Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát az õ góljával nyerte meg a kupát a brémen illetve õ az

vmvr
neeeeeem akaroook tehetségeket!!! neeee😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ki a búbánat ez? megint egy húszéves suhanc...
Az angol Arsenal vinné a német Werder Bremen csillagát

Az angol Arsenal vinné a német Werder Bremen csillagát, Mesut Özilt. A 20 éves középpályással és ügynökével már kapcsolatban vannak az Ágyusok vezetõi, s a játékost nagy örömmel látná csapatában Arséne Wenger is. Az Arsenal mellett a Manchester City és a Juventus is akarja a tehetséges játékost.

forrás.: foci24.com

a hír mennyire lehet igaz?
arsnl
Már maga Vermaelen is elismerte, hogy szívesen jönne hozzánk, és a tárgyalások elõrehaladott állapotban vannak.

Gunnersboy
idén tavasszal 3at vagy 4et nemtudom pontosan

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hedonist
középhátvédrõl beszéltek, kit érdekel hány gólt lõtt, nem azért igazoljátok le, már ha leigazoljátok.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hány gólt lõtt idén az ajaxban?
Gunnersboy
3éve elég meghatározó játékosa az ajaxnak, nagyon jo adottságokkal rendelkezik, jól fejelõ játékos, jó az ütemérzéke is, mindenképp jo vétel lenne szvsz
(szokott ajax meccseket nézni)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
ezt láttam énis, de ebbõl nem nagyon tudok meg róla semmit. talán annyit, hogy egy újabb tehetség, akikbõl már rohadtul elegem van. meg azt, hogy nem tudjuk, hogy a premier league-ben mire lenne képes. király. õ a mi emberünk-.- ha már igazolni kell, akkor legalább valamit tapasztalt játékost vegyünk már könyörgöm

vmvr
és mit kell tudni errõl a Vermaelen-rõl?

nem lenne rossz <#eljen>
arsnl
Sport.co.uk információi szerint Vermaelen 10m fontért a miénk...
Egyelõre más hírlap nem nagyon hozta még le, szal várjunk még.

minimize
na az már jobb ötlet. kicsit költségesebb, de az már megéri.
vmvr
ha jönnek megint, akkor megyek megint😄 meg idén ausztriába is elkéne nézni az edzõtáborba...

a tavalyi meccs nagy csalódás volt, nem valószínû, hogy idén is kimegyek, de majd meglátjuk...
arsnl
Haladás: újra Szombathelyre jöhet a nyár közepén az Arsenal

Könnyen lehet, hogy nem egészen két hónap múlva a tavalyi évhez hasonlóan idén ismét Szombathelyre látogat az angol Arsenal együttese. A szombat éjszakai Fõ téri ünneplésen ugyanis a többezres tömeg elõtt bejelentették: csupán egy aláírás hiányzik ahhoz, hogy július 27-én ismét Haladás-Arsenal meccset rendezhessenek a Rohonci úti stadionban – számolt be róla a Vas Népe.
A londoni sztárcsapat tavaly már játszott a Rohonci úti stadionban és akkor 1–1 lett a Haladás elleni mérkõzés vége.

minimize
jjja. célszerûbb is minden elbaxott komment után minimum egy újat írni, hogy helyre hozza az ember...

No one can stop Death!

Gunnersboy
mert nem vagy VIP

minimize
Zsirkov, elnézést.
miért nincs törlés komment után??!

No one can stop Death!

minimize
gratula Zsikrovhoz!
remélem bejön neki a PL!

No one can stop Death!

hedonist
ha beleszokna, Juhász jobb, mint Silvestre és szinte az összes középhátvédeteknél, kivéve Toure azért õ kimagasló.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

<#szomoru1><#wilting>
minimize
Gibbs nagyon is rendben van, az utolsó pár fordulóban mutatott játéka alapján meg fõleg ezt mondhatom, sõt.
innen jöhet plusz pénz az igazolásokra?

No one can stop Death!

vmvr
Gibbsel nincs semmi baj, tehetséges, jó játékos. és tényleg jól helyettesítette Clichyt

Gunnersboy
azért ezzel vitatkoznék akármennyire vagyok elfogult 😊
pláne mint ahogy elöttem is irták nem ugyanaz a poszt ráadásul Gibbs a szezon 2. felében tökéletesen helyettesítette Clichyt

(játéktudásilag értettem, nem posztra pontosan.)
arsnl
Haha
Gibbsnek köze nincs a belsõvédelemhez, akkor inkább már Silvestre. Nála tényleg csak jobb lenne. De kezdõbe nem elég jó szvsz.

ilyenek helyett mint gibbs simán.
+ Juhász iránt is nemde? csak juhász inkább vmi középcsapat ajánlatát fogadná tán el mert ott biztos kezdõ lenne! sztem meg nálunk is siman beleférne a kezdõbe
Gunnersboy
most Barryvel meg Felipe Melo-val cikkezgetnek velünk kapcsolatban + érdeklõdünk Hangeland iránt

tarti19
Kíváncsian várom az Arsenal mely már "kész" játékosra veti ki a hálóját😊
Mondjuk egy jó befejezõ csatár , védelembe középre 1 ember s legalább egy Diarra, Essien szintû szûrõ kp is kellene...

jó az csak egy példa volt,hogy jó lenne látni a magyar csapatokat brilirozni külföldi jobb klubbok ellen.
Gunnersboy
ha csak az arsenal nem esik ki az europai ligába akkor ez jövöre nem lehetséges 😊

hát mire eljön az idõ akkor lehet a másik csapat se lenne képes arra 😄 de ez igaz bármelyik együttesre is elvonatkoztatva a konkrét magyar kupától...
pl. bl-re is azt mondtak h mire lesz képes az arsenal és lám sokáig ment..min1 D reméljük hogy csoportkörbe bejut vmelyik magyar csapat!

aztán majd egy Honvéd - Arsenal párharc milyen szép is lenne 😄
a meccs szar volt, de a hangulat földöntúli. 😊
remélem sokra, nyáron sokat fejlõdhet a csapat!

ON
Kaplan
Az a kupadöntõ elég gyászos volt sajnos, meg hát ez a Kispest mire lesz képes nemzetközi porondon? Mert sajnos szerintem az ég világon semmire. Bár ez itt abszolút off!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

a kupáról eszembe jutott a keddi mk döntõ amin kinn voltam. 😊
kupaátadás után berohantunk pályára együtt ünnepelni a játékosokkal. 😊
hozzáértem a kupához! 😊 😄
minimize
csak az elsõ félidõt néztem, de nagyon örülök, hogy nem nõtt tovább a Manchesteriek arca.
semmi bajom a játékukkal, sõt, tényleg jók, elismerem.
de ehhez miért kell mind játékos-mind "szurkolói" oldalon ekkora arc, azt nem értem-ettõl csak maximálisan unszimpatikussá válnak-messze nem az eddig elért eredményeik miatt-hangsúlyozom ismét, még ha ez nem is érdekli õket...szép volt Barca, és gratula Henry-most legalább összejött neki a BL-cím!!

No one can stop Death!

én is igy vagyok ezzel 😄
jövõre a bl gyõzelem ha nem sikerülne az arsenalnak akkor a barcanak drukkolok,hogy védjék meg a címet !
És irány az Arsenal!!! 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Rolka

Elment a Barcába,hogy Bl-t nyerjen és összejött neki.
Örülök,hogy sikerült, szurkoltam is neki tegnap.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

jack már kapott lehetõséget idén is nem?
amugy ezt a meccset hol nézted?
arsnl
Mindenesetre a 2meccs alapján ez a Liverpool egy k.csög favágó banda... Meccs végén is teljes izomból fejbe könyöklik Coquelint, jó hogy meg se kottyant neki. Ayala is kaphatott volna 2-3 pirosat a 2meccs alatt...
Viszont a mieink nagyon tudatosan, szépen játszanak, kb mint a felnõtt csapat jobb napjain.. Védekezésbe itt is vannak hiányosságok és hibák, itt még talán belefér. Évek óta az egyik legjobb utánpótlás csapatunk, remélem 3-4 játékos lehetõséget kap majd jövõre Ligakupába(Thomas, Coquelin, Wilshere, Frimpong, Lansbury elég esélyes). Szép volt!

arsnl
2-1 lett ide, Ayala lõtt öngólt. Összetettbe 6-2. Megvan a duplázás!!

arsnl
Közbe 1-1... még 38perc van hátra

arsnl
Watt góljával vezet az ifi az Anfielden, így 5-1 összetettbe(nincs idegenben rúgott gól)..