31698
-
pLau #30136 Reus álom igazolás lenne :D én 50 millát is megadnék érte!! :) jobb mint Özil -
#30135 Pedig azt olvastam, hogy az Arsenal és a belga is a Barca ajánlatát fogadja el szemben a miénkkel (az ár számomra döbbenetes 19m font lenne), hogy ne riválishoz kerüljön ő is. -
#30134 igen,jövőre lép életbe a 25milliós kivásárlási ár, nem marad(na)Dortmundba. az más tészta, hogy kb.10klub hívja...
közben Verminátor megegyezett a személyes feltételekben(100k/hét...)a mu-val...a jelek szerint szeretnek a xarból kiemeltek szembe köpősdit játszani a Főnökkel... -
pLau #30133 Reus? -
#30132 csak röviden, Wilshere-t vinné a Juventus (Én(!!!)) adnám is, a mu,ill. a Pool előtt vagyunk Reus(!!!)ügyében,20milliós kivásárlási árral lenne megoldható,Sanllehi meg Londonban van a barszától,Verma ügyében. -
#30131 Olivier Giroud has agreed a new contract with Arsenal with confirmation expected in the coming days.The Arsenal striker's new contract will keep him at the Emirates Stadium until June 2018; a two-year extension to his current contract. He will be 31-years-old when his new contract expires.
-
#30130 De idegen a szemnek...:/
-
#30129 - Az „ágyúsok” mindenképpen szeretnének még erősíteni védekező középpályás poszton. Első számú jelöltjük a két manchesteri nagy klub által is kiszemelt Carvalho, akiért sajtóhírek szerint 28 millió eurót is kifizetne Arsene Wenger.
A francia szakember másik jelöltje a Real Madrid játékosa, Sami Khedira, de a német magas fizetése miatt nem vonzó célpont, ugyanakkor szerződése lejár a szezon végén, ezért a királyiak elengednék őt a nyáron.
Carvalho fizetését már könnyebben kifizetnék az Emiratesen. A portugálnak a szerződésében 43 millió euróban határozták meg a kivásárlási árát, de alacsonyabb összegért is hajlandóak megválni tőle Lisszabonban.- -
#30128 joel campbell-t kölcsönbe viszi a milan úgy néz ki... szerintem nyugodtan itt tarthatná az öreg,én egyből giroud cseretársaként tekintek rá,de azt sem bánom ha veszünk egy csatárt,zsiru meg menne a levesbe,joel meg maradna... -
#30127 Erős csapat ellen nokedli továbbra is :( -
pilboy #30126 főleg úgy, h valószínűleg neki nem lesznek elb@szva a nyarai az eb-k és vb-k miatt... -
#30125 Én Ramsey-ben látom a jövő csapatkapitányát. Folyamatosan játszik a felkészülési mérkőzéseken és mindezt hatalmas ambícióval teszi. Óriási szerepet vállal folyton a csapat játékában, feltűnik a pálya minden pontján és nagyszerű labdákat osztogat. Szenzációs labdarúgóvá nőtte ki magát. Igazi vezére lehet ennek az "új" Arsenalnak. -
#30124 Martinez,Chambers,Bellerin,Sanogo nagyon jók voltak a posztjaikon,ez megnyugtató. J.Camnek még szoknia kell, ha marad,Gibbs,Flamo ma nem tetszett annyira, ill. Sanchez elég gyorsan "akkumulálódott"... -
Dean Winchester #30123 b****tok meg :D a félidő kegyetlen jó volt, mindenki jó volt. Sanogo 4 gól ???? mekkroa szorzóvolt erre ? 200* ?
Jó volt az egész csapat, Campbell góljának örültem. Sancheztől vártam volna gólt de igazándiból abban a pár percben amit kapott nem lehetett világot váltani, viszont ennek ellenére a ritmust elég jól felvette. Ramsey nagyon jó volt, ahogy szidtam 2-3 éve most úgy dícsérem. Remek meglátásai vannak, jól játszott most is.
Jó volt a meccs, tökéletes eredmény.
Holnap verjük meg a Monacot aztán zsebben az idei első kupa. Jövőhéten meg a city-t azt mondom kötelező megverni !!!! -
#30122 elég szépen játszunk azt kell hogy mondjam :) -
Dean Winchester #30121 +1 -
#30120 Arbeloa érkezi úgy néz ki,nekem nem hiányzik.. -
#30119 quinteronak orulnek es legalabb leszunk mar annyian h a szokasos eves seruleshullamot kihuzzuk :) -
#30118 Arsenal and Manchester United have been put on alert after Sporting Lisbon put William Carvalho up for sale.
Santi Cazorla is homesick and would like a transfer to Atletico Madrid.West Ham and Southampton are both in the running to sign Arsenal forward Joel Campbell.
Steven Gerrard has revealed how he told Luis Suarez not to join Arsenal last year because he was too good for them.(nem is kommentelem.)
mai pletyók.(?) -
#30117 Porto winger Juan Fernando Quintero will fly to London on Monday to complete a move to Arsenal.
Quintero, then, could become the Gunners' fifth major signing of the summer, with the club having already landed Alexis Sanchez, Mathieu Debuchy, Calum Chambers and David Ospina in this window. The quartet already signed look set to play a key role in the first team next term, with Sanchez and Debuchy expected to be regulars in the side. Chambers and Ospina, meanwhile, will have to work hard in order to play week in week out in 2014/15. The report has suggested that the Colombian winger, who starred in this summer's World Cup, is set to join the north London outfit for £15.8million, with the deal seemingly close.
mit szívtak ezek Londonban??! -
#30116 szted annyit megér. véleményem szerint egy igen jó csatárról van szó. és még mindig csak 21éves -
#30115 Rivalisnak nem lett volna elado. Everton is eleg nagy penzt adott erte majd 30 misit. -
#30114 amugy lukakura lecsaphatott volna az oreg szerintem -
#30113 tévedtem,ha jól tudom,3millióért ment el. -
#30112 Nem ide vag, de errol jutott eszembe, h na most legyen nagy az arca a sok jatekosnak, h huu de jo az az ukran bajnoksag mennyit fejlodhetnek:D -
#30111 örülök neki,ügyes gyerek!!
Jenkinson-->WHU kölcsönbe aranyom. -
#30110 -
Balázs 17 #30109 next gunner :) -
#30109 Gondolom az ukran bajnoksagbol most menekulnek a jatekosok, nem irigylem a helyzetuket -
#30108 Arsenal are considering a €20million offer for Shakhtar Donetsk playmaker Douglas Costa after the Brazilian forward made it very clear he is desperate to leave Ukraine this summer.
Costa has been with Shakhtar since 2010 and delivered a consistent level of performance that has attracted the interest of Arsenal, Manchester United and Tottenham Hotspur among others, but the Gunners are more likely to table a formal offer for the 23-year-old over the next few weeks.
-
#30108 Ugy nez ki a MU- ba.Mi meg megkerestuk Nanit? Remelem ez csak ez rossz trefa. -
#30107 -
#30106 Jó a csapat a vakokat se tudják megverni :( -
#30105 érdekelne az is,Cavani hová megy éppen... -
#30104 135k/hetes fizuval szerintem befuthat Khedira. oltja Podó,Özil(nagy haverja...),meg a csk. Merte is. valami lesz itt. vagy nem. -
#30103 innentől meg mehet a kivárás,ki-kit hoz el,ki marad a piacon. megjegyzem,egy vkp kellene,mert Wilshere nem az,és nem is lesz az később sem.
am. a bagós képeket elnézve megértem,miért lóg a nyelve 65perc után,mint egy pitbull-nak,ha "kerget" vkit....
Lovren-t azért jegyeztem meg,mert alig volt drágább,mint Chambers, de nem kell "otthagyni" érte on-loan senkit,plusz Lovren végigtolta a vb-t is, nem U19,miegymás-hiába bevethető több poszton is. -
#30102 Arsene Wenger, a Premier League-ben szereplő Arsenal menedzsere megerősítette David Ospina érkezését, a kolumbiai kapus Wojciech Szczesnyvel fog harcolni a kezdőpozícióért kapusposzton.
Ospina a francia OGC Nice-től érkezhet 3.5 millió euróért, hetente 60 ezer fontot kereshet a londoni klubnál. A kötelező orvosi vizsgálaton a jövő héten, szabadsága lejártával eshet át.
„A szezon kezdetén Szczesny lesz a kezdőkapus, hosszú távon viszont kizárólag a teljesítmény fog dönteni. Ha Ospina jobb lesz, ő fog játszani” – idézi az ESPN az „ágyúsok" francia menedzserét. -
#30101 közben D.Lovren meg orvosin a Pool-nál... -
#30100 Az Útwenger szerint megegyezett a klub Calum Chambers-szel a Sotonból. 15 milla. -
#30100 Egy erdekes hir: J.Campbell plussz pez = Balotelli.