Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am még az igazolások elõtt nem látott napvilágot egy olyan hír,hogy majd elvileg wenger igazolhat mert lesz rá pénz?😄DD
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Szar Bayern, szar Bayern :)
ígyvan, ígykell ezt csinálni, majd Nordtveidt játszik helyette, fiatalítunk.......
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
kb.2 hónapig nem leszek az országban szeptembertõl, remélem nem lesz gond a távolban (2800km, eléggé "balkán") a PL-meccsek "élõben" követésével!
No one can stop Death!
am meg annyiból rendes ez a wenger hogy legalább szívén viseli a klub sorsát ellenben adebayorral aki meg anno hûségbónuszt kért volna 😄
viszont a szurkolókat meg magát a csapatot úgymond leszarja :S azért pár hónapja azt gondoltam hogy na talán most fog igazolni valakit az öreg 😊 erre mi történik? go-go-go-go- :S
hát bízzunk , mi mást tehetnénk?<#szomoru1>#szomoru1>
"Amikor hazatértem a nyaralásomból, akkor az elsõ edzésen közölték velem, hogy ajánlat érkezett a Manchester Citytõl, és hogy el is kéne fogadni. Én megkérdeztem Wengert, hogy miért akar eladni. Ekkor azt mondta nekem, hogy kell a klubnak a pénz. Megértettem a dolgot és így aláírtam a szerzõdést"-mondta a 25 éves játékos a Daily Mail-nek.
az egyik fél eddig nem sokat szólt errõl az átigazolásról.
Toure is itt volt tegnap Szhelyen, csk-ként, szal nem értem már ezt.
No one can stop Death!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Vermaleen volt az a védõ
és visszajött Senderos és kész ennyi
a célja?
mondom talán stadion tartozását akarja rendezni és majd pár év mulva rátérhet az igazolásokra :S(hacsak addigra nem kell egy mégnagyobb stadion😄)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
íme Ebuoe -s cikk
A Footbal Italia értesülése szerint Pantaleo Corvino az AC Fiorentina igazgatója, kedden repül Londonba, hogy véglegesítsék Emmanuel Eboue, az elefántcsonparti válogatott játékosának adásvételét. A Gazette dello Sport szerint az alapvetõ feltételekben már megegyeztek a felek és az Arsenal is szívesen tesz pontot az ügy végére.
Eboue-nak nagyon fontos szerepet szánunk a csapatunkban, aki a jobb oldalon az egyik legjobb a világon- mondta róla Cesare Prandelli a Fiorentina edzõje..
Az átigazolás okán az olasz lapok mintegy 10 millió euró körüli transzferdíjról pusmognak…
akkor hogy is állunk?
elment toure,ade
jött sendi vissza meg vermalen :S
magyarul -1 csatár ahelyett hogy erõsítene az arsenal :S
hát ha huntelárt nem veszi meg wenger akkor annyi :S
bár én akkor is bízom a csikókban és elérnek valami jó helyezést a PL-ben ill bl-ben :S
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
jöhetnek a tapasztalatlan fiatalok, meg jöhet a duma szezon végén, miért is lett az-ami...:/
gratulálok, hogy annyi hozzáfûzni valója azért akadt Wengernek, h "nagyon jó játékos", ill. a "következõ 24órában sok minden eldõl..."
szerintem ilyen ütem mellett lassan a következõ szezon elsõ 4-5helye is eldõl-nem a mi javunkra.
Befordultam, na.
No one can stop Death!
meglesz egy pl-13.hely és kész majd jövõre meg lesz pénz megint aztán lehet építgetni :S pfff
BBC szerint közel a megegyezés Toure ügyében. 15mfontot kapnánk érte... Bárcsak kamu lenne az egész 😞 Az egyetlen játékos a veretlen csapatból aki még itt van 😞(
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Haladás - Arsenal 0:5 (Bendtner 18' ,43' Eduardo 25',40' RVP 65'-büntetõ)
+1 kihagyott büntetõ a Halinak
+1 kapufa az arsenalnak
+2 nagyon nagy bravúr szcsenynek
+ sok minden más 😄