31698
-
#30296 hát akkor hajrá:
"Danny Welbeck, az Arsenal labdarúgócsapatának nyári szerzeménye elmondta, hatalmas megtiszteltetés, hogy abban a klubban futballozhat, amelyben egykoron Thierry Henry is szerepelt.
Mint ismert, Welbeck az utolsó pillanatban igazolt át a Manchester Unitedtől a rivális Arsenalhoz 20 millió euró körüli összegért. A váltás láthatóan nem viselte meg a csatárt, aki máris korábbi példaképéről nyilatkozott.
„Imádtam nézni Thierry Henryt, ő volt a példaképem, el sem hiszem, hogy most én is itt játszhatok. Tudom, nem lehet az örökébe lépni, de remélem, egy nap majd úgy emlegetnek, mint az utódját. Hatalmas a konkurencia a kezdőbe kerüléséért, de ezt már akkor is tudtam, amikor aláírtam a szerződésemet. Remélem, a sérülésemből hamar felépülök, utána pedig ígérem, minden alkalommal, amikor pályára lépek, a lelkemet is kiteszem ezért a csapatért" – mondta Welbeck az Arsenal Playernek." -
#30295 nem is volt rossz. meglátjuk,nagyon siratják,h eljött a mu-tól. -
#30294 akkor nem volt komoly,szerencsére -
#30293 Játszik. -
#30292 nah,welbeck lesérült a tegnapi edzésen.kisebb bokasérülés.rohadtul remélem hogy 4 éven belül ez volt az utolsó sérülése... -
#30291 cd-t,bocsánat. -
#30290 klub-közeli források szerint 3vkp-s ajánlatunk utasították el a nyáron.
"Kostas Manolas decided to join Roma ahead of the Gunners, while Arsene Wenger was put off his Greece international team-mate Sokratis Papastathopoulos by Borussia Dortmund’s £16 million asking price. Arsenal made an inquiry over Manchester City’s Matija Nastasic on the final day of the transfer window, but the Serb decided to stay at the Etihad Stadium even though he is unlikely to play much first-team football."
hol van pl. W.Carvalho??! rákérdeztünk,mi van vele? -
#30289 én sem értem,itt rinyálok minden átigazolási szezonban,és soha nem is történik semmi,aminek kéne.pedig már nyugodtan a fejemhez kaphatok,hogy úgy sem hozunk megint posztra nagy játékost,csak fiatal tehetséget,meg karrierje görbéjén pont átbukó félklasszist.nem is támasztok nagy reményeket a szezon elött,3-7ik hely pl-ben,bl-ben meg max a legjobb 16 aztán ott úgyis kibuktatnak minket.max megint jön egy meglepetés liga/fa kupa győzelem,bár arra sem látok esélyt.ezzel a harmat kerettel nem.nincs szűrő középpályás ami a pl-ben pont hogy alap.védekező posztokon hatalmas foltozott lyukak tátonganak,nincs vérbeli csatár és vezér sincs.ráadásnak a riválisok csak erősebbek lettek,amíg a mi keretünk egyre vékonyabb... persze megnézem a meccseket,de már nem várom hogy pofozógépek lesznek,és nem lepődök már meg semmilyen verésen amit majd a középosztályból kapnak.a soton még így gyengén is betyár ellenfél lesz majd.. szomorú -
Dean Winchester #30288 falcao meg a mu-ba ment.... fasza azért, hogy egy igazi klasszist nem tudunk leigazolni. mind1 remélem welbeck lesz a mi sturridgenk -
#30287 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem is említem,mekkora kapkodás közepette intéztéka papírokat,stb. Welbeck ügyében.nonszensz, messze nem profi szint,amit leadunk átig. szezononként. -
#30286 #30273-kettőt léptünk előre,3at meg hátra. gratulálok a vezetőségnek az idei erősítésekhez-főleg ami a hiányposztokat illeti.
Welbeck Wilshere miatt(is)érkezett, ő áradozott a válogatottbeli alázatosságáról,miegymásról a Főnöknek...
Alderweireld készült ide,De Vrij jött volna,de Wenger telószámát csak másodligás "talán belejön"-emberkék ismerik a jelek szerint.
sok sikert a szezonhoz mind a PL-ben,mind pedig a BL-és többi kupasorozatban.
messze nincsenek hiú reményeim,sőt... -
#30285 Hm...Welbeck nem rossz, akár nagyon jól is kijöhetünk belőle, de azért bennem van egy egészséges kételkedés.
Viszont nézem itt az utolsó transzfereket:
Alderweireld - Soton
Sandro - QPR
Negredo - Valencia
WTF??? Még ha csak kölcsönbe is jött volna valamelyik....
Alderweireldért már tavaly liciteket hajigáltunk, nagyon megérte az Atletibe mennie. Nyert egy bajnokságot, azt most meg kipicsázták.
Sandro-t is bőven el tudtam volna képzelni a csapatban, még ha a tyúkólból jön, akkor is.
Negredo meg személyes nagy kedvencem volt a City-ben...
Komolyan néha azt csináljuk, mint a Milan (már elnézést a Milan drukkerektől), de egyes transzferek olyan kukázós jellegűek, hogy nem igaz.
Egyébként én nagyon várom Bellerint a nagy csapatba. Nekem nagyon tetszik a játéka, gyors, technikás, hajt, jól segíti a támadásokat, én jobban bírom a srácot, mint Jenkinson-t. Viszont a vkp poszt nagyon aggasztó számomra. Úgy fognak áttörni rajtunk, mint gipszkartonon az ütvefúró. -
#30284 Megnéztem egy-két videót róla. Jól van, fineszes és iszonyat gyors, remélem jó lesz nálunk! :) -
#30283 Nem igazán ismerem Welbeck játékát, talán ha egyszer-kétszer láttam, de akkor rosszabb napot fogott ki. Azoktól kérdezném akik tájékozottabbak nálam e téren, valóban reális erősítést jelent ő nekünk? Sajnos Manchester vörösebbik felén nagyon jó átigazolási időszakot zártak. Di Maria, Falcao, Herrera, Shaw, Blind, Rojo és akkor ott van már Mata, Rooney, RVP, De Gea. Ejj-ejj, ha ők is összeállnak idővel... -
Balázs 17 #30282 5 angollal a kezdőben kiállhatunk simán :OOO :D -
#30281 bezony,welbeck hatalmas húzás,de ő sem tipikus középső csatár,inkább szélső,de tudja mindkettőt.brutál gyors,elég magas és piszkosul agresszív ráadásnak technikás is,ami eddig hiányzott elöl,de sajnos nem váltja meg a világot.de még mindig ő a legjobb választás ha pl-en belül agresszív gólérzékeny fiatal csatár kell.örülök neki,remélem zsirú kiesése miatt gyakori kezdő lesz és ontja majd a gólokat hogy a zselékirály pados maradjon.ráadásul erősíti az angol gerincet.sok sikert neki!! -
pilboy #30280 hatalmas grat welbeck igazolásához! sztem nagyon jó vétel és nagyon sajnálom, h elment tőlünk, de megértem
mégiscsak egy angol válogatott csatárról és bl-eket megjárt játékosról van szó, aki már pl. a bernabeau-ban is betalált -
#30279 Welbeck hivatalos.
Mi történt Wenger-ékkel az utolsó 1 hónapban? A VB után remek igazolások, aztán Verma eladása után mintha megtört volna valami. Fel nem tudom fogni, hogy hogy lehet nekimenni a szezonnak 2(!!!!!!!!) darab hagyományos CB-vel. Koscielny már eddig beinjekciózva tolta a meccseket, valószínűleg egy hajszálra van a több hónapos kidőléstől.
6unner-nek teljesen igaza volt, tényleg az a rögeszméje Wenger-nek, hogy a posztján kívül játszhatja a játékosokat. Borítékolható, hogy Chambers CB lesz idén, Bellerin a 2. számú RB, Monreal pedig a 4. számú...még leírni is fáj.
Visszatérve a Welbeck-transzferhez, szerintem nem rossz vétel, simán húzhatunk vele akkorát, mint a Pool Sturridge-dzsal. Ráadásul ennyi idősen Stu sokkal kevesebb meccset nyomott le a Chelsea-nél, Welbeck-nek azért már egész jó PL tapasztalata van. -
#30278 lehet igazad lesz:
"A BBC Sport információi szerint megszületett az egyezség: az Arsenal 16 millió fontért megvásárolja a Manchester United csatárát, Danny Welbecket.
„Az Arsenal egyezségre jutott a Manchester Uniteddel Danny Welbeck végleges átigazolásáról. Az átigazolási díj 16 millió font környékén mozog, várhatóan semmilyen komplikáció nem lesz a 23 éves játékos orvosi vizsgálatával és személyes feltételeivel” – írja a BBC újságírója, David Ornstein.
Arsene Wenger közben „tisztítja” a keretét az Arsenalnál: Ignasi Miquel végleg, Mijaicsi Rjo kölcsönbe megy. A spanyol a Norwich Cityvel állapodott meg három évre, míg a japán a Twenténél bizonyíthatja rátermettségét." -
Balázs 17 #30277 pedig fog, nem is egy -
#30276 amúgy szerintem nem jön senki... szokásosan el lett baszakodva az idő és a pénz is.ez van,nagyon-nagyon meglepődnék ha éjfélihűg érkezne bárki is -
#30275 welbeck orvosin,állítólag... -
Dean Winchester #30274 ma zárul a piac? -
#30273 az egészben ez az utolsó pillanatos,"nem vásárolunk pánikból"-szöveg a legszarabb.kapkodnak,röpködnek a nagy ajánlatok:ez a lóvé eddig nem volt meg?! -
#30272 még a Hull City is talált embert támadó posztra... -
#30271 Reus-ért ment 40millió fontos ajánlat áll. -
pLau #30270 Szerintem ő nagyon jó választás lenne, nem kapta meg a kellő támogatást és játéklehetőséget, de ő kellően erős és kreatív is, plusz olyan helyzetekből tud gólt lőni amiről pl: Sanogo csak álmodik. -
#30269 Welbeck orvosin... micsoda erősítés :D -
#30268 ...megoldottam.azért megy Rómába,hogy Garciát lebeszélje Rabiot-ról... -
semmi dolga Londonban. ez a csapat kész.
meg mi is az egésztől...:/ -
#30266 Najo ez vicc:D
Wenger flies to Italy to refree charity match ON DEADLINE DAY
-
#30265 Az a baj, hogy Wenger alapvetően jó játékosokat igazol, csak a filozófiája szar, mert fétise lett, hogy egy adott poszton alapvetően zseni játékost átalakít egy teljesen más posztra. Mert sikerült ezt mondjuk Henry-val, aki ha jól tudom alapból szélsőként kezdte pályafutását, vagy éppen RvP is. Csak nekik megvolt mindenük ahhoz, hogy jó középcsatárok legyenek, mert magas és izmos testalkatúak, jól fejeltek, test-test elleni párharcban is felvették a versenyt a védőkkel, emellett jól kezelték a fellőtt labdákat, jól játszották azt vissza. Nem mellesleg klasszisok voltak, akik váratlan helyzetben is gólt tudtak szerezni.
És akkor Wenger évek óta próbál olyan játékosokból középcsatárt csinálni, akikből sose lesz. Se Walcott, se Alexis, se Podolski nem lesz sose igazi középcsatár, mert alacsonyak, mindig kimozognak szélre (ami nem véletlen, hiszen ott tudnak igazán ficánkolni), és elnyomják őket a robusztus PL védők. De ez csak egy példa a sok közül.
- Özil a világ legjobb 10-esének számított a Realban, amíg tényleg a 10-es poszton játszott. Wenger kitette szélsőnek, pedig lomha, nem szeret futni, ráadásul onnan a labdákat se tudja úgy osztogatni.
- Cazorla szintén kiszorul sokszor szélre, pedig sprintelni ő sem tud. Fürgének fürge, de nem sprintgép. Az ő zsenialitása is középen jön ki.
- Ox-ot tavaly többször betette középre, hogy majd ő jó szűrő középpályás lesz. Mert gyors és izmos, felvállalja az ütközéseket. De Ox se tud szűrni. Ellenben a széleket úgy szántja fel, ahogy akarja. Besiktas ellen meg is mutatkozott ez.
- Arteta játszik évek óta vkp-t, pedig ő sem az. Neki is inkább irányítói ambíciói vannak, mintsem a védők előtt biztosítson. Be van lassulva, rosszul reagál le sokszor szituációkat.
- Ramsey is pár éve a középpálya hátsó vonalában játszott, elvileg neki is szűrnie kellett volna, de láthattuk tavaly is, hogy inkább megy ő fel támadni, minthogy hátul szerezzen labdát. Idén is rendszerint fent marad, elkószál, nem ér vissza.
- Wilshere a 10-es mez ellenére megint csak visszavontan játszik, mert ő beleugrik az ellenfél mellkasába, de ő sem vkp. Sőt, nála jobban a gyors, egyérintős játékot senki nem tudja a csapatban, mégis mindig második vonalból kell indulnia.
- És van egy Podolskink, aki kőkeményen odalép, gyors, harcias, tud küzdeni, visszafut védekezni és mégis padon ül.
Tele van a középpályánk nagyszerű játékosokkal, akiknek nem jön ki az egyéni zsenialitásuk, mert nem ott játszanak, ahol tudnak. Következő fordulóban kapásból meglépném azt, hogy a szokásos hátvédsor után muszájságból hagynám Flaminit, visszarendelném Ramsey-t mélyebb pozícióba, 10-es poszton Wilshere, egyik szélen Poldi, másikon Alexis, előttük meg Sanogo, mert muszáj oda egy magasabb játékos. Özil, Santi, Ox pad és lehet már 60. percben cserélgetni, nem kivárni az utolsó 10-15 percet. -
#30264 igazad van.bosszantó amit az egész vezetőség művel.tele van nagy reménységgel a csapat,csak az baj hogy valahogy sosem érnek be,vagy másik csapatnál sikerül ez nekik.rohattul kéne egy vérbeli csatár de az istenért nem akarnak igazolni.mert hogy ezek a szélfutkosók nem szarják a gólokat az is biztos.sanchez meg nem fogja megváltani a világot,ahogy walcott sem miután felépült.zsirútól mindig is rázott a hideg,és ez nem fog megváltozni,a helyzet kihasználása a béka segge alatt van az iszap alján.csak felhúzom magam rajta mindig.vezéregyéniség sincs,nincs aki hajtsa a csapatot amikor szükség lenne rá.csak futkosnak némán,vagy összeszarják magukat.a city-chelsea-united triótól meg folyamatosan csak szopunk,de most már a kicsiktől és az alsóbb középosztálytól is örülünk ha csenünk egy pontot... nem tudom hova dugják a sok pénzt,mert hogy most a szponzortól is csak dől a lé,de nem,nem kell ide senki,építkezzünk arra a gerincre ami már 3 éve nem működik... hihetetlen.jó lesz ha éjfélig csinál valamit az öreg,mert drexler-martinez-bacca-griezmann-higuain-falcao-suarez és még sorolhatnám kiket el nem szalaszt csak mert nem akar 10 millánál többet áldozni(erre idehozza sanchezt 50ért)... jó lesz ha végre a fejükhöz kapnak,mert ha így megy tovább a 4ik hely sem lesz meg a szezon végére.na persze nemsokára lenyilatkozza hogy így is erős a keret,és még nem kaptak ki blablabla... -
#30263 Tenyleg azert irok, mert ez mar engem is bosszant: Falcao MU ba megy. Ezt is elQrta wenger, Arsenalfan baratom majd felrobbant reggel.
Özillel nics baj, csak nem ide valo. Marimnt a PL-be, nem eroszakos kicsit sem, nem kuzdotipus. Nezz ra nalunk Ramiresre vagy Oscarra, lehet, h vekony kisgyerekek, de ugy mennek neki a naluk sokszor 30 40 kiloval nehezebbeknek, hogy majd leszakad a vesejuk, mentalitasbeli gondjai vannak, de fantasztikus jatekos amugy sztem.
Nalatok Wengerrel van a baj, ossze-vissza vasarol:
Walcott, Oxlade, Sanchez, Cazorla, Özil, Ramsey, Podolski, Rosicky EZ 8 DB kreativ, tamado jatekos KP-ra/Szelre
Arteta, Flamini, Wilshere, Diaby Ez 4 DB akik tudnanak labdat szerezni, vedekezni. Hangsuly: Wenger SZERINT na most ebböl Arteta, Diaby folyamat serult, Wilshere nem alkalmas a posztra, Flamini meg szimplan szar, PL bajnoki ambicioval rendelkezo csapatba nem ferne be sehova.
KV meg van 2, Chambers kisgyerek meg.
Amig Wenger nem hal ki az Arsenalbol (nem erterm miert nem zavarjak el) nem fog valtozni. Nem tud jol igazolni, es csapatot epiteni es nem hagyja masra a feladatot. Egy dologhoz ert, tehetseget kinevelni, felfedezni, egy Sotonhoz jo lenne, de ennyi.
Bocs, ha valakit zavart, nagyon kikivankozott... -
#30262 az fabregassal tűnt el végképp,a chelsea-ben 3 forduló alatt 4 assistot jegyez.özilt nem nevezném klasszisnak,már nem,mintha kiégett volna.még mindig nincs vezéregyéniség,remélem rambóból idővel az lesz.sajnos szerintem nem jön már senki,mindenkivel szóba hoznak minket,de a skótoskodás megint nyerni fog... visszasírom a ljunberg-pires-vieira-bergkamp-henry-campbell csapat gerincet,de nagyon visszasírom -
#30261 Őszintén nem értem, hogy miért olyan nehéz magabiztosan legyőzni egy Leicestert. Itt van nálunk Özil, Sanchez, Cazorla, Ramsey. Ők egytől-egyig klasszisok, ráadásul van közöttük kettő extra-klasszis is. De ha valaki nem a saját posztján játszik, úgy nehéz. Egy gyilkos ösztönökkel rendelkező támadó pedig nagyon kellene, optimális esetben két ilyennek kéne a csapatban lennie, de én már egynek is nagyon örülnék.
Nem tudom, hogy miért tűnt el az a típusú játék amit anno Fabregas idejében játszottunk. Egy-két passzal, kiugratással oda értünk a kapu elé. Song/Cesc passzolt, Henry/RVP bebaszta. Most pedig teljesen ötlettelenül, alig futva, keresztbe passzolunk és azt gondoljuk, hogy magától be fog csordogálni a laszti. Ha nem igazolunk ma egy elérhető, jó képességű csatárt, szomorú leszek. -
#30260 na jó :) igaz,de ő vagy sérült volt,vagy eligazolt -
#30259 Az túlzás, hogy Henry óta, hiszen volt egy RvP is. -
#30258 igen,egy jó befejező csatár miatt ömlenének a gólok amik most hiányoznak.Henry óta nincs klasszis befejező csatár és kurvára érezni a hiányát.ha lenne akkor jönnének az ilyen meccsek amiket EGY jó igazolással meg lehetne nyerni,és ömlenének a trófeák,meg lehetne veretlenül ismét szezont nyerni,mert EGY jó befejező csatár képes EGY villanással eldönteni egy meccset. -
#30257 Igen mert 1 ember miatt egyből ömlenének majd a trófeák és jönnek az eredmények igaz? NOT!