Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megkövetem magam: Riley nem hibázott a mérkõzésen, amiket itt megadott-befújt, azt max. Nekünk nem adná meg soha.
NEM segített a Unitednek, csak bennünket "büntet" állandóan.
gondolom amúgy túl jók lennénk a többiekhez képest, végül is a Pool-on kívül õsszel vertük mindkét nagyobb ellenlábast.
(fenti kommentem egy újabb "privát" után született, ha zavaró, kérem töröljétek. mindösszesen unom, hogy állandóan magyaráznom kell a MAGÁNvéleményem másoknak.)
NEM segített a Unitednek, csak bennünket "büntet" állandóan.
gondolom amúgy túl jók lennénk a többiekhez képest, végül is a Pool-on kívül õsszel vertük mindkét nagyobb ellenlábast.
(fenti kommentem egy újabb "privát" után született, ha zavaró, kérem töröljétek. mindösszesen unom, hogy állandóan magyaráznom kell a MAGÁNvéleményem másoknak.)
No one can stop Death!
bízzunk benne, hogy nem Riley-t kapjuk játékvezetõnek.((most "segíti" át a unitedet a s'hampton ellen(lesgól, és mínusz egy ember, asszem nem csak a Pool a kedvence a bírónak)).
remélem a 7végi összecsapásra rákészülünk a tegnapi gyõzelemmel!
Go Gunners!!
remélem a 7végi összecsapásra rákészülünk a tegnapi gyõzelemmel!
Go Gunners!!
No one can stop Death!
helyenként még mindíg nagyon figyelmetlenek vagyunk,(16oson belül pattogó labdák, meg a sok eladott passz...)de az eredmény nem rossz.
Nasri, vPersie,Sagna,Gallas tetszett, a többiek nagyjából erõs 6,0-os osztályzatúak nálam ma.
chelsea mekkorát "égett" már, meg a city....😊)
Nasri, vPersie,Sagna,Gallas tetszett, a többiek nagyjából erõs 6,0-os osztályzatúak nálam ma.
chelsea mekkorát "égett" már, meg a city....😊)
No one can stop Death!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ha akadna (mint nekem) próbáld ugyanezt csak hollandul http://nl.justin.tv/neo40_2
Plymouth kihúzta 0-0val... Miket hagytunk ki 😮
Plymouth kihúzta 0-0val... Miket hagytunk ki 😮
Fabianski - Sagna, Gallas, Djourou, Silvestre - Eboue, Ramsey, Diaby, Nasri - Van Persie, Bendtner.
Subs: Almunia, Vela, Wilshere, Adebayor, Bischoff, Gibbs, Randall.
Sajna csak 1 adó adja meccsünket: http://www.justin.tv/filemontv de ez egy fos.. Kézi kamrával veszi az SD tvt, miközben énekel vagy mit csinál..
Subs: Almunia, Vela, Wilshere, Adebayor, Bischoff, Gibbs, Randall.
Sajna csak 1 adó adja meccsünket: http://www.justin.tv/filemontv de ez egy fos.. Kézi kamrával veszi az SD tvt, miközben énekel vagy mit csinál..
Wenger, Toure,Gallas is marad, nem jön sem Arteta, sem Arshavin??!
remélem a "szokásos" tribalfootball"-os hüleség, más esetben...bele sem gondolok inkább.
Ma 16:00-tól pedig FA-kupa, nem elfelejteni!!
remélem a "szokásos" tribalfootball"-os hüleség, más esetben...bele sem gondolok inkább.
Ma 16:00-tól pedig FA-kupa, nem elfelejteni!!
No one can stop Death!
Mármint szerelte.
Wenger következõ igazolása szerintem Maldini 5 éves fia lesz, aki kicselezte Seedorf-ot. <#idiota>#idiota> [ link ]
Nem mintha bármire is számítottam volna. Max egy-két óvodásra.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Vártunk volna amúgy? <#idiota>#idiota>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Olvastam... Pedig jó lenne már valaki...
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Fran Merida-t jó volna játszatnia Wengernek. Vagy adja kölcsön, nagy tehetség, kár lenne érte. Jövõ spanyol válogatottjában ott lesz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Wenger tuti marad min 2011ig, hacsak ki nem rúgják.
Keret holnapra:
Fabianski, Sagna, Gallas, Silvestre, Clichy, Eboue, Ramsey, Diaby, Nasri, Adebayor, van Persie, Mannone, Bendtner, Vela, Wilshere, Gibbs, Djourou, Song, Merida, Randall.
Tourénak ágyék "sérülése" van....
Keret holnapra:
Fabianski, Sagna, Gallas, Silvestre, Clichy, Eboue, Ramsey, Diaby, Nasri, Adebayor, van Persie, Mannone, Bendtner, Vela, Wilshere, Gibbs, Djourou, Song, Merida, Randall.
Tourénak ágyék "sérülése" van....
Arséne Wenger új korszakot nyithat Madridban
ne nyisson😄 de egyébként, ha távozna szinte biztosra veszem, hogy valami 'zöldfülû' menedzser lesz az utódja. mondjuk egy ex arsenal játékos. például Tony Adams jöhetne😊
ne nyisson😄 de egyébként, ha távozna szinte biztosra veszem, hogy valami 'zöldfülû' menedzser lesz az utódja. mondjuk egy ex arsenal játékos. például Tony Adams jöhetne😊
Toure tényleg menni akar(t) 😞
BUJJÉk. Kurvarégsdzegvagok, de bujjék. 😄
Csatlakozom, Boldog Új Évet! <#pias>#pias>
A BL és az FA-kupa elég is lesz 2009-re! 😛
A BL és az FA-kupa elég is lesz 2009-re! 😛
GO GUNNERS!
Arsenal gyõzelmekben gazdag boldog új évet kívánok én is mindenkinek! 😊
nane...:S ne..:\
am boldog újévet ágyúsok😊
am boldog újévet ágyúsok😊
Szép is lenne....kurvan agyot csalódnék Wengerben, ha ezt megjátsza.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Neeeeeeee! <#falbav>#falbav> Toure neeeeeee! <#falbav>#falbav> Remélem csak pletyka.
remélem inkább Gallas megy. Úgyis már "öreg" és balhéival nincs helye a csapatban.
Hoyte kölcsönbe a Watfordhoz ment a szezon végéig, akárcsak Simpson a WBAba. Barazite meg szerzõdést hosszabbított és kibõvítették ugyancsak a szezon végéig a kölcsönszerzõdését..
Hoyte kölcsönbe a Watfordhoz ment a szezon végéig, akárcsak Simpson a WBAba. Barazite meg szerzõdést hosszabbított és kibõvítették ugyancsak a szezon végéig a kölcsönszerzõdését..
mind1 az, a lényeg, hogy újra elõttünk vannak a tabellán.
állítólag Toure elmegy a M.Cityhez, mert nem jön ki Gallas-szal.:/
állítólag Toure elmegy a M.Cityhez, mert nem jön ki Gallas-szal.:/
No one can stop Death!