Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Kezdõ SC Columbia ellen:
Almunia, Eboue, Vermaelen, Djourou, Silvestre, Diaby, Ramsey, Wilshere, Arshavin, Denilson, Bendtner
Link itt: http://www.ustream.tv/channel-popup/iraqgoals44

SLICK
az a Gomis egy vicc... tényleg csak 5. csatárnak jó

hedonist
anelka?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rohadt jól járnátok vele!
Kurvárajól tolja és az h. 3x válogatott az is nagyszó.

Benzema, Henry, Trez, Gomis mellé, hogy férne be bárki is?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Kaplan
#13038, #13042 pazar, komolyan mondom, jó hírek miért nem jönnek? <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

link?
arsnl
Nasri 6-8 hétre offos törött lábszárcsont(?) miatt. Elvileg Diaby a kelleténél kicsit keményebb volt. Megérte gyúrnia a nyáron...

már kezdtem reménykedni, amikor megláttam, hogy francia válogatott. de amikor odaértem, hogy háromszoros...
Gunnersboy
tartalék csapatunk tegnap a 4.osztályú Lincoln Cityvel játszott felkészülési mérkõzést !

FT Lincoln C. <2 - 3> Arsenal

42' <0 - 1> G. Sunu

70' <0 - 2> J. Thomas

74' <1 - 2> A. Brown

79' <2 - 2> C. Fagan

89' <2 - 3> L. Ayling

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Francia válogatott támadóval pótolná Wenger Adebayort!

Arséne Wenger az angol Arsenal menedzsere francia támadóval pótolná a Manchester Cityhez igazolt Emmanuel Adebayort. A 23 éves Andre-Pierre Gignacot. A háromszoros válogatott csatárért 15 millió eurót kér jelenlegi csapata a Toulouse. Gignac 2007 óta játszik klubjában, melyben 66 bajnoki mérkõzésen 26 gólt jegyzett.
Hiába a Roma és a Tottenham Hotspur érdeklõdése,úgy néz ki,hogy a holland támadó a Bundesligában köt ki.

az arsenalt megse említik 😄 és miért? mert wenger nem érdeklõdik hanem csak figyeli xD
nevetséges itt lett volna az esély egy jó játékos szerzõdtetésére erre semmi :S
Sabcsee
:S:S
még nyilatkozta is h inkább angliába vágyik...õt nem szabad elszalasztani wengernek muszáj vmit csinálnia:@<#boxer>

kaka

vmvr
A július 27-én, 19.00-kor kezdõdõ Szombathelyi Haladás – Arsenal mérkõzésre a tribünre 8000, az alapvonal melletti lelátóra 5000, míg a kapuk mögé 3000 forint lesz a jegy.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

kössz! pü ment
<#idiota>
hedonist
meg h mindkét lábával pontosan lõ.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl

green6k
Én nem tartom valami jó játékosnak.Gyors, és ennyi a jó tulajdonságainak a sora.

vmvr
Martins például nem lenne rossz, csak vele meg az a baj, hogy nagyon pici.

green6k
A Basler Zeitung információi szerint az Arsenal leigazolta a Grasshoppers 16 éves hátvédjét, Saed Hajrovicot. A bosnyák származású, ám svájci utánpótlás-válogatott játékos várhatóan az Ágyúsok tartalékcsapatában szerepelhet a jövõben.

Valamint egy újabb hír, ami nem öröm nekem:
Angol sajtóértesülések szerint Arsene Wenger megfelelõ csatárnak tartja Obafemi Martinst (balra) arra, hogy pótolja a Manchester Cityhez távozó Emmanuel Adebayort. A Newcastle United támadója mindenképpen távozik a másodosztályba kiesett Szarkáktól.

arsnl
Aki esetleg nem látta tegnap itt letöltheti a teljes meccset. 600mb, .asf, 2h14min.

green6k
Ott van még Vela.Soha nem értettem miért Bendtnert játszatta Wenger.Jó ettõl még jöhetne egy csatár...

ja mert ne adj isten megint valaki lesérül akkor nem is tudunk kiállni a meccseken. :S
vmvr
sok sikert a cityben is kanubayor!😄 viszont valakit mindenképpen kell a helyére venni, nem elég az, hogy felépült Rosicky és Eduardo, valami normális, kész csatárt kell venni, véletlenül sem tehetséget

Rudee
Adebayorral az a baj, hogy az elõzõ szezonban szinte egyedüli és elsõ számú csatár volt. Ez meg a fejábe szállt. Eduardo szinte végig sérült volt, van Persie is kihagytt jópár meccset (amikor meg jáccott, nem mindig elõl nyomta), Bendtnert meg ismeri mindenki.
Valószinû azt hitte, hogy ha ennyire kihagyhatatlan, akkor minden áron meg akarják majd tartani.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ja és annyit,hogy ezeket a cikkek miatt irom,és bízom benne hogy Ade egy nagyon jó ember és csak az újságok cikkeznek kamu híreket 😄
ööö anno többek között Henry papa elment akkor is fikázták szerinted? Szerintem nem! Sok sikert kívántak neki és azt,hogy végre nyerjen egyszer Bajnokok Ligáját amit az arsenallal nem sikerült elérnie!És sztem mikor a barca bl döntõt nyert akkor sok arsenalos örült neki,hogy legalább neki meglett az óhajtott sikere!

Ellenben adebayor mit akar? fizu emelést,hûségbónusz ami röhej...stb egyálltalán nem egy olyan krapek aki idejött lett belõle valaki és tud az lenni mint amikor ideérkezett!Hanem egybõl "nagyképûsködik" ...

minimize
ja, és term. nem "támadásként" írtam, amit...

No one can stop Death!

minimize
ezzel a felfogással nem is csoda, h nem érted-értetted.
adott egy játékos, aki egy "kimunkálandó" vki volt, amíg Londonba nem került, itt egy jó szezon után követelõzött a fizuját-maradását illetõen, megkapott "mindent"-erre a szezon nagy részében tojt mindenre, az elsõ zsírosabb ajánlattal pedig távozott. semmi gáz nem lenne ezzel(nálam alapból sem volt nagy kedvenc...), ha egy hónappal ezelõtt még nem az itteni terveket-és saját jövõjét szavalta volna óriási elszántsággal...
egy szava sem volt igaz(de, az igen, hogy itt lett belõle csatár...), ha Gallas bomlasztott anno, jobb így, hogy elment a togói.
sok sikert neki a továbbiakban, bár jobabn örültem volna, ha a tavalyi vágya ("adjatok el a Milánnak...")jön össze.persze itt több zsetont ígértek neki, ez is hihetõ.

No one can stop Death!

green6k
Én mindenek elõtt Palermo-s vagyok és utána jön az Arsenal.De utálom ezeket a fikázódásokat.Minden topikban azt lehet látni hogy aki a fav klubb csapat tagja volt és esetleg elmegy azonnal fikázva van.Nem ám azt nézik az emberek mit tettek elõtte a játékosok a klubbért.Eleve annó Ade nem azért lett megvéve hogy elsõszámú csatár legyen, mégis ontotta a gólokat ami sztem nem mind1.Aztán volt egy gyengébbecske szezonja.És?Elment mert...Inkább azzal kéne foglalkozni mire építhet a csapat abból ami van vagy abból esetleg akiket majd megvesz.Ezt a felfogást soha nem értettem...

am mennyi pénzt kap a citynél? a 170et nem kapta meg ugye?
arsnl
Na elment Ade. Elsõ pár meccsen kihajtja magát aztán ott is szarik bele az egészbe, me így is fizetik majd.. Ekkora egy f.szt. Legalább nem a mi problémánk. Remélem az érte kapott pénzbõl veszünk egy jó DMet

szóval már lényegtelen mert ha megy akkor minek kéne neki hûségbónusz 😊
SLICK
Adebayorral elszaladt a ló nagyon. Szimpatikus volt számomra teljesen eddig. Azért a pofátlanságnak is van határa.

„Alig várom, hogy pályára léphessek a City szurkolói elõtt ...

jaj de várod már Ade 😄
sok sikert neki azért!

egyébként minek a citynek ennyi csatár?elvileg 9 van .S
milyen felállásba akarnak pályára lépni 😄
1-2-3-5 ?😄
Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

minimize
hát, nem tudom.
minden esetre lassan léphetne valamit "az öreg", mert a végén megint büszkén mutogatjuk az egy szem(mostanság elég gyakran luftot rúgó)Vermaelen legyen a nyári fogás...

No one can stop Death!

érdekes...
szép eredmény nagyon 😄
Gunnersboy
FT Barnet <2 - 2> Arsenal

43' <0 - 1> A. Arshavin

45' <1 - 1> I. Yakubu

51' <1 - 2> N. Barazite

83' <2 - 2> E. Charles

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
51' <1 - 2> N. Barazite

Gunnersboy
47. percben 1-1 és ezzel megyünk a félidõre

Gunnersboy
1-0ra vezetünk a barnet ellen a 43. percben, a gólt arshavin lõtte

magyarul ha elakar adni egy klub egy játékost de nem kel el akkor elvileg minden játékos kérhetne hûségbónuszt 😄 ez vicc
még van pofája ehhez?
húzzon már akkor, de nagyon gyorsan...
arsnl
Adebayor pénzt követel az Arsenaltól
A togói a Cityhez tart, de hûségbónuszt követel az Ágyúsoktól.
Emmanuel Adebayor átigazolása nem olyan egyszerû, mint azt gondolták, hiszen a togói úgy gondolja, jár neki a hûségbónusz.
A két klub a hírek szerint £22 millióban állapodott meg az afrikai játékosért.
A Daily Mirror szerint Adebayor nem hajlandó távozni addig, amíg az Arsenaltól £2 milliós hûségbónuszt nem kap, miután nem õ kérvényezte távozását, hanem a klub adta el.
A 26 éves játékos a hírek szerint £170 000-es heti fizetést kap majd a sorait tovább erõsítõ Manchester Citynél.
A klub idáig már leszerzõdtette a paraguayi Roque Santa Cruzt, az argentin Carlos Tevezt, aki a Manchester Unitedet hagyta el új klubja kedvéért, valamint az Aston Villa ex-csapatkapitányát kapitányát, Gareth Barryt.
Adebayor érkezésével Mark Hughes csatárjainak száma 9-re nõhet, hiszen már ott van Robinho, Craig Bellamy, Felipe Caicedo, Benjani, Ched Evans, Valeri Bojinov, Santa Cruz és Tevez is.
Idõközben felröppentek olyan hírek is, miszerint a Chelsea le akarja csapni Hughes kezérõl Adebayort.

<#levele><#levele><#mf2>
Ezek után takarodjon már a picsába

arsnl
Leigazoltuk a 16 éves hátvéd Sead Hajrovic-ot. Kb 300ezer€-ba került.
történhetne már vmi az elsõ csapatnál is

vagyis
Stuttgart ajánlatot tett
Tottenham érdeklõdik
Arsenal figyeli 😄 uccsok vagyunk itt is ...