Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Pedig nem lenen aynira srpssz ,d

A Real Madrid sportigazgatója, Jorge Valdano elárulta, hogy még csak egy ajánlat érkezett a Királyi Gárda csatáráért, Klaas-Jan Huntelaarért, akit az Arsenal is figyel.
A német Stuttgart licitált idáig a Vadász becenévre hallgató támadóra, aki hat hónapot töltött idáig Spanyolországban az Ajaxból történt távozása után.
Valdano a Sky Sportsnak nyilatkozott:

Egy ajánlatról tudok, ez pedig a Stuttgarté
A Tottenham Hotspur is elkezdett érdeklõdni a holland válogatott Huntelaarért, jelenleg azonban úgy tûnik, hogy a csatár Németországban köt ki.

arsnl
A Barnet elleni keret:

Manuel Almunia
Vito Mannone
William Gallas
Johan Djourou
Mikael Silvestre
Thomas Vermaelen
Tomas Rosicky
Andrey Arshavin
Jack Wilshere
Thomas Cruise
Craig Eastmond
Luke Ayling
Conor Henderson
Francis Coquelin
Jay Emmanuel-Thomas
Mark Randall
Emmanuel Frimpong
Gilles Sunu
Sanchez Watt
Jay Simpson
Nacer Barazite

arsnl
Hát valószínûleg ne fogja kiszorítani Cesc-t. Sztem U16ba megy aztán néha u18

"15éves Jamie Edge-t, aki tud a védelemben és a kpn is játszani."
az ificsapatba ugye ,szóval nem a felnõttbe!?
Gunnersboy
én utoljára azt olvastam, hogy felépült

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

arsnl
Pár ifi hír:
Jön próbajátékra Veljko Batrovic montenegrói "csodagyerek" (Real és Milan is figyeli a játékát) meg a brazil Wellington is közel a szerzõdtetéshez. Télen volt próbajátékon, akkor 1.félidõ alatt 4 gólt vágott u-16ba, de végül nem jött.
Cheltenhamtól sikerült megszerezni a 15éves Jamie Edge-t, aki tud a védelemben és a kpn is játszani.

arsnl
Vela megint megsérült az Arany Kupán, így valszeg kihagyja az elõszezont =/

grizzly21
ami azert szanalmas😊

vmvr
õ lesz így a PL legjobban fizetett játékosa.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

minimize
el fog menni, el is akart, már tavaly is, ez a baj.
bejött neki 1szezon, csatár lett belõle, mint mondja is, most meg azt hiszi, sztár is. a pénzbeli vonatkozását az átigazolásnak nem is mondom.
gondolom 5év múlva Togó minisztere akar majd lenni.

No one can stop Death!

bocsesz most olvastam csak annyit akar 😄 a telhetetlenje <#ejnye1>
nem 170 ?!
arsnl
2 éve még 40zret keresett, kicsit megnõttek az igényei 1(!!) jó idénye után.. Amúgy a City 120ezret adna neki..

Kaplan
Adebayor mégsem megy?
Mostmár takarodjon el ha menni akart, adjon le egy-két tízest a heti fizuból és szevasz-tavasz..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
nem is kell sokat visszaolvasni

jövõ hét hétfõtõl kaphatóak csak asszem.
Relinho
Szevasztok srácok!
Tud valaki vmit a Hali elleni meccsünkrõl azon kívül h tuti jönnek és hogy a jegyek hétfõ óta kaphatóak?

jah igen és ha kaphatóak akkor hol a büdös életbe mert sehol nem találtam neten se a hali hivatalos oldalán se ticket expressen stb stb sehol aki tud vmi hasznosat légyszi segítsen.

köszi

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

vagy beteszi a kasszába ezzel is törlesztjük a stadion árát 😄 azt majd ezt eljátszuk minden évben végül 10 év múlva lesz pénz vásárolni ,de akkor jönaz ,hogy dejó lenne egy nagyobb stadion és menni fog ez a kör újra és újra...
jövõhéten már jó lenne látni híreket hogy ezzel meg azzal tárgyalunk mert hamar eljõ az át.ig. idõszak vége
arsnl
Emmanuel Adebayor a Sky Sports News szerint megkapta az átigazolásához szükséges munkaengedélyt is, ezáltal szabad az útja a Manchester City gárdájához.

Már egy ideje hírbe hozták a Cityvel a játékost, ma reggel pedig át is ment Manchesterben a megfelelõ orvosi vizsgálatokon. Az Ágyúsok állítólag £25 milliót kapnak érte a Citytõl.
Adebayor szerzõdése alapján £170 000-et keres majd hetente, ami nagyjából a duplája annak, amit az Ágyúsoknál keresett.
Adebayor nem az elsõ igazolása a Citynek, hiszen Gareth Barry, Roque Santa Cruz és Carlos Tevez sem tudtak ellenállni az égszínkékeknek. A City igencsak kiköltekezett a nyáron, azonban egyes értesülések szerint még John Terry is bekerülhet a bevásárlókosárba...

minimize
szerintem egyenlõre Õ maga sem. ez a parám most.

No one can stop Death!

Cabell
Hát most a MU-t látva nem 100, hogy fogtok venni valami nagyágyút.

Ráadásul Wenger simán gondolkodhat úgy, hogy Eduardo felépült, Walcott egyre inkább érik be, Vela biztosan sokat fejlõdik addig, ráadásul Rosicky is kezd visszatérni, ezért inkább ebbõl a pénzbõl vesz egy klasszis szûrõt, vagy egy jó második számú kapust, amit már régóta akar..

de kitudja?

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

vmvr
egy részrõl Adebayor menjen a picsába, de más részrõl pedig 22 millió eurót mégiscsak kapunk érte, amibõl Wengermester vehet valami épkézláb csatárt, akinek a kapu elõtt sem fogy el a tudománya és berúgja a helyzeteket. és ha Ade fejével gondolkodunk akkor azért a heti 170ezer font eléggé jó pénz😄
szóval ha megy a citybe, akkor hajrá. viszont így MUSZÁJ venni egy JÓ csatárt. nincs mese.

minimize
nem hiszem, hogy "csak" a pénzen múlik, de nálunk még egy új igazolás is viccesebben megy véghez, mint másutt...hetekig-hónapokig "tökölünk" egy-egy névvel, aztán majdhogynem büszkén hozzuk azt az 1-2nevet, aki érkezik...:/<#ijedt>

No one can stop Death!

Kaplan
Hát ha gyorstüzelõ jó lesz az is <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
ja, a másik fele meg a Spurs-nál tárgyal, nekünk meg marad a lábaköze"...

No one can stop Death!

green6k
Hunti fél lábbal Stutgartban van...Sztem õ már felejtõs.

Kaplan
Erre nem tudok mit mondani... Csak abban bízom, hogy megvesszük Huntelaart Ade helyére, ha ez nem történik meg kezdek véglegesen elkeseredni.

<#wilting><#levele>
minimize
errõl daráztam egész eddig, lentebb majdnem "meggyõztek", hogy rosszul látom a dolgot...ott lenne Deba helyett(kapásból egy vicc, h Angliába adjuk el...)Huntelaar, erre hagyjuk, hogy tárgyaljon(ajánlattétel helyett...)a Tottenham-mel...vicc az egész, komolyan mondom.

No one can stop Death!

úristen nem hiszem el 😄 vicc vicc vicc nevetséges röhejes az egész bagázs.
nem úgy volt pár hónapja ,hogy lesz pénz igazolásra? de ugy volt nem arról volt szó ,hogy veszünk 1 védõt és eladunk egy csatárt :S ott vagyunk ahol elindultunk sõt inkább azt mondom még ott se.
nem 0-án kéne maradni hanem elõrébb menni és igazolni egy két játékost.
midnenki teszi a dolgát erre az arsenalnal mivan? leigazolt egy védõt nagyon szép teljesítmény ám ,gratulálok hozzá.
city meg majd rohamoz minket egy Adebayor-Tevez-Robinho csatársorral elég fasza lesz...
de semmi gond mert nekünk meg van egy Bendtnerünk <#falbav>
penge96
Chamakh és Huntelaar!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

arsnl
Chamakh...

green6k
Nagyon jó lenne ha ez nem jönne össze.Nem is tudom kit venénk a helyére.Van egyáltalán szó valakirõl?

penge96
"Meg kell tartani a kulcsfontosságú játékosokat!"
"Össze kell tartani a csapatot!"
ENNYIT errõl.......

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

arsnl
Vicc.. A helyünkre pályázó Citynek eladjuk az egyik legjobb csatárunkat. Még Wenger mondta, hogy fél a City megerõsödését.. Remélem legalább az érte kapott pénzt normálisan elköltjük, nem az hogy betesszük bankba azt jól van.

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

vmvr
válság van. sok😄 de ha annyi lesz akkor is megyek, sajnos.😄

arsnl
Ade-nak 170ezer fontos heti fizetést adna a City(most kap 80at..), 5évre írna alá és 22mt kapnánk.. Ennyiért és ráadásul közvetlen riválisnak remélem nem adjuk el, még ha egy motiválatlan f.sz is lett belõle.

Forza Italia
meg sztem a 8k az a B közép melletti ülõ részre lesz. A kapu mögött és a B középbe nem lesz drágább max2-300 forinttal. tavaly volt a tribün 12000 de az fedett. Azért mondom sztem a 8k az az lesz.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ha benne van a szerzõdésben, hogy sztároknak is kell játszani, az nekik kockázat, mert megsérülhetnek, így jóval több pénzt kérnek a játékért... így nem kizártak a tavalyinál drágább jegyárak...
vmvr
hát a 8k drága lenne az biztos... a tavalyi árakra azt mondhatjuk, hogy korrekt. de a 8 sok lenne.

Forza Italia
gondolom😊 Nem egy olcsó mulatság.

nekem majd 4ezerben volt tavaly csak a vonat...
jó neked. 😄
Forza Italia
vagyis nem én fizetem a jegyet😊

Forza Italia
😊 nekem az a jó, h 10 percre vagyok a Hali pályától😊
És az h ingyen mek be😊

5 ezernél többet biztos nem adok ki a jegyért. akkor egy tizesbõl megúszom a túrát, mint tavaly. ;D
vmvr
a hali honlapján azt írják, hogy jövõhéten kezdik árulni a jegyeket és hogy szerzõdés kötelezi az arsenalt a sztárok elhozására is. a hír alatti hsz-ekben olyanokat írtak, hogy állítólag a legolcsóbb jegy 8k lesz... remélem azért ez nem igaz, mert az szép lehúzás

arsnl
Ade-t vinné a City.. Pfff ha már eladjuk legalább külföldre. Mbia elment a Marseillebe (volt róla szó, hogy hozzánk kerül).
Almunia meg angol állampolgár lett!

Forza Italia
El meccs után fogják közölni