Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adebayor a szurkolókat hibáztatja

Emmanuel Adebayor szerint az Arsenal szurkolói tehetnek arról, hogy a Manchester City kedvéért távozott az Emiratesbõl.

Az afrikai sztárt az elõzõ szezonban többször kifütyülték az Ágyúsok drukkerei, mivel már tavaly nyáron is kis híján távozott a csapattól. Akkor az AC Milan szerette volna leigazolni.

A csatár elmondta, a szurkolók viselkedése nagyban közrejátszott abban, hogy nemrég, körülbelül 25 millió fontért a Manchester Cityhez igazolt.

“Nem volt szép, ahogy a szurkolók viselkedtek velem. Nem értem, miért teték ezt, én mindent megtettem a csapatért és próbáltam jól érezni magam” – mondta a togói. “30 gólt lõttem egy szezonon belül, nem az én hibám, hogy a Barcelona, a Real Madrid és az AC Milan is felfigyelt rám. A Barcelona minden nyáron megpróbálja megszerezni Cesc Fabregast, de úgy látszik, ez egyáltalán nem érdekli a drukkereket.” (angol-foci.hu)

Fabregas nem megy el mert õnála játszik a "klubhûség" mint fogalom 😊
arsnl
pff ezeknek mind1 csak Arsenal mez legyen rajta...
Bendtnert semmi kép nem adnám el. 3-számú csatárnak tökéletes, nem rinyál, még csak 21 simán lehet meghatározó tagja a csapatnak. Pesrze lehet csak én látok benne vmit :o:$

felõlem vihetik! ;DDDD
Juhiii
Még fizetünk is érte, mi? <#hehe>

GO GUNNERS!

vmvr
Azok után, hogy a Milan nem tudta megszerezni sem Luis Fabianót, sem Adebayort, most egy újabb ágyús, Nicklas Bendtner felé fordította tekintetét.

Mivel Adriano Galliani meg szeretné valósítani Leonardo edzõ 4-3-3-as felállását, ezért szüksége van még egy csatárra, azonban egyelõre nincs meg a hiányzó láncszem. A további célpontok még Edin Dzeko és David Trezeguet voltak, de elõbbit nem engedi a Wolfsburg, Trezeguet pedig Anglia felé kacsintgat.

Bendtner, akinek a piaci ára 8 millió font körül mozog -vagy esélyes egy kölcsönszerzõdésre- pont beleillik az új, fiatal Milan elképzeléseibe, mivel még csak 21 éves. De mivel nem igazi sztárjátékos nem valószínû, hogy csillapíthatná a Milan ultrák 'követeléseit' (igényeit).

channel4.com

VIGYÉTEK!!!!!!!!!!!!!!444444444444444444 KÖNYÖRGÖM!!!😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
ne temessük már a csapatot, még nincs vége az átig. szezonnak, a bajnokság még nem kezdõdött el. mindenki 0 pontal fog indulni, bármi lehet.

arsnl
Most kivonulunk a Senderos Silvestre Denison trióval.
Kíváncsi vagyok a hétfõi meccsre, hogy milyen formációban toljuk.

:SSS
sztem nem 😄
hol van az az idõszak amikor bergkamp-ljungberg-henry trióval vonultak ki a gyepre :S
minimize
hisztiznek mind, pihenni akarnak még, Nasri nem akart...
kiváncsi leszek, jön-e még valaki az Arsenal-hoz a nyáron?!

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Rosicky visszatért? 😄 na arra kiváncsi leszek...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
Két hónapon belül Eduardo is visszatér.

????<#wow2> én azthittem már egy ideje egészséges...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
Arsene Wenger reméli, hogy Nasri 6 hét alatt fel tud épülni a szárkapocscsont-törésébõl, hiszen a körülményekhez képest nem olyan komoly ez a sérülés.

A 22 éves középpályás a tavalyi szezonban érkezett, most pedig Ausztriában pont a legelsõ eddzésen sérült meg.

Wenger szerint nagy csapás érte a csapatot ezzel a sérüléssel, és ez sajnos könnyen befolyásolhatja a 09/10-es szezon végkimenetelét. A fõnök nem csak pesszismistán nyilatkozott Nasriról, - hiszen nemsokára az eddig két sérült játékos teljesen egészséges és fitt lesz.

"Sajnálatos módon szárkapocscsont-törést szenvedett, és 6 hetet fog kihagyni." -mondta Wenger. "A nap legrosszabb híre ez volt."

"Egy játékos lõni akart, közel volt a labda Samirhoz, és Nasri belepöckölt a labdába egy kicsit, majd kapott a lábára egy rúgást, és ez miatt tört el a csontja. Nem túl komplikált a törést, de így is 6 hetet vesz igénybe, míg újra felépül Nasri."

"De már szerencsére több lehetõségünk van arra a poszta, ahol õ játszik, hiszen Rosicky visszatért. Két hónapon belül Eduardo is visszatér. Számos variációs lehetõségünk van, de nem szeretnénk még több fontos játékost elveszíteni a szezon elõtt."

Forrás: Arsenal.com

Gunnersboy
orvosi vizsgálatok után 1,5-2honap mulva már újra játszhat ha minden rendben lesz, reméljük így is lesz

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Cana-t leigazolta a Sunderland, így hozzánk már biztos nem jön.

valahol olvastam :S
"Nasri szárkapocscsont törést szenvedett edzésen, 2-3 hónap pihi"
vmvr
ja és budapest😄

vmvr
ibusz iroda, bartók béla út.

f*szom a haladásba hogy nem képesek infót adni a mneccsrõl a jegyrõl, elmentem oda megvenni ahol tavaly is és nem lehet mert a rendszerben csak az idõpont van semmi infó és nemtudnak mit csinálni, hát sz*pjanak már le

kérdem én aki nemm szombathelyi és vett jegyet az hol vette, mert mindjárt szétb*szom a gépet😄😄??

vmvr

Nem lesz Klaas-Jan Huntelaar a VfB Stuttgart játékosa: a holland támadóval ugyanis nem tudott megegyezni a sváb csapat. Úgy tûnt, hogy a Real Madrid kész 18 millió euróért eladni a csatárt a VfB-nek, de a német klub szerda este sem jutott dûlõre Huntelaarral, így a tárgyalások megszakítása mellett döntött.

A játékos spanyol és német sajtóértesülések szerint nem volt elégedett a fizetési ajánlattal, valamint nem tudott megegyezni a madridi csapattal sem az átigazolás részleteirõl, így csütörtökön már ismét a Reallal edz. A Marca szerint a légiós egyre inkább „problémát jelent” a „királyiaknak”.

Huntelaar a magasabb német adókulcsok miatt évi 1.2 millió euróval keresett volna kevesebbet Stuttgartban, így kompenzációt kért a Realtól, amit a spanyol klub nem kívánt megadni.

„Mindenképpen szerzõdtetni akartuk, hiszen a stílusa remekül illett volna a játékrendszerünkbe. De a végtelenségig nem fogunk várakozni, így a tárgyalásoknak vége” – nyilatkozta a VfB ügyvezetõje, Horst Heldt.

Huntelaart angol sajtóértesülések szerint az Arsenal és a Tottenham Hotspur is szívesen látná, de a Real Madrid nem kapott konkrét ajánlatot egyik londoni csapattól sem – pedig mindenképpen megszabadulnának a csatártól…

vmvr
na megvan a jegy! vendégszektor. sg arsenal topikból hányan leszünk?😊

köszi
hedonist
jézusom almunia😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl
Ezt találtam:

gólösszefoglaló nincs valahol?
arsnl
Friendly - SC Columbia v Arsenal 21-07-09 | English | Asf
Part I
Part II

arsnl
Osztrák 4ed osztályú csapat 😄
Amúgy elírtam mert SzczeSny,és igen tavaly tartalék volt, elõtte u18ba védett. Vagy õ vagy Mannone lesz a 3.számú kapus idén, de az olasznak asszem lejárt szerzõdése, és még nem hosszabbítottunk vele.

kössz a közvetítést!
váó 0-1 rõl 7-1 ez szép 😄
am az a nagy felnõtt kolumbia válogatottja lenne ?
Szczseny meg valami tarcsi kapus lenne?
arsnl
Lol, 88ba bíró lefújja meccset miután adtunk egy szögletet nekik

arsnl
Ramsey again 7-1. Poén gól volt 😄 Denilson szöglet átszállt mindenki felett Song és ramsey egymással szemben megállt labda meg flipperezett vagy 4-5ször 😄

arsnl
Gallas 6-1. Rvp szabadot röviden szabadították fel, Senderos visszafejelte 5ösre ahonnan Gallas könnyedén bebólintotta a kapuba

arsnl
RvP 5-1, Sagna beadása után fejelt a kapuba

arsnl
Eboue, Arsha le Ramsey, Wilshere vissza

Kész ennyi volt túl könnyû meccs 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

arsnl
4-1 RvP

arsnl
11es ide, Traore beadását kezelték le

arsnl
----Szczseny----
Sagna-kolo-Gall-Traore
Eboue-Song-Sendi-Deni-Arsha
------RvP----------

arsnl
Senderos mint védekezõ kp 😮
Arsha meg Eboue maradt 1.félidõbõl

arsnl
2.félidõbe bejöt RvP, Traore, Senderos, Szczesny, Gallas, Sagna, Song és Toure

arsnl
Épp szünet van

na asszem mégis csak megnézem ezt a meccset 😄D
arsnl
Nick dupla 3-1

na ez gyors volt. 😄
arsnl
2-1, Ramsey laposan, távolról

arsnl
Bendtner egyenlített pár mpel késõbb

arsnl
1-1

arsnl
0-1 -,- Almunia próbált cselezni 2 méterre a kaputól...

arsnl
Már megy 18perce

arsnl
Taktikailag:
--------Almunia------
Eboue--DJ--Verma--Sil
---Deni--Ram--Dia---
Wilshere-----Arsha---
-------Bendtner----

mikor kezdik?kolumbia ellen?