Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sabcsee
hát ez el lett baszva...=/

kaka

Huntelarban nem kell reménykedni mostmár

Adriano Galliani, a Milan alelnöke a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában elismerte, megegyeztek a Real Madriddal, és Klaas-Jan Huntelaar ma este aláírhatja a szerzõdését a lombard klubbal.

"A Reallal már megkötöttük az üzletet" - mondta Galliani a Sky Sports 24-nek. "Még egy utolsó fax hiányzik, amit a madridi klubnak küldünk majd el, miután lezártuk az ügyet. Ma este megérkezik Milánóba Huntelaar, és akkor végrehajtjuk rajta az orvosi vizsgálatokat, utána pedig aláírja a szerzõdését" -fejezte be Galliani.

Az alelnök azonban azt nem árulta el, hogy a holland mennyi ideig lesz a Milan alkalmazottja.Mindenhol másról lehet olvasni, egyes lapok szerint 3 évre, és 4 milliót keres, míg más oldalak 4 évrõl, és évi 3 millióról cikkeztek.

A vételár sem biztos, hisz az egyik helyen 15 millió, míg a másikon 18 millióról szóltak a hírek.Egy biztos; ma este végleg lezárul az ügy, és a hivatalos bejelentés után megtudhatjuk az ügy minden egyes részletét!
DONGUBA
azt hogy egy kurva jo jatekos

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Gunnersboy
A 18 hónapi kihagyás után visszatérõ és újra megsérülõ Rosicky-nek a sérülésérõl pontos diagnózis egyelõre nem ismeretes.

Eduardorol is voltak hírek hogy megsérült aztán mégis játszott a felkészülés alatt, és õ volt a legjobban meglepõdve a cikken

+ hivatalos oldalon sincs semmi hír rola, legalábbis én nem láttam

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

lassan már le is szerzõdtethetné egy kórház, annyit sérült... :SS
minimize

No one can stop Death!

<#worship><#eljen>
Gunnersboy

Federico Julián Fazio
1987. március 17. (22 éves)

195 centi magas, középsõ védõ illetve védekezõ középpályás, 2x argentín nagyválogatott ill. 13x argentin u20 válogatott
2007ben u20as világbajnok lett, 2008ban olimpiai bajnok a válogatottal

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

mit érdemes tudni róla? én még sosem hallottam róla...
Gunnersboy
Ajánlatot tettünk a Sevillanak az argentív védõért, Federico Fazioért.
a 22 éves játékosért 5,5-6 milliót adna Wenger

ja eredmenyek.com-on 16.00 van
viszont az arsenal.com-on meg
Saturday, August 08 20:30
ez alapján meg nálunk ez 21.30 szal jó az idõ 😄
5w0rdf15h
nálunk 21:30

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

az hát támadó jellegû a csapat és mostmár támadó felállásban is játszanak 😄 jó lesz ez ...
hétvégén a valenciat lekell gyûrni és kész!
szombat 21:30 kor kezdik akkor a meccset?
mármint nálunk 21.30 ?
szerintem is. a 4-3-3 egy igazán támadó felállás! <#eljen>
<#eljen>
majd meglátjuk mi sül ki ebbõl bár sztem sok jó!
Úgy látszik imáim meghallgatásra találtak <#worship>

Meglepõ húzás: 4–4–2 helyett a 4–3–3-as felállást erõlteti Wenger
5w0rdf15h
hát szerintem Fabregasnak nem ment el az esze hogy egy rémgyenge Milanba menjen....ott csak dobálóznak a nevekkel mert szarban vannak hogy senkit se tudnak igazolni aztán most kitalálnak kacsa híreket...

green6k
Fõleg ha Fabregast is eladja a Milannak...

Remélem tényleg össze hoz valamit mert izgalmas meccseket szeretnék látni 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ezt mondom én is.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

vmvr
én Wengermester párti vagyok. bízom benne, hogy tudja mit csinál. kár balfaszozni, hiszen még el sem kezdõdött a szezon, nem láttuk tétmeccsen a csapatot. de az emirates kupa bíztató volt.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5w0rdf15h
fantasztikus egy újabb ovis....koncentrálhatnának végre a normális igazolásokra 😄

<#wow1>
arsnl
Megérkezett Damián Martínez, 16 éves argentin kapus. Megy is kölcsönbe Salamanca-ba. 1,3m font volt.

Miért nem?

vmvr
<#wow2>

Wenger egyre balfaszabb :S

báttyó02
lol wenger mimenõ 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

arsnl
Gunnersboy
jaja Veloso jöhetne igazán, bár én Van der Vaartot szivesebben látnám és õ is elhozható lenne most (talán azért mert a hollandokat jobban szeretem meg vdv-t is 😄 )

de nekem igazán mindegy ki jön az eddig felmerült nevekbõl mert szerintem mind minõségi játékos

5w0rdf15h
nah az se lenne rossz biznisz 😊 meglenne oldva egy idõre a vkp poszt 😄

sok név felmerül csak lenne már valami 😄

ja és utólag majd bánhatja a chelsea,hogy elengedte 😛
kell õ jó az...
végre beindult valami az örgnél😄
elad-elad-elad most meg végre szinte naponta jönnek a hírek.
ha nem az összesbõl de 1-2bõl tuti lesz valami =)
nem mondom, hogy mindig arra vágytam, hogy nálunk játsszon, de ha már így látszik alakulni, akkor talán nem is járunk vele olyan rosszul. <#eljen>
Kalou közeleg?
A The Sun értesülései szerint Salomon Kalou a napokban aláírhat az Arsenalhoz...

Az ágyúsok 6 millió fontot ajánlottak az elefántcsonparti csatárért, a kékek akik nem ragaszkodnak Kalou-hoz nyolc millió fontot kérnek érte... Arsene Wenger ötéves szerzõdést kínál a középpályásnak valamint heti 60.000 font fizetést...

Tavaly februárban már heves udvarlásba kezdtek a felek, amikor Wenger elmondta, hogy beleillene az Arsenal játékrendszerébe Salomon Kalou, míg az elefántcsontparti válogatott elmondta, hogy mindig is tetszett neki az ágyúsok játéka és Wengerrrel dolgozni minden játékos nagy álma.

Kalou:" Felnézek rá, õ az edzõk egyik legnagyobbika, nagy dolog, hogy az Arsenal felfigyelt rám, öröm lehet ilyen szép focit játszó klubban játszani.."

A hírek szerint Carlo Ancelotti a Chelsea új edzõje nem fog magán eret vágni Kalou távozási szándéka miatt. A Chelsea elsõsorban Pirlo-t és Ribery-t szándékozik megvenni. Kalou megtartása nem létkérdés a számukra...
Gunnersboy
több premier ligás csapattal is harcolunk Miguel Velosoért, állítolag már tavaly is megakartuk szerezni, de idén egyre valószinûbb a leigazolása, tárgyalásokba kezdtünk a sportinggal a játékos áráról

Senderos meg az Evertonnal tárgyal mindeközben, egyenlõre nincs még közel a megegyezés

lófasz a seggükbe, fabregast eladni, még mitnem....
vmvr
ha jól tudom Aquilani érkezett a helyére, szóval valszeg igen😄

arsnl
Na persze, majd pont odamegy. Nem elég, hogy itt nem nyert még semmit, elmenne egy még szarabba.. Ezeknek télleg csak egy Arsenalos kell, vigyék Denisont.

féloff: Xabi elment Realba. Vajon tudja-e pótolni a Pool?

5w0rdf15h
A szerdai megbeszélés talán változást hozhat. A Tuttosport címû lap szerint a katalán Cesc Fabregasért 35 millió eurót ajánlhat a Milan az Arsenalnak, ha Andrea Pirlo a Chelsea-hez igazol, míg más források szerint a holland Klaas-Jan Huntelaar is érkezhet a Real Madridtól.

😄DDDD hát hogyne, álmodik a nyomor...

green6k
Chamakh-nak jobban örülnék.

báttyó02
chamakh kurvajo vétel lenne,nagyon jo felépítésü meg fiatal
kalou sem lenne rossz ha a chelsea elötti formáját tudná hozni (hozzáteszem h chelseaben sem rossz csak keveset játsszik)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Gunnersboy
Chamakh leigazolása egyre reménytelenebb, Wenger egy 6-8millió körüli ajánlatot tenne a játékosért, a Bordeaux 15öt akar, viszont a játékosnak jövõre lejár a szerzõdése így akár már januárban megegyezhetnének vele a csapat képviselõi hogy nyártól Londonban folytassa, Wenger ennek hangot is adott, most a franciák válaszára várnak

Viszont állítolag ajánlatot tettünk Kalou-ért a Chelseanek, 8millió euróért vinnénk Kalou-t és megdupláznánk a fizuját, kérdés Ancellottinak szüksége van e az afrikaira

5w0rdf15h
Én ennek örülök, szükség van a rutinjára és a tapasztalatára hogy valaki gatyába rázza majd a fiatalokat mikor hullámvölgybe kerülnek 😊 csak aztán ne balhézzon annyit mind régen 😄

vmvr
Eboue hálistennek marad, reméljük Senderos is.

Néhány elnyújtott tárgyalás után az Arsenal és a Fiorentina között, Arsene Wenger befejezte az eszmecserét, írja a Tuttosport. Pantaleo Corvino, a Fiorentina sportigazgatója, azzal fenyegette az ágyúsokat, hogy „ha nem tudunk megegyezni, akkor más játékos után nézünk”, és most ez az eset áll fenn.

A firenzeiek nem voltak hajlandóak annyit adni Emmanuel Ebouért, amennyit az ágyúsok szerettek volna. Így új célpontot kell keresniük. A lilák ugyanabba a hibába estek, mint Luisao esetében a Benficával: megegyeztek a játékossal, de a klubbal nem.

forrás: goal.com

Nagyon fasza lett a banner 😊

hát ja.
SLICK
csak ne legyen sérült

*akire
vmvr
<#worship><#worship>

szerintem jót fog tenni a csapatnak végre egy idõsebb vezér akinek felnézhetnek a fiatalok.