31698

• minimize
    Henry tegnap ismét betalált. 10gólos a szezonban az "Öreg".
  • minimize
    Ramsey valószínűleg decemberig nem léphet pályára, a Pool meg megszerezte Higuain-t,38,8millióért-állítólag...
    (It is a huge blow for Ramsey, who missed three months of last season with a troublesome thigh injury. Having signed an improved £100,000-a-week contract, the hope was that a fully fit Welshman was set to inspire a title charge at the Emirates.Now, Ramsey looks set to miss around two months of Arsenal's season and may not return until the busy Christmas period. With Mikel Arteta out and Jack Wilshere struggling –as always – with his ankle, Wenger is desperately short of midfield talent.)
  • minimize
    a télen C.Tiote érkezhet vkp. posztra,15millió fontos ajánlatra számíthat a 'Castle. ráadásul jönne is,új kihívást szeretne.
  • minimize
    f.melo a páros lábasa után végigjátszotta a meccset...nem is kommentálom.
    Welbeck BL-mesterhármasához gratula, Henry,ill. Bendtner "tett" hasonlót anno, Ágyús mezben. remélem Henry örökébe lép a fiatal angol,amúgy az "öreg" a nyáron szabadon igazolható(37éves a Legenda).
    (Ospina meg abban a 30percben remekelt,bízom benne,hogy több lehetőséget kap-nem csak a BL-ben)
  • Solidus
    így van.pozitív irányba változott a játékunk.nagyon remélem hogy welbeck folytatja ezt a gólérzékeny játékát,és az impotens giroud csak amolyan utolsó 15-20 percre beállós csere lesz.bár tudjuk milyen makacs az öreg,ha hisz valakiben(diaby például).de amióta ideigazolt savazom.bendő utáni legrosszabb csatár igazolás.egy vérpancser.kivagyok már amikor a kezdőben meglátom.nem ide való,nem ez a szintje,nagyon sok vereséget a nyakába varrok,fhú de utálom. :D
  • Balázs 17
    amióta nem Zsiru a csatár, végre nem agyatlan ívelgetések mennek, hanem üresbe passzolások, mert Welbeck mozog, rengeteg helyen megfordul
    eddig nagyon jó vétel volt szerintem :)
  • Balázs 17
    Welbeck :) csak ne seruljon meg
  • Solidus
    csak a kivásárlási ár változik,a játéka nem,welbeck-et sokkal többre becsülöm.remélem elviszi télen a fiorentina
  • minimize
    Arsenal have opened contract talks with club captain Mikel Arteta and are willing to offer the Spanish midfielder a year extension to his current contract, which expires at the end of the season.Arsenal fans are desperate for Wenger to go out and sign a proven, world-class holding midfielder, but regardless of that desire they can expect Arteta to be fighting for a regular starting spot well into next season, a man the Gunners boss thinks can still cut it as a rotation option in the Premier League for another 18 months.
  • minimize
    Olivier Giroud has signed a new deal with Arsenal.Giroud has signed a new £80,000-a-week contract at Arsenal that will keep him at the Emirates until 2018.The deal is a two-year extension on Giroud's current contract and will be announced soon by the club.Giroud is currently sidelined as he recovers from surgery after suffering a broken left tibia in the 2-2 draw at Everton in August.

minek ide épkéz-láb befejező,van egy Zsirúnk 2018-ig.
  • minimize
    Arteta 2hétig,Ramsey meg áll.6hétig nem bevethető. remek.
    According to reports, AS Roma have won the race to sign Paris Saint-Germain starlet, Adrien Rabiot, after the teenager agreed a deal in principle with the Italian side.It's believed Roma have offered the midfielder a contract worth £4million-a-year, breaking down to roughly £83k-a-week.

• minimize
    "Ramsey és Arteta biztos, hogy nem lesznek bevethetőek jövő héten, Wilshere-rel kapcsolatban pedig ötletem sincs." -A.W. a meccs után-
  • Dean Winchester
    azt tudjuk,hogy ki kb nennyi idore esett ki? mikir lattam, higy ramsey leserult akkor mar azert imadkoztam,nehogy ismet tobb honapos kihagyasrol kelljen beszelni....
  • grebber
    Egyre jobb
  • Chris Lowe
    Jaja komoly luft volt. :)
  • Kaplan
    Végre bazzeg, Oxi, megkövetlek! :D Jó, hogy nem én vagyok a menedzser. Azért Welbeck luftja, eléggé epic. :D
  • Chris Lowe
    Óoo baszki ramsey is...ezt nem hiszem el
  • Kaplan
    Ramsey OFF, csodálatos, nem tudunk túllépni a saját árnyékunkon. Sérült FC.
  • Kaplan
    Egyelőre egy kicsit sótlan ez a derbi. Kellene egy gól, vagy valami némi feszültség, hogy felpörögjön. Welbeck az elején nagyon jól játszott, visszalépett, labdaszerzések, lendületes, gyors játék, mostanra visszaesett. Özil továbbra is teljesen súlytalan a balon, Oxi-t meg a szünetben lehoznám, ki fogják szórni, és nem is megy ma neki igazán. Wilshere bokája rettentő csúnyán nézett ki, azt hittem, hogy azonnal jöhet a mentő érte.
  • Chris Lowe
    Welbeck egész jó, meg özil kivételével jók vagyunk eddig. wilshere bokája...ííí kemény volt.
  • Kaplan
    Az öreg a legnagyobb troll a világon. Bemutatta a tuti, majd újra alkalmazza ezt a felállást, Özillel a szélen! :D
  • minimize
    4-1-4-1,Özil a bal szélen újra??!
  • minimize
    Bayern Munich are weighing up a January move for Arsenal midfielder Mesut Ozil.The Germany international has failed to live up to his reputation since arriving at the Emirates and has looked increasingly unsettled after a series of games played out of position. Bayern boss Pep Guardiola however is convinced Ozil has much more to offer and is hoping Arsenal may be vulnerable to an audacious bid in January.

Arsenal manager Arsene Wenger is keen to sign Malaga left-back Vitorino Antunes when the transfer window re-opens in January.Antunes has a £2.5 million release clause in his contract and has been identified by Wenger as a player who could provide valuable back-up for Arsenal’s current first-choice left-back Kieran Gibbs.Nacho Monreal, who himself joined the Gunners from Malaga in 2013, is a left-back by trade but can also double up as a central defender.At £2.5 million, Wenger may believe that Antunes is value for money - but is he good enough to play for the Gunners?
  • pilboy
    tudom, h rettentő sérülékeny
    igazából az angol bajnokságban bárhol (bármelyik poszton) játszik, kockázatos neki :/
  • minimize
    olyasmi. a lényeg,hogy semmiképpen sem egy védekező középpályás alkat,rettentő sérülékeny
  • pilboy
    az izomzat erős, de a csontozat, szalagok stb gyenge?
  • Balázs 17
    fizikálisan erős - és sokat sérült, hogy lehetséges ez?:D
  • minimize
    "Megpróbálom átalakítani őt, mert sokszor volt sérült. Megvan benne a potenciál, hiszen fizikálisan nagyon erős, meg tudná nyerni a párharcokat." - mondta Wenger. -arsenalfan.hu-
  • minimize
    szerintem ő nem tud már odalépni "keményebben".abszolúte nem v.középpályás.
  • Kaplan
    Egyszer odalép valakinek keményebben és ő sérül bele. A mindenki által ismert kórtörténete alapján, hogy fordulhat meg egyáltalán bárkinek is a fejében az, hogy az embert kemény fizikai terhelésre szánja? Ez eléggé abszurdan hangzik, pedig nagyon csipázom a csávót, egy világklasszis lehetne, csak nem ezzel a testtel. :(
  • minimize
    Diaby to be converted into an Arsenal defensive midfielder.
    "I'll try to develop him in a deeper role. I think he can do it, he can be very interesting, has all the attributes.He must love it as well because he's more of an offensive minded player." -A.W.-
    Diaby,mint dm??!
  • contraste
    Mondjuk a city 7-0 ra nyert is:D mi meg epphogy behuztuk Boltont..
  • minimize
    a csapatod kezdőjét nem is néztem,bocs.
  • contraste
    City lehet, de pl nalunk 4 db alapember volt csak a kezdőben:)
  • minimize
    pedig van az ellenérvek közt,ami igaz. nekem pusztán a hazain-vereség fáj.
    ahogy pl.a mai nagycsapatos kezdőket elnéztem,ráfeszültek a kupára rendesen...
  • 6unn3r
    Ez olyan hülye hozzáállás. Sose értettem, hogy miért kell lenézni a Liga Kupát. És azt sem, hogy Wenger is miért szarik ennyire bele. Annyi kupa nélküli év után pont neki kéne megragadnia minden alkalmat, hogy kupákat szerezzen a klubnak és önmagának. Pláne, ha az adott kupa kevesebb erőfeszítéssel megszerezhető lenne. Én nagyon is igényeltem volna ezt a kupát és szerintem sok szurkoló is. Erre pont a leggyengébb sorozatból hullunk ki. És nyilván ilyenkor védekezve jönnek az olyan megnyilvánulások, hogy "úgy sincs értéke ennek a kupának", "kis csapatok kupája", "jobban tudunk legalább a PL-re meg BL-re koncentrálni", "kevesebb meccs=kisebb esély a sérülésekre".
    Ugyanmár.
  • minimize
    Stan Kroenke has taken a cool £3 million out of Arsenal, it has been revealed. Kroenke has always suggested he would not take dividends when addressing the Arsenal fans. But the American received a payment to his company KSE LLC for 'strategic and advisory services'.The move has sparked outrage among Gunners fans, as the money is the same amount generated by a 3 per cent rise in the price of season tickets this season.
  • Sabcsee
    Hát ez az, épphogy kitudunk állítani egy egészséges védelmet a PL-ben és a BL-ben, nem kell a plusz terhelés.

Egyébként valaki nézte? Érdekelne, milyen volt Hayden, Diaby és Bellerin teljesítménye.
  • Kaplan
    Érdekel egyáltalán bárkit is ez a kupa?!
  • grebber
    Pff szánalom.