Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
Arshavin nem ér meg 20M-t de sztem még azt a 12-t se amit akartunk érte adni az elején....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Cabell
Ez körülbelül olyan, mintha tavaly a real próbálta volna meg 40 misiért elorozni Ronaldot. Nem éri meg, és kész.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rolka
Te mirõl beszélsz ember?
Azért nem engedik el mert nem kapják meg a 20misit!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Cabell
Viccesebb, az, hogy egy csapat szeretné megtartani a legjobb játékosát?

5w0rdf15h
Szánalmas a Zenit....ha nem engedik el, ki fogja magát vásárolni, ezt már megmondta hetekkel ezelõtt. Beláthatnák már végre hogy nem tudják úgysem megtartani, remélem jó nagyot buknak rajta.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minimize
Juhiii
ez derék! 😄D

GO GUNNERS!

Rolka
Nyugi õt biztos nem fogja
Lásd Walcott...

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

BlueJersey
ANY-ÁD 😄DDDDD kurvajó egyébként már régóta tetszik ez a srác,igaz,h riválisok vagytok,de remélem,h wenger ezt a srácot nem kótyavetyéli majd el,mint azt a sok angolt akik középcsapatokban nyomják most.

Rolka
Az angoloknak új sztár kell<#idiota>

vmvr
wilsherbaba te jóég😮OO

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

arsnl
Who da fuck iz Quaresma? 😄D

Rudee
Végülis továbbment a Spurs.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Cabell
ez nem semmi...

am hogy vagy?😄

Kaplan
this is a beatiful day. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
FT Burnley ❤️ - 0> Tottenham H.
21' D. Bentley
34' <1 - 0> R. Blake
38' C. McCann
69' M. Duff
72' <2 - 0> C. McCann
88' ❤️ - 0> J. Rodriguez

😊))))))))

vmvr
ja jóvan bazzeg😄😄 mert semmit nem kaptam, azt hittem elkattantál😄

akkor nyugodt vagyok😄

ON

Cabell
vmvr: én mindegyik prividre válaszoltam, mostmár kezdek ideges lenni😄

vmi gáz lehet az sg-vel, hogy nem mentek el.:\ szóval. hogy vagy?😄

(kérem a tisztelt moderátorokat, hogy egy barátság érdekében ezt ne töröljék😄)

arsnl
Eduardo ma újra játszik a tarcsiban.
Arsenal: Mannone, Coquelin, Nordtviet, Bartley, Cruise, Lansbury, Randall, Merida, Wilshere, Bischoff, Eduardo.
Subs: Emmanuel-Thomas, Sunu, Eastmond, Fonte, Frimpong.

minimize
igen, õ volt az idézetben. itt módosítanék persze, de a védelemben sem ártana valaki jobb képességû alany...😊)

No one can stop Death!

BlueJersey
HAHA!😄 sztem csak nem vette figyelembe,hogy sorrendben kéne írni😊

praise to kaká!!!

vmvr
ha ez kell a sikerhez, hát legyen😄

5w0rdf15h
😄DDDddd

nc inkább

Gunnersboy
kapus nincs, toure szélsö, clichy belsö, eboue meg balvédõ?
fabregas szélsö, rosicky belsõ?

érdekes😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

sztem így lenne legjobb a csapat:touré,clichy,gallas,eboué,fabregas,rosicky,arshavin,walcott,adebayor,és talán v persie!szerintetek?
arshavinért most 15millió fontot ajánlottak
Danman
toure?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

minimize
ezt egy kinti fórumon olvastam, elgondolkodtatott....:
Submitted by .me on Tue, 01/20/2009 - 04:59.
"Arshavin, fabregas, nasri, rosicky, enterprising fast and skillful midfielders....what do arsenal need to compete with man u, chelsea, n now liverpool? a world class striker and defensive midfielder. sell adebayor n toure, buy better players n arsenal will win the premiership quite easily"

No one can stop Death!

minimize
igen, olvastam Arshavin valószerû érkezését, de félek, hogy a másodjára ígért 12millióhoz Bendtner eladásából lesz még az a pár millió...nem örülnék neki, tudom, hogy kell ember, de majdnem 2játékos jöhetne ennyiért, igaz, nem ekkora "sztárok".
úgy olvastam, hogy a Chelsea-tulaj Abramovics is bukott kb.2,5milliárd fontot(!!)eddig a válság miatt. remélem nem vesznek a rongyfejûek több csapatot a PL-ben!
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

arsnl
Egyedüli baj vele, hogy BLben már nem szerepelhet. De legalább bajnokikon nem Eboue szerencsétlenkedését a jobb oldalon kell nézni, márha ott fog játszani..

Más: Tóth Máté itthon

Az írott és elektronikus média más-más információt adott közre Tóth Máté tesztjátékáról, aki az Arsenal csapatánál járt próbán az elmúlt hét folyamán. A fiatal védõ jelenleg a Fehér Miklós Kollégiumban tartózkodik.

„A játékos menedzserének kifejezett kérésére a klub nem értesítette sem a szurkolóit, sem sajtót, Máté angliai utazásáról. Az ETO tartotta magát a megállapodáshoz, de mivel a legkülönfélébb információk láttak napvilágot, az alábbiakról tájékoztatom a szurkolókat.

A mai napon érkezett hozzánk egy levél az Arsenal együttesétõl, melyben a vezetõ megfigyelõ köszönetét fejezi ki, hogy lehetõséget biztosítottunk Máté részére. Valamint arról informál, hogy sajnálatos módon a labdarúgónak kedden megsérült a bokája, így a továbbiakban nem tudott részt venni az edzésmunkában, ezek után Máté úgy döntött, hogy a lehetõ leghamarabb hazatér Magyarországra.

Tehát a sajtóban elhangzott vételárakról szó sem esett, hiszen a két klub a tárgyalásig sem jutott el.” – nyilatkozta Klement Tibor, ügyvezetõ igazgató.

Várat még magára akkor, hogy magyar játékos kerettag legyen..

Akkor tényleg jól járunk vele! <#eljen>
Rolka
Ha úgy fog játszani ahogy a tavalyi UEFA-ban vagy ahogy az EB-n akkor nem fogunk vele rosszul járni.

Jöhetne, nem rossz játékos.
Rolka
Úgy néz ki,hogy Arshavint lefogjuk igazolni 15misiért! Holnap fognak találkozni a felek.
Ti mit szóltok hozzá? én kifejezetten örülnék neki

minimize
elnézve du. Traore játékát, miért nem jobb most õ mint egy Denilson, vagy Djorou(más poszt, de mint kerettag...)(Tot-Port. 1-1)

No one can stop Death!

minimize
denilson, djorou játéka fõleg az elsõ félidõben...no komment.
aki akart megint a szokásos 5-6, a többiek meg ott voltak...
lényeg a sok lõtt gól, meg a 3pont. jól jön a végén.

No one can stop Death!

arsnl
Csak meglett.. ráadásul 2 góllal nyertünk amire kb 2 hónapja nem volt példa bajnokin.
bekapott gólnál Clichy miért nem lépett ki Mendyre? megvárta míg levette, megnézte és középre adta. Bendtner behozatala volt a döntõ tényezõ szvsz.(Vela megint végig ücsörögte a meccset..)

5w0rdf15h
Nasri gól végre

1-2

grebber
1-0ra vezetünk Adebayor góljával!

Next PC upgrade: 2022

arsnl
Arsenal:
Manuel Almunia
Bacary Sagna
Johan Djourou
Kolo Toure
Gael Clichy
Emmanuel Eboue
Abou Diaby
Denilson
Samir Nasri
Emmanuel Adebayor
Robin Van Persie

Subs:
Lukasz Fabianski
Carlos Vela
Aaron Ramsey
Alex Song
Niklas Bendtner
Kieran Gibbs
Fran Merida Perez

Go Gunners!!

5w0rdf15h
jellemzõ

Viszont most kurvára el kell verni a hullt mivel nagyon szar formában vannak, több gólos gyõzelem a minimum ami elvárható a tavalyi szarmák gyõzelmük miatt is.

Sõt. Nyert is a cselszi...
minimize
az jó, fõleg, hogy a 60.percben egyenlített, kézzel. aztán kaptak egy ajándék 11-est, ami bõven a 16os vonala elõtti szabálytalanság "nyereménye" volt, de nem vett észre a spori 2kezezést a Villa 16osán belül..milyen érdekes...
este ha nyerünk, akkor is marad a sorrend, legalábbis a 4-5.helyen...://

No one can stop Death!

arsnl
na a végére csak összejött minden. MU 90ben rúgja gyõztes gólt, Chelsea 89.ben egyenlít, Villa meg 81.ben rúgott 11essel nyer...

arsnl
Mikor ér már véget a villa sorozata?? Megint 1 kamu góllal nyernek...

Rudee
Mire ezt beírtad, a Villa Milner góljával egalizált is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

minimize
felvezetésként nézem a S'land-A.Villa meccset, eddig ha ma nyerünk, utólérjük a Villa-t(S'land-A.Villa 1-0, 11'Collins, fejessel)

No one can stop Death!

vmvr
IFFHS legjobb edzõ lista:

2008 legjobb edzõi:
1. Sir Alex Ferguson (Manchester United) 264 pont
2. Dick Advocaat (Zenit) 144
3. Edgardo Bauza (LDU Quito) 64
4. Arsene Wenger (Arsenal) 61
5. Rafael Benítez (FC Liverpool) 60
6. Carlos Luis Ischia (Boca Juniors) 28
7. Roberto Mancini (Internazionale) 27
8. Avram Grant (Chelsea) 19
9. Manuel José Jesús Silva (al-Ahly) 18
10. Frank Rijkaard (FC Barcelona) 17

arsnl
Simpson megszerezte 1. gólját West Bromban.

Danman
kövezzetek meg de sztem még mindig nem valami technikás..

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.