Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
van Persie gooooooooooooooooooooool
1-0

igaz tiziböl, de megvan, innentöl remélhetöleg mi is nyugodtabbak leszünk

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

csocso14
góóóól XD

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Gunnersboy
nagyon nyomunk, nemtudom a roma meddig bírja, vagy mikor rúgjuk be végre az egyik helyzetünket, Nasri nagyon jól játszik és eddig ugy nézki Bendtner is egész jó napot fogott ki, ez a mai Roma verhetõ, elég idegesen játszanak

go gunners!

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Rolka
ááááá nagyon jók vagyunk eddig!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
valaki dobna egy fasza mûködõ streamet ne kelljen mindet végig néznem!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Gunnersboy
Velát kezdettem volna, nemtudom miért padoztatja mindig Wenger..

Barnabyka
téged is érdekelhetnek a korábbi kommentek 😄

arsnl
Arsenal: Almunia, Sagna, Toure, Gallas, Clichy, Denilson, Diaby, Eboue, Nasri, Bendtner, Van Persie.

Arsenal Substitutes: Fabianski, Djourou, Vela, Gibbs, Ramsey, Perez, Alex Song Billong.

Rudee
Mi esetünkben 2, korábban az UEFA kupában jáccó játékosról volt szó. A szabály szerint 1 ilyet lehet nevezni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Barnabyka
jó csak abból indultam ki ,h a real is 2jáékos közül egynek elérte a játékjogát és gondoltam ilyen alapon más is megpróbálhatja😊
De na angol csapat révén ott kell lennie az arsenalnak is a következõ körben.(a lpoolnak meg a MU-nak nemkéne😛)

minimize
azt hiszem ,a jelen lévõk 98%-a nem szeretne ma csalódni, a maradék kettõ meg itt van, ha nem kell, akkor is.
Arshavin már szerepelt Európai Kupában az idei szezonban, nem nevezhetõ már.

No one can stop Death!

Rudee
Idei BLben már jáccott.

Barnabyka
áá már megint megtettem a csapatotokat nem szeretnék csalódni😊

Arshavin egyáltalán nem kapott játékjogot vagy az arsenal nem is kérelmezte?

minimize
várható(!!!) Arsenal kezdõ:
Almunia-Sagna,Touré,Gallas,Clichy-Eboué,Song,Denilson,Nasri-Bendtner,van Persie
forrás:www.fc-arsenal.hu

No one can stop Death!

Sabcsee
thx

kaka

Kaplan
Novemberi (vagy december?) Pool meccs óta.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sabcsee
fabregas mióta sérült?

kaka

minimize
1, max kettõ BEFEJEZÕ csatár.

No one can stop Death!

vmvr
cardiff ellen bendtnernek volt rá lehetõsége. kapufa lett😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Rudee
Hogy 3 méterrõl üres kapura lõhessen valaki 😊
Fülöp jó volt tegnap.

banok
Sunderland-Arsenal 0-0 ::: összefoglaló
mi kell még az ágyúsoknak a gólhoz?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
bizakodom én, már lassan 5éve egy újabb sikerre, de csak nem akar jönni.

No one can stop Death!

grizzly21
ha van Persie elmegy, akkor gyakorlatilag szerintem az Arsenalnak annyi egy idore..o van ott, meg talan Fabregas, neha Adebayor, akik nagy nevek..

vmvr
a roma is szar formában van, ezt ne feledjük😊 szóval azért lehet bizakodni

minimize
"komolyan mondom, lassan azt hiszem, nem is érdemlünk jobb helyezést ennél..."#11905-továbbra is fenntartom, sõt...
aki nem látja be, hogy ez mennyire semmi teljesítmény, az már nem is elvakult, hanem valami más. sajnos szerintem kedden sem ússzuk meg kapott gól(ok)nélkül az elsõ BL-meccset a Rómával.

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Hát ez szánalmas volt, ahogy már jópár meccs óta az egész amit nyújtanak....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kaplan
Fülöpöt naggyá tettük, magunkat megaláztuk. Ez a mai meccs mérlege. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Felesleges csere..újabb noname gyenge 'fiatallal' egyszerûen borzalmasan visszaestünk...

Barnabyka
én megszoktam rakni a chelsea-t(saját csapatomat) és most végre bejött..csak hát az arsenalnak is jönnie kéne😊

Gunnersboy
Gibbs <-> Clichy

minimize
nem kellett volna megtenni(én alapból nem rakom meg saját csapatom soha bwin-en...)a "hazait"...

No one can stop Death!

Kaplan
Ne haragudjatok srácok, de mostmár mérkõzésrõl mérkõzésre olyan 'játékkal' rukkolunk elõ, hogy már csak nevetek 😞 /kínomban/

minimize
nem, 2hetet hagy ki.

No one can stop Death!

Barnabyka
Vela-ban nagyon benne van a gól csak szegénynek nincs szerencséje..és a végén a ti csapatotokon megy el a tippmixem:@<#idiota>

Gunnersboy
Song <-> Eboue

vmvr
Adebayorról mit lehet tudni, keddre összedrótozzák?

minimize
(63.min)

No one can stop Death!

Gunnersboy
Arshavin <-> Vela

minimize
egyre jobban frusztrál ez a "tökölés", amit a második félidõben(is) látni tõlünk, komolyan mondom, lassan azt hiszem, nem is éremlünk jobb helyezést ennél...remélem a végéig összekapjuk magunkat, és nyerünk, 2-0-ra.

No one can stop Death!

Gunnersboy
Fülöp mit védett most Toure lövésénél...
félidõ 0-0

banok
ez nekem is mûködik.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gunnersboy
aaa bendtneeer majnem

Nem tudom melyiket nézed a rengeteg közül, de az enyém jól mûködik.

Tessék: http://www.iraqgoals.com/en/ch1.html
Kaplan
Csak nálam esett szét a stream képe? Az adás sebességével nincs gond.

Kaplan
Végre bazdmeg, Arshavin nem szórakozik, tüzel...

Rudee
Szépen kitolta.

Mit védett Fülöp bazz...
Remélem mi is nyerünk és a ManU is nyer. Akkor bejön a tippmixem. 😊
Gunnersboy
5. percben Arshavin lõtt mellé, a 11.ben most RvP emelte el a labdát Fülöp mellett, kb 2 centivel ment el a kapufa mellett a labda... érik a gól

Külsõvel kellett volna... Akkor betekeredik talán...