Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Karácsonyi szünetben, szabadság alatt sem unatkozunk, ezt garantálják az újságírók megint!😊)
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
okozott nekünk is "kellemes" perceket már idén.<#gonosz3>#gonosz3>
No one can stop Death!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
a középpálya gyenge, de szerintem normális csatárunk sem nagyon van-max. felállás szerint.
No one can stop Death!
legalább Diabyt hozta le, ez oké...gyerekek...
No one can stop Death!
lassabbak, erõtlenebbek, koncentrálatlanabbak vagyunk, mint a 12.helyezett Mbrough ma.
ez nagyon kevés bármihez, többször voltam hajszálnyira attól, h inkább fifa09-ezzek, mint ezen idegeskedjek. 16év Arsenal-szeretete mellett mondom, ez lazán a leggyengébb keret.
No one can stop Death!
Diaby, Song fizetése pénzkidobás, nevetséges a mai játékunk egyenlõre.
kezdem lassan én is azt hinni, hogy idén esélyünk sem lesz kupákra... ez a középpálya vicc.
No one can stop Death!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Panathinaikos
FC Barcelona
Bayern Munich
Juventus
õket kaphatjuk! Reméljük, hogy a Barcát elkerüljük
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
igenis kell egy pár meghatározóbb, kiemelkedõbb játékos és belekéne nyúlni abba a kurva zsebbe. egy barátom szokta mindig mondani, hogy vajon Wenger miért ilyen smucig, hiszen nem az õ pénzérõl van szó😄 és igaza van😄
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Mintha MU is arra hajtana, ott az Aalborg vezet 😄
amit ma eddig néha elõadnak....://
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nem értem azt mondták nincs pénz mert építik az új stadiont, majd nincs pénz mert törlesztik az új stadiont, majd közlik van pénz Wenger költhet, ehhez képest nyáron mindig többen mennek mint jönnek, szóval még ott is pénzhez jutunk, hogy hova spórolnak azt nem tudom, bocs ha kicsit hosszú voltam max nem olvasod végig.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
most már télen(is) adunk el játékosokat??!
No one can stop Death!
Jó lenne ha elsõként jutnánk tovább
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Úgy fogadtam, hogy a félidõben még a Porto vezet, de a végén mi nyerünk. 😊
Esélyeim szerintetek? 25x-ös pénzt fizet, gondoltam, felrakok rá egy 500-ast.
1. Manuel Almunia
21. Lukasz Fabianski
10. William Gallas
18. Mikael Silvestre
40. Kieran Gibbs
41. Gavin Hoyte
27. Emmanuel Eboue
20. Johan Djourou
17. Alex Song
15. Denilson
16. Aaron Ramsey
47. Mark Randall
2. Abou Diaby
43. Fran Merida
19. Jack Wilshere
26. Nicklas Bendtner
12. Carlos Vela
50. Jay Simpson
Boro ellen tuti nem lesz Samir, kétséges Clichy és Cesc játéka, Sagna, RvP és Ade minden bizonnyal lesz szombaton..
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
#11332 ennek nagyon örülök, de szegény Rosicky csak márciusba tér vissza
a meccsen volt 3-4 durva labdaeladása, ill. "egymással megnemértése" a társakkal. 6hét után ennyi sztem beleférne még...<#rolleyes>#rolleyes>
No one can stop Death!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...