Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Arsenal

* 01 Almunia
* 03 Sagna
* 10 Gallas
* 20 Djourou
* 22 Clichy
* 15 Denilson
* 04 Fabregas
* 17 Song Billong
* 08 Nasri
* 25 Adebayor
* 11 Van Persie

Substitutes

* 21 Fabianski,
* 12 Vela,
* 16 Ramsey,
* 18 Silvestre,
* 19 Wilshere,
* 26 Bendtner,
* 40 Gibbs

Gunnersboy
Az ágyúsok villámgyors szélsõjének a válla sérült meg egy angol válogatott edzésen, amikor Scott Parkerrel ütközött szerencsétlenül. Arséne Wenger nagyon megijedhetett, hiszen az elsõ hírek négy hónap pihenõrõl szóltak.

Azonban a vizsgálatok és egyéb eljárások során kiderült, kiderült, hogy Theo már akár január végén újra játszhat. Ezt Walcott sebésze is megerõsítette.

A 19 éves egykori Southmapton játékos, így Wenger nagy örömére, akár már a február 11-i Anglia - Spanyolország meccsen is pályára léphet.

newsoftheworld.co.uk

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

minimize
írj nekik e-mailt, hátha "elgondolkoznak".
Wenger Scolari szerint(is) benn van a legjobb 5 edzõben, az eredményekre máshol is várnak, néhol sokkal többet....

No one can stop Death!

grebber
Amúgy én nem értem ezt az egész Arsenalos vezetõséget.
Wengert miért tartják még mindig itt arról fogalmam sincs.
Vagy ezek ott fennt a magasban mit nézhetnek vajon mi a céljuk?
Merthogy az elmúlt idõkben nincs semmi eredmény trófea semmi az ég világon.
Máshol már kb a 3. edzõt váltanák le.

Next PC upgrade: 2022

minimize
remélem a Boss átlátja a helyzetet, és nem engedi el Toure-t.
ezerszer jobb, mint az õt "pótló" Silvestre, aki részemrõl a nyár amúgy sem sok új játékosa közt a leggyengébb. HA Toure megy, a védelemnek(is) annyi.

No one can stop Death!

minimize
nem hiszem, hogy több játékost vásároltak a MU-ból, mint tõlünk pl. az olaszok(is).
az oka ismert, de nálunk máshogy megy a bérezés, mint manchesterben...hogy ez jó-e vagy sem, más kérdés.

No one can stop Death!

vmvr
ha így történne, akkor elég erõsen megrendülne a bizalmam Wengerben

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5w0rdf15h
Nah tessék errõl beszéltem. Padozzon csak, aztán eladja Wenger bagóért és vesz belõle tacskókat.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
Az esetleg eligazolásáról nem akar beszélni.

Kolo Touré nem zárta ki, hogy esetleg elhagyja az Arsenalt. Az elefántcsontparti védõ idén a szezon eleje óta sérülésekkel bajlódik, kevesebb lehetõséget kapott, mint korábban, már csak Mikael Silvestre érkezése miatt is. A pletykák szerint a Manchester City õt is szívesen leigazolná, és voltak, akik hozzátették, hogy Tourénak vélhetõen nem esett jól, hogy a nála 6 évvel fiatalabb Cesc Fabregas kapta a csapatkapitányi karszalagot, amelynek õ volt az egyik várományosa már a tisztségtõl megfosztott William Gallas elõtt is.
- Sérülésekkel bajlódom, és a felépülésemre koncentrálok - mondta minderre Touré. - Az átigazolási pletykákról nincs mit mondanom. Majd idõvel kiderül, mi történhet.

na ha õ elmenne, akkor kész, vége. a védelem legjobbja szerintem, és ha távozik, akkor én leugrom valamelyik dunahídról😄

Cabell
egyszer lépnél a MU szurkolók helyébe, õk már elég sokszor tarthatták "nevetségesnek" Európa különbözõ élcsapatait...😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

minimize
arsnl
- hivatalosan is Ivan Gazidis lett az új "chief executive"-ünk (magyarul talán ügyvezetõ?). Januárban kezdi a munkát. Eggyel kevesebb dolog amivel Wengernek foglalkoznia kell, hiszen Dein(?) lemondása után õ vette át ezt a pozíciót.

- Tegnap Jack Wilshere 16 évesen és 329 naposan lépett pályára, ezzel minden idõk legfiatalabb Arsenal játékosa lett a nemzetközi mérkõzések tekintetében.<#hawaii>

vmvr
ettõl függetlenül remélem, hogy nem kezd a chelsea ellen.😄

minimize
igen, tovább!
Bendtner gólja meglepett(nem mintha nem lett volna szép a "passz", és a befejezés), remélem újra belerázódik(nyáron a felkészülési meccseken parádézott nem 1x...)a PL-ben is a góltermelésbe!!

No one can stop Death!

arsnl
Jah. Régi "boring"-os meccs volt ez 😊

vmvr
ez egy nagyon fontos gyõzelem volt, kellett nagyon már. a csoportból így továbbmentünk?

Danman
hát csak meglett."pushing the ref."? lemaradtam😄

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Végre valami gyõzelmet is látunk 😊
Arsenal 1 vs. Dynamo Kyiv 0
Grat!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Aliyev bye xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

IGEN!!!! 1-0 xD

minimize
...a második félidõre több kell.
Vela, Ramsey, Fabregas jó, többiek is próbálkoznak, egyenlõre ennyi csupán-kevéske.

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Végre Bendtnert kirakta a kezdõbõl. Remélem Vela bizonyít.

arsnl
Kezdõ:
Almunia - Djourou, Gallas, Silvestre, Clichy - Denilson, Song, Fabregas, Ramsey - Vela, RvP
Pad: Fabianski, Wilshere, Bendtner, Gibbs, Hoyte, Merida, Simpson

Középpálya megint érdekes lesz 4 középsõvel.. bár lehet 451 lesz Velaval a bal szélen vagy RvP...

minimize
köszi a tippet, de lehet, h máshol kellene az oldalt reklámozni.
annyi köze van az Arsenalhoz, hogy lehet itt is fogadni a meccseire, semmi több...

No one can stop Death!

minimize
..egyébként nem tudom, figyelte-e Wenger arcát meccs közben valaki??!
mintha "sejtette" volna, mi lesz ott akkor. sistereghetett az öltözõben a levegõ rendesen elõzõ napokban(is...)

No one can stop Death!

minimize
remélem egy szoros 1-0, vagy 2-0ra jók leszünk, legalább a BL-továbbjutás legyen most meg!

No one can stop Death!

arsnl
Közben némi rossz hír, hogy Nasri és Diaby is kihagyja a holnapi meccset.MErida és Simpson kerülhet be a keretbe. De gyakorlatilag nincs szélsõ kpnk csak belsõ. Fabregas viszont visszatér Gallassal együtt.

vmvr
így van sajnos, egyelõre én inkább almunianak adtam volna, vagy tourénak. de persze itt közrejátszik, hogy ki a domináns az öltözõben, ezekszerint fabregas

minimize
osztom...

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Ez mind szép és jó, de ideje lenne ha már formába lendülne mert az idei teljesítménye eddig siralmas.

Rolka
Na ennek örülök, õt is szerettem volna,hogy meg kapja.
Holnapra meg remélem összeszedjük magunkat és parádésan nyerünk, bár erre kicsi az esély!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

BlueJersey
grat,sokkal értelmesebb embernek tunik mint gallas...!!!
elég durva:S 21 évesen csk a világ egyik leghiresebb csapatában,bazmeg 1 évvel idõsebb nálam én meg még szart se csináltam😄DDDD

Gunnersboy
Ladies: Arsenal 5-0 Nottm Forest

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Cabell
Megérdemli, én eddig is neki adtam volna..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

arsnl
Hivatalos: Cesc az új csk!! <#worship>

BlueJersey
most akkor ki a csapatkapitányotok?

Gunnersboy
viszont elvonatkoztatok attol hogy kit látnék szivesen, hanem hogy ki illene bele a játékstílusunkba és tudná betölteni a lyukakat, kellene egy középhátvéd mert ha lesérül teszem azt Gallas és Silvestre, akkor ottvan Toure és Djorou és ki van még? Song? ilyen elven én örülnék Van Buytennek is akár..
kellene egy szélsöhátvéd mert kitudja Sagna mikor sérül le újra, és most hogy Walcott sem játszik majd, esélyes hogy ha Eboue visszatér megint vele fog szélsõt játszatni, de akkor ki marad hátul? Toure? na ide jöhetne tõlem akárki, Touret meg szépen rakjuk vissza középre mert bizony a csapat egyik ha nem a legjobb védõje.
kellene egy szélsö kp, mert Rosicky kitudja mikor lesz ujra teljes értékû formában, meg mikor sérül le újra, és Van Persie-vel nem játszathatunk szélsõt mindig...mondjuk azt meglehetne oldani házon belül is mert a tartalék csapat tele van olyan játékosokkal akik tudni hozzák azt a szintet mikor pl Diaby-t kirakja szélre Wenger.. mert felõlem játszhat ott Wilshere vagy akár Merida is de akkor legalább Diaby visszamehetne a posztjára középre védekezni.
középsö középpályás posztra érzésem szerint nemkell senki, mert védekezni ha kell akkor tényleg ottvan Diaby, Denilson, Song persze utóbbiaknak még rutint kell szerezniük.. szervezö középpályára meg ottvan Nasri, Ramsey, Cesc, Bischoff meg irányitó posztra Vela is tökéletes szvsz
csatárnak meg szerintem a mostani forma alapján Velának kéne kezdeni, Bendtnert meg leküldeném a tarcsiba egy kicsit hogy elgondolkodjon mit is jelent itt játszani, Ade, Robin meg majd ha felépül Edu simán tudja rotálni egymást akár 1 akár 2 csatáros játékrol van szó + ottvan még Walcott is (nem most persze, majd ha felépül)

sok helyen olvastam azt hogy nem elég jók a kapusaink,Almuniánál nemtudom hányszor vetödött már fel hogy angol válogatott is lehetne, akkor azért mégsem olyan rossz kapus, Fabianski meg lengyelországban volt már az év kapusa....

na asszem ennyit akartam 😄

Gunnersboy
az ijen vereségek után kellene elgondolkozni hogy vajon tényleg megérte e elengedni Diarrat, Gilbertot vagy akár Senderost

vmvr
na, de akkor milyen játékosok kellenének ide télen? konkrétan kit látnátok szívesen a csapatban, aki segíthetne a jelenlegi helyzeten?
most Van Buytennel, meg Defourral hozták szóba egyébként a csapatot.

sziasztok. nem tudjátok,honnan lehet leszedni arsenal season review-kat,szezonösszefoglalókat? 1999-2000es,2000-2001es,tehát régebbiek érdekelnének. köszönöm

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

vmvr
ha nem nyernénk még négy évig semmit, akkor természetesen nem mondanám azt, hogy maradjon még Wenger

II Rocky II
a kérdésemre nem válaszoltál....
"nemtom ha nem nyernénk még é4 évig semmit,akkor is ezt mondanád?
"ezért még nem kell kirúgni" ????"
ha egybõl elfordultam volna tõle akkor már a 2.nem nyert év utan mondtam volna azt amit mondtam!
de a kérdésemre felelj majd légyszi.

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
Nem feltétlenül kellene elküldeni, hanem akkor pl az átigazolási politikát megváltoztatni (hagyjuk az ilyen gazdasági válság meg ilyen kifogásokat, dúsgazdag tulajdonosok vannak....) és télen 1-2 meghatározó embert elhozni.

vmvr
nem hiszem, hogy ennyire elfogult lennék, mert nem Wengernek drukkolok, hanem az Arsenalnak. de jelenleg Wenger az Arsenal része, méghozzá elég meghatározó része. A csapatnak nem megy, de nem az a megoldás, hogy kibasszuk a csapat történetének egyik legjobb edzõjét, mert akkor megkockáztatom mégnagyobb gáz lenne, mint most.
de pl. az olyanok mint te, akik egybõl elfordulnak tõle, ha valami épp nemjó, ahhoz grat(Y)

II Rocky II
tudta már 3 éve hogy gáz van és tett ellene vmit?
ja jött többek között bendtner a megváltó 😄DDDDDDD
sztem elfogult vagy nagyon...
nemtom ha nem nyernénk még é4 évig semmit,akkor is ezt mondanád?
"ezért még nem kell kirúgni" ????
de ne legyen igazam!

24 - Exile -Nov.23

vmvr
wenger meccs utáni nyilatkozata

On the emphatic scoreline…
"We had a good focus and I believe it is a flattering victory for Manchester City today. We conceded in stoppage time and before that they had not created much. We were quite in control but after the goal the game turned and they played on the counter-attack. We played into their hands.

"We lacked the maturity to deal with being in a dominant situation and not getting caught; it was a free-kick to us, then a goal for them. After that the third goal was a soft penalty."

On keeping to his principles…
"It is a defeat but I feel in the game it was a 0-0 with whoever scored first gaining the advantage. I believe in good passing rather than putting a man up there waving his hands in the air."

On a scrappy first goal …
"I think the first goal was a miss-kick rather than a lack of fight. We had too many players focussing on one ball, that was our problem then."

On the absentees…
"I won’t talk about William Gallas. He is just a player who did not play today so we don’t need to talk about that or any of the other nine players who missed the game."

On moving forward from here …
"I think we had enough focus and gave everything. It is not always negative and we have to take the positives and keep the belief. In a big club you have to go through these periods, and how we deal with it will shape our future."

On the importance of self assessment …
"I always look at myself, even when we win. We are not in a blaming culture at our club and we must stand up to our own responsibilities."

On realistic targets…
"I believe we must focus on the next game and not have set targets that don’t look immediately reachable. Lets try to win and see where we go from here. I have had worse weeks!"

vmvr
persze, nem csak az õ érdeme, de mégiscsak õ rakta össze a csapatot.😊

ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy wenger nem tehet arról ami most van a csapat körül, de kirúgni azért mégsem kéne. õ is nagyon jól tudja, hogy most gáz van

II Rocky II
amit tette ddig az arsenlért az tiszteletre méltó!
és nem csak az õ érdeme a veretlen idény hanem az egész csapaté!!!!!44
és oké hogy 2 évig nincs semmi kupagyõzelem mert hullámvölgyben van,de ne már hogy 4 évig semmi,sztem ez már kicsit hosszú hullámvölgy 😊

24 - Exile -Nov.23

Mi a faszt csinálnak ezek a lámák már a faszom kivan 😞

arsnl
De pont ez a baj, hogy valóban tapasztaltabbak lesznek egy év múlva, de semmit se fog ez érni ha mindig meghatározó emberek távoznak. Nyáron is ha Wenger tartja a szavát, hogy egyben tartja a csapatot és ugyanezek az igazolások lettek volna simán bajnokesélyesek lennénk, mert a tavalyi csapattal Hlebbel, Flaminivel Diarraval igenis ott tudott lenni az élen elég sokáig. Akkor kezdõdött hullámvölgy mikor kezdtek kidõlni az emberek és nem volt megfelelõ pótlás. És ez zavaró, mert nem keltet volna bankot robbantani, hogy Flamininek +10ezer fontos fizetést megadjuk és leigazoljuk Nasrit 10m fontért.. Most meg egy alul motivált, szétesett csapatot látunk, ahol már a szép játék is csak nyomaiban követhetõ... Én se küldeném el Wengert csak változtatni kéne néhány alapelvén és akkor elõrelépnénk...