Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Padon Vela, Gibbs, Fabianski, Djourou, Eboue, Ramsey, Merida
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
<#nemtudom>#nemtudom>
No one can stop Death!
gratula!!
No one can stop Death!
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
mu-interen kinek fogsz drukkolni?😄
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Dudu meg egyszerûen hihetetlen volt, bíztam meg reméltem,hogy ha vissza tér jól fog teljesíteni, de hogy ennyire jó legyen plusz még két gólt is rúgjon. ááááá nagyon örülök neki. Nagy lendületet hozott a csapatba, csak így tovább, legyen így a PL-be, BL-be is...
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ha valaki véletlenül még látta volna:
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ez az ürge kész
Grat Eduardonak.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
DUDU
DUDUD
DUDUDXUDU GÓÓÓÓL EDUARDO GÓÓÓÓÓÓÓL ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁASDKSADASDSADASDASD
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa