Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Aki esetleg még nem hallotta volna az új slágert 😊)

vmvr
na ez zsír(Y)

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

arsnl
Labdarúgás - Újabb ETO-játékos utazott próbajátékra az angol Arsenal csapatához. Korábban Dudás Ádámot tesztelték az Ágyúsok, most pedig a 18 éves Tóth Máté kapott lehetõséget a bizonyításra a londoni klubtól.

Tóth Máté az õsszel mutatkozott be néhány meccsen a Gyõri ETO FC felnõtt csapatában. A 18 éves játékos élt is a lehetõséggel, mert pár napja az angol Arsenalhoz utazott próbajátékra Varga Sándor menedzser segítségével.
Egyelõre persze nem arról van szó, hogy 186 cm magas védõt az Ágyúsok elsõ csapata szerzõdtetné, Tóth a tartalék gárdában kapna lehetõséget.
A fiatal tehetség jelenleg is tagja az U19-es válogatottnak. Pályfutását a III. ker. TTVE-nél kezdete, majd az FTC, az UTE, és az Empoli FC korosztályos együttesei után került az ETO-hoz.
<#papakacsint>

minimize
manutd - chelsea 3-0
<#violent>ko.

No one can stop Death!

4kos
Szerencsénk volt srácok , de mostmár láttam valami amit eddig nem , végre mertünk ívelgetni meg távolról lõni.Szerintem amúgy még több kéne ezekbõl mert például azok a beadások amik nem fejmagasságba érkezted rendre zavart okoztak.Az más kérdés hogy simán kifejelték a beadások 3/4-ét.
Wengernek azt kéne gyakoroltatnia edzésen hogy gyorsan tudjuk a támadásainkat befejezni.Például megszabni hány érintõvel kell eljutni a kapuig vagy mondjuk 1 perc alatt kell befejezni a támadást.

Úgy utálom azokat a csapatokat akik úgy védekeznek mint a kézilabdások.Valami megoldást kéne találnia Wengernek erre , nem értem a Manu és a Chelsea miért olyan magabiztos a kiscsapatok ellen.Talán a puszta erõ hiányzik belõlünk sokszor.

Nem értem mostanában a védelmünket, Almunia és a védõk között olyan a kommunikáció mintha én beszélnék egy kínaival.Folyamatosan elrugják elõle a labdát mikor jön , vagy éppen elengedik mikor nem jön.

Amúgy most érzem a csapatban a lendületet de sajnos ez nem lesz elég semmire.Nincs gerince a csapatnak.Almunia(nemrossz) - középsõ védõ ( nincs egy páros se aki jó együtt) - középsõ kp ( fabregas ott van de kéne még egy BL szintû védekezõ kp ) Elõl ( Van Persie nemrossz - Adebayor nemrossz) szal még mindíg hiányzik nekem 2-3 játékos ebbõl a csapatból , akiket mégha megis szerzünk nem hiszem hogy elsõ évben nyerni tudunk.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bendtner mostantól sem lesz a kedvencem, de most azért háromszoros hurrá neki! <#eljen> <#worship>
minimize
megvan a 3pont, de ha megint beszél a "játékvezetésrõl" Wenger, nem lepõdöm meg. nálunk 1-2kisebb szabálytalanság=sárga, Davies 45perc alatt 4nagyobb szabályt.=ejnye-bejnye, ill. volt egy 100% 11-es, meg egy 80%os tizi, persze a j.vezetõ "messze állt" az esettõl mindkétszer. ha belegondolok, mások hogyan mákolnak össze néha egy góllal 3pontokat, lassan tényleg vicc, mi mindent nem adnak meg nekünk a sporik, ahol mehetnek el szépen a 2-3pontok...:/
Go Gunners, jövõ 7en szét KELL szedni a Hull-t idegenben is, mert most tényleg van versenyfutás, tavaly simább volt az elsõ fele a bajnokságnak számunkra...😊)

No one can stop Death!

arsnl
Boring, boring de megvan..

arsnl
Végre bazdmeg!!444 Nicklaaas

vmvr
Jóvan, Bendtner. most pár dolgot megbocsátottam😄 GÓÓÓL

Na végre. 😊 1-0
Tök jól játszunk, csak meg kéne tanulni gólt lõni...
RvP, ilyen nincs... Kapufa...
vmvr
kapufa, hát ez hihetetlen

Adebayor a k*rva anyáááááááááááááád... Ezt elb*szni...
arsnl
valóban elég gyengére sikeredett ez a félidõ 😞

minimize
egyenlõre mi is ötlettelenül toljuk...

No one can stop Death!

arsnl
Persze 11es elmaradt..

arsnl
Bolton nagyon kreatívan játszik eddig..

arsnl
Na Villa behúzta a szokásos öngóllal.. Szvsz végre egy sima meccs lesz

Remélem nyerünk. Totón mind az 5 oszlopban Arsenal gyõzelmet fogadtam. 😊
arsnl
Arsenal
Manuel Almunia
Bacary Sagna
Kolo Toure
Johan Djourou
Gael Clichy
Emmanuel Eboue
Denilson
Abou Diaby
Samir Nasri
Robin Van Persie
Emmanuel Adebayor

Substitutes
Carlos Vela
Aaron Ramsey
Jack Wilshere
Lukasz Fabianski
Nicklas Bendtner
Amaury Bischoff
Kieran Gibbs

Bármi lesz a vége, egyik szemem sír majd, a másik nevet. Az már biztos.
minimize
nagyszerû. azért én bízom az utolsó 30percben, meg Bednar egyenlítésében...WBA jobb szorzóval "nyomná", no meg faragni kell a hátrányt...

No one can stop Death!

Akkor miért fogadtam a Villára? Azért mert tudtam hogy nyernek.
Hidd el, ha nem fogadtam volna tippmix-en akkor én is a WBA-nak drukkolnék.
2-0ra vezet a Villa a félidõben, nem fog fordítani a WBA.
arsnl
Egész nyugodtan nyerhetne a West Brom, akkor már elõzhetnénk talán...

Drukkolok Simpsonnak, hogy jól játsszon, de remélem a Villa nyer. Rajtuk múlik 2 tippmix szelvényem is. 😄
minimize
délután Toure lesz a csk.

No one can stop Death!

arsnl
Simpson kezdõ WBAba, a birminghami rangadón. Tegnap Hyote is végig játszotta a Watford Reading elleni meccsét

vmvr
igen, tuti. de nem csak itt, minden európai nagycsapatnál, meg kiscsapatnál meg mindenhol😄 de úgy tûnik itt újítani kéne😄

Forza Italia
talán az edzõközpontba kéne körülnézni. valami ott nem stimmel. Évek óta a csapat fele állandóan sérült. Valami gáz van ott.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Danman
hm elég érdekes hogy folyamatosan dõlnek ki a játékosok, ugyanakkor annyira hátborzongatósan kihajtós meccseket nem játszunk. Valamivel tömik a fiúkat?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Gunnersboy
Jelen állás szerint Theo Walcott fog a legkorábban visszatérni a vállsérülése után a hosszútávú kiesõk közül. Az angol játékos még novemberben a Németország-Anglia meccs elõtti edzésen szenvedett sérülést.

"Nehéz kiszámítani, hogy mikor fognak visszatérni." - mondta Wenger.

"Walcott márciusban lesz rendbe, de talán már február elején is. Az biztos, hogy már akkor is a leggyorsabbak között lesz, mert már elkezdett futni. Könnyebb tervezni egy vállsérülés után, mint bármi más után."

Fabregas december 21-én az Arsenal-Liverpool elleni találkozón sérült meg, míg Tomas Rosicky tavaly január óta van kényszerpihenõn térdínsérülés miatt.

(arsenal.com)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Mikael Silvestre a múlt szombaton a Plymouth ellen szedett össze egy combsérülést, az elsõ fél óra után le is bicegett a pályáról. Azóta William Gallas is összeszedett egy térdín sérülést, valószínüleg mindkét játékos három hétig nem állhat Wenger rendelkezésére.

A csapatba Kolo Toure (ágyék) és Denilson (hát) fog visszatérni, õk egyiken sem voltak benne a 3-1-es Plymouth elleni gyõzelmet arató csapatban.

"Kolo és Denilson visszatér," mondta Wenger az Arsenal TV Onlinenak. "Mindeközben Gallas összeszedett egy térdín sérülést.

"A múlthéten Silvestret vesztettük el, most pedig Gallast, de két játékos visszatérhet.

"Úgy gondolom, hogy Gallas és Silvestre három hétig nem lesz bevethetõ."

Toure - Djorou fog akkor kezdeni szvsz

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Robin van Persie 47. percben szerzett gólja, a Plymouth ellen az Arsenal 150. gólja volt, amelyet az új stadionban, az Emirates-ben szereztek. Ezt a rekordot mintegy 72 meccs alatt sikerült felállítani.

Gilberto Silva volt az elsõ Arsenal játékos, aki gólt szerzett az Emiratesbe (83. perc), még 2006. augusztus 19-én az Aston Villa elleni 1-1el zárult mérkõzésen.

A brazil középpályás és a holland csatár gólja között nem kevesebb, mint 6391 percet játszott az Arsenal az Emirates Stadium-ban (ebbe beleértve azt a 30 perces hosszabítást, amikor 2007. januárjában játszott a csapat Tottenham ellen), ezeket az adatokat átlagolva 42.6 percenként lõttek gólt az "ágyúsok".

Forrás: Arsenal.com
(fc-arsenal.hurol)

minimize
jobban utánaolvasva "érdekes" is volt a 31évével a pali...

No one can stop Death!

arsnl
Már javították
Notice: Goal.com apologises profusely for the earlier version of this article that implied that it was the 'other Denilson'. Our faces are red!

minimize
Lehet, hogy Denilson is távozik, de Arshavinnal tárgyalunk...:/
tök jó lesz, ha Wengerék eladnak 3-4játékost, hogy egy jöhessen...majd elszaladgál egyedül a középpályán gondolom. remélem ez mind-mind kacsa, mert ha nem...:///

No one can stop Death!

5w0rdf15h
hurrá...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
Silvestre három hétig kidõlt! -
Az Arsenal védõje három hétig nézi majd a lelátóról a meccseket, miután csípõsérülést szenvedett a Plymouth elleni meccs közben!

5w0rdf15h
Hát nagyon remélem.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Danman
csak azt hogy remélhetõleg FaKe!😊

Wilshere profi lett.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Gunnersboy
: SSSSSS

erre már nemlehet mit írni

csocso14
Volt már rá példa és jól tudjuk, hogy arsenal politikája közé tartozik az is, hogy nem akkor gázsit kapnak a játékosok mint a többi nagy csapatnál.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Azt hittem beszarok amikor ezt a hírt megláttam...
Danman
NSO....no persze, ki tudja..