31698

• Solidus
    legalább lesz mentsége:"Bellerin még tapasztalatlan,és ezért kaptunk gólt és kaptunk ki mikor a sérült debuchy helyén játszott,mert chambers középre tolódott mertesacker sérülése miatt és ugye vermaelent meg eladtam,5-10 milliónál többet meg tapasztalt azonnal bevethető védőért meg ugye a klub tradiciói miatt meg nem vehettem,amúgy is,ha kell akár flamini is tud szélső védőt játszani ha kell..." nevetséges...
  • Sabcsee
    Megint kezdenek bicskanyitogatóak lenni az öreg nyilatkozatai:
    on his defensive back-up…
    You can ask me who I will buy and I can just tell you the transfer market is closed at the moment. But we have Chambers - we bought him for that [defensive cover]. At the start to play centre-back or right-back. Debuchy would have been suspended in Dortmund and Chambers was planned to play instead of him, and we have Bellerin as well who can play there.

Majd akkor is így védje a saját faszságát amikor túlterhelt még egy 19 éves játékost, aki eddig egy fél szezont sem játszott a PL-ben. Ha Chambers ne adj Isten megsérül, akkor nem csak back-up RB-nk, de back-up CB-nk sem lesz !!!! Bellerin ügyes az előre játékban, de védekezésben még a Benfica szétszedett támadósora is gondot okozott neki.
  • Solidus
    ámen
  • pLau
    Özil egy kalap szar... remélem, ha visszatér Walcott, Özil megy a padra, de most is lehetne mást játszatni helyette.
  • szomferi
    az a baj, hogy én bírom ám a City-t is... meg a Poolt, van bajom :D
  • contraste
    Özilnek nincs keresnivalója itt a PL ben sztem.. csak szart csinált, vagy azt se. Kb 10 en voltatok ma.
  • Solidus
    ez van,de én azért a győzelemnek jobban örültem volna.de legalább még veretlen a csapat....
  • Solidus
    ha nem lenne ekkora mákunk,tönkre vernének.én azért adnék esélyt ospinának... mert a kapusunk egy pancser...
  • contraste
    Hihetetlen, mit muvelnek a vegen.. Idegrohamot kapok, ha megnyeri a city:D
  • Solidus
    picsába
  • webibebi
    megforditottuk!!! gyerunk tovabb!!
  • minimize
    Welbeck a kezdő támadó.
  • contraste
    Ha már fricska, remélem ma nyertek:D
  • minimize
    “Arsene Wenger tells BeIN Sports he 'might not' have stayed on at Arsenal if they'd lost the Cup Final. What an important win that was then!”
  • minimize
    olvasgatva a holnapi meccs előtti nyilatkozatait a Főnöknek, az a problémám vele,hogy évről-évre ez megy: "jót tenne egy győzelem-csapategység-Nagy lesz a nyomás... ráadásul élvezzük is ezt- megmutassuk, képesek vagyunk megbirkózni a körülményekkel-és hogy megvan bennünk a minőség"
    fél órával a meccs után meg "nem volt meg az attitüd", meg "megvoltak a lehetőségeink",de lényegében buktuk a "derbit".
    idén ez is változhatna.
  • szomferi
    én is így vagyok vele
  • contraste
    Igen, pont az ilyen gyerekes hozzaallas miatt reagaltam ugy, mert rohadt idegesito, hogy nemely ember itt ennyire korlatolt. Ez nem erkolcsrol szol, de tenyleg hagyjuk, kar ezen vitazni.
  • 6unn3r
    Jó, láttuk milyen jelleggel rohantál ki magadból a múltkor is a Dinamo Londonra, szóval ne beszéljünk itt gyerekes viselkedésről vagy szinten aluli megnyilvánulásról. Szerintem meg felfogás kérdése. Te nem mondanál olyat, hogy Szarsenal, én meg fel se venném, ha mégis így tennél. Vagy bárki más. Ettől függetlenül is lehet tisztelni a másik csapatot, de a rivális az akkor is rivális marad. Ez a szurkolás része. Ne legyünk már ennyire erkölcs csőszök.

Részemről lezártam a témát.
  • contraste
    fricskaval nincs baj, ha humoros sztem. De ez gyerekes, h szarzenal pl, soha nem irnek ilyet speciel...
  • 6unn3r
    Milyen szint alá? A csapatsportokban tudtommal elfogadott és természetes, hogy vannak gúnyneveik a csapatoknak. Kulturált szövegkörnyezetben használtam egy gúnynevet....úúúú....tényleg nagy szintcsökkenés. Szerintem baromi természetes, ha az ellendrukkerek fricskázzák az ellenfél csapatát vagy a szurkolókat. Nyilván ennek is van egy határa, ami még a jó ízlésen belül marad. Nem azt írtam, hogy a fosszargecifasszopómencsesztersziti. A Shity közismert gúnynevük, ahogy a Spursnek a csirkék, a MU-nak a tehenesek, a Poolnak a pudli, a Chelseanek a Cselszkíj. És ahogy az Arsenalnak a Szarsenal. Csak itt mindenki olyan kis jámbor lelkű, hogy nem érti az egészséges fricskát és rögtön döfi a rozsdás bökőt.
  • minimize
    egyetértek. bár unalmas már a "csúzlisok-szarzenál-hányévenemnyertetek"-szöveg,de nem kell lefelé szintet lépni...
  • contraste
  • szomferi
    shitty... azért ne süllyedjünk már egy szint alá
  • 6unn3r
    Ramsey nem biztos, hogy játszani fog szombaton. A bokájával van probléma. Ma vizsgálják meg, hogy pályára léphet-e.
    Szintén boka gondokkal küzd Özil is, de ő valószínűleg rendelkezésre fog állni, ahogy immáron Gibbs és Arteta is visszatér a keretbe.
    Walcott pedig majd csak 2-3 hét múlva fogja tudni elkezdeni a teljes értékű edzéseket.... Lassan annyit kihagy, hogy újból meg kellesz tanulnia focizni.

BTW...én nem bánnám, ha Özil a padon kezdene, illetve hogy Áron játékra alkalmas lenne. És akkor mehetne a Welbeck-Cazorla+Jack+Alexis támadósor. Viszont Flamot se szívesen látnám a kezdőben. Megnézném a Chambers gyerek mit tud vkp poszton. Óvatosabbnak kell lennünk ezúttal a CIty-vel, jobban meg kell szűrni a középpályát. Ezért kéne, hogy Ramsey is kicsit hátrébbról segítse a támadásokat, hogy ne egy vkp söprögessen. Hátul meg a szokásos Mátyiő+BGF+Boss+Nacho. Padon meg Gülüke, Poldi, Gibbs, Arteta, Flamo, Ox, Sanogo.
    Sőt, lehet Santit se tolnám kezdőbe, hanem helyette Lukas-t futtatnám, mert erősebb testfelépítésű, jobban küzd testtel. Bitang nagy védői meg vkp-jai vannak a Shittynek. Le kell őket ütközni, mint az amerikai fociban.
  • minimize
    igazából a PSG marasztalta volna,meg "jóárasította" volna(Kékek is vinnék...)később,meglesz,ez ok.
  • Solidus
    helyes!bár nem értem mit filléreskednek,és nem hozták még most el... nem szeretem az átigazolási politikánkat,sosem fogom. :D
  • minimize
    Rabiot itt köt ki már a télen valószínűleg. más vkp. posztra nem várható.(France Football says PSG's latest offer of €3 million-a-year has been rejected by the midfielder's camp this week. The player's mother and agent, Veronique, was in London in the final week of the summer transfer window for talks with Arsenal.)
    szenzációs a gyerek.
  • Solidus
    nagyon remélem hogy játszatja az öreg,pont egy ilyen csatár kell aki bevágja a jó ziccert,mert ez a zsirú gyerek ezeket is elbaszta volna... egyre jobban érdekel mire képes welbeck ha wenger papa folyamatosan játszatja és bizalmat szavaz neki.
  • pilboy
    ennyit számít nála a bizalom és a játék
  • minimize
    Welbeck kettőt lőtt ma angol válogatottban. forintos labdák,de bevágta mindkétszer.
  • 6unn3r
  • minimize
    T.Henry megint mekkora gólt lőtt az éjjel....(NYRB-KC)
  • Solidus
    arra értettem hogy sérülés miatt kábé egy hónapot volt harcképes
  • minimize
    érdekes pletykák,Klopp miattunk utasította el a mu-t, ide tervez később(csillagos ötös gondolat!!!),szerintem DeVrij jön a védelembe, vkp. posztra kérdéses W.Carvalho,hosszabbítani akarnak vele.
  • minimize
    télen mindenképpen érkezni fog még 1védő,és vkp is. addig ki kell vhogy húzni,hülyén hangzik,de ez van.
    Kallstrom nekem anno tetszett,semmi fika, de most HA free,inkább Diarra.
  • Sabcsee
    Szerintem a semminél jobb. A VB-n elég jól játszott és úgyis csak a liga meg FA kupa meccsekre kéne, hogy Kos és Merte tehermentesítve legyen. A Källstrom fikázást sem értem, teljesen vállalhatóan játszott ő is azon a pár meccsen.

11 szabadügynök, akik nálunk is szóba jöhetnének

Yepes-en kívül talán még Alou Diarra megérne egy próbát. 190 cm, alapjáraton DM, de tud játszani CB-t is. Itt most főként a keretbővítésen lenne a hangsúly, arra meg teljesen jók lennének...
  • Solidus
    38 éves,olyan jól járunk majd vele mint kallstörmel... még egy éhes száj amit tömnénk.bár a liga kupa meccseken hogy fújjon az első keret arra jó lesz.
  • minimize
    az mennyire komoly,h M.Yepes-szel tárgyalunk,mivel szabad ügynök?
  • Solidus
    amúgy én is ezt várom tőle! :) látok a srácban valamit,amit henry óta nem láttam,de gyanús hogy csak ígéret marad...
  • Dean Winchester
    azt mondja amit ilyenkor elvár a közönség....reméljük beválik a srác :D