Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
A lassan tizedik hónapja mellõzött Eduardo december 16-án minden bizonnyal pályára fog lépni a Portsmouth elleni tartalékbajnoki mérkõzésen Neil Banfield csapatában.

A horvát csatár azóta van oldalvonalon kívül, mióta február 23-án a Birmingham ellen eltörte a lábát. Nehézkes volt a felépüléshez vezetõ út, de a 25 éves játékos szépen gyógyulgatott és már nagyon közel került a visszatérése.

„Bízom abban, hogy a Portsmouth elleni tartalékbajnoki mérkõzésen láthatjuk õt." - mondta Arsene Wenger a Wigan elleni mérkõzés elõtt. „Nagyon jól néz ki és nagyon keményen dolgozik edzésen."
(arsenalhungary.hu)

II Rocky II
köszönöm szépen<#eljen><#worship><#worship>

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
kiszenvedtük, egész konkrétan.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
Csak meglett.. Magunknak nehezítettük meg a dolgot, meg Eboue amit csinált itt a végén o_O..

Gunnersboy
Almunia - Celta Vigo (bár a leigazolása elötti évben az Albaceteben volt kölcsönben)
Diaby - Auxerre
Sagna - Auxerre
Fabregas - Barcelona
Toure - ASEC Mimosas
Rosicky - Dortmund
Nasri - Marseille
Eduardo - Dinamo Zagreb
Gallas - Chelsea
van Persie - Feyenoord
Carlos Vela - Guadalajara (+ 3év kölcsön a Celtában, a Salamancaban és a Osasunában)
Walcott - Southampton
Denilson - Sao Paolo
Ramsey - Cardiff
Song - Bastia
Silvestre - MU
Djorou - Etoile Carouge
Fabianski - Legia Varsó
Clichy - Cannes
Mannone - Atalanta
Adebayor - Monaco
Bendtner - Kjøbenhavns Boldklub (Dán)
Eboue - Beveren
Bischoff - Werder
Coquelin - Laval (Francia)
Rui Fonte - Sporting
Fran Merida - Barcelona
Håvard Nordtveit - Haugesund (kölcsönben a Salamancanal)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Rolka
én is ettõl félek! simán lehet 3:0

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

5w0rdf15h
Hát ez hihetetlen, minden kurva helyzetet kihagynak....fogadjunk kiegyenlítenek

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kaplan
Például?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
vki majd leirná hogy a csapatból ki honnan jött ? mer van egy két ember akit nem vágom vagyis most nem ugrik be :S

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
huuuuh miért nem tudott a kapufáról befele pattani? 😄

24 - Exile -Nov.23

arsnl
Ooo Ade kapufa.. 😞

5w0rdf15h
Remélem nincs semmi komoly baja 😞

Rolka
hátulról két lábbal szééép

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

arsnl
Fasza.. Nasri nem tudja folytatni, jön Bubu

5w0rdf15h
El is vártam hogy még az elsõ félidõben megszerezzék a vezetést 😄

Rolka
Megis van az elsõ Adebayor

arsnl
Adeeeeeee

5w0rdf15h
Az a minimum amit elvárhatunk a nagycsapattól.

Rolka
Toure végre kezdõ és Silvestre a padozik
Nagyon kiváncsi vagyok erre a meccsre, a csikócsapat 3:0ra verte meg õket nem is olyan rég.
Hajrá Arsenal

arsnl
* 01 Almunia
* 03 Sagna
* 05 Toure
* 20 Djourou
* 22 Clichy
* 15 Denilson
* 04 Fabregas
* 17 Song Billong
* 08 Nasri
* 11 Van Persie
* 25 Adebayor

Substitutes

* 21 Fabianski,
* 12 Vela,
* 16 Ramsey,
* 18 Silvestre,
* 19 Wilshere,
* 26 Bendtner,
* 27 Eboue

vmvr
helyes(Y)

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gunnersboy
fc-arsenal.hu-ról

Mint már korábban beszámoltunk róla, olvashattátok nálunk Eduardo hosszan tartó sérülés és az azt követõ lábadozás után ismét pályára lépett, igaz egyenlõre csak egy barátságos mérkõzésen. Ugyebár Eduardo januárban még az elõzõ idény egy mérkõzésén a Birmingham csapata ellen szenvedett súlyos sérülést, többszörös lábtörést.

"Valóban közel kerül a visszatérése, már teljesértékû edzésmunkát végez, de sok meccsre van még szüksége" - mondta Wenger.

Most sajnálhatjuk igazán, hogy kiesett a csapat a ligakupából, remek alkalom lett volna érzésem szerint Dudu-nak az újboli játékba lendüléshez.

Csatárposzton viszont jó lehet (újra) a helyzet, korábban Adebayor és Robin Van Persie is bajlódott sérüléssel, õk ketten már egézségesek, ha Eduardo is utoléri magát nem lesznek csatárgondok. Csupán Bendtner nem örülhet túlzottan a fejleményeknek.

Szóval elmondhatom mostmár, hogy lassan dereng a fény az alagút végén, a csatárok szépen rugdoshatják a gólokat, a csapat szépen gyûjtögetheti a pontokat, és meglátjuk ez mire lesz elég....

Készült a 4sportsake.com nyomán saját gondolatokkal kiegészítve.
(Írta: Matyesz)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Cabell
mondjuk a rangadók inkább hatpontosak, de amúgy most tényleg eléggé el lett cseszve egykét dolog.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

minimize
elkenhetik a MU-t is ezek...
#11294jól mondta, kivétel nálam is Silvestre, õ nem való ide....hátul sokkal agilisabb, gyorsabb, pontosabb Gallas, és természetesen Toure is...

No one can stop Death!

5w0rdf15h
hát ezzel MU megnyerte Ligakupát...

Gunnersboy
inkább játszon ott Silvestre, aki többet ér a rutinjával (hiszen nem véletlenül játszott évekig az MU-ban), mint Song aki minden 3. passzát eladná

ettõl függetlenül nemtudom miért inkább Mikael játszik a bajnokikon, mintsem Toure

II Rocky II
ja igen silvestre leigazolása nekem nme tetszik,nem csipem õt már öreg minek õ ide? 😞
gallast se csipem,de õmég mindig jobb nála 😄

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
nem, nemjó nekünk, hogy ezwan és világszerte több százezer ember érez még ugyanígy, sõt, szerintem a játékosok is tudják hogy nem jó ez így mert a szurkolók többet várnak el, de ilyenkor gondolok bele hogy a csapat a PL egyik ha nem a legfiatalabb csapata, az ehhez tartozó legagasabb célkitûzéssel, és a legnagyobb nyomással a szurkolók felõl, ami már négy éve tart, és ilyen, ekkora nyomás alatt nem jó játszani, tavaly láttuk az ellenkezõjét, le lettünk írva, megmondták jó lesz a középmezõny esetleg UEFA kupa, mindenki szart ránk, nem foglalkoztak velünk, és mégis milyen idény volt? az elsö 15 fordulóban nem kaptunk ki, parádés játékot produkáltunk, megvertük a Chelsea-t, kiejtettük a Milan-t a San siroban a BL-bõl, mi mást várhatnánk el a csapattól?
én nem várom el hogy bajnokok legyenek, meg megnyerjék a bl-t, maximum kellemeset csalódok, ésakkor nemvolt igazam, na bumm.

II Rocky II
jólvan hagyjuk :S pedig jól irtam be minden tagot nem vágom miért igy teszi be a forumba :S pedgi a [ nagy ] és ennek a végét a piros szöveg elé ill után tettem :S
és a /red et is csak egyszer irtam be :S
bocsi...

- Ne / red -el zard le hanem / szin -el -

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ANGOL LIGAKUPA. A Fulham és a Chelsea után az „ágyúsok” is kénytelenek voltak meghajolni a másodosztályú csapat akarata elõtt

Tovább szedi áldozatait a Burnley: ezúttal az Arsenalt búcsúztatta

A Burnley továbbra is megállíthatatlan. Owen Coyle csapata 2–0-ra verte meg az Arsenalt, és jutott a legjobb négy közé az angol Ligakupában. A másodosztályú gárda a Fulham és a Chelsea után a harmadik elsõ osztályú egyesületet búcsúztatta.

Az elsõ félidõben az Arsenal nem igazán találta az ellenszert a Burnley lelkes, motivált labdarúgói ellen, akik a Ligakupa elõzõ fordulójában a Chelsea-t búcsúztatták tizenegyesekkel. Mint a mérkõzés további részében kiderült, ez nem átmeneti állapot volt.

Az „ágyúsok” „B” csapata, amelyben Mikael Silvestre képviselte a rutint, rögtön a hatodik percben hátrányba került. Szokatlan érzés lehetett mindez a vendégek számára, hiszen az idei Ligakupában még nem kaptak gólt (a Sheffieldet 6–0-ra, a Wigant 3–0-ra verte meg a csapat).

A Burnley találatát Kevin McDonald szerezte, aki a Stephen Jordan jobbról érkezõ beadása után kipattanó labdát Lukasz Fabianski kapujába lõtte.

Az Arsenal a félidõ hátralévõ részében képtelen volt egyenlíteni, noha erre Nicklas Bendtnernek, Mark Randallnak és Carlos Velának is volt lehetõsége.

Az „ágyúsok” sorra dolgozták ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, és fõleg az üres területekre bejátszott labdákkal zavarták össze a hazaiak védelmét, amely többször is igen szellõsnek bizonyult. A befejezõ emberek próbálkozásait azonban rendre hárította Brian Jensen kapus.

A második félidõ ott folytatódott, ahol az elsõ abbamaradt. Ismét láthattunk kimaradt Arsenal-helyzeteket, a Burnley pedig továbbra is ügyesen kevergetett.

A 49. percben Fran Mérida egyenlíthetett volna, aki szinte mindenkit kicselezett a tizenhatoson belül, ám végül a bal kapufa mellé tekert.

A Burnley pedig büntetett a kimaradt ziccerekért: az 57. percben McDonald duplázott. A skót középpályás egy gyorsan elvégzett bedobás után csapott le a labdára, aminél Silvestre bambult el. McDonald az õ helyén tört be a tizenhatos területére, és jobb külsõvel mesterien csavart a kapu jobb oldalába.

Ezután Paterson majdnem háromgólosra alakította a különbséget, miután az Arsenal labdát vesztett a középpályán, Robbie Blake beadását azonban az északírek csatára Fabianski kezébe fejelte.

Rögtön az akció után a csereként beálló Jay Simpson révén zárkózhatott volna fel az Arsenal, ám a Wigan ellen két gólt vágó játékos sem tudott túljárni Jensen eszén.

A Burnley számára láthatóan jót tett a szünet, mert a második félidõben igen hatékonyan zárta az elsõ játékrészben üresen maradó területeket, ráadásul nem próbálta meg görcsösen õrizni az eredményt, hanem továbbra is gólratörõen, támadó jelleggel lépett fel.

A 86. percben újabb Arsenal-ziccer maradt ki, miután a tizenhatoson belül üresen maradó Bendtner lövése elakadt a végig parádésan védõ Jensenben.

Mindez pedig azt jelenti, hogy a Burnley jutott tovább a legjobb négy közé.

Érdekesség, hogy a mérkõzést a helyszínen tekintette meg a napokban Wengert kritizáló Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere, aki sapkájába burkolózva sem kerülte el a szemfüles operatõrök figyelmét.

Ahogy az lenni szokott, a Burnleyben Király Gábor ezúttal sem kapott lehetõséget.

forrás: nso

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
csak átnéztem a tavalyis elõtti eredményket
tavaly 3.hely elõtte és elõtte meg 4-4.hely
tavaly elég jók voltunk hisz 3.hely és csak 2 pont a 2.al szemben és 4 pont az 1.helyezettel szmeben.
viszont egész évben csak 3 vereségünk volt a 38.forduló alatt,most meg 15.forduló után már 5 vereségnél tartunk 😞
szal tavalyhoz képest szarabbak vagyunk sajnos.
de bizom a javulásban,mást nem tehetek.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
mondjuk szarabbak vagyunk mint tavaly 😄
hisz most
15.ford és 4.hely 8gy 2d 5 vereség (7pont hátrány az 1.helyzettõl)

tavaly meg
15.ford.
1.hely 11 gy és 4 d 0 vereség

még1 uccso tavaly elõtt meg
3.hely
7gy 4d 4vereség (13pont hátrány az 1.helyzettõl)

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Elhiszem, hogy látjátok ti is. De jó ez nekünk? Négy éve vegetálunk. Személy szerint igencsak ki vagyok már éhezve a sikerre, és én képtelen vagyok belenyugodva ülni a tévé elõtt és nézni, hogy megint kikapunk. Számomra a negyedik hely akár lehet 5,6,7is. Az elsõ háromba illene befészkelni magunkat, és, hogy mikor lesz újra PL aranyérmünk... Fogalmam sincs.

II Rocky II
jaja és ezért jó wenger és ezért is tisztelem végülis mert odameri adni a kupát a skacoknak.nem ugy mint egy két nagycsapat és nem csak Angliáról beszélek.
elég sok helyen a normáls bajnokságbeli legerõsebb kerettel állnak ki egy-egy kupa meccsre..
chelsea multkor cech,drogba és lampard..stb nálunk volt olyan hogy almunia,ade-rvp-fabregas??? 😄 nem sürün!
szal ezért jó mert na még1sze leirom odameri adni a fiataloknak akik probálkozhatnak és bezony néha sikerül is nekik (pool 6-3 ?!)
ja szarok vagyunk,meg jók is 😄
fõleg a blben csodálkozom egyszer megszorjuk az ellenfelet aztán leikszelün alig lövünk gólt 😞
elõttem szólóval ebben nem értek egyeyt hogy
"tavaly is voltak problémák, idén is vannak, és jövõre is lesznek"

azért elõre ne menjünk és bizzunk benne hogy jövöre nem lesz probléma 😛

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
én nem az én véleméynem irtam 😄 hanem hogy wenger mit gondol bendtnerrõl!
am ja persze nem érünk vele semmit ,de azért jobb igy ott lenni a tabella elsõ felében minthogy a ngyok levernek minket s a kicsiket meg verjük..
de valóban kéne vki vagy vkik !
de azért bizok hátha egy bl becsuszna vagy egy bajnokság

24 - Exile -Nov.23

vmvr
na ezzel szóról-szóra egyet értek😄

Gunnersboy
attol hogy nem irunk arrol hogy jaajj szarok vagyuunk😞 még mi is ugyanazt látjuk amit te, és meg tudjuk állapítani hogy a vereségért nem jár pont.
Ellenben a ligakupában évek óta ez a helyzet, Wenger akkor sem állna ki az elsõ csapattal ha a kupagyözelem mulna rajta, tapasztalhattuk már. Viszont azzal vitatkoznék hogy ez az idény vérgyenge, 4.ek vagyunk, állunk az FA kupában és a BL-ben is továbbjutottunk, és mint tudjuk tavaly az MU is hasonlóan kezdte az idényt, a végét tudjuk mindannyian. Annyi a különbség az elmúlt 3 évhez képest, hogy idén még nem nyertünk 7:0-ra az Everton vagy a Boro ellen pl.

nemtudom mi a problémád, egy csapat sem játszhat mindig ugyanúgy, ugyanojan jól és nem telt el fél év sem, a helyzet sem siralmas, minden évben ugyan ezt látjuk, nemlettünk szarabbak
Az hogy Ade nincs formában, Gallas mentális problémákkal rendelkezik, vagy Toure padozik, nem jelenti azt hogy szarbbak lettünk, tavaly is voltak problémák, idén is vannak, és jövõre is lesznek

a meccsröl csak annyit, hogy:
Bendtner teljesítménye miota ittvan a csapatban már-már természetesen hullámzó, ma megismertük újra a szar Bendtnert, a Dinamo ellen láttuk a csereként gyõztes gólt szerzõ Bendtnert, õ ilyen
Silvestre gyenge napot fogott ki, ahogy a védelem is, nem tudtak rendesen összejátszani, ennek megis lett a következménye
Bischoffot akkor vettem észre, hogy a pályán van mikor lefújták a meccset
Merida jó volt, Simpson pedig kezdhetett volna megint

ha az elsö helyzetünket berúgjuk akkot már az 5. percben 0-1, utána hasonló meccs lett volna mint a Sheffield elleni, de igazábol megvertük saját magunkat, na mindegy ez csak az egyéni szubjektív véleményem volt

go gunners!

Kaplan
Amúgy kicsit át kellene már érezni a helyzetet lassan és nem elvakultan szurkolni. Szarok vagyunk, egyre szarabbak. El kell fogadni, az, hogy becsúsznak gyõzelmek... Mit érünk két nyert rangadóval ha -7 pontban vagyunk? Elmondom : semmit! A rangadó nyerés csak presztízs. Semmi más ugyanúgy három pontot adnak érte... Elég valószínû, hogy idén sem nyerünk semmit akármennyire szeretem az Arsenalt. Kellenek ide új, tapasztalt játékosok mert ez az idény vérgyenge.

vmvr
tarcsiból jöttek fel a srácok, ja

II Rocky II
látja benne a csodacsatárt és azt várja egyszer átlendül aholtponton és ontani fogja a gólókat <#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
Rene Steer
Emmanuel Frimpong
róluk vki modnana vki vmit? mert most hallok róluk elõször.
esetleg az ificsapat tagjai lennének?(akit wenger a kezdõbe nevezett a kupában hogy tesztelje õket)

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
Hát hogy valami miatt csókos az tuti.

Kaplan
Hát nem tudom, szerintem Bendtner anyját kúrja Wenger... Ennek az embernek nulla érzéke van a focihoz az is biztos.
Kezdem unni Wenger tehetetlenségét...

Gunnersboy
Simpson csereként jött be Wilshere helyére

II Rocky II
hoho hogyne lenne,siman van hisz még a bajnokság felénél sem vagyunk 😊
a pool és meg a chelsea is azért a kezdeti nagy roham után kissé alább adta szal csak bizok bennük ,hogy egy mélyebb hullámvölgybe kerülnek és kész 😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
bocs hogy nem egybe irtam 😄
fasza a banner..gratta a készítõnek<#eljen>

24 - Exile -Nov.23

vmvr
és ne feledjük a bajnokságot se, most a chelsea meccs után újra csak 7pont a különbség, azaz van még ott is remény

II Rocky II
huh hát a 88.minben még szépíthetünk és szerencsés módon még kiis egynlíthetünk szal én nem adom fel 😄 remélem sikerül az egyenlítés.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
van más csatárunk? am nem láttam ma ameccset sajnos :S simpson játszott??? csak mert a multkor asszem gólt lõtt és jól is játszott.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
hát bazdmeg most egyálltalán nem vok kiváncsi arra a negatív véleményre amit te leirsz és nem is egyszer.már kib***t uncsi a pofád!
töröld már a logod pls ,mert egyálltalán nem érdemled meg azt meg!

meccsrõl.
álmomban nem gondotlam volnahogy 2-0 lesz:S
jo a chelseat kiejtették de a fiatalok jok a kupában erre 2-0 :S vmi döbbenet
megint jön amit szoktamvót mondani. a nagycsapatok ellen megy,de a kisebbektõl ami meccseket kéne hozni meg szivunk sajnos 😞
pedig annyira de anynira drukkoltam hogy legalább 1 vmit nyerjünk.
na sebaj nincs még minden veszve ez a kupa annyi,ott van még a bl!
ha azt nézzük a zenitrõl sem gondotla senki hogy uefa kupat és szuperkupát nyer, ennyi erõvel mi is végheztudjuk vinni azt amit õk is véghezvittek.!
gogunners!!!!!!

24 - Exile -Nov.23