Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Barnabyka
valaki egy összefoglalót tudna nekem linkelni..sajnos csak pillanatokat tudtam megnézni a meccsbõl de az is fantasztikus volt😮

minimize
vicc, utólag vicc ez ba'meg...komolyan nevetséges, amit mûvelnek.

No one can stop Death!

minimize
2-0ra vezettünk, megint mi lett a vége...jó lenne, ha észrevennék, hogy ez nem egy nyári edzõmeccs, hanem a PremierLeague 18-19.fordulója lassan...nevetséges.

No one can stop Death!

vmvr
már nem tudnak felidegesíteni😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Kaplan
Itt már felesleges egy-egy embernek köszönni, kollektívan gyalázat az egész ahogy van.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
Köszönjük Gallasnak... Teljesen sokkolta õket Diaby gólja, esélyük is alig lett volna erre tök feleslegesen odacsúszik

Kaplan
középcsapat, ennyi ezek lettünk. lehet kezdeni igazolgatni. nagyon felbasztak most... a jó büdös kurva anyjukért képtelen megnyerni egy szájbarágott kibebaszott meccset. nevetségesek most már.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
gratulálok faszszopók.

5w0rdf15h
Tudtam bazmeg tudtam...rohadt kurva életbe

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minimize
nna most lesz kemény meccs...

No one can stop Death!

Kaplan
Ilyen buta faltot a tizenhatoson belül... édes istenem.

Kaplan
Így is van! Ezt kell csinálni! Amilyen csellel indult Diaby 😮 2-0

arsnl
Meghúzódott a lába.. Most a Villa éli át amit mi éltünk pár évig..

minimize
Song-ot kezdeti, hogy a 43.percben lehozza...ez azért mostanában olyan Wengeres, nem??!

No one can stop Death!

vmvr
Sagna😮OOOOOOOo mekkora mentés

Kaplan
Mit csinált már Sagna BAZDMEEEEEG 😄DDD

banok
Sagna!!!!
az mekkora mentés volt!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
Denilson megmutatta, hogy nem a tüttyögésrõl, hanem a lövésekrõl van itt szó szó...

No one can stop Death!

Kaplan
Na csak a velõs kritika kellett... 😊 Denilson gól!

vmvr
DENILSON GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL GÓÓÓÓÓ L!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444

Kaplan
Kész, nevetséges, mi mindenre kapjuk a lapot, az ellenfelünk meg még azért sem kapna lapot ha nyílt koponya töréssel lekaratéznák valamelyik játékosunk fejét. Amúgy meg ordenáré nagy makkunk van, akár már 4-0 is lehetne. Szarok vagyunk nincs mit szépíteni, kezdünk középcsapat irányba indulni. Félni már régóta nem fél senki tõlünk, ellentétben a Chelsea, Pool, Mu trió ellen.

Brendtner-t kölcsönbe kéne adni vhova fejlõdni. Egyenlõre nem fér be szerintem az elsõ csapatba...
minimize
talán most nincs ott annyira fejben õ sem. nyáron ment neki, termelt rendesen azért.!

No one can stop Death!

vmvr
Bendtner szar vagy

Gunnersboy
Bendtner játszani akar

Bendtner azt nyilatkozta, hogy jelen pillanatban csak arra koncentrál, hogy az elsõ számú keretben folyamatos lehetõséget kapjon.

Bendtner sok lehetõséget kapott idén a bajnokságban, a BLben és a Ligakupában is, de bizonyítani nem nagyon tudott.

Bendtner elmondta, hogy jelen pillanatban annál a klubnál van, melyrõl mindig is álmodott és csak arra koncentrál, hogy fejlõdjön.

"Játszani szeretnék. Ha ez nem valósulhat meg az Arsenalban, akkor kénytelen leszek továbbállni."

"Egész karrieremben játszani szeretnék mindegy, hogy hol, csak játsszak."

"Vannak spekulációk, de tudni kell, hogy én nagyon nagyra értékelem az Arsenalt."

"Remélem,hogy még sokáig a keret tagja lehetek. Az Arsenal számomra egy álomklub."

-Mondta Bendtner.

Forrás: Arsenal Mania

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
10M euro Inlerért?

Inler már nyáron is érkezhetett volna Londonba, de akkor még úgy gondolta, hogy jó lesz neki az Udinese. De mivel az olasz klub eredményeiben elég gyenge, így Inler akár érkezhet is.

Állítólag Wenger egy komolyabb összeggel, vagyis 10 millió fonttal szeretné a svájci játékost megszerezni. Goekhan már az eb-n is figyelemre méltó teljesítményt nyújtott. Talán az miatt figyelt fel rá Wenger.

Valószínûleg Wenger nem csak egy középpályást fog venni. Minimum kettõ kellene.

"Ez a sérülés most nagyon rosszul jött a csapatnak, és nekem is. De valahogy pótolni kell Cesc-t."

Ezen kívûl még Veloso az esélyes az érkezésre. A 22 éves portugált már állítólag felkereste Arséne.

(Daily Star)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

minimize
...Ribery kimaradt, 'csába...😊)

No one can stop Death!

minimize
a többi lap szerint meg Alonso, Arsavin,Inler,Pato(???!), valamint Matuidi, és társa, Dabo is "érkeznek".
remélem nem hagytam ki senkit...😊 szerintem(!) majd február elején kiderül, ki jön-megy a télen nálunk! addig meg a sok kacsa röpköd odafenn...

No one can stop Death!

Rudee
A Marca szerint Marcos Senna vagy Yaya Touré pótolhatja majd Fabregast.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Hát az jó lenne. <#vigyor2>
Juhiii
Boldog Karácsonyt! ^^

GO GUNNERS!

Rolka
Reméljük olyan nagy játékos lesz belõle is!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Gunnersboy
tudom én azt, egyik kedvencem a tarcsibol 😊 azért is kedvelem mert gyakorlatilag ugyanazt az utat járja amit anno Fabregas

Rolka
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

#11453 Meridat is be lehetne már dobni, a tarcsiba elég jól tolja, olyan a játéka mint Fabregasnak!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

minimize
Pihenésben, ajándékban, szeretetben bõ Karácsonyt minden Ágyús-szurkolónak, és a Csapatnak!
<#worship>

No one can stop Death!

Boldog Karácsonyt és Arsenal gyõzelmekben gazdag évet mindenkinek! 😊
Kellenes Karácsonyt Mindenkinek!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Kaplan
Boldog, békés karácsonyt minden Gunnersboy-nak!

vmvr
boldog karácsonyt mindenkinek!

Gunnersboy
szvsz
Eboue - Denilson - Ramsey - Diaby

5w0rdf15h
Itt az ideje hogy a Ligakupás tacskó csapat alakítson a PL-ben is. Mivel elfogyott a középpálya :SS

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kaplan
Mostmár eladtuk nincs miért sírni... 😊

Alapvetõen Denilson ritka gyenge szerintem, Rosicky lassan már évek óta sérült..<#idiota>, Nasri felemás. Flamini és Hleb hiányát iszonyatosan megérezzük. Egész egyszerûen elfogyott a középpályánk.

arsnl
Kár volt eladni... Simán mehetett kölcsönbe volna arra a fél évre, mert õ csak az EBre akart menni, de ahhoz játszania kellett..Amúgy be tudja játszani teljes jobb oldalt is..

Rudee
Védekezõ, de akkor is legalább középpályás. Jobb megoldás lenne, mint egy 17-18 éves kölyök vagy egy huszonéves védõ <#wink>

Kaplan
Tudtommal Diarra még mindig VKP és nem kreatív támadó középpályás. De az is lehet, hogy tényleg én mondok hülyeséget 😊

Rudee
Sõt, lehet abból 6 is, ha nem gyógyul olyan gyorsan, mint szeretnék Londonban.
Ilyenkor lenne jó, ha ott lenne még Lassanna Diarra <#ravasz1>

Arsenal most a középpályásokkal lesz akkora bajban, mint mi voltunk 2-3-4 hete a sok sérült miatt.

minimize
Hamsik már megvan(a Fifa09 menedzser módomban...😊)

No one can stop Death!

arsnl
Inler+Arshavin 😊 Támadószellemû kp se ártana. Rosicky halott, Nasri hol sérült hol nem, Diaby balszélen semmi, Denilson jobbon még annyi se, Walcott válla kitudja rendbe jön-e valaha + Wilshere, de õ meg gyerek...

Villa ellen tartok a "fantasztikus4es"-tõl(Eboue, Denilson, Song, Diaby)

Gunnersboy
ha választanom kéne akkor Hamsik vagy Inler