Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
miért? lõw zsoltit is egybõl betették a kezdõ 11be!
épp ez az ha már megvan akkor játszon is,azért vettük😄
am szombaton játszani fog a tottenham elleni rangadón és a totenhamban meg keane fog visszatérni 😊
11775: jah vagy ha nemi s góllal akkor eegy gólpassz is megfelel.mert hát csak totenhamról van szó és azért ez nehéz mecs lesz,de bizom benne hogy behuzzuk...fõleg az odavágó tudatában hogy leadtuk a végén 😞
de várom már és remélem jól teljesít majd!
ja am rekord összeg ez hiszen a 2.helyre wiltor szorul 13 millával.
de ha azt vesszük,hogy akkor mennyit ért 13 milla és most mennyit ér 16.9 akkor sztem majdnem egyenlõ körülbelül

24 - Exile -Nov.23

"...russian national tyím." <#hehe> <#idiota>
Köszi! <#eljen>
vmvr
rossz link, bocs😄 itt a jó

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/I8Iy2fwz1Hg&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/I8Iy2fwz1Hg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>

Arshavin elsõ arsenalos interjúja😊

???
minimize
szerintem hagyjuk...4éves vagyok, Apu kiment cigire, addig ültem csak le.
<#help>

No one can stop Death!

Jaja! (#11751)
Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
nemtudom mióta uj neked ez a rendszer hogy az uj igazolásokat igy "bemutatják"

pl.:

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/07/11/article-0-01EA8A6400000578-188_468x552.jpg

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

minimize
látom nehézkes értelmezni, amit írok.
nevetségesen elhúzódó igazolási ügy után most "bemutatják", mint egy új kollekciót. szimpatikus õ 3normális képen is, nem kell Diesel-modellkép róla...
szerintem szombaton még nem játszik .

No one can stop Death!

Gunnersboy
közben kiderült hogy nemis 13as hanem 23as mezszámot választotta Andrei

vmvr
focistát vettünk nem kiskutyát, neki ez a munkája. bizonyára edzésben van, hétvégén a spurs ellen kurva fontos meccset játszunk presztízs szempontból, játszania kell.

Gunnersboy
jaj szegény nehogy megsajnáljuk már amennyi pénzt kap ez a minimum :c

minimize
agyonpózoltatták kapásból szerencsétlent.
remélem hagynak neki idõt belezökkenni, max. a következõ hazai meccsen mutatkozik be szerintem.

No one can stop Death!

Gunnersboy
remélem ezután a huzavona után legalább teljesíteni fog..

5w0rdf15h
Hát kiváncsi leszek...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Rolka
Végre<#worship><#vigyor3><#szeret>
Erre vártam egész hónapba, alig várom már,hogy játszani lássam.
Remélem hamar bele fog jönni ahogy Nasri, mondjuk szegény Arshán most nagy lesz a nyomás, mindenki tõle fogja várni a megváltást!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

vmvr
spurs ellen gyõztesgóllal kéne debütálni😊

arsnl

yeee

vmvr

Tényleg, na mindjárt átrakom én is. 😊 Lejátszom a hétvégi sp*rs elleni meccset. 😊
Cabell
menjen már át, már fifába is átraktam😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rudee
NSOval kapcsolatban ezek már megszokott dolgok. Eladnak mindenkit ahogy épp gondolják. Megszokhattátok volna.

Szar Bayern, szar Bayern :)

vmvr
de nem ez a lényeg ebben, hanem hogy kedves nso-ék miért nem képesek leírni azt amiben valamennyire biztosak, mert az nem jó, hogy egyik pillanatban elindult manchesterbe utána visszament oroszországba, utána a fradival tárgyalt, aztán meg végülis visszavonult. döntsék már el, hogy mi a helyzet és azt írják le, amirõl sejtik,hogy van egy kis valóságtartalma is.

csocso14
NSO:
A L’Équipe értesülései szerint az angol Arsenal 13.3 millió euróért leigazolta Arsavint. A lap igen jó viszonyt ápol Arsene Wenger menedzserrel, így a hír nagy valószínûséggel igaz.

Mondjuk tényleg érdekes, hogy míg egyes játékosokról annyit írtak, hogy eligazolt ennyi meg annyiért addig Arshavin a mai napon Londonba repült majd vissza Oroszba mert nem tudtak megállapodni, majd még is Londonban maradt egy szállodában majd a Man.Cityhez ment orvosira, majd még se ment, ezután jött a nem tudtak megállapodni, majd a "hivatalos" bejelentés, miszerint Zenitnél marad, most meg, hogy leigazoltuk, vagyis egyenlõre ezt mondják. Ehhez képest egy szappanopera lótúró.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Rudee
Transfermarkt is azt írta, hogy megszakadtak a tárgyalások.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
Azért ez is vicc, így kavarni a szart egy ilyen kaliberû játékos körül..Robbie Keane oda és vissza igazolása miért ment ennél ezerszer simábban? Quaresma gyakorlatilag elõélet nélkül ment kölcsönbe a Chelseahez stb, stb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
a kurva anyját már az nso-nak, mit keverik azok a buzik a szart folyamatosan??? mostmár nagyon berágok rájuk, döntsék már el hogy mit tesznek fel arra a retkes honlapra<#gun><#gun>

arsnl
goal.com meg: Breaking News: Andrei Arshavin To Arsenal Move Confirmed

minimize
csocso14
skysport is ezt írta
de most NSO:
rsene Wenger kijelentette: a nap folyamán még egy, az Arsenalt pozitívan érintõ bejelentésre készül. Valószínûleg Arsavin mégis Londonban folytatja…
Engem már megkavartak mint a sz*rt XD

minimize
ez max. egy újabb blama, a 2006óta tartó "lejtmenetünk" egy újabb fejezete, ha nem jön össze senki(!!!)a téli átigazolás alatt.
szerintem már most gondolkodnak, mivel tereljék a megmaradt rajongókat, idén miért nem lesz újabb kupa az Ágyús-gyûjteményben...

No one can stop Death!

arsnl
18.50 Arsene Wenger has told Sky Sports News that Arsenal will make a "positive" announcement on the Andrei Arshavin saga this later evening.

Cabell
Én jelenleg Angliában tartózkodom, és ezt megerõsíthetem, tényleg így van.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Danman
és ez biztos? nem cask nso?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Kaplan
Ez már tényleg vicc. Mindenki igazolt, mi nem. Ritka szánalmasak vagyunk és egész Anglia rajtunk röhög..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bajonság is majd jövõre, arsavin is majd jövõre

csocso14
Tényleg nem lehet mit mondani rá, nyáron Xabi Alonso-t buktuk el az utcsó napon 14 milkót ajánlottunk érte, de 15-ért már oda adták volna, de nem adtunk érte annyit(én így hallottam) most kíváncsi lennék mennyit nem adtunk meg, hogy a Zenit nem adta oda Arshavin-t.

Bazz... Erre már szavak sincsenek...
csocso14
NSO:
Eldõlt: a Zenit szóvivõje hivatalosan is bejelentette, hogy Andrej Arsavin marad a szentpéterváriaknál, miután nem sikerült megállapodásra jutni az Arsenallal. Alekszej Petrov szerint azon nem tudott megegyezni a két klub, hogy vajon mennyi pénzt kapjon az orosz klub, amiért a játékost elengedi szerzõdése lejárta elõtt.

A legjobb bemutatkozás egy (vagy több) sp*rs ellen lõtt gyõztesgól lenne! <#vigyor2> Akkor már megérte volna. <#vigyor3>
Gunnersboy
16:24 - Reliable source tells me Andrei Arshavin is an Arsenal player and it will be confirmed soon . The FA have the paperwork.

YES!

csocso14
NSO:
A BBC-nél is vicces kedvû fiúk ténykednek... Arsavin nem indult el a Cityhez, viszont volt orvosin az Arsenalnál. Átment, szóval igazán nagyon közel került az ügylet vége...

Gunnersboy
Arshavin will wear number 13 according to Sky Sports News, conformation of the agreed fee i believe to be 15 mil. Deal yet to be 100% completed. Time is elapsing. We must be at least 30-40 minutes minimum behind proceedings though.

5w0rdf15h
Csak lenne már kint a honlapon...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
csaknem..😄

csocso14
NSO:
Arsavin... A BBC szerint elindult Manchesterbe a Cityhez orvosi vizsgálatra. Az orosz ügye kezd hasonlítani Robinho fél évvel ezelõtti eposzához.

NA neee...

Orosz források szerint aláírt: link