Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
Ha valamikor elmegyek innen, akkor úgy gondolom, hogy más országban vállalok munkát. Olyan sokat jelent számomra az Arsenal, hogy képtelen lennék más angol klubnál dolgozni – mondta a 64 éves Wenger, aki a francia-német határ közelében nõtt fel, és gyerekként gyakran járt Bundesliga-találkozókra. – Németország egy lehetõség számomra, mert kicsit abban a kultúrában nõttem fel, és abban az országban még soha nem dolgoztam, pedig nagyon közel érzem magamhoz.”

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

minimize
"Õszintén szólva engem utólag informáltak, hogy Loic Rémy itt volt, nem tudtam róla. Nincs szó az átigazolásáról, egyáltalán nincs. De azért remélem, hogy a jegyét kifizette! Nem én hívtam meg õt!
Nagyon szeretném, ha Sagna maradna, bízom benne, hogy a szurkolói nyomás meggyõzi õt arról, hogy szeretjük õt, itt a helye. Két játékosunk van, akiknek lejár a szerzõdése. Sagna és Fabianski. Ha rajtam múlik, mindketten maradnak" A.W.

No one can stop Death!

nekem a franciákból elegem van 😄
szerintem õ jó csatár, csak szar csapatokba igazolt😄
és nem is drága...+ pl tapasztalt
minimize
majd' elfelejtettem,L.Remy-t mutatta a lelátón a sky sports(is).
csak nem õ lesz a csatárigazolás?(tudom,h Henry a példaképe,de...nekem õ nem megfelelõ,van jobb. merni kell.

No one can stop Death!

minimize
ez is adja.
a jövõ heti záró fordulón nem lesz egyszerû, ha marad ma az x,(Che-Nor)ha veszítenek a Kanárik.bízom egy szép szezonzáróban,a lendületben.
a top 3meg eljátszadozik egymás idegeivel-jövõre remélem dobogós problémáink lesznek-top,vagy "second"?!

No one can stop Death!

Kaplan
Szerintem pedig az elsõ számú prioritást a sérülések okainak kivizsgálása és az ehhez kapcsolódó intézkedések élvezik. Ha kell, akkor a teljes orvosi stáb elküldésével. Nagyon-nagyon sok múlik ezen, nem tudhatjuk, hogy mire lenne képes ez a keret kevesebb nélkülözéssel.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szerintem, ha megnyerjük ezt a kupát mondhatni sikeres évet zártunk. Nagyon sok volt a sérült és sajnos a legjobb játékosaink sérültek le ami meg is látszott a teljesítményen. Nyáron meg kell tartani minden értékes játékost és igazolni kell azokra a posztokra ahol gyengébbek vagyunk(leginkább csatár kellene)és akkor reménnyel teli indulhatunk neki az új szezonnak!

ARSENAL&POKER

minimize
idõvel jön az is. idén még meglehet egy(FA)-odaát idén mennyire nagy az esély akár egyre is?<#kacsint>

No one can stop Death!

minimize
nem. a PL-rõl volt szó,ergo ennyi.
gáz??!

No one can stop Death!

Kaplan
Vajon hány évre béreltük ki azt a kibaszott negyedik helyet a ligában? Egészen elképesztõ, hogy évrõl-évre a körülöttünk lévõ csapatok össze-vissza helyezkednek el hozzánk képest, mi pedig oda ragadtunk seggel ahhoz a négyeshez... Az idei év ugyancsak csalódás, és nem azért mert nem nyerünk PL-t.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Eszméletlen szarul játszunk. Szerintem.

szomferi
jézusom, mik maradnak ki... a végén meg beszenved valahogy 1-et a WB, és lesz egy fasza 1-1 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

he??? nem túl sok ez ? 😄
attiGT
már majdnem felér egy trófeával :ASD😄AS

minimize
110: ennyi gólt szerzett az Arsenal májusban a PL-ben, ez ligarekord.
<#eljen>

No one can stop Death!

<#eljen>
Sabcsee
Talán számunkra fontosabb az Everton-City 2-3...így biztos megvan a 4.hely. 😊

kaka

spurs kikapott, erre a MU nem tudta behúzni a kötelezõt a sunderland ellen hazai pályán 😄DD
Barca is csupán 2-2re volt képes a getafe ellen, szép eredmények 😊
minimize
sajna(egyenlõre)nem úgy néz ki,hogy eltér a szokott menetrendtõl a Fõnök...<#fejvakaras>
"From my experience the World Cup years have always been very quiet until the end of the World Cup, with no players reachable.Everybody is focused in the country on their national team and there is not a lot happening, people are away so I believe this year again you will have to wait until July 15 to start going."

No one can stop Death!

Sabcsee
Õ sem lenne rossz, bár ha ilyen felépítésû csatárról van szó, akkor egyértelmûen Lukaku.

Állítólag Mou van olyan hülye, hogy elhozza Costa-t, amikor ott lenne ingyen a keretében a tökéletes PL csatár. Ha tényleg eladó a belga, akkor Wenger helyében minden követ megmozgatnék érte.

kaka

minimize
én W.Bony-ban többet látok,habár lehet, egyszezonos játékos õ is.

No one can stop Death!

Sabcsee
Csatárposztra Drmic-et és Remy-t mondogatják. Annyira nem vészes megoldások. Nem klasszisok, de mindketten baromi gyorsak és mozgékonyak, ki lehet õket ugratni könnyen, így talán még jobban hasznosíthatnánk Özil killer passzait(ugye Giroud-val nem volt túl könnyû dolga).

Ha már választani kell, akkor a PL tapasztalat miatt Remy-re tenném a voksom, bár õ sem kimondottan az a fajta, aki szarja a gólokat.

kaka

végre elpicsázzák a Münchent!!
most már jól alszokXD
Irreálisan sok... nem kell!!

ARSENAL&POKER

minimize
a Real megszabta Benzema árát:42,5millió fontocska.

No one can stop Death!

Sabcsee
az mindent elmond errõl a mai Castle-rõl, hogy még Giroud-t is sikerült 2x kiugratni. 😊) Özil végre jó volt, Ramsey klasszis, sosem gondoltam volna, hogy egyszer Wilshere fölé fog nõni.

Hétvégén be kell húzni a WBA ellen. Kemény lesz, még korántsem biztos a bent maradásuk. Így a Norwich elleni meccs már tét nélküli lehet, ahol ki lehet küldeni Jenkinson-ékat.

kaka

webibebi
ez a zsirú hihetetlen. sztem ezt a ziccert én be tudtam volna lõni... de szerencsére gól lett 😊

msn:[email protected] bárki felvehet

Solidus
mozgás csak kifelé lesz,befelé a szokásos nulla...

.:SOLIDUS:.

minimize
valószínûnek tartom,hogy pl. Serge Aurier(Toulouse)nem jön fullback helyére,Dortmund,Kékek is vinnék(most már)

No one can stop Death!

minimize
a barsza Özilt vinné, két játákosát is bevonva az üzletbe-egyikük Pedro,akinek Wenger nagy rajongója--na de kérem,most jött a "gyerek".
gondolom a Giroud-Atl.Madridot olvastátok már,Poldi meg most már kellene(Lewa helyére)a Borussia-nak(is).
lesz mozgás,az tuti...

No one can stop Death!

csocso14
Nekem 8

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

szomferi
*Atletico Madrid, Athletic Bilbao

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

webibebi
és közben meg mourinho azt nyilatkozza mikor ellene használják ezt a taktikát hogy megölik vele a focit és hogy milyen undorító.....

msn:[email protected] bárki felvehet

csocso14
Az Inter-el is így nyert BL-t. Hatásos, de közben megöli a focit. Ez egy szórakoztató iparág lenne, de ebben semmi szórakoztató nem volt. Chelsea drukkerek meg közben Murinho nagy taktikai képességét dicsérik miközben egy rangadót nem tud élvezettel végig nézni az ember, ennél rosszabb már csak az Athletico elleni meccs volt.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

szomferi
de legalább a hányinger elkapja a fociszeretõ embereket 😄

ez a murinnyó taktika bárkit képes vele megállítani vagy legalább, hogy ne kapjanak ki...<#nezze>
6unn3r

Egy boldogtalan focista

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

inkább az everton két játékosának 😄
Legalábbis papíron két öngóllal nyert a Soton 😄DD
minimize
Lukas Podolski wants talks with Arsenal boss Arsene Wenger over his future.Podolski fears he will be back on the bench next season, particularly when Theo Walcott returns from injury.

No one can stop Death!

6unn3r
Pacsi a Sotonnak.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

az a baj,hogy akivel szóba hoznak az úgyse fog jönni... tavaly is mennyi de mennyi név repkedett,sõt már olyasmiket is olvasni lehetett, hogy pl. Higuain orvosin van az arsenalnál aztán láthattuk,hogy jött egy özil akit egyszer hoztak szóba velünk. Most vagy az lesz mint eddig évrõl évre, hogyn em fog igazolni mert az átigazolási idõszakban pont egészséges lesz mindenki és így felesleges pénzt költeni játékosokra vagy ha szükséges lesz pótolni 1-2 poszton az embert akkor hoznak vmi "tehetségesnek tûnõ gyereket"....
minimize
AS Monaco are putting together a bumper package to tempt Arsene Wenger away from Arsenal. Monaco are prepared to offer Wenger a staggering £12.4million a year, after tax, to take over from Claudio Ranieri at the end of the season.Though the Arsenal manager has turned down overtures from Real Madrid and Paris Saint-Germain, Monaco have been encouraged by the uncertainty surrounding his future at the Emirates and are ready to tempt him with a salary equivalent to £22m in the UK — three times the £7.5m he currently earns.

Arsene Wenger says he's given his word to Arsenal that he will sign his new deal.Though Arsenal are planning their summer transfers and pre-season training on the basis that he will stay, even those close to the manager think he has yet to make up his mind.
But last night he told French radio: "I’ve given my word to this club that I want to continue where I am."

No one can stop Death!

Sabcsee
A sok Real szurkolói kritikák ellenére szerintem abszolút biztos helye van Benzemának Madridban. Olyasmit is olvasni, hogy hosszabbítanak vele nemsokára.

Draxler meg Bender mindenképp kéne, utóbbira nagyobb az esély szerintem, Arteta már nagyon kevés ezen a szinten. Csatárposztra maximum egy Mandzukicz-t tudok elképzelni, aki kb ugyanazt játssza mint Giroud, csak gyorsabb valamivel. Vele sem lennénk elõrébb sajnos.

kaka

minimize
(ja,#29703és04nél nem szívtam semmit...)<#gonosz3>

No one can stop Death!

minimize
(Draxler,meg Benzema köv.)<#email>

No one can stop Death!

minimize
1.Lars Bender(Bayer Leverkusen) Arteta helyére. 17millió font.
<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
...közben olvasom,megjelent már magyar site-on is.
érdekes,most "csak" 70milliója lesz,az új mezszerzõdés bejelentésekor ez még min.100 millió font volt...szokásos nyarunk,40milláért 3játékos??!<#kerdes>

No one can stop Death!

minimize
Arsene Wenger is ready to sign his new Arsenal contract.
Gunners boss Wenger, 64, has kept fans guessing about his future because he has still not put pen to paper on a new deal despite telling the board months ago that he was staying.

No one can stop Death!

DasIsFuck
ettõl függetlenül szerintem arsenal lenne a legjobb, de a mu meg mondjuk a közvetlen második legjobb klub ahova a Klopp stílus abszolút illene.
Anglia meg eleve jó terep arra a játékra amit a Dortmundal játszat.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"