31698

• Kaplan
    Azért Bendtnert és Giroudot nem említeném azonos szintű labdarúgónak. Bendtner egy ötös skálán 5/2, Giroud inkább 5/3.5! :D
  • 6unn3r
    Én azt vettem észre, hogy sokat mozog hátra labdáért is, illetve hátulról zavarja az ellenfél játékosait annak ellenére, hogy ő az ék. Giroud legtöbbször csak fent ácsorgott vagy épp mozgolódott kicsit várva a felívelt labdákat. Welbs sokkal többet mozog, visszafelé is. MU-s összeállításokban is látszik, hogy sokat szerez magának labdát visszafutva. Biztos ez annak köszönhető, hogy vagy szélsőként vagy visszavontabban játszott Fergie és Moyes alatt. Ráadásul egy-egy ütközés után nem hisztizik, ahogy azt Giroud minden alkalommal teszi. Sokkal jobb benne a küzdőszellem. Bár ez betudható annak is, hogy bizonyítani akar az új csapatának.
  • Solidus
    osztom a véleményed,zsirúnál mindenképpen jobb.zsirút személy szerint bendő mellé soroltam mindig is,ugyanaz a szint.welbeck-ben látok potenciált.remélem megragad a kezdőben.
    Utoljára szerkesztette: Solidus, 2014.09.23. 13:40:49
  • Sabcsee
    Nektek eddig, hogy tetszik Welbeck?

Én úgy látom, hogy meccsről meccsre jobb. A kihagyott helyzetei ellenére szerintem már a Dortmund ellen is jó volt, sok üresbe mozgás, és ha az a lefordulós lövése bemegy...
    Abszolút megvannak benne azok, amiket Giroud-ból hiányoltunk: gyors, ki lehet ugratni, jól szerel, letámadásnál hasznos. És úgy tűnik, hogy Özil-lel is érzik egymást, nem volt véletlen a gól-gólpassz kombojuk. Az összjátékban még annyira nem jó, de majd idővel összeszoknak a többiekkel.
  • Solidus
    azért Lampard benyomott egy fricskát... :)
  • minimize
    na, a 65'ben lépek Everton-meccset nézni,D.Costa is hozta magát. amúgy is egy rossz birkó volt a 40.perctől.
  • minimize
    nem csoda,h a mu-topikban van élet most. lehet,rosszul választottam én is,de a MC-Che.-meccs eddig egy nagy csalódás. stabil,max. 1gólos meccs.
  • minimize
    anno mi is megizzadtunk ellenük,szerintem hazain tényleg apai-anyai megy bele tőlük-grat. nekik!
  • Balázs 17
    Jó eza United, de már most látom ,hogy azért minket majd megvernek ahogy kell :)
  • contraste
    Nem láttam a meccset, de el tudom képzelni, h jobban ment neki. Biztosan megizzadunk, de remélem nem lesz gond:) Bár nekünk most egy X is simán jó.
  • minimize
    azt sem bánom,ha Mou betolja a buszt a 16osra,de kikaphatnak,nem bántaná álmom...
  • Balázs 17
    kapjanak ki és akkor mi leszünk csak veretlenek:D
  • minimize
    más poszton volt,feltűnt? nem rosszindulat,de remélem holnap megizzadtok.
  • grebber
    Csoda. De a West Ham meccs állása is :D
  • contraste
    Teny, h ez ma szep teljesitmeny, de ugyanezt a Dortmund ellen nem tudjak megcsinlni pl, Özil végre kicsit összekapta magát legalább.
  • minimize
    Cazorla lehetne ma élesebb,pontosabb.
  • minimize
    51'min: 370passz,88% pontosság. ennyi,ha összeszedik magukat....
  • minimize
    biztos olvasta Scholes cikkét a lapokban...
  • Balázs 17
    Ozil egyszer van a heyen es ez van...erdekes
  • webibebi
    ezt sztem megnyertuk 6perc alatt :)
  • minimize
    még a #30355-höz: valamelyik magyar Ágyús oldalon 120m eurót olvastam,mint pénzt "télire". kamu,mint az elköltése is. a Főnök nem változik,a "nagy igazolása" megvolt,Sanchez. a hőbörgő szájak befogására meg okésak ezek az "összegek"...
    Utoljára szerkesztette: minimize, 2014.09.20. 15:17:46
  • minimize
    Arsenal will make £30 million available to manager Arsene Wenger for the January market.Arsenal’s financial results for the 2013-14 season, published on Friday afternoon, reveal record levels of ‘free’ cash sitting in the club’s bank account, £173.3m at the end of May. Even the most conservative estimate of money available, allowing for a large reserve in case Arsenal fail to reach next season’s Champions League group stages, suggests Wenger had £60m more at his disposal this summer than he spent. Club sources say that Wenger's realistic January spending would be limited to two players in the £10m to £15m price range each, with wages on top. Further spending would be sanctioned in the summer.

ez mire lehet elég?!
  • minimize
    egy ekkora ászt muszáj idekötni hosszú távra.
    a télre Wanyama az új vkp-s tipp,meg egy 50milliós(ha bejön,eladom az Asszony kocsiját...)ajánlat Cavaniért-újra.(!)
  • Balázs 17
    ez a vezetőség nem normális, még fel is emelik a fizuját, a nagy szar teljestíményéhez
    gratulálni tudok... itt fog elrohadni ez is meg Wenger is sajnos
  • minimize
    Arsenal striker Olivier Giroud is close to agreeing a new four-year deal with the Gunners, which will see his wages increase from £60,000-a-week to £90,000-a-week.The France international only has two years left on his current contract, and manager Arsene Wenger is keen to ensure his first-choice centre-forward is tied to the club until 2018.

• minimize
    Schalke midfielder Julian Draxler has reportedly revealed that he wanted to join Arsenal at the start of the year. The 20-year-old, who produced an outstanding display against Chelsea on Wednesday night, revealed all to ArsenalFanTV's Moh Haider as he was leaving his hotel for Stamford Bridge.
    The Metro have embedded Haider's tweet, which features three questions that he managed to ask the youngster before Draxler realised that he may have revealed a little too much information.
    Draxler was asked whether there was any truth in the rumours of him coming to Arsenal, to which he replied: "Yes".
    He then gave the same answer when asked whether he wanted the transfer to Arsenal to happen.
    But when quizzed as to why the transfer failed to materialise, the talented playmaker responded: "This isn't an interview!".

• webibebi
    sztem egszen szanalmasan jatszottunk... iszonyat sok labdat adtunk el. a dortmund elso goljanal sztem mar le kellett volna szerelni cirot mert olyan nincs h 50meteren keresztul vezeti a labdat, a masodik golnal meg hat vazze nem tudok mit mondani ra :/ ozil sajnos nagyon maga alatt jatszik, welbeckben meg benne van a racio sztem. alexis meg a chilei banyasz az harcol addig amig meg nem hal, neki nagyon tetszik a jateka. de azt nem tudom h a hetvegi meccsrol hova tu t a jatekunk??? gyakorlatilag ugyanaz a csapat jatsuott akkor is. nagyon rendbe kene tenni a fejeket mert ez igy nem lesz jo szerintem
  • Solidus
    én azért kiemelném koscielny-t,nem rajta múlt.alexis is jól játszott,akart hajtott küzdött.rambo eltünt,merte olyan fásult volt.welbecknek 2 ajtó ablak ziccere volt,sajnos ugyanolyan botlábú mint zsirú... poldi beállt és kicsit jobb lett a támadó szekció,de nagyon nem ment ma.2 elkerülhető gól meg becsorgott.nem is említem hogy immobile szerencsés "bal lábamról cselben botlik vissza a labda trükkjét" amiben csoda hogy nem törte el a sípcsontját,ha elesik.na meg aubemiafaszom aki leharapta a labdát maga elé a fübe,amúgy meg 40 kiló és a visszapattanó labda hozta vissza a hasraesésből... ráadásul műesésért ma vagy 30 oscart leosztottam volna a dortmundi öltözőben.nade nem érdemes kibúvót keresni.ramaty volt a csapat.nincs még mindig vezér,így cazorla nélkül főleg látszik.nincs vkp,úgy jöttek át mint kés a vajban... ha lenne jó csatáruk nagyobb veréssel mentünk volna haza.nincs védelem,mert 6 emberből 3 kiesett.amúgy le a kalappal bellerín elött,2 felnőtt meccsén a kezdeti zavarból hamar átvette a helyét,és egész jól játszott... kéne már egy rohatt BEFEJEZŐ csatár.itthon viszont ezért minimum hogy revansot veszünk,és 3mal küldjük haza őket...
  • Chris Lowe
    Hát ez pocsék futball...konkrétan esélytelenek vagyunk, özil, welbeck, wilshere nulla, alexis, ramsey egyes. Ötlettelen foci, egymással veszekednek, rossz nézni.
  • Solidus
    Akkor özil le-poldi be, arteta le-cazorla be.talán lehetne úgy döntetlen...
  • Solidus
    welbeck!!hát mi kell még hogy gólt rugjon... ejj
  • minimize
    nem a komplett tegnapi cikket másoltam be,csak a számunkra lényeges részt.
    egyébként "Joachim Löw kapitány sokszor arra utasította, hogy a bal oldalon is futballozzon."
    nem balszélsőt végig,hanem lekavarni balra is,stb...

a másik részre pedig: "Hector Bellerin could be in line to make his Arsenal debut this week, with Arsene Wenger expressing his belief that the youngster is ready to play amid a defensive injury crisis that has engulfed the Gunners in recent days.
    Wenger would appear to have a real problem at the back ahead of Tuesday evening's Champions League Group D opener against Borussia Dortmund in Germany, with Mathieu Debuchy reportedly facing three months on the sidelines with an ankle problem sustained during the entertaining 2-2 draw with champions Manchester City on Saturday.
    Fellow full-back Nacho Monreal has not travelled to Signal Iduna Park and Calum Chambers - the versatile starlet who only joined Arsenal from Premier League rivals Southampton this summer - is struggling for fitness due to an unfortunate bout of illness."
  • Solidus
    gülüszem elég fos mostanában akárhol is játszik,nincs motiváció,csippentenék a fizetéséből kicsit,és százalékolnám ha ad assistot vagy netán megnyilik az ég és gólt lő... kezdek rá kibukni,mehet zsirú mellé,lassan egy szinten szeretem őket..
  • Solidus
    chambers 50/50 hogy jöhet,monreal hátproblémás,sanogo is otthon marad.debuchy sem hagy ki sokat,de egy ideig nem bevethető... holnap derekas helytállással döntetlent várok,ezzel a kerettel a győzelem esélye elég minimális...
    Utoljára szerkesztette: Solidus, 2014.09.15. 21:57:39
  • contraste
    Ezt nem értem, ki mondja kinek? Es amugy is Ozil vegig a balon játszott a City ellen, szarul. Realba ment neki utoljára jól a játék, és sose játszott a balon, középen, vagy kicsit jobbra kitolva, de befele játszott, tehát nem szélsőként, ahogy Wenger csinálja..

Én most SkySports-t nézem Hull-WHU meccs előtt beszélték, hogy holnapra csak 3 védőtök van (Kos,Merte,Gibbs) ez komoly???
  • minimize
    addigra Özil is újra belejön. ha hagyják.
    "Özil emlékeztetett rá, a vb-n azért ment neki jól a futball, mert Joachim Löw kapitány sokszor arra utasította, hogy a bal oldalon is futballozzon.
    - Felvetettem ugyanezt az esélyt Arsene Wengernek, az Arsenal edzőjének, de elég szárazon közölte velem, majd ő eldönti, melyik poszton vagyok igazán hasznos."

• Sabcsee
    Monreal is lesérült, nem utazik el Dortmundba. 4 egészséges felnőtt védőnk van! Csak megérte volna Carvalho azt a rohadt 35 milliót. Lenne egy back-up CB-nk és a 4-1-4-1-nek is lenne értelme egy igazi VKP-val.

Pár hét és Hayden és Bellerin kezd a PL-ben...
  • webibebi
    igen csak azota mar volt hir
  • minimize
    "I have to pass a medical exam on Monday. No fracture. Hope to be back asap!"
  • webibebi
    debuchy 2honap off :/