Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyen hírek után nem kell bízakodni :S

am még az igazolások elõtt nem látott napvilágot egy olyan hír,hogy majd elvileg wenger igazolhat mert lesz rá pénz?😄DD
kicsit homályosak... 😞
vmvr

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gunnersboy
még egyik oldal sem hozta nyilvánosságra az átigazolás sikerességét, addig én bizakodok

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
na ne, ne ne ne ne. õ a kedvencem a jelenlegi keretbõl. remélem Wengernek valami jó indoka van, hogy eladja õt is, mert ez már sok egyszerre. mostmár nincs mese, tényleg érkeznie kell valakinek. de ezt még egyelõre nem akaorm elhinni...

Gunnersboy
és tényleg, elfelejtettem

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LOL
persze... 😄DDD
Rudee
Fabianski a kapuban úgyis kevés lehetõséget kap, majd lesz belõle védõ 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

arsnl
Nordtveit elment Nürnbergbe 1évre 😄
Végén még itt marad Senderos...

a próféta szóljon belõled!
Gunnersboy
Arsene Wenger gyakorlatilag elismerte, hogy Kolo Touré elõrehaladott tárgyalásokat folytat a Manchester Cityvel.

ígyvan, ígykell ezt csinálni, majd Nordtveidt játszik helyette, fiatalítunk.......

arsnl
remek, megérte ma is felkelni. Eboue meg állítólag még ezen a héten a Fio játékosa lesz..

5w0rdf15h
Remek...tömjük a riválist játékosokkal hogy még a 4. helyre se legyen esély :@@@@

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Cabell
Nem tudom, valakit nagyon venni akarhat Wenger, hogyha két kulcsjátékost is eladott..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

el sem hiszem... <#rinya><#rinya><#rinya>
<#worship>
<#worship>
csocso14

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

minimize
semmit. részemrõl mennek addig is a meccsnézések (most éppen a werder-valencia 2.félidõ lassan...), aug.15-tõl meg majd kiderül fokozatosan.
kb.2 hónapig nem leszek az országban szeptembertõl, remélem nem lesz gond a távolban (2800km, eléggé "balkán") a PL-meccsek "élõben" követésével!

No one can stop Death!

jaja igaz lehet de ez durva akkor is!
am meg annyiból rendes ez a wenger hogy legalább szívén viseli a klub sorsát ellenben adebayorral aki meg anno hûségbónuszt kért volna 😄
viszont a szurkolókat meg magát a csapatot úgymond leszarja :S azért pár hónapja azt gondoltam hogy na talán most fog igazolni valakit az öreg 😊 erre mi történik? go-go-go-go- :S
hát bízzunk , mi mást tehetnénk?<#szomoru1>
minimize
A Manchester City 30 millió euróért igazolta le Emmanuel Adebayort. Saját elmondása szerint nem akarta elhagyni az "Ágyúsokat", de a klubnak kellett a pénz, így távozott.
"Amikor hazatértem a nyaralásomból, akkor az elsõ edzésen közölték velem, hogy ajánlat érkezett a Manchester Citytõl, és hogy el is kéne fogadni. Én megkérdeztem Wengert, hogy miért akar eladni. Ekkor azt mondta nekem, hogy kell a klubnak a pénz. Megértettem a dolgot és így aláírtam a szerzõdést"-mondta a 25 éves játékos a Daily Mail-nek.
az egyik fél eddig nem sokat szólt errõl az átigazolásról.
Toure is itt volt tegnap Szhelyen, csk-ként, szal nem értem már ezt.

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Wenger nem normális b+....nem hogy erõsítené a csapatot, neeeeem áh dehogy inkább szarrá gyengíti, hát gratulálok

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

arsnl
Vagy kipróbálja mien az mikor másik csapatot is épít saját játékosaival..

minimize
biztos van.
ráállt a csapatépítés helyett a csapatleépítésre a Fõnök.

No one can stop Death!

Kaplan
Kell valamilyen racionális magyarázat arra, hogy ennyi embert elad Wenger, majdnem egy teljes garnitúra csere volt. Kizártnak tartom, hogy ne igazolna embereket Wenger, ha pedig azzal oldja meg, hogy felhoz a Reserve-bõl pár embert egy életre elvágta nálam magát Arsene.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok
azt is adja az Arsenal TV. És a DSF

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

igaz
Vermaleen volt az a védõ
és visszajött Senderos és kész ennyi
a célja?
mondom talán stadion tartozását akarja rendezni és majd pár év mulva rátérhet az igazolásokra :S(hacsak addigra nem kell egy mégnagyobb stadion😄)
Grove4
Nem nagyon követen nyomon az Arsenal átigazolásait,de úgy tudom,hogy csak egy értelmes igazolásotok volt.Valamilyen védõ,nem tudom a nevét.A kérdésem az,hogy Wengernek mi a célja azzal,hogy eladja a csapatot és nem vesz az eladott játékosok helyére senkit?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bocs még eboue is oda elvileg szal akkor bõven a 0 alatt vagyunk :S
íme Ebuoe -s cikk
A Footbal Italia értesülése szerint Pantaleo Corvino az AC Fiorentina igazgatója, kedden repül Londonba, hogy véglegesítsék Emmanuel Eboue, az elefántcsonparti válogatott játékosának adásvételét. A Gazette dello Sport szerint az alapvetõ feltételekben már megegyeztek a felek és az Arsenal is szívesen tesz pontot az ügy végére.

Eboue-nak nagyon fontos szerepet szánunk a csapatunkban, aki a jobb oldalon az egyik legjobb a világon- mondta róla Cesare Prandelli a Fiorentina edzõje..

Az átigazolás okán az olasz lapok mintegy 10 millió euró körüli transzferdíjról pusmognak…
arsnl
ha már Toure is megy akkor remélem legalább értelmesen elkötjük azt a kb 40mt. Jöhetne Huntelaar, Hangeland meg egy DM.

sõõt még roszabb mert eddig összevoltak szokva.Vermalen még nincs összeszokva ehhez is kell pici idõ szóval roszabb:S
akkor hogy is állunk?
elment toure,ade
jött sendi vissza meg vermalen :S
magyarul -1 csatár ahelyett hogy erõsítene az arsenal :S
hát ha huntelárt nem veszi meg wenger akkor annyi :S
bár én akkor is bízom a csikókban és elérnek valami jó helyezést a PL-ben ill bl-ben :S
Gunnersboy
nagyon úgy néz ki :s

báttyó02
neemár ez komoly? :||||||

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

arsnl
Haladás - Arsenal
1.félidõ
2.félidõ
Nem a legjobb minõség, de aki kihagyta az legalább megnézheti

Gunnersboy
állítolag ha Toure megy, az árából Hangelandot akarjuk megvenni

Gunnersboy
"City say hello to Kolo?"

arsnl
De, hogy miért pont az egyik fõ riválisunkat erõsítjük.. Még ha Senderost meg hasonlókat adnánk nekik...

Kaplan
Szóval védelemben gyk. ugyanúgy állunk hisz jött egy játékos, és ment is egy rutinos védõ.. Édes faszom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
osztom!(Ade,Toure,Eboue...??)
jöhetnek a tapasztalatlan fiatalok, meg jöhet a duma szezon végén, miért is lett az-ami...:/
gratulálok, hogy annyi hozzáfûzni valója azért akadt Wengernek, h "nagyon jó játékos", ill. a "következõ 24órában sok minden eldõl..."
szerintem ilyen ütem mellett lassan a következõ szezon elsõ 4-5helye is eldõl-nem a mi javunkra.
Befordultam, na.

No one can stop Death!

arsnl
Toure set for City medical.........

Gunnersboy
azért ittvolt már akkor is Senderos, Clichy, Fabregas csak nem voltak még alapemberek

jó hát vigyék fabregast,adják el almuniat adjuk el az egész csapatot ez kell ide azt meglesz a pénz a stadionra és játszatjuk a tartalékokat.
meglesz egy pl-13.hely és kész majd jövõre meg lesz pénz megint aztán lehet építgetni :S pfff
arsnl
Úgy látszik van valóságtartalma..
BBC szerint közel a megegyezés Toure ügyében. 15mfontot kapnánk érte... Bárcsak kamu lenne az egész 😞 Az egyetlen játékos a veretlen csapatból aki még itt van 😞(

vmvr
na hazaértem, jó volt a meccs. majd nyomok képeket, most alvás van😄

SLICK
jól elkenték a Haladást 😄D

arsnl
összefoglaló:

Tyler1
köszi akk nem maradtam már le sokról 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Haladás - Arsenal 0:5 (Bendtner 18' ,43' Eduardo 25',40' RVP 65'-büntetõ)

+1 kihagyott büntetõ a Halinak
+1 kapufa az arsenalnak
+2 nagyon nagy bravúr szcsenynek
+ sok minden más 😄
Tyler1
na mennyi lett a vége? mert nem láttam 5. gól után 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.