Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
"allow the club to wipe out a significant chunk of their £318 million debt..."
Arsenal take advice on reducing their debt
kicsit több, mint 100milla. de fedezhet 3évet kb. a hátralévõ részletekbõl.

No one can stop Death!

a tartozás most pontosan 100 milla ?
amugy jól jönne az tuti!
de elvileg van pénz rá csak wenger nem akarja elkölteni metr neki fonos a klub anyagi helyzete :S
arsnl
Egyes információk szerint Usmanov 100m fontot adna a Klubnak rendezni tartozását, hogy legyen átigazolásra pénz. ezt elõször elutasította vezetõség, de következõ találkozón átgondolják az egészet.

arsnl
Még nálunk vannak, de valóban lejár a szerzõdésük 30-án.

Gunnersboy
Két fiatal brazil labdarúgóval is gazdagítaná keretét a Manchester United és az Arsenal: Dentinho és Douglas Costa a két „szerencsés”.

Dentinhóért, a Corinthians húszesztendõs szélsõjéért a MU és az Arsenal is érdeklõdött egyesületénél a játékos ügynöke, Ferhat Ciftci szerint.

„A Corinthians túl sokat kér a játékosért – kesergett a menedzser, majd nekilátott fényezni védencét. – Dentinho hatalmas tehetség, kiváló technikával. Az angliai fanok imádnák õt, hiszen olyan, mint egy kis Cristiano Ronaldo. A Premier League-ben szeretné folytatni, az már mellékes, hogy az Arsenalban vagy a MU-ban.”

Nem egyszerû a játékosügynökök élete, különösképpen a gazdasági világválság idején, és ezt Cesar Bottega is megerõsítheti.

Douglas Costa ügyeinek intézõje ugyanis egy brazil honlapnak adott nyilatkozatában amiatt szomorkodott, hogy a Grémio túl sokat, mégpedig húszmillió fontot kér a 18 esztendõs középpályásért a MU-tól.

„Nem hiszem, hogy ezt az összeget ki tudja fizetni az angol csapat. A reális ár körülbelül 6.7 millió font lehet, ennyit is ajánlott érte a Manchester, ez azonban kevés volt a Grémio elnöke, Duda Kroeff számára.”

---------
Dentinho jöhetne.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
NSO-n azt olvastam hogy Mannone és Bischoff szerzõdése is lejárt és a klub nem hosszabította meg, errõl valakinek valami infoja nincs?

"az Arsenal viszont csak tavaly ilyenkor vette meg a portugál utánpótlás-válogatott Amaury Bischoffot, ám máris lemondtak szolgálatairól."

"nem úgy az Arsenaltól elbocsátott Vito Mannonének és a Liverpooltól elküldött Martin Hansennek."

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mexikó 4 - 0 Venezuela

45'Vela
48'Dos Santos
51'Dos Santos
73'Riveron

<#eljen>
minimize
olvasgatom a neten a lehetséges átigazolásokat-ajánlatokat.
egyébként Én is bízom benne, hogy kamu. akkor már inkább a Milánba menjen, mint oda...

No one can stop Death!

hedonist
ezt honnan vetted??😄 remélem kamuhír.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

A setanta minimális részét adta a televiziós jogdijaknak.
A többségét (nagy többségét) a Sky fizette, szal nempara

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

minimize
papíron megint mekkora az igazolással kapcsolatos mozgás, mi??!
(Toure, Eboue, Gallas, Adebayor...)
érdekes lenne, ha pont a chelsea-ben kötne ki Adebayor 25millió fontért a nyáron...

No one can stop Death!

minimize
én meg abban bízom, hogy eztán nem változik a dolog, és csak tv-n lehet PL-meccset nézni...

No one can stop Death!

Gunnersboy
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

5w0rdf15h
Premier League: a liga szakított a Setantával, és vevõt keres
A Premier League felbontotta megállapodását az angol bajnokság televíziós jogait eddig birtokló Setantával, mivel a csõd közeli állapotba került cég nem tudta rendezni 30 millió fontos tartozását a liga felé a mai határidõig. A hírt hivatalos közleményben adta közre a Premier League.
Az angol bajnokság szervezõi most vevõt keresnek a 2009–10-es idény 46 mérkõzésének közvetítési jogaira.

A jogok iránt az ESPN érdeklõdik, de az sincs kizárva, hogy a Setanta eddigi versenytársa, a Sky megvesz 23 mérkõzést a megmaradt közvetítési jogokból.

Hát ez érdekes....remélem emiatt nem az lesz, hogy csak neten lehet majd PL meccset nézni <#gonosz3>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

reméljük...
5w0rdf15h
Végre egy értelmes igazolás, remélem nem áll le Wenger 1 igazolásnál...

vmvr
juhúú, remélem tényleg erõsítés

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

arsnl
magyarul:

Az Arsenal Futball Klub örömmel jelenti be, hogy megállapodást ért el a korábbi Ajax játékossal, Thomas Vermaelennel.

A 23 éves belga védõ a holland csapat kapitánya volt az elõzõ szezonban.

Az Ajaxnál eltöltött idõszakban két nyerték meg a holland ligát, a holland kupát és a holland szuperkupát is.

Arséne Wenger:

Thomas remek igazolás az Arsenalnak, mindannyian nagyon elégedettek vagyunk, hogy csatlakozott hozzánk. Nagyon szolíd, de tapasztalt játékosról van szó, hiszen játszott már mind a Bajnokok Ligájában, mind az UEFA-Kupában, és ezen kívül rednszer tagja a belga nemzeti válogatottnak is. Thomas elsõdleges ballábas középsõ védõ, ugyanakkor sokoldalúsága miatt nagyon sok helyen vethetõ, akár bal szélsõ védõnek is. A technikás játéka, és a pozitív hozzállása miatt nem kétséges, hogy remek erõsítés lesz a csapatnak.

Thomas Vermaelen:

Elõször is picit szomorú vagyok, hogy elhagyom az Ajaxot. Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki segített az ott eltöltött idõszakban. Ugyanakkor nagyon boldog vagyok, hogy az Arsenalhoz csatlakozhatok. Ez egy remek klub egy világklasszis menedzserrel, magas képességû játékosokkal és egy fantasztikus stadionnal. Minden készen áll arra, hogy az Arsenal sikeres legyen az elkövetkezendõ években, és azért csatlakoztam hozzájuk, mert tudom, hogy ez a gárda harcban lesz a trófeákért. Az Ajax színeiben már van róla tudásom, hogy milyen a Bajnokok Ligájában játszani, és ezt nagyon várom az Arsenallal is. Ezen kívül ott van az angol Premier Liga, ami számomra a világ legjobb ligáját jelenti. Szeretném a szurkolóknak elmondtani, hogy mindent bele fogok adni a csapatért, és remélem, hogy hamarosan én is kivehetem a részemet a szezon végi ünneplésekbõl.

Thomas majd júliusban csatlakozik az új csapattársaihoz, amikor is az Arsenal megkezdi a felkészülést a következõ idényre.

arsnl
Vermaelen hivatalosan is a mienk.
Sok sikert neki, meg persze a Csapatnak is!!

minimize
ezek a nyáron kapnak egy kis frissítést(remélem 2-3embert), összeérnek, aztán jöhet a következõ szezon. itt már mindenki nyerni akar, mások próbálnak majd-remélem a különbség látható lesz!!

No one can stop Death!

épp azért lesz kemény 😄 mert a nehéz ellenfeleket veri az Arsenal,csak a nem nehezek ellen szokott bukdácsolni néha :S
5w0rdf15h
Szerintem nagyon jó lett a sorsolás, a szezon közepén és a végén rendkívül jó, mivel 10-11 forduló van egymás után ahol igazán nehéz ellenféllel nem fogunk játszani 😊

vmvr
😄DDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddd ez vicces😄ddd

Ez kegyetlen <#nevetes2>
báttyó02
looooooolll😄DDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

arsnl
Everton ellen kezdünk idegenben majd Pompey hazain, végül MU idegenben Augusztusban.
Itt a teljes sorsolás

baaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz... az egészbe az a szomorú h még nincs is annyira eltúlozva... :ASD:AS😄:ASD:ASD:
green6k

minimize
Leadták elvileg
Lehozta több oldal is.
egyébként hivatalosan asszem 2009.07.17. a dátum, de nem tuti(mármint a sorsolásé)

No one can stop Death!

kepfeltolto.hu ?
green6k
Na jó nem próbálkozom...

hedonist
még nem volt sorsolás, ez kamu😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

nem lesz könnyû az elsõ pár meccs, de kéne 1-2 jó igazolás, és leverünk mindenkit! 😊

vmvr
szóval picsanehéz lesz a szezon eleje.😊

minimize
A GoonerTalk a SkySportsnak köszönhetõen megtudta az ágyúsok jövõ évi elsõ 6 Premier League meccsét.
Az elsõ mérkõzés az elõszezon után a West Ham United ellen lesz.
Az Upton Parki kirándulás után két hazai meccs következik, elõször az újonc Burnley együttesével, majd az FA kupa gyõztes Chelseavel.
Aztán szeptember 12.-én a Bolton otthonában mérkõznek meg az ágyúsok, utána pedig Andrej Arshavin ismét bizonyíthat: az Anfield Roadra megy a csapat a Liverpool ellen.
A hónapot a Manchester City ellen zárja az Arsenal.
Forrás: GoonerTalk

asszem erre mondják, hogy "jó kezdet"...

No one can stop Death!

<#eljen>

a gólpassza is szép volt!
vmvr
Fabregas gól Új-Zélandnak a konföderációs kupán😊

minimize
ha régebbrõl nem is, de ismerõs lehet ez már a januári "Arshavin-transzferbõl".
nagy nehezen egy hónap alatt megvettünk egy játékost...az a gáz, hogy mindenki NAGYON erõsít, mi meg idén is elég haloványak voltunk a végére, és ehhez nem kell mindíg a sérülésekkel jönni-máshol is voltak hiányzók szinte állandóan. de ott a padról PÓTOLVA voltak, nálunk "helyette vásárlás" megy évek óta. szerintem egyébként így nem lesznek 4-5.helynél jobb eredmények sajnos késõbb sem.

No one can stop Death!

amúgy ez a probléma itt még a hírek rebbesned ,a real meg már leigazolta kaka-t :S
nekünk is igazolni kéne már és nem csak hireket olvasni! jó lenne konkrétumokat látni.
minimize
azért, hogy a nálunk nem agyonfizetettek elmehessenek késõbb, legyen "pótlás".

No one can stop Death!

hedonist
Azért ilyen a feje, mert török származású, betelepült német egyértelmûen, és aki meg nem halott még róla, az nem a németfocit nem követi, hanem magát a focit, és nem egy talán beérõ majd lesz vmi tehetség, hanem fiatal, de már alapember a werderben, a schalkeben is jó volt, csak az a kérdés,h minek nektek, mert nasri ugyan ez a poszt(támadó középpályás) jó igaz Mesut bal lábas, de ezen a poszton nem vagytok hiányban igazán.

lõtt egy pár gólt és emiratesben összekoccintotta joey barton bokáját.
nekem ez rémlik róla az idei év alapján
jah meg a szörnyû haja dehát francia..algér
Kaplan
Hát én még nem estem hanyatt Nasri Arsenalos teljesítményétõl..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

...idény vége fele.
ja, azért egy-két wolfsburg meccset megnéztem így idény fele. 😊
Gunnersboy
pedig idén am. érdekes volt,izgalmas, sok jó meccs volt sportklubon, olaszt idén minden téren verte 😄

Gunnersboy
FT England <7 - 0> Azerbaijan
1' <1 - 0> M. Mancienne
26' <2 - 0> E. Sadigov (o.g.)
31' ❤️ - 0> C. Gardner
55' <4 - 0> L. Cattermole
64' <5 - 0> K. Gibbs
70' <6 - 0> K. Gibbs
90' <7 - 0> J. Rodwell

okok, hidegen hagy a német foci, egyáltalán nem követem...
hát akkor reméljük a legjobbakat! 😊
Gunnersboy
Werdernél csak Diego utódaként kezelik... akkor biztos csak egy suhanc 😄

láttam pár werder meccset és engem meggyõzött, és azt se felejtsétek el, hoy Nasri is ijen fiatalon került ide, mégis milyen meghatározó játékos lett, sokszor vitte a hátán a csapatot..

drogosabb feje van mint oddo-nak! 😄😄😄😄AD_ASD:AS:ADS