Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
Mi az istent eszik Wenger ezen a nyomorék Bendtneren de komolyan....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
akkor csá!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

grebber
Akkor idén sem lesz trófea.Bár ez nem is volt kérdése szerintem!

Next PC upgrade: 2022

vmvr
hm... basszameg

arsnl
Beszarás mi kell a gólhoz, Vela lõtte megint Jensenbe

A bannerba azt a szürkés betüket kicsit feketébbre tenném.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

arsnl
Randall is mit hagy ki..

Kaplan
Bendtner a mi csodacsatárunk. Vicc az az ember, ezeket én is belõttem volna valszeg...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
horváth feri nem egy szívbajos ember😄dd elég nyugodtan vette tudomásul a gólt

bendtner meg egy kalap szar

arsnl
Bendtner megint ziccerben... megint kihagyja.... 2-0 helyett 0-1...

arsnl
Bendtner ziccerben odagurítja kapusnak, majd egy talált gól a túloldalon...

arsnl
Fabianski - Hoyte, Rodgers, Silvestre, Gibbs - Wilshere, Ramsey, Randall, Merida - Vela, Bendtner

* Substitutes

Vito Mannone
Amaury Bischoff
Francis Coquelin
Henri Lansbury
Jay SimpsonRene Steer
Emmanuel Frimpong

minimize
fasza,<#eljen>, #11267-ben meg a célzott irány, ha változtatsz rajta.

No one can stop Death!

a hópelyhek jók de az eredményjelzõ maradhat úgy ahogy van de a háttér látszódjok jobban
egyébként jó 5let 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Kicsit sok a fehér a stadionnál

Juhiii
Mit szóltok a téli hangulatú bannerhez? ^^

GO GUNNERS!

Rolka
Adebyor 12.lett 12ponttal, Fabregas pedig 19. 4 ponttal Ballackal holtversenyben az aranylabda szavazásán

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Kaplan
Nézzük! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

5w0rdf15h

20:30

Labdarúgás

Angol Ligakupa, 5. forduló, Burnley-Arsenal - élõ

vmvr
az esti, burnley elleni meccskeret

A nevezett játékosok:

12 Carlos VELA
16 Aaron RAMSEY
18 Mikael SILVESTRE
19 Jack WILSHERE
21 Lukasz FABIANSKI (GK)
24 Vito MANNONE (GK)
26 Nicklas BENDTNER
28 Amaury BISCHOFF
35 Francis COQUELIN
40 Kieran GIBBS
41 Gavin HOYTE
42 Henri LANSBURY
43 Fran MERIDA
47 Mark RANDALL
49 Paul RODGERS
50 Jay SIMPSON
51 Rene STEER
56 Emmanuel FRIMPONG

Gunnersboy
kölcsönbe mehetne egy fél évre aztán meglássuk

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

minimize
én is úgy tudom, hogy Wenger átadólistára teszi a télen Bendtnert, és Gallast is...sajnálom õket, Gallasban Arsenal-szív dobog, Bendtner meg többet érdemelne, maradt a nyáron is, pedig a roma kergette, és fiatal is...persze van egy Edunk, Ade, RvP, Vela, és Simpson is...szóval nehéz, az tuti...

No one can stop Death!

vmvr
szerintem mehet😄

Rolka
A Spartak a nyár vége óta keresi az ideális helyettesét Roman Pavlyuchenkonak, aki az átigazolási szezon utolsó napján jött át a Premier Ligába, ahol a Tottenham együttesét erõsíti. Úgy néz ki, hogy az orosz klub Bendtnert szemelte ki az ideális helyettesnek.

A FootyLatest a Spartak Moszkva menedzseréhez közel álló forrásokra támaszkodva azt közölte, hogy az orosz klub hat millió eurót fog kifizetni a dán csatárért.
---------------------------------------------------------------------------
én ennek egyáltalán nem örülök! Lehet,hogy most nem megy neki,de a válogatottban kurva jól nyomja és még csak 20 éves. Szerintem várni kéne még vele

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

minimize
..jah: és RvP ezzel 9gólos(<#eljen>), a második helyen áll a góllövõlistán!!

No one can stop Death!

minimize
annyit tennék hozzá(aljas módon beleolvastam 1-2 másik topikba is..😊), az oké, hogy az elsõ gól les volt, de lõtt-e más, chelsea-játékos MA a 94perc alatt??! nem igazán. ha Djorou nem bénázik, ez akkor is (jogos gólokat nézve) 0-1. mondom, ott is adott volt ugyan ez a 94perc...😊))
Go Gunners!!

No one can stop Death!

arsnl
Amúgy ez a meccs (is) bizonyította BLre sokkal nagyobb esélyünk van mint a bajnokságot megnyerni. egyszerûen kis csapatok ellen nem tudunk felpörögni kellõképpen + betömörülõ csapatokkal se tudunk sok mindent csinálni. Denilson katasztrófa volt szélen, nem is értem miért szenvedett ott... Télen mindenképpen kell egy védekezõ kp meg egy támadó is elférne.. Fab 2 meccse kapitány 2 gyõzelem 😊)

arsnl
Spurs ellen pont fordítva volt, ott feleslegesen mentünk akkor az 5.gólért... A sors meg visszaadta a 2évvel ezelõtti meccsen elvett 2 szabályos gólt.

Juhiii
Éljen! Remélem ez a gyõzelem kihozza a csapatot a gödörbõl!

GO GUNNERS!

Kaplan
Az elsõ gól orbitálisan nagy les volt, de azért nagyon tudom értékelni ezt a gyõzelmet és örülök neki!
Egy észrevétel, két esetben is a játékosunk rásprintelhetett volna a kapura, ehelyett megtorpant és hátra fele passzolt. Csurranjon cseppenjen már abból az önbizalomból több srácok!

5w0rdf15h
😄 baszki RvP....nc inkább 😄

vmvr
na újra van remény😊

Rolka
aztaaaa el se hiszem,hog ymeg vertük a chelsea-t idegenbe!
Én az x-ben reménykedtem és rám cáfoltak a fiúk
Remélem most már marad ez a forma és nem fogunk megint visszaesni
Persie meg hatalmas nagy volt ahogy az egész csapat
Hajrá Arsenal

arsnl
Kis fázis késés 😄D MEGVAAAN. Teljesen megérdemelten, így kellett volna spurs ellen kibekkelni.. 7pont behozható

vmvr
GÓÜÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
MIVAN ITT????? GÓÓÓÓLÓGÓÓÓÓLGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Kaplan
MEGVAN ATYÉÉÉÉÉÉG!!!

Rolka
még egyszer GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
és még egyszer Persieeeeeee

banok
azanyya

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
szééép kurva nagy lesgól, de azért jól bebaszta <#idiota>

arsnl
Rvpéééééééééé 2222222

Rolka
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Persieeeeeeeeeeee

minimize
végül is a látottak alapján nem állunk rosszul, kellene ember a védelembe, a középpályára, meg elõre valaki valódi erõcsatár...

No one can stop Death!

vmvr
pedig az eleje szépen indult, de a gól óta kurva szar az egész

minimize
EZ az a "játék", amivel nem lehet rangadót(sem)nyerni.

No one can stop Death!

vmvr
szép volt fiúk!!! ezt összehoztátok

arsnl
Tipikus fos cselzi gól...

Rolka
óóóó mi maradt ki Gallas...

Rolka
végre Persie Ade csatár páros
hajrá Arsenal

arsnl
Fa kupába Arsenal - Plymouth lesz január 3/4én