Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A teljes menetrend:
FA kupa 6.forduló
Blackburn Rovers / Coventry City
v
Chelsea
Swansea City / Fulham
v
Manchester United
Cardiff City / Arsenal / Burnley
v
Sheffield United / Hull City
Everton
v
West Ham United / Middlesbrough
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Eduardoról azt írták,hogy tegnapi visszatérése a válogatottba jól sikerült a 60.percbe állt be és a 75.percbe kihagyhatatlan helyzetbe hozta Kranjcart. Ennek nagyon örülök, remélem a Cardiff ellen nálunk is be áll és jól fog teljesíteni.
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
tényleg unom már, hogy egyfolytában az Arsenal-topikban MU-"fanatikusokkal" kell "beszélgetnem", amikor úgy érzik, valaki megbántotta a szent 11-üket. lehet, hogy át kellene járnom oda hangulatot kelteni, ahogy teszik mások is itt, nálunk.röstellem, és unom is most már ezt a fajta "szabad véleménynyilvánítást".
No one can stop Death!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"nem tudom(és nem is érdekel, hogy téged érdekel-e)" és hasonló stíusú dolgokkal reagáltál
No one can stop Death!
irígykedés? ugyan mire? gondolkozzatok már el egy kicsit.
leírtam, mit láttam vasárnap(is) a játékból, ez van.
a Xanax-ot kihagynám, amennyiben az alábbi 6-7sorom ennyire "bántó" érzésem szerint ne itt, hanem a saját rajongói fórumon "levelezzetek" ott hasonló véleményeket nem olvastok a csapatotokról.
aki ebben a pár sorban degradáló dolgot olvasott, az nincs tisztában a szó jelentésével...egyébként az eddigi 11832kommentben más is leírta már a véleményét rivális csapatok dolgairól, utána lehet nézni, gyerekek...
No one can stop Death!
falnak ne menj már, mert normális módon kértem vmit, bocs. mit hisztizel? pff. kicsit pihend ki magad, vagy vegyél be sanaxot
árad belõled az irigység
bocs a többi fantól!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Mu-topikot kerülöm, ott nem lehet véleményt nyilvánítani, fõleg nem egy ennyire(gondolom odaát az...)bántót.
egyébként HA neked írtam volna, akkor vagy a "válasz erre"-gombot használtam volna, vagy pedig beírom a kommentet, amire válaszolok. ennyi.
No one can stop Death!
Köszönöm
kifejtenéd bõvebben?
elõre is köszi (ha gondolod mehet a mu topicba is)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
No one can stop Death!
elnézve a United játékát, semmi rendkívülit nem csinálnak, egyszerûen eljutnak 5pontos passzig. sajnos amíg mi megrekedünk a 2-3környékén, addig nem is érdemlünk újabb PL-gyõzelmet.
képesnek kellene lennünk a labdák megtartására, és megjátszására, ennyi. meg a helyzeteket jobb arányban értékesíteni.
No one can stop Death!
így meg Eboue pirosával 100% hogy Arshavin kezdõ lesz köv meccsen..
5pontra a chelsea-tõl 7pontra a villától!
Ha így folytatjuk nem lesz meg a 4. hely<#szomoru1>#szomoru1>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
msn:[email protected] bárki felvehet
ez szokásosan harmatgyenge "játék".
No one can stop Death!
Arshavin és Eduardo is a csere padon, frankó 😊 remélem beállnak majd
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Almunia - Sagna - Touré - Gallas - Clichy - Eboué - Denilson - Song - Nasri - Adebayor - V.persie
Fabianski - Eduardo - Ramsey - Djorou - Arshavin - Bendtner - Gibbs
Remélem ez a meccs nem a Touré Gallas páros miatt fog elmenni.
Amugy Fabregas lehet felépül a Róma elleni meccsre, bízzunk benne
holnap, amennyiben nem nyerünk, szerintem megint összerottyannak fejben a legények, és akkor tényleg annyi a PL-nek erre a szezonra.
No one can stop Death!
Arshavin meglátott valamit
am anyád😄
Arshavin ásít
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
No one can stop Death!
No one can stop Death!