Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
goonernews-t figyeljétek, ott az elsõk között lesz kint ha valami történik

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

csocso14
NSO hír: elõbb már hazafelé tartott Arshavin most ezek szerint még Londonban van, ezen igazodjon ki valaki 😊
Némi fejlemény Andrej Arsavin és az Arsenal ügyével kapcsolatban: elképzelhetõ, hogy emailezgetés lesz az egész eset vége, a játékos mindenesetre most Londonban egy a belváros közelében lévõ szállodában várja, hogy a két klub egyezségre jusson egymással. Még két órájuk van, hogy emailt írjanak a szövetség és a PL illetékeseinek.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

minimize
heti 20ezer font különbséget nem tudom, mivel magyarázna (ígéret terén) az Arsenal.szerintem ez a 3hét még nevetségesebbé tette az évek óta tartó, "nem dobáljuk a pénzt, max. 1-2játékost veszünk"-féle felfogást.
MINDENKI erõsített a PL-ben a télen, nálunk meg gondolom ebbõl a keretbõl pörgeti ki a maximumot Wenger. sok sikert hozzá...://

No one can stop Death!

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

csocso14
Nézegettem az átigazolási híreket, Arshavin ma reggel Londonba repült, de állítólag már haza felé tart, kevés a fizetés alapon... õ tudja, nem hinném, hogy annyival kevesebbet keresett volna, max csak 1 Ferrari állt volna a garázsban, tudom ezt "nehéz" megélni, de gondoltam, hogy egy nagyobb csapatban való szereplés azért kárpótolta volna.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

5w0rdf15h
Ezzel az a baj, hogy a vezetõség sem látja be...nem értem hogy tudják elfogadni hogy egy ilyen kerettel lassan az 5. hely lehet csak a reális elvárás...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
amilyen helyzetben vagyunk sérültek terén, még Arshavinnak is örülnék mostmár, Wenger nemtudom miért nem tesz valamit, ha nem sikerült leigazolnunk Andreit akkor alig marad idõ keresni valakit helyette bár az az érzésem ha õ nem jön akkor már más sem...

Wenger elkönyvelte hogy ezzel a kerettel akarja elérni a céljait és sajnos nem látja be hogy változtatni kell..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
Hát kiváncsi leszek hogy sikerül-e összehozni...van rá bõ 25 órájuk 😄 pontosabban 25h48m -.-

SLICK
az igazat megvallva, jól járnátok vele. Nektek úgyis nagyobb szükségetek van rá mint nekünk.
Nem is hallani arról, hogy mi tárgyalnánk vele.

vmvr
nem, de már nagyon-nagyon közel van

SLICK
Leigazoltátok?

arsnl
Mivel Huszti elment Zenitbe szvsz Arshavin holnap be lesz mutatva..

Kaplan
Ennyi volt erre az évre...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Danman
Plusz még amit nem értek a vezetésnél:

Rengeteg a sérült. És nem csak az idei szezonban, már évek óta. Nem tudom hogy tudnak elnézni mellette, de Wengerék helyében én vagy többet igazolnék (alapból forgalmasabb kéne hogy legyen a biznisz), vagy több játékost neveltetnék ki, azért hogy legalább játékos szûkében ne legyünk pozíciónként..

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Gunnersboy
Nem tudtam rendesen kifejezni de ugy gondotlam énis hogy azok a játékosok hiányoznak akiket wenger idehozott és ikonná, kulcsjátékosokká váltak ilyen az utóbbi években sajnos egyre kevesebb van

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Danman
Osztom, de nálam nem a nagy nevek hiányoznak. Régebben nálunk lettek azok a bizonyos játékosok nagy nevek. Jelen helyzetben csak egy pár kiemelkedõ ifjoncot látni, de õk - mint említetted - a PL iramot még nem bírják. süllyed a hajó? csaknem.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

minimize
ez halványlila produkció volt.
így nem lehet a dobogóra odaérni, hogy 2forduló óta 5pont a hátrányunk a 4.helyezettel szemben.
nálam Denilson, Diaby, Bendtner bõven nem kezdõ, Adebayor gyatra, Eboue meg olyan, mint aki újonc a csapatban. kár, hogy néhol ahhoz sincs köze, melyikben. nem is értem.

No one can stop Death!

Gunnersboy
te meg léccives próbáld értelmezni azt amit írtam

Gunnersboy
jelen pillanatban õk a nem sérült játékosaink akik bevethetõk a középpályán:
Nasri, Denilson, Ramsey, Song, Wilshere, de Wilshere-t meg Ramseyt AW nem kezdeti PL meccsen mert még fiatalok és nincsenek felkészülve egy teljes meccsre, ami rendjén is van de akkor marad Nasri, Deni és Song..

csatársorban Adebayor és Bendtner jelen pillanatban nyersen fogalmazva is szarok, az egyetlen formában lévõ támadónkat meg padoztatja Wenger

miért nem vagyok megnyugodva, és vannak kétségeim még a Cardiff elleni meccstõl is? ha így folytatjuk 2 hét mulva olyan középpályával meg támadósorral fogunk kiállni hogy Merida, Ramsey, Song, Wilshere meg Bischoff - Sunu

szerintem kezdhetünk aggódni, bár ne lenne igazam, nem akarok kárörvendõnek tûnni, de ahhoz képest hogy tavaly és az azt megelõzõ években milyen neveket sorakoztattunk fel, idén a kezdõ 11-en kivül nincs egészséges, kiemelkedõ tudású játékosunk akivel fellehetne frissíteni a játékot meccs közben

Vieira, Pires, Reyes, Gilberto, Ljungberg, Flamini, Edu mind tudtak valami kiemelkedõt vagy újat nyújtani a meccsek alatt
mostmeg ha nem Nasrinál vagy Diabynál van a labda a középpályánkon máris nemvagyok nyugodt, Cesc, Rosi meg Walcott meg ugye sérült...

grebber
Nem kaptunk ki? Nézzél rá a tabellára már nagyon rég "kikaptunk".

Next PC upgrade: 2022

Gunnersboy
hát te? nemkaptunk ki mégis ittvagy? :o

grebber
LOL mit akarunk!

Next PC upgrade: 2022

Gunnersboy
nso:

A „nagy négyes” tagjai közül a délutáni meccseken csak az Arsenal játszott, és némi meglepetésre a West Ham ellen igazán nem sokra jutott Arsene Wenger csapata. Az ágyúsok az elsõ félidõben elvesztették Emmanuel Ebouét, aki egy összecsapás során megsérült.

Az elsõ játékrészben nagy erõkkel rohamozó „ágyúsok” a második félidõben sem spóroltak a puskaporral: a 70. percben 14–1 volt a kapura lövések száma Adebayorék javára, ám az eredményjelzõn még mindig 0–0 állt. Wengerék számára a nagyobb problémát az jelenti, hogy a találkozó lefújásakor is két nagy nullát mutatott a tábla.

Ráadásul a rendes játékidõ leteltekor megsérült Vassiriki Abou Diaby, így az elhullajtott bajnoki pontok mellett két fontos játékosát is elvesztette az Arsenal, így egyre távolabb kerül a dobogótól.

Gunnersboy
......legalább a villa is x-elt

vmvr
boring, boring nem volt, csak egyszerûen a kapu elõtt ma is - mint mindig - elfogyott a tudomány.

arsnl
boring, boring.. Jó nagy kukik voltunk ma. Egyetlen normális belõ kp is lesérült..

vmvr
0-0...

pAtOcA
Így teljes,köszönöm!

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Gunnersboy
románok elleni barátságosra febr. 11-ére
de maximum 30percet v egy félidõt fog játszani

pAtOcA
Értem,hát akkor februárba remélem játszani fog már.. Bilic behívta/behívja a köv. válogatott meccsekre azt olvastam.

Gunnersboy
már játszik tartalék bajnokikon...

Gunnersboy
82'
0:0
......

pAtOcA
Dudu mikor tér vissza? Annyira sajnálom õt... :S

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jaja!kár érte bendtner egy nagy fos
Gunnersboy
RvP padozik 😮

arsnl
Arsenal
Manuel Almunia
Bacary Sagna
Kolo Toure (c)
William Gallas
Gael Clichy
Emmanuel Eboue
Abou Diaby
Denilson
Samir Nasri
Emmanuel Adebayor
Nicklas Bendtner

Substitutes
Robin Van Persie
Carlos Vela
Aaron Ramsey
Alex Song
Johan Djourou
Lukasz Fabianski
Kieran Gibbs

minimize
faxa...még jó, hogy a használt programokon (TVants,Sopcast, stb)találni "régi", általában meccseket adó tv-adókat...😊)

No one can stop Death!

5w0rdf15h
origo...nyomorékok

Danman
szerintem akkor is hiba lenne eladni.

banok
meg lett fenyítve a myp2p.eu. érdemes elovasni a myp2p fõoldalát.
addig is rojadirecta.com

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
hová lettek a PL-meccsek a myp2p-ról??!

No one can stop Death!

Kaplan
Ne izgulj picúr. Amúgy sem teljesít valami fényesen mostanság..

vmvr
Az átigazolási hajrában is erõsödhet a Manchester City
2009. 01. 31., 12:06

Az arab tulajdonosok pénzének köszönhetõen a Manchester City januárban már több, mint 40 millió fontot költött új igazolásokra (Craig Bellamy, Nigel de Jong és Kolo Touré érkezett), és világrekordnak számító ajánlatot tett az AC Milan középpályásáért, Kakáért, aki végül nemet mondott az egyesületnek. A csapat mestere, Mark Hughes szerint azonban továbbra is ráférne az erõsítés a keretre, és az angol lapok szerint a napokban két újabb játékos érkezhet Manchesterbe.

hol él ez az origo???????? hol élnek ezek? bazzeg, fél órája keltem, félkómásan megnéztem megvan-e már arshavin, erre mit látok. touré eligazolt, persze az elsõ dolgom volt végignézni az összes arsenalos oldalt, de sehol semmi. szóval kurva anyját az origonak.

Henrynek legyenek tervei az Arsenalnál 😊 Túl sokan jönnek mennek :S

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Gunnersboy
arsenal.comnak Wenger nyilatkozott miért akarja leigazolni Arshavint

tömören annyi van benne hogy azért szeretné a csapatban tudni mert 27 éves, tapasztalt játékos, és ilyen emberre van szüksége a fiatal csapatának, és mivel még az FA kupában is állunk, kell egy ember aki addig akár kulcsszerepet tud betölteni amig nem játszhat Rosicky, Cesc és Walcott

minimize
HA tényleg okés lesz, akkor azért lesz egy középpályánk, elég rendesen "megtámogatva". ennél erõsebb csapatrész max. talán a united támadósora szerintem jelenleg a PL-ben. lassan visszatér Rosi is, Walcott is, Edu dettó...huhú, remélem jól sikerül mindannyiuknak a "visszazökkenés", akkor még bármi lehet mind a PL-ben, mind a CL-ben!

No one can stop Death!

Gunnersboy
szvsz túlvan értékelve, de hát inkább csalodjak kellemesen, mint hogy elkönyveljem magamba ezaz fasza Arshavin a megváltó aztan lofaszt nemfog csinálni

5w0rdf15h
Én még mindig nem vagyok benne biztos hogy jó igazolás lesz.

vmvr
az jó, legalább 1hónapig a bátyjával lesz egy csapatban😊