nekik sem bírta az agyuk elviselni. Faubert elsõ sárgája a második lehetett volna már lazán, a kezezéshez nem mondok semmit(egyikhez sem...).
ennyit érdemeltek, sõt, lehetett volna 5-2is.
Grat Adebayornak, kiválóan tért magához a gólra.
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Danman
járogatok én ide csak nem volt célom hozzászólni, ehhez a cigis cucchoz meg fõleg /hype!/. suli miatt meg most túl sok aktív fórumozásra nincs idõm😞

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

vmvr
téged is látni erre?😊

vmvr
na ez már nem volt öngól

0-2 Adebayor😊

Danman
0-2 Adebayor

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

vmvr
inkább öngól volt😄

de tényleg megérdemeltük mostmár Rvp, és Walcott kapufája után.

Rolka
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Adebayor
Persie kapufája utan meg is érdemeltük

vmvr
a második félidõben meg lesznek fogva, ebben biztos vagyok.
a WHU nem fogja bírni végig, de kapu elõtt így is mutathattunk volna kicsit több magabzitosságot.
de szerintem meglesz a gyõzelem.

minimize
az elsõ 40perc alapján sehol sem vagyunk fejben ismét, nem tudom ,ez a nagy "rotáció" mennyire tesz jót a csapatjátéknak. persze van még 50valahány perc, bármi lehet...

No one can stop Death!

minimize
még mindíg nem értem, mi a probléma azokkal a fotókkal...regényt is írjunk belõle, vagy nem tudom lassan, komolyan...ha napi 2csomaggal szív, vagy 10g-t zöldbõl, akkor sincs semmi köze hozzá senkinek, ha a menedzserét zavarja, megbeszélik õk ketten.
vagy lemaradtam valamirõl, és ez a hétvége legizgalmasabb eseménye volt a PL-ben??! röhejes.
egyébként köszi az építõ kommentet ismét.
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

arsnl
Kezdõ:
Almunia
Eboue-Silvestre-Gallas-Clichy
Walcott-Song-Fabregas-Nasri
Bendtner-v.Persie

Pad:
Fabianski, Diaby, Sagna, Toure, Ramsey, Djourou, Adebayor.

5w0rdf15h
Eurosport2 adja majd a meccset 17:00-tól 😊

Cabell
"Szerintem"(?!?!?!) "nem" lehet(?) mit kimagyarázni(!!) egy ilyen(?!?!?!) "fotón"...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

minimize
nem hiszem, hogy emiatt alvásgondjaim lennének, nem mellesleg nekem teljesen mindegy, mit szív addig, amíg hátul nem növekszik meg a védelem hibáiból kapott gólok száma...
a várható délutáni kezdõ:
Almunia
Eboue,Toure,Gallas,Clichy
Walcott,Fabregas,Diaby,Nasri
Adebayor,van Persie
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Brolly
Mindegy, cigizik és kész😄 lásd be, próbáld elfogadni, nem tudsz mit csinálni, sajnos ez van😞

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

vmvr

de legalább nyitott a sportokra😄

minimize
köszönjük a tájékoztatást, a cikk is létezõ képekrõl szól, max. ez a fellelhetõbb. nem hiszem, hogy egy Tour De France-szakasz után nekiállna bagózni Gallas.

No one can stop Death!

sygma7

sygma7
Nem pózolt. fent van a neten mindjárt megkeresem. egy nagyon rossz felbontású kép éjszaka az autóban ül a csajával és messzírõl van lefotózva.a kép egyébként lehetne akár kamu is,de nem az,ha wenger is kommentálta.egyébként nem nagy ügy sok focista dohányzik.sztem itthon az összes😄