Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Nem, a 14:30 az itthon 15:30, de mi valóban 14:30kor játszunk (ottani idõ szerint 13:30).

jaja holnap toljuk de a 14:30 az ugye nálunk 13:30? <#fejvakaras>
arsnl
Spurs elvesztett 2 pontot Bolton ellen, és MU is vesztésre áll hazain Sunderland ellenében. Holnap Chelsea - Pool -> mi fordulónk lehet könnyedén, "csupán" le kell verni a Blackburnt hazai pályán.

vmvr
Tehát nemcsak focizni nem tud,hanem vezetni se. Nagy mazlija volt az biztos,hàlistennek szerencseje
volt

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hedonist
egy kb egyenes alagútban😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Gunnersboy
hát anno Ronaldo is szépen elintézte a kocsiját 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hedonist
szép kis aston db9, így elbánni vele, hát igen vezetni is tudni kell egy ilyet a gázpedál nyomásán kívül😊 22 évesen nem lehet vmi tapasztalt sofõr.

Természetesen örülök,h semmi baja!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl
igen.
csak nálunk döntötte meg a rekordot.

tegnap volt a 13.éve h az arsenalnál szolgál?
egy olyan csapat sincs ahol 13 évig egy edzõ lenne vagy mi a fene?
És még néhány hír az elmúlt napokból:

Kroenke növelte részesedését.

A mester tegnaptól rekordot tart.
Grat!

Végül Bendtner kocsija. Vagyis a roncs.

We do not buy superstars. We make them.

micsoda gólöröm 😄DDDDD
Barnabyka
jajj ez dekemény😄

looooooolmáááááááá!!!!44négy 😄DDDDDD:ADS_dAS😄.-ASD_aSASd_D
báttyó02
looooooool 😄D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Már a tettes is megvan? 😊

Igen, a barátok közt kicsit túlzás, de szép gólt volt az tegnap 😊 Ezt kéne mutogatni a reklámban, nem az orvossal veszekedést <#bee1>
Szerintem azért a barátok közt intrója nem méltó arra hogy egy ilyen gól szerepelhessen benne 😊
De komolyra fordítva a szót, ha már úgyis van ugye Arshavinos nike-reklám, akkor egy ilyen megmozdulással valahogy meg lehetne még toldani, nem?
közben meg ugye vágjátok h RVP beérte Henry-t a blben lõtt gólók számának tekintetében?!

Robin <#worship>
csak így tovább <#eljen>
Cabell
szerintem mindenidõk legcsodálatosab gólja volt, megkérdõjelezhetetlenül. a barátok közt intrójába is be kéne illeszteni.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Akár azt is. Én beraknám simán! Vagy csinálhatnának reklámot belõle.
Coldplayer
Azt hogy les volt? 😄

Na csá p*cs*k... Én leléptem

De azért más érzés amikor az ember ilyen gólt lát😊
Simán lehet hogy jövõre az összevágott fõcímbe belerakják!
Coldplayer
Ha nem kapjuk meg les miatt, akkor is nyerünk sztem úgyhogy kár ezen témázni, nem volt egy 'maradona isten keze' gól 😄

Na csá p*cs*k... Én leléptem

Les volt, egy kicsit, de azért egy ilyen gólt bûn lenne nem megadni!
elvileg les volt 😄
de nembaj ennyi belefér 😊
a mozdulat gólt érdemelt és meg is kaptuk ez a lényeg!
az öregnek meg minden elsimerés mert angyokat védett!
Kapufa kemény volt!
5w0rdf15h
nah csak megtört a jég 😊

gólok:
1-0
2-0

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

arsnl
Arshaaviiin sarokkkal!!

végre 1:0
remélem megnyerjük a meccset!
arsnl
na RvP végre. Edu gólpassz

arsnl
a 70éves Nikopolidis eszméletlen miket véd...

arsnl
Tisztára CSKA feeling az egész meccs. 0 támadása van az ellenek, nekünk meg semmi se megy be... még negyedóra

arsnl
Ha nem menne itt van ez. tv ants kell hozzá. Pazarul játszunk de vagy Nikopolidis véd vagy kapufa

5w0rdf15h
ha valaki talál mûködõ streamet linkelje be 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

arsnl
Kezdõ:
........Mannone.......
Eboue..Gallas..Verma..Clichy
....Cesc..Song..Diaby...
Rosicky...RvP.....Arshavin
padon Eduardo, Sagna, Vela, Ramsey, Gibbs, Senderos, Szczesny.

arsnl
Walcott játszott 60percet az Olympiacos tarcsi ellen, amelyet 3-1re nyertünk(Sunu, Murphy, Frimpong)

igen megvan

Inter Mailand - AS Bari

1:1 (0:0)
So 23.08.2009, 18:00 Uhr, Giuseppe Meazza, Mailand
Serie A 2009/2010, 1. Spieltag
53.400 Zuschauer - Schiedsrichter: Carmine Russo (Italien)
Tore:
1:0 Samuel Eto´o 56. (Elfmeter)
1:1 Vitali Kutuzov 74.

na igen ,akkor meg pláne nem kell szidni a Milant 😄
A bari elég jól tolja így újoncként
hmm
Eto'o tízijére emlékszem de lehet keverem akkor egy másik meccsel?!
Kaplan
Én úgy tudom az Inter nem nyert a Bari ellen..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

"és elõbb utóbb nálatok is lesz egy szép kis bevásárlás" "nem wenger keze alatt"

igazad van,csak azért nem wenger keze alatt mert addigra szegény megfog halni olyan sokára fog ez megtörténni 😄
nemhogy õ hanem lehet mi sem éljük ezt meg :'(

a bari-t meg nem kell leírni 😊
az inter sem bírt velük csak egy büntetõvel nyert és kész szóval kezdõ joncként elég szép eredményeket ért el a Bari..
Matthew Prosac
az a durva, hogy ha mi csinálnánk ezt (ManUtd) még megértem, mert skót edzõnk van, de a tiétek francia 😊)
viccet félretéve, ennek a sok megspórolt pénznek lesz még helye, és elõbb utóbb nálatok is lesz egy szép kis bevásárlás (bár az már lehet hogy nem Wenger keze alatt lesz).. Még mindig jobban jártatok ezzel a "nagy" kiárusítással, mint a Milan, amelyik egy Barit nem tud otthon megverni... szóval van rosszabb, fel a fejjel (Y)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Wenger akkor fenyegetõzne, ha pénzt adnának neki. 😄

arsnl
Az a baj a vezetõségnek bõven elég ez, hiszen õk így is zsebre teszik az osztalékot és még Wenger pénzt se költ nagyon. Szerencséjük, hogy ilyen menedzserünk van aki, kihozza maximumot ebbõl a keretbõl és még nem is fenyegetõzik átigazolási pénz miatt.

WuFraZselic
természetesen nem a szó szoros értelmében értettem 😊
(hiába a +35 milla, ha nem nyer a csapat semmit évek óta)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

errõl annyit ,hogy most a szezon eddigi felében mi lõttük a banokságban a második legtöbb gólt =)
arsnl
Merida dupla<#worship> Remélem itt is megkapja majd a játéklehetõséget

WuFraZselic
ahha. de a focit még mindig gólra játsszák

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

valahogy sejtettem hogy erre megy kis a játék

azért a vezetõség elgondolkodhatna meddig lehet még eredmény nélkül, milliókat szakítani... mert a szurkolók türelmének is vége lesz egyszer...