Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az ember sosem lesz jó...

ARSENAL&POKER

contraste
Aki hazigazda valahol, annak elerheto az uj design gondolom csak tesztre, mi halandok meg nem latjuk😊

ain't got no history

Kaplan
Off: Nálatok is olvashatatlan az új fórum motor? A háttérszín elnyomja a betûket.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

contraste
Szerencsere a Khediraert folyo harcot "megnyertuk"! A tietek😄

Ilyen sem volt meg, hogy a ket szurkolo tabor azert versengett, hogy kie nem lesz egy jatekos<#idiota> reszvetem! (aztan ki tudja, lehet jo lesz)

Arsenal agree Khedira fee

ain't got no history

minimize
megmekkent már ez az egész,eszméletlen pénzek repkednek "csapatépítés" címszó alatt...gusztustalan lett az egész,nem más.

No one can stop Death!

Ha Reus a poolba megy akkor õ a leghülyébb ember a világon 😄

ARSENAL&POKER

Solidus
igazad van,70 milla plus casemiro -t adja a real a monaconak érte

.:SOLIDUS:.

minimize
Schneiderlin-t most már vinnék a csirkék is.J.Rodriguez elõbb lesz a R.Madridban,mint itt,az tuti.Chambers is a képben,Jenkinson mehet a a helyére,ill. Gnabry is mehet(kölcsönbe??)a legfrissebb hírek szerint.
(Reus->Pool??!)

No one can stop Death!

Solidus
szerencsére így van,Khedira fizetési igényei túl magasak,így lehet a chelsea-ben vagy a city-ben köt ki,Ospina-t már a héten ide hoznák,Remy-ért ment egy nagyobb ajánlat,és James Rodriguez-en gondolkodik az öreg... én gondolkodás nélkül hoznám,tudom nem akar ide jönni,de van az a pénz... 😄
Arteta-t pedig a fiorentina vinné,ajánlatot már tettek.

minimize
Chelsea are now poised to hijack Arsenal’s move for Sami Khedira, after the player made new demands which promised to cost the Gunners £200,000-a-week, according to the Daily Express.
Earlier on today it was claimed that the German was close to finalising a move to the Emirates Stadium, and that Arsene Wenger had accepted to pay him €10million-a-year in wages. However it’s now believed that Khedira has since told Arsenal that they will have to pay him close to £50,000-a-week more than they had initially agreed upon if they want to land him, throwing the move into doubt.
With Real Madrid having all but completed the signing of compatriot Toni Kroos it’s highly likely the Khedira will still move on. Where though remains a mystery."
<#wave>

No one can stop Death!

minimize
nem rajtam múlik,de L.Bender-t nem engedik el idén sem,a Shton meg hüle lenne még több PL-csapatot erõsíteni...(Schneiderlin eladásával pl.)
így maradt õ, akinek "whose mind is now in London."

No one can stop Death!

contraste
<#eljen>Kerlek legyen igaz😄

ain't got no history

minimize
még a 7en meglehet a 4.is.
Arsenal have reached an agreement with Real Madrid to sign Sami Khedira and will pay the World Cup winner a salary worth €10m to pull off a stunning transfer coup. Catalan newspaper Sport expect the deal to be concluded quickly and report this morning that the Gunners have beaten Chelsea and Manchester United to complete their second major summer signing, for an initial fee of €29m.
Khedira has agreed a four-year deal with Arsenal worth €10m-a-season.

No one can stop Death!

webibebi
na mar van 3 vilagbajnokunk 😊),gratula nekik

msn:[email protected] bárki felvehet

minimize
Juventus are ready to enter the race for Arsenal captain Thomas Vermaelen and believe that they have the pulling power to put a £10m deal together ahead of Manchester United.The 28-year-old has less than a year left on his current Arsenal contract and as a result Premier League rivals United have held talks over a summer switch, but Juve could represent a more agreeable alternative exit route for both parties.

No one can stop Death!

minimize
újabb név cb-rb posztra,HA,, "AC Milan have ruled themselves out of the race to sign Sime Vrsaljko - leaving the coast clear for Arsenal to make a move.The Croatian defender has long been a target of Arsene Wenger, and the Gunners will be boosted by the news that Serie side Milan are no longer in the hunt for the player.Vrsaljko - a powerful and promising fullback - appeared for Croatia in this summer's World Cup, boosting his already developing reputation.Along with FA Cup holders Arsenal, Inter Milan and Fiorentina are said to be monitoring his situation."

No one can stop Death!

minimize
ez lehet az oka,ha így van/lesz: "Real are ready to offload 26-year-old and want around £40m, but United value him closer to £30m."

No one can stop Death!

Tyler1
A franciák szerint meg a PSG ajánlatát fogadta el a Real <#nemtudom>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

minimize
158k/hetes fizut szeretne Khedira,alternatívaként Rabiot(19éves...),J.Martinez(most érdeklõdtünk,mi van vele),Schneiderlin,Bender(tavaly 19m fontra sem engedték+új szerzõdést szignózott),Maxime Gonalons vannak,õ 14-17m font lenne,a Napoli is vinné.

No one can stop Death!

minimize
Real Madrid winger Angel di Maria has agreed personal terms with Manchester United.Marca says Argentina star Di Maria has accepted the club's £150,000-a-week contract offer.<#sir>

No one can stop Death!

contraste
Bazeg, elvileg mi beszálltunk Kediraért... Remélem ezegyszer ti nyeritek a harcot érte😊

ain't got no history

minimize
Gnabry elképzelhetõ,hogy kölcsönbe megy,Everton&Southampton is érdekelt az ügyben.
Kapusposztra D.Ospina a cél,3millió lenne a kolumbiai hálóõr.

No one can stop Death!

minimize
Arsenal have reached agreement with Real Madrid over the signing of midfielder Sami Khedira with the north London side meeting the La Liga side’s valuation of the German international.
CaughtOffside understands that the Gunners will pay £23m for the 27 year old and have offered the former Stuttgart man a four year contract and agreed personal terms with the Bernabeu star.
<#nemtudom>

No one can stop Death!

Debuchyval megoldva a jobbvédõ + vkp poszt is😄
Sabcsee
Isten óvjon Richards-tól, baromi sérülékeny, nem kell még egy táppénzes Diaby mellé.

Viszont egy CB valóban jó lenne, mert a 4. számú középhátvéd poszt is Sagna-é volt. Lovren-rõl cikkeztek 20 millióért, de eléggé elcsendesültek a hírek, csakúgy mint Debuchy-rõl.

A lényeg, hogy lesz még dolga a Papának: jobbhátvéd, védekezõ középpályás, cserekapus, középhátvéd...

kaka

minimize
Mangala a City-nél?! M.Richards jöhetne,ha Verma megy...<#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
most nézem,a bookie-knál 11/10re állunk,még a végén ide jön.

No one can stop Death!

<#eljen> khedira nekem se kellene....
minimize
elvileg megegyeztünk a R.Madriddal Khedira ügyében, de gondolkodnak a 2olcsóbb opción a Fõnökék,mert a német minimum 150k/hetes fizuját(nem csodálom...)sokallják.Bender,és Schneiderlin van még terítéken a vkp. posztra.

No one can stop Death!

minimize
(a "La Tercera" hozta le tegnap,már javítva van,dollár valóban,és része lehet Evra is az üzletnek.)
nekem mondjuk pont mind1,érdekességként hoztam le, mi áll. megegyeztünk Khedira heti/éves bérében vele.
Schneiderlin valóban jobb lenne,várjuk ki a végét.

No one can stop Death!

Tyler1
(Nem fontban, hanem dollárban 55, az harmincx millió fontban, plusz Evra játékjoga)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sabcsee
Én is bízom benne, hogy nem hozza ide Khedira-t. Helyette jöjjön a Soton-ból Schneiderlin(atom jó VKP és 18 körül el lehetne hozni), Debuchy, tartsuk meg Vermaelen-t, kukázzunk egy olcsó 2. számú kapust és felõlem mehet is a szezon.

kaka

55 millio sok érte szerintem. Khedira sem kell meg Remy sem. Helyettük inkább valaki más védekezõ középpályást vegyen az öreg.

ARSENAL&POKER

minimize
ja,és chilei lapok szerint Vidal a mu-ba kerül,55m font ellenében.
vicces,de angol lapok meg Khedira-t írják ide,és Remy-t is.(25,ill.8m font)
<#email>

No one can stop Death!

minimize
Sanogo(22),Miyaichi(31),és J.Campbell is kapott mezszámot a PUMA-n.
ezek szerint még max. vkp.,és kapus jöhet.meg az egyiptomi gyerek próbajátékon lassan.

No one can stop Death!

-----Giroud-------
Podo-Özil-Sanchez
egy ilyen négyes elõl szerintem jó lenne 😊
így talán lenne rendes támogatása Zsirunak
Sabcsee
Nem hiszem, h kidobott 27,5 millió fontot azért, hogy a széleket megerõsítse úgy, hogy oda van bõven emberünk(Caz, Poldi, Ox, Walcott, Gnabry).

Az igaz, hogy a Barca-ban jobb szélen volt, de elõtte az Udinese-ben és most a válogatottban is középcsatárt játszott, nem is akárhogyan. Persze hogyha nagyon nyomnunk kell valamelyik meccsen, akkor egy Sanchez, Özil, Walcott - Giroud támadósor sem kizárt.

Viszont, ha nektek lesz igazatok, akkor egy Remy-nél jobb csatárra nem hiszem, h számíthatunk...

kaka

Solidus
egyetértek,én is szívesen látnék egy jó középcsatárt most már.jah és isten hozta Sanchez-t és Debuchy-t,itt jó helyen lesznek. 😊

Alexis szerintem inkább szélsõ... igazából kéne egy formáció váltás és Özilt vissza tenni középre, mert szélen annyira hasztalan
ez látható most a német válogatottban is:S
Sabcsee
Hova tûntetek srácok ? Végre meg van a hõn áhított csatárigazolás ! 😊

Özil is örülhet, hogy kapott maga elé egy mozgékony, gyors támadót. Ha Campbell-t megtartjuk 3.számúnak, akkor egészen szép kis variációk jöhetnek a támadósorban.

Na, Papa hozz még egy VKP-t(csak ne Khedira legyen) és akár a bajnoki cím felé is kacsintgathatunk. <#crazya>

kaka

Sabcsee
nagy zsivány az öreg...😉

kaka

hivatalos oldalon már ott pózol 😄
tréning felsõ, de simán elmenne hazai meznek mert jól néz ki<#eljen>
grebber
Remélem az új szerzemények nem lesznek Özil gyanúsak.

Next PC upgrade: 2022

minimize
a mezbemutató ma éjfélkor lesz,szerintem ezen Debuchy,és A.Sanchez is fotózva lesz.
ez meg üt:
He's the exact player needed up front. Mix his runs with Walcott, being fed by Ozil, Ramsey, Carzola and others and Arsenal become a real threat this season. Excited to say the least.
röviden,tömören

No one can stop Death!

Solidus
tegnap a barsza honlapján kitették hogy sanchez ide tart,de le is vették gyorsan,szerintem csak a vb után lesz hivatalos bejelentés,az biztos hogy az orvosin már mindenki átesett... 😊

Kaplan
Egyelõre még Debuchy és Sanchez sincs bejelentve, remélem ez hamarosan megváltozik.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

grebber
Eddig rajtuk kivül jött valaki?

Joel Campbell
Mathieu Debuchy
Alexis Sanchez

Next PC upgrade: 2022

minimize
L.Remy érkezhet.

No one can stop Death!

contraste
Majd Sanchezbol csatart csinal Wenger😄

ain't got no history

szomferi
Mandzu az AMTA-é, ide biztos nem jön már akkor értelmes csatár idén 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB