Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>
Gunnersboy
u20:
42' Nigeria <0 - 1> Spain
33' <0 - 1> F. Merida

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

arsnl
Az elmúlt években ezeket a meccseket 90%ban mindig buktuk, legalább ebben javultunk, Bendtner legközelebb remélem centerként kezd már végre, sokkal jobb volt magához és RvP itt nyújtott teljesítményéhez képest is.

arsnl
Válogatott meccsek óta ilyen.. Biztos a spanyol barcasok tele beszélik a fejét.. Almunia aggódhat a helyéért😄 2.félidõre feljavultunk, kivétel nélkül mindenki, de még így is van hova fejlõdni. Meccs embere VITO, ez nem is lehet kérdés.

5w0rdf15h
hát a gól ellenére is szerintem geciszarul játszunk, és ami egyáltalán nem tetszik az Fabregas játéka hetek óta... 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
0-1 RvP 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

báttyó02
hát az tuti h mannonénak kezet csókolhatnak a meccs után a csapattársak

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vmvr
igen, igen, igen. csak hogy minden kérdésre menjen válasz😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

mivna fabival? sérült??
ennyi kapusunk van?
manone meg szscseny?😄

am nem rossz ez a manonne,csak esélyt kell neki adni ^^
arsnl
Mannone, Gallas, Vermaelen és Song jók, Fabregas, Diaby, Arshavin, RvP gyenge, többiek elmennek.. Nagyon pontatlanok vagyunk és hiányzik a kreativitás is a kpról-> Song nak nem ez a feladata, Diaby nem éppen a kreatív játékáról híres, Cesc nulla ma, Arshavin még nincs formában, Bendtner meg továbbra sem szélsõ... RvP meg labdába se ért jóformán, nagyon nem fekszik neki ez a center pozíció.. De nyerni kell!4 jöjjön Rosicky

vmvr
gera sajnos eddig elég jó😄

na tényleg 😄
köszi elfeljtettem 😞
arsnl
The Wonder of You 😉

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

arsnl
Kezdõ:
...........Mannone..........
Sagna...Gallas..Verma..Clichy
.....Fab..Song..Diaby......
...RvP.............Arshavin.
.........Bendtner........
Padon ott lesz Szczesny, Silvestre, Gibbs, Eboue, Rosicky, Ramsey, Vela. Eduval nem tom mi van lehet megint megsérült bemelegítés elõtt, vagy csak pihen. Wigan 3-1re verte Chelseat, így nincs már 100%os csapat..

arsnl
Simpson újabb gólt lõtt QPR-ben(Buzsáky 2-t vágott)

elvistõl melyik is a mi számunk?😄 never never walk alone ?
ez hanyadik forduló?😄
ilyen hamar liverpoolt kapunk???:|
na idén visszavágunk a kiejtésért meg az elõbbpozicioért 😄
ahogy elõttem írtá 6:3 a vége de a 4-2 is tökéletes eredménynek számítana.
Gunnersboy
6:3 lesz 😄

vmvr
sorsoltak a ligakupában:

Blackburn Rovers v Peterborough United
Manchester City -Scunthorpe United
Tottenham Hotspur - Everton
Barnsley - Manchester United
Chelsea - Bolton Wanderers
Sunderland - Aston Villa
Arsenal - Liverpool
Portsmouth - Stoke City

nem lesz könnyû a fiataloknak😄

vmvr
a tavalyi meccsel ellentétben idén nyerni fogunk a fulham ellen. most azért annyira nem acélosak.

Gunnersboy
reális a 2-1? 😮
sztem nem reálisan is van 2 gól különbség a 2 csapat között, a kérdés csak az hogy kijön e vagy nem, szerintem kijön, és Rosi meg Cesc góljaival nyerünk 😄

Spanyolország 8 - 0 Tahiti

90'

a válogatott 5.gólját szerezte!

holnapi napon ha reális akarok lenni akkor azt mondom,hogy kikapunk 2:1 re de nem kizárt a 2:2 sem 😞

ennek ellenére bízom a sikeres vendégszereplésben és reménykedem,hogy begyûjtjük a 3 pontot! (ami nagyon nehéz lesz)
Gunnersboy
szerintem igen, 2 góllal nyerünk

holnapi meccsrõl vélemény? hozni fogjuk?
<#eljen>
Gunnersboy
Merida betalált a Tahiti elleni meccsen az u20asok között

arsnl
Arshavin lesz az egyedüli visszatérõ holnap a Fulham ellen. Viszont így végre láthatjuk talán együtt majd Rosicky - Fabregas - Arshavin triót, amire még sose volt példa<#worship>Viszont RvP még egy "fitness-test" elé néz...
Szvsz:
...........Mannone..........
Sagna...Gallas..Verma..Clichy
.....Fab..Song..Diaby......
Rosicky...........Eduardo...
.........Bendtner........

arsnl
jaja Wenger balhátvédként számol vele, csak gondoltam felmegy kpra ha Traore is kezd. min1
2-0 lett. Watt és Vela <#worship>lõtték a gólokat.
Ez az 1 összefoglalócska van eddig =/

hedonist
najó wilshere-rel kapcs igazad volt,de gibbs-el nekem😄 egyébként emlékszem amikor clichy nem volt õ volt a helyettese.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl
Sajnos õk is csak ismétlik majd 11kor😞 Egyedül audios adást lehet fogni

arsnl
Kezdõ:
Szczesny
Gilbert-Senderos-Silvestre-Gibbs
Coquelin
Wilshere-Ramsey
Sunu-Traore
Watt

Tyler1
TVAnts-ot ajánlom azon nekem beszokott jönni az Arsenal Tv, ami biztos adja élõben.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

arsnl
Stream szinte kizárt, hogy lesz, mert rendes TV adó sem adja sehol az egész világon...

arsnl
Minden esetre innen kerül ki a kezdõ:
Wojciech Szczesny
James Shea
Philippe Senderos
Mikael Silvestre
Kieran Gibbs
Armand Traore
Kerrea Gilbert
Kyle Bartley
Mark Randall
Francis Coquelin
Craig Eastmond
Emmanuel Frimpong
Nacer Barazite
Aaron Ramsey
Gilles Sunu
Jack Wilshere
Carlos Vela
Sanchez Watt

arsnl
Wilshere eddig tétmeccsen, elõszezonban 90%ban jobbszélsõt játszott, de végül is mind2 szélen tud játszani sõt középen is, csak mivel nincs épkézláb jobb oldali játékosunk, ezért fog majd ott játszani. Gibbs eredetileg bal tkp volt, de u18ba és az angol U válogatottakba sokszor játszott középen, itt se kimondottan õ lenne a vkp. De ez csak 1 tipp volt😊 majd kiderül...

hedonist
hát még én is tudom,h wilshere balszélsõ és gibbs biztos,h nem lesz vkp😄 õ meg balbekk.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
gyerekek EZen a streamoldalon sopcasthoz és általában TVUplayerhez (nagyobb meccsekhez van nonP2P link is) mindig van stream. 90%ban még angol is.

5w0rdf15h
ha valaki találna streamet az esti meccsre ne habozzon megosztani velünk 😊

Tyler1
az sima ügy lesz 😊

arsnl
WBA, hazain.

Tyler1
ki ellen játszotok??

arsnl
Holnapi Ligakupa meccsen valszeg pályára lép Wilshere, Vela, Szczesny, Ramsey, Gibbs, Traore, Senderos és Silvestre.
Szvsz:
______________Szczesny_____________
Gilbert__Senderos__Silvestre__Traore
___Ramsey_____Gibbs___Randall____
_Wilshere_______Vela__________Watt_

hát igen <#worship>
báttyó02
<#worship>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

5w0rdf15h
Hát igen Titi is megmondta a frankót 😊

Henry is elítéli a tiszteletlen Adebayort

Thierry Henry is beállt azok táborába, akik elítélik Emmanuel Adebayort, amiért a togói csatár sportszerûtlen módon, volt csapatának szurkolóit hergelve ünnepelte gólját a Manchester City–Arsenal (4–2) bajnokin. Henry szerint Adebayornak tisztelnie kellene Arsene Wengert, hiszen a kezei alatt vált viszonylag ismeretlen játékosból a liga egyik legjobbjává.

„Emlékezned kell rá, akárhová is vet a sors, hogy kik segítettek utadon és kik adtak esélyt neked – nyilatkozta az esettel kapcsolatban Henry a Daily Mirrornak. – Az elõzõ idényben tripláztam a Barcelonával, de tudom, hogy Arsene Wenger és az Arsenal nélkül ma nem lehetnék az, aki vagyok.”

„Azt hiszem, ugyanez igaz Adebayorra is. Lehet, hogy ma a világ legjobb csatárai közé tartozik, de ettõl igen távol állt, mielõtt Arsene esélyt adott neki – folytatta a francia támadó. – Még Franciaországban sem volt meghatározó játékos, amikor Monacóból Londonba érkezett, két szezon után viszont már a legjobb klubok kívánságlistáján szerepelt. Arsene rengeteg munkát fektet azokba, akikben látja a tehetséget. Szerintem nem esett volna Adebayor nehezére, hogy kicsivel több tiszteletet mutasson iránta, a klub és szurkolói iránt.”

Adebayor azon az ominózus találkozón nemcsak gólörömével hívta fel magára a figyelmet, hanem a Robin van Persie elleni csúnya szabálytalanságával is, amelyért hárommeccses eltiltást kapott. Góljának ilyesféle ünnepléséért további büntetésre számíthat.

„Az Arsenal nagyszerû szurkolóit mindig is családtagjaimnak tekintem. Sosem láttam õket ilyen dühösnek, ez is jelzi, hogy nagyon megbántotta õket Adebayor. Szeretik és tisztelik a játékosokat, de ugyanezt elvárják fordítva is. Adebayor akkor cselekedett volna igazi klasszishoz méltóan, ha csendben ünnepel, ahogy azt egyébként a legtöbben teszik, ha gólt szereznek korábbi csapatuk ellen.”

arsnl
Hosszabbítsunk annyit, hogy a MU nyerjen....

mindenes 😊
hedonist
hát mindenesetre jó lóra tett vele.