Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
a hali meccsel kapcsolatban eddig nincs sok info, csak annyi hogy 27-én lesz. tavaly ilyenkor már rég lehetett tudni a jegyárakat meg mindent, lassan jó lenne közölni a dolgokat...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

minimize
nincs mit "reagálni", nekem ez most már bõven kevés, nem látom a "fejlesztéseket", és azt a bizonyos, PL-t nyerõ csapategységet sem sajnos.
amíg ez a fajta "csapaterõsítés" lesz, ami az utóbbi 5évben jellemzõ, sztem nem nyerünk semmit. mindenki költ, tudja a dolgát, mi meg non-stop nyöszörgünk a stadion miatt....akkor?!
a nyáron (elsõsorban)nem eladni, hanem erõsíteni kellene, erre Cesc ennyi, Ade amannyi, Toure mehet akár, stb...vicc.

No one can stop Death!

Gunnersboy
Felipe Melo-t megvette a Juventus.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

<#eljen>
vmvr
igen, tuti. az Arsenal.com-on is fent van. jegyárak még nincsenek, de ha lesznek, akkor egybõl beírom.
a #12943-ra meg a Te hsz-edre pedig majd reagálok, csak most fáradt vagyok gondolkodni😄

ebben igazad van,hogy jobb de ez sem jó sõõõt ez szar ne legyünk már arra büszkék ,hogy még most nem vagyunk annyira szarok mint mittomén hány évvel ezelõtt 😄
ennek a csapatnak évente kb 1 kupát megkéne ,hogy nyerjen ! Ha 1 évig nem nyer akkor oké majd jövõre de ne menjen ez több éven keresztül.
Mondjuk arra viszont büszke lehet a csapat amikor veretlenül nyerte meg a PL-et és olyan kerettel! azóta sok más csapatnak a PL-en belül sokkal de sokkal erõsebb kerete volt jobb játékosai és mégse sikerült! Szóval ez viszont nagy elismerést érdemel!
Még az is oké valamilyen szinte,hogy nem nyerünk de a döntõig menjünk el mert az is már valamit kárpótól amikor az ember a csapatát a döntõben látja!
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy elég a döntõ de ha nem sikerül nyerni vmit akkor legalább ez az aprócska öröm legyen meg az arsenal drukkereknek!

Júl. 27-én Szombathelyen az arsenal megint? ez tuti? errõl valami információid ha lesznek megosztod velünk? jegyek,ki jön,...stb
minimize
nem a csapat teljesítménye volt x-éve jobb, a korodra értettem a max.23-25-öt, ami hozzám képest egy tizessel "rövidebb".
aki meg annyira mazó, hogy "azért is elfogadom a tökölést, mert majd jövõre hátha"-annak hajrá.
lemorzsolódunk ezzel a játékospolitikával, ennyi, semmi több.
ne legyen igazam, majd a jövõ nyáron visszatérünk a Tmára.

No one can stop Death!

vmvr
23-25 évvel ezelõtt ez a csapat épp arról szólt, hogy nem nyert bajnokságot már '71 óta. 89-ben volt aztán az a híres anfieldi 0-2, amirõl szerintem nem kell senkinek mesélni. 71-tõl 89-ig mindössze egy ligakupát és egy fa kupát sikerült felmutatni. akkor azt hiszem a mostani helyzet azért mégis jobb.

júli 27. Hali-Arsenal egyébként😊

minimize
nem valószínû, annyi ideje, amennyinél Te nem túl sokkal vagy idõsebb kábé (23-25év sztem), ez a csapat még teljesen másról szólt.
de ne magyarázza meg ezt senki az új stadionnal...

No one can stop Death!

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

5w0rdf15h
Állítólag érdeklõdünk Blaise Matuidi iránt, a Saint Etienne középpályása ....hallott már valaki valamit róla? 😄

és ami tetszett....

After losing Felipe Melo, Arsenal are turning to another Serie A midfielder – Udinese’s Gokhan Inler.

The Gunners were the favourites to take the Brazilian from Fiorentina, but Juventus appear to have swooped in with a £21m deal including Marco Marchionni.

Arsene Wenger is still looking to the peninsula for his new signings, though, and according to reports has set his targets on Inler.

This is not the first time the Swiss international midfielder has been linked with Arsenal, but the switch never materialised in the past.

He is valued at approximately £10m and is also of interest to other Premier League clubs.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
rossz csapatot választottál

minimize
már most kijelentem, hogy HA eladjuk a nyáron Fabregast(is), az õszi szezontól végeztem Wenger együttesével, ez komoly...erõsítés helyett eladni, mondván "mindenkinek megvan a maga ára"-újabb kupa nélküli évekre "tapsolni" unalmas már...

No one can stop Death!

arsnl
RvP végre aláírta új hosszútávú szerzõdését.<#worship>

arsnl
Sztem Lansbury lesz.
Melo meg állítólag megy a Juveba 20m euróért + Marchionniért.

Gunnersboy
Rosicky véégre 😊
amugy 56ossal az kicsoda nemtom kivenni a képekböl ? 😮

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hedonist
Jézusom, azt hittem Rosicky-nak már hosszú õsz szakálla van😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl
igen,
igen.

új ember = Veermalen ugye?😄
am senderos csak kölcsönbe ment milanoba?
minimize
látok még arcokat, akiket õsszel nem szívesen "néznék" meg Ágyúsként...

No one can stop Death!

vmvr
edzetek srácok, edzetek

arsnl

Az új ember:

Rosicky nem halt meg:

Többi kép

hát nemtom :S KK kupán szépen játszott szóval nem vesztenénk vele,de azért abba nem mennék bele,hogy eboue megy+pénz és ezért jön Melo.
Így nem lennénk semmivel sem elõrébb hiszen 1 megy és 1 jön...
jaja az
felipe? 😊
minimize
szerintem vigyék a komplett védelmet egybõl, nem??!
kissé sokra tartják ezt a Melo-gyereket, ahhoz képest, hogy csak egy(??)kérõje van(eddig)...vicc, komolyan.

No one can stop Death!

kiv vok Adebayorral mi lesz
RvP hosszabbított
arsnl
Na a Fiorentina hivatalos közleményében tudatta, hogy eddig csak tõlünk kaptak ajánlatot, de mivel Melo kivásárlási ára 25m euro, ennyit meg nem valószínû, hogy adunk érte, ezért Eboue-t is belevonnák az üzletbe.

arsnl
Azóta már Wilshere és Gibbs is hosszabbított és valszeg RvP is fog amint visszajött a nyaralásából.

hát sztem akk sajna Touré fog😞😞De sztem Caná fog jönni
Rolka
Naldo fog jönni! Vagyis közel vagyunk hozzá.
De akkor sanszos, hogy valaki menni fog a védelembõl.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

most akkor jön Lorik Caná?
5w0rdf15h
nem rossz, bár tényleg pizsama kinézetû 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

arshavin... :ASD:AS😄:ASD:A:SD:ASD:ASD:ASD
újabb 3 kép az új mezrõl...

forrás: foci24
arsnl
Az Arsenal a hivatalos weboldalán közölte, hogy új hosszútávú szerzõdést írtak alá Aaron Ramseyvel.
A 18 éves walesi játékos tavaly nyáron csatlakozott az ágyúsokhoz a Cardiff Citytõl, és összesen 22 alkalommal léphetett pályára az elmúlt szezonban, elsõ gólját pedig a Fenerbahce elleni BL-csoportmérkõzésen rúgta.
A középpályás azóta már sikeresen bemutatkozott hazája felnõtt válogatottjában, azóta pedig hatszor tehetett meg ugyanezt.

Nagyon elégedettek vagyunk, hogy Aaron új, hosszútávú szerzõdést írt alá a klubbal. A játékos nagyon sokat tett hozzá a csapathoz az elmúlt idényben, tanúbizonyságot tevén az intelligenciájáról és a remek képességeirõl. Még mindig csak 18 éves és nagyon várjuk már a közös munkát az elkövetkezendõ években. - mondta Wenger.

vmvr
hogy énis megszólaljak a mezzel kapcsolatban: nekem nem tetszik, már a legutóbbi fehérrel sem voltam kibékülve, mivel a spursnek is fehér meze van, ne legyen már ilyen a mi szerelésünk akkor. (mellesleg mégis van egy fehér arsenal mezem😄)

okok
grizzly21
ja igen bocs, az eredeti kepre akartam valaszolni, nem tudom miert a tiedre nyomtam😊 a lenyeg hogy kell egy ilyen

(#12903)
grizzly21
teljesen jo

ja, ez a csíkozás tényleg arra hajaz... :ASD:ASD:AS😄AS😄A:SD
vmvr
😄DDDDDDDDDDDddd

jó de olyan tottenhamos pizsama stílusú 😄
Kaplan
kurva jó, ilyen kell nekem😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

fasza, nekem tetszik! <#eljen>
arsnl
Új 3.számú mez:

arsnl
Rajta kívül elment még Bischoff, Dunne, Fonte, Rodgers, Steer, Blackwood, van den Berg.
Profi szerzõdést kapott Alying, Shea, Eastmond, Evina.

vmvr
A League 2-ben szereplõ Dagenham & Redbridge a hivatalos honlapján közölte, hogy egy két éves szerzõdést kötöttet a már ex-Arsenalos Abu Ogogoval.

Ogogo 1989ben született Epsomban, és a focikarrierjét az Arsenalnal kezdte. 2007 szeptemberében profi szerzõdést írt alá az Ágyúsokkal. Habár a felnõttcsapatban nem mutatkozott be, sokat játszott a tartalékok között, és az akadémiai csapatban.

A másik távozó Paul Rodgers, aki szintén a League 2-ben folytatja pályafutását, méghozzá a Northampton Town együttesénél. A Northamptonnál fogja tölteni az elõszezont, és majd a vezetõség meghatározza, hogy kap-e a League 2-s csapattól szerzõdést kapni.

Rodgers már volt kölcsönben a Northamptonnál egy hónapig 2009 januárjában, amit meghosszabbítottak 2009 június végéig.

Az, hogy mind a két játékos távozott, az valószínûleg annak az oka, hogy Wenger nem látott bennük fantáziát.

Forrás: GoonerTalk