Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemrossz, csak jussunk már túl a Cardiff-on...
vmvr
Sorsoltak az FA kupában

A teljes menetrend:

FA kupa 6.forduló

Blackburn Rovers / Coventry City

v

Chelsea

Swansea City / Fulham

v

Manchester United

Cardiff City / Arsenal / Burnley

v

Sheffield United / Hull City

Everton

v

West Ham United / Middlesbrough

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
ehh...😄

Rolka
Ramos bá rájuk is felfigyelt lehet <#nevetes1>

Eduardoról azt írták,hogy tegnapi visszatérése a válogatottba jól sikerült a 60.percbe állt be és a 75.percbe kihagyhatatlan helyzetbe hozta Kranjcart. Ennek nagyon örülök, remélem a Cardiff ellen nálunk is be áll és jól fog teljesíteni.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

mind2... 😄
Rolka
<#zavart1>A büfés nénink nem kell nekik? Vagy a budi pucolónk?<#idiota><#idiota><#banplz>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

minimize
kértelek volna rá amúgy is.
tényleg unom már, hogy egyfolytában az Arsenal-topikban MU-"fanatikusokkal" kell "beszélgetnem", amikor úgy érzik, valaki megbántotta a szent 11-üket. lehet, hogy át kellene járnom oda hangulatot kelteni, ahogy teszik mások is itt, nálunk.röstellem, és unom is most már ezt a fajta "szabad véleménynyilvánítást".

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Nah elég lesz mostmár, mert kitörlöm az egészet!

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

PatBate
szerintem arra gondol, hogy arra a kérdésre, hogy kifejtenéd-e, a

"nem tudom(és nem is érdekel, hogy téged érdekel-e)" és hasonló stíusú dolgokkal reagáltál

minimize
OFF, de a "hisztizel", és a "pihend ki kicsit magad" talán oda passzolna, full nyugodt válaszkomment volt, semmi egyéb,a többit meg lentebb már megválaszoltam.

No one can stop Death!

minimize
hagyjuk már ezt a gyerekes okító dumát, jó? nehogy már elmagyarázzátok, mit lehet tenni egy fórumon, és mit nem.
irígykedés? ugyan mire? gondolkozzatok már el egy kicsit.
leírtam, mit láttam vasárnap(is) a játékból, ez van.
a Xanax-ot kihagynám, amennyiben az alábbi 6-7sorom ennyire "bántó" érzésem szerint ne itt, hanem a saját rajongói fórumon "levelezzetek" ott hasonló véleményeket nem olvastok a csapatotokról.
aki ebben a pár sorban degradáló dolgot olvasott, az nincs tisztában a szó jelentésével...egyébként az eddigi 11832kommentben más is leírta már a véleményét rivális csapatok dolgairól, utána lehet nézni, gyerekek...

No one can stop Death!

PatBate
én sem értem ezt a stílust, én úgy vettem észre, hogy az Arsenal drukkerek között ez nem szokás!

ó, te jó ég!
falnak ne menj már, mert normális módon kértem vmit, bocs. mit hisztizel? pff. kicsit pihend ki magad, vagy vegyél be sanaxot
árad belõled az irigység

bocs a többi fantól!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
nem tudom(és nem is érdekel, hogy téged érdekel-e), és nem fejteném ki bõvebben, mert nincs mit. megnéztem a 7végi MU-meccset, ezt láttam, ennyi.
Mu-topikot kerülöm, ott nem lehet véleményt nyilvánítani, fõleg nem egy ennyire(gondolom odaát az...)bántót.
egyébként HA neked írtam volna, akkor vagy a "válasz erre"-gombot használtam volna, vagy pedig beírom a kommentet, amire válaszolok. ennyi.

No one can stop Death!

PatBate
láttam egy összefoglalót, ott volt egy büntetõ, amit nem adtak meg nekik.

5w0rdf15h
Igen, oda menjen.
Köszönöm

ez engem érdekelne télleg<#nemtudom>
kifejtenéd bõvebben?
elõre is köszi (ha gondolod mehet a mu topicba is)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
..hozzáteszem(aztán lehet megint hõzöngeni) megint sok mindent megtehettek a WHU ellen.

No one can stop Death!

minimize
mindenképpen otthon mutatta volna be Arshavint.
elnézve a United játékát, semmi rendkívülit nem csinálnak, egyszerûen eljutnak 5pontos passzig. sajnos amíg mi megrekedünk a 2-3környékén, addig nem is érdemlünk újabb PL-gyõzelmet.
képesnek kellene lennünk a labdák megtartására, és megjátszására, ennyi. meg a helyzeteket jobb arányban értékesíteni.

No one can stop Death!

arsnl
Gunners lose Ade for three weeks

így meg Eboue pirosával 100% hogy Arshavin kezdõ lesz köv meccsen..

Rolka
megint egy X
5pontra a chelsea-tõl 7pontra a villától!
Ha így folytatjuk nem lesz meg a 4. hely<#szomoru1>

PatBate
hát ezért nagyon kár, a Aston Villa elõnye nagyon megnõtt így. bár igaz, ami igaz, ha itt nyernek, akkor ez a szezon eddigi leg érdemtelenebb gyõzelme lett volna<#szomoru1>

minimize
www.livesport1.weebly.com
Sopcast-ba írd be.

No one can stop Death!

PatBate
nincs vmimásik sztrím ez 5 mp után leáll

Gunnersboy
teljesen mindegy jogos volt e, mivel az elsö lapját reklamálásért kapta...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

PatBate
<#boxer><#boxer>
pont nemláttam jogos volt?

Kaplan
jól van... eboue kiállítva.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

webibebi
eboué:S:S:S:S

msn:[email protected] bárki felvehet

PatBate
az a baj, hogy a Spurs úgy játszik mint a Barca ma kb

minimize
lemaradtam az elsõ 8percrõl-volt épkézláb 3passzunk-zsinórban, vagy valamire való támadásunk??! nehezen képzelem el, a látott 22perc alapján.
ez szokásosan harmatgyenge "játék".

No one can stop Death!

PatBate
nemértem a futballisták minek reklamálnak ilyenkor, úgysem fogja visszavonni a bíró.

arsnl
http://www.atdhe.net/

PatBate
sztríme neme van valakinek?

csocso14
Remélem a végén is oda figyelünk nem úgy mint a múltkor:S
Arshavin és Eduardo is a csere padon, frankó 😊 remélem beállnak majd

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

4kos
2 meglepetés is van a keretben
Almunia - Sagna - Touré - Gallas - Clichy - Eboué - Denilson - Song - Nasri - Adebayor - V.persie
Fabianski - Eduardo - Ramsey - Djorou - Arshavin - Bendtner - Gibbs

Remélem ez a meccs nem a Touré Gallas páros miatt fog elmenni.

Rolka
Meg kapta,de Wenger mondta, hogy túl korai lenne a mély vízbe bedobni mert 11napja edz csak és még egy meccset se játszott mióta vége az orosz ligának. Remélem, hogy fog játszani legalább 20-25percet!
Amugy Fabregas lehet felépül a Róma elleni meccsre, bízzunk benne

Le kell õket mosni a pályáról. Arsha munkavállalási engedélyével mi a helyzet, tud majd holnap játszani? Tudtok vmit?
vmvr
már rég annyi a PL-nek erre a szezonra... a cél a 4.hely, és a bl indulás😄 és holnap pedig a sp*rs-t mindenképpen megkell verni.

minimize
asszem idén simábban nyerhet a United, mint tavaly. akkor volt is "ok" az összeesésre, idén eddig szerintem nem.
holnap, amennyiben nem nyerünk, szerintem megint összerottyannak fejben a legények, és akkor tényleg annyi a PL-nek erre a szezonra.

No one can stop Death!

Hangulat lesz az öltözõben az biztos! <#idiota>
5w0rdf15h
Szép, szép csak aztán megérje azt a sok lóvét....

vmvr

Arshavin meglátott valamit

am anyád😄

Cabell
http://www.fn.hu/cikk/00190000/192577/6.jpg

Arshavin ásít

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

vmvr

minimize
vmvr
😄 hát igen, viszont azért elõrelépés, hogy tud angolul valamilyen szinten, pedig õ a világéletében oroszországban focizott.

minimize
láttam már játékosbemutatót eleget, de ez eddig nem öltött ennyire "új tavaszi kollekció" jelleget, ennyi. nem a képeken, hanem a képek mennyiségén, és a "megoldásokon" mosolygok. ennyi...

No one can stop Death!

Cabell
na, angolból õ is jeles😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

II Rocky II
ja meg jó látni,hogy régen kaptunk ki 😄

24 - Exile -Nov.23