Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem volt ő így kivarrva 😄 amcsiknál biztos meggangsztásodott 😄
remélem már tanítgatja az öreg és Henry fogja váltani 😛
6unn3r
The Boss & The King

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Kaplan
Ez azért nagyon érdekes lenne.. Évekig kölcsönadjuk, hogy fejlődjön és mikor felcsillan ennek az eredménye, lehetőség nélkül, azonnal eladjuk. Erősen kétlem, hogy ezt meglépné az öreg. Vagyis inkább őszintén remélem, hogy nem tesz ilyet.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
Arsenal are in talks with AC Milan over the prospective transfer of Joel Campbell - the Costa Rica forward who dazzled at the World Cup in Brazil this summer.The 22-year-old forward had been expected to be given a chance in Arsene Wenger's first-team this season, but if reports coming out of Italy are to be believed, Campbell could be heading to the San Siro.Gunners fans will be disappointed to see a player with such potential depart the Emirates Stadium without ever making a senior appearance for the north London club.<#whatever>

No one can stop Death!

minimize
Arsenal have told Atletico Madrid they will have to pay £15m (€19m) to sign Santi Cazorla. Diego Simeone is a big fan of the Spain international and is keen to bring him to the Spanish champions.
bezzeg vkp-nak Wilshere-t képzeli el a Főnök...ügyes kezdés az igazolások terén,de látom,azért túl sok minden nem változik.
J.Campbell is visszatért,de "csak" 1támadót visznek a NYRed Bull elleni meccsre-ő is később csatlakozik a kerethez.(a Milan meg vinné is)

No one can stop Death!

minimize
Arsenal have confirmed the sale of German midfielder Thomas Eisfeld to Fulham for an undisclosed fee. az egyik melléfogás volt,sok sikert neki a jövőben!

No one can stop Death!

contraste
Nem értem miért "tennék nyílvánvalóvá", amikor a Madrid kijelentette, hogy Cassillas ingyen távozhat, amennyiben szeretne, ezzel a gesztussal tisztelegve hűsége iránt.

Tehát, aki bejelentkezik érte az ügynökeinél, és megfelelő ajánlatot tesz Casillasnak és Ő szívesen csatlakozik az adott klubhoz, akkor semmi akadálya.

Gyanítom valami firkász kontárkodik megint..

ain't got no history

Az El Confidencial szerint az Arsenal hivatalosan is ajánlatot tett Iker Casillasnak, ami közel 9 millió eurós fizetést jelentene a játékosnak. Ugyanakkor az angolok nyilvánvalóvá tették, hogy csak ingyen hajlandók szerződtetni a kapust.
nagyon szar ez az új forum 😄

ha Ospina tényleg jön kíváncsi vagyok megkapja-e a lehetőséget, lehet hogy jobb lenne mint csesznyi😊
minimize
kösz a rövid ismertetőt.Jones,vagy ő volt a "választék",vagy Wenger kérése,passz.

No one can stop Death!

contraste
Lol, uj forum layout kicsit elfossa nehanyunk logojat😊

ain't got no history

contraste
Azert az elgondolkodtato, hogy nem ismered Smalling-ot, egyik rivalis csapat jatekosat. Csak furcsa nekem..

ain't got no history

Tyler1
Tavasszal is mentek hírek arról, hogy ide igazolhat. Részünkről jó üzlet lenne, ti nem biztos, hogy sokat erősödnétek vele. Bár nem rossz védő, volt olyan periódus mikor a legjobb centerünknek számított, belső és jobb bekk poszton is tud játszani, néha nagyon jól, de az utóbbi időben már elég sok szar teljesítmény jutott a kevés jó mellé. Smalling amúgy Arsenal fan, 2010-ben Wenger majdnem leigazolta, meg is egyezett a csapattal, csak a Fulham inkább a United ajánlatát fogadta el SAF nyomására.

Egyébként Cleverleyről is mennek pletykák, hogy itt köthet ki.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

minimize
chris smalling érkezik a Verma-->mu-ügy részeként. ezkiez??!<#wilting>

No one can stop Death!

6unn3r
A Goal.com tényként közölte le, hogy az Arsenal mindenben megegyezett Ospina-val, akit hivatalosan a jövőhéten mutathatnak be. A kolumbiai kapus állítólag 3,5 millió font ellenében 4 évre ír alá az Ágyúsokhoz, és heti 60 ezer fontot keres majd.

Továbbá Wenger nem tett le Morgan Schneiderlin-ről sem, illetve újabb jobbszélső után kutat, ugyanis hiába érkezett Debuchy, Carl Jenkinson-t nem érzi megfelelőnek a francia esetleges pótlására. Emiatt Jenkinson a következő szezont kölcsönben más csapatnál töltheti, a West Ham pedig tárt karokkal várná.

minimize
Balotelli(már megint téma?)heti 100k-t akar,after tax. , persze.amúgy kb.16m fontért hozható el.

No one can stop Death!

minimize
Arsenal have rejected Egyptian defender Ahmed Fathi after a second unsuccessful trial with the club.The 101-cap international had spent time in north London back in 2004, but manager Arsene Wenger opted against a move for the player amidst concerns over a work permit. A decade on and the versatile right-back, who can also play in a defensive midfield role, has been told no once again.

No one can stop Death!

minimize
olvasni errõl is,kérte,engedjék el ide.nem tudom,mennyi padozást viselne el.W.Carvalho ügyében a mu is újabb ajánlattal készül.

No one can stop Death!

A brit sajtó szerint Iker Casillas közel áll a megállapodáshoz az Arsenal együttesével, ami gyors megoldást jelentene a kialakult kapushelyzetben.
contraste
Carvalhoval simán jobban jártok, mint eddig említett bármelyikkel szvsz.

ain't got no history

minimize
W.Carvalho-ra visszatérve,állítólag kifizetjük érte a kért összeget,hogy elhozhassuk(pl.) a mu elõl. jobb alternatíva,mint Khedira.

No one can stop Death!

minimize
Morgan Schneiderlin is ready to reject an £18 million move to Arsenal in favour of their north London rivals Tottenham Hotspurs.Arsenal contacted Southampton to open talks about a potential move for the France international. The Gunners were willing to pay £15 million to land Schneiderlin with the Saints wanting £3 million more.However, those talks have done nothing to convince Schneiderlin over a potential move to the Emirates Stadium. For the 24-year-old, a move to White Hart Lane, home of Arsenal's bitter rivals Tottenham, is much more appealing.

No one can stop Death!

minimize
Sporting Lisbon have rejected a bid from Arsenal for midfielder William Carvalho.'O Jogo' says Arsenal have had a €30million offer for Carvalho rejected by Sporting.
Vermáért (megint)csak 10millióval(font) készül a mu,ezek se nagyon értenek a 12bõl-mint a Fõnök....
Közben David Ospina megvan a Nice-tõl,L.Bender-ért meg ismét(csak)15millió fontos ajánlattal készülünk.

Arsenal are reportedly keeping an eye on young defender Gino Peruzzi as they look to further reinforce options in the right-back position following the departure of Bacary Sagna this summer.22éves argentín játékos,jövõre(?)jöhet.

No one can stop Death!

a new yorkból vrájt filipszet nem akarjuk elhozni ? 😄
20 meccsen a csapat 32 góljából õ 17et vállalt !

Jövõhét szombaton New York vs Arsenal , este 22:00-kor
Solidus
nagyon remélem hogy nem megy sehova!

.:SOLIDUS:.

minimize
ja, a tegnapi Poldi-twitter mi volt??!(Sevilla FC-be lelépés...)gyorsan törölte is.<#whatever>

No one can stop Death!

minimize
pedig sanszos,hogy oda lép le Verma.együtt nyaraltak Pörszikével,a csáberõ adott...
Schneiderlin-ért 22,5milliót vár Koeman,a csirkék vannak még a PL-bõl a kérõk közt.

No one can stop Death!

Sabcsee
Wenger Vermaelen-rõl:
"I cannot guarantee he will stay, but should he go I would bring another centre-back in for sure."

Magyarul tuti lelép(csak ne a Mu-ba...). Szóval kell még minimum 3 ember: DM, GK, CB.

Schneiderlin, Ospina, Lovren ? 😉

kaka

minimize
Arsenal could bring Javi Manquillo to North London on a permanent basis in the future, with reports suggesting that the club's loan offer for the Atletico Madrid defender includes the option to buy him for a fixed price of just £6.3 million.Manquillo - who made three appearances during Atletico's surprise La Liga title triumph last season - would not be the first right-back to arrive at Arsenal this summer of course, with the club having completed the £10 million signing of Mathieu Debuchy from Premier League rivals Newcastle earlier this week.

No one can stop Death!

minimize
Bellerin,Akpom,Olsson jók voltak,Rambo lassúnak tûnt még,Rosi,Flamo meg dettó "elõszezon-beli".
Benzema hosszabbított,szerintem max. maradunk Campbell-nél.

No one can stop Death!

Sabcsee
Nézte valaki a mai meccset ? Akpom elég jól tolta, remélem sikerül minimum egy Championship-es csapatba kölcsönadni. Sanogo pedig még egy hatodosztályú ellenfél ellen is elbasz minden ziccert, egyszerûen muszáj elpasszolni õt is kölcsönbe.

Coquelin helyzete érdekes még. Én mindig is kedveltem a játékát, ma is jól mozgott. Remélem oda teszi magát az Emirates kupán is és akkor kap egy utolsó esélyt a következõ szezonra.

kaka

minimize
QPR striker Loic Remy has agreed a long term contract with Liverpool after accepting wages worth £80,000-a-week with the Anfield outfit.The report has suggested that, despite having held talks with Arsenal over a move to north London, the forward is now set to complete a five-year deal with Brendan Rodgers' side.Reports had previously indicated that Arsenal were in talks with the Frenchman, but failed to match his wage demands.

No one can stop Death!

minimize
a családja szívesebben költözött a fõvárosba, ennyi igazából.
Wenger "csábereje",miegymás meg maszlag,tudod...

No one can stop Death!

6unn3r
Brendan Rogers szerint Alexis csak azért választotta az Arsenal-t, mert Liverpool, mint város nem tetszik neki.

Aha.

6unn3r
Ugye, hogy nem kellett temetni ezt az idõszakot már júniusban!

Solidus
na végre,tetszik ez az átigazolás ami idén megy.csak így tovább. 😊

minimize
<#eljen>
még be kell jelenteni Ospinát,kettes sz. kapusnak(megvan a megegyezés a klubbal is),kell egy vkp,meg egy jó cserecenter,ha Verminátor lelép-inszeminátorrá.<#kerdes>

No one can stop Death!

6unn3r

Solidus
Most akartam én is beírni. 😊 jó vétel.sokáig húzták a bejelentést...

csocso14
Meg van Debuchy, fent van a hivatalos oldalon 😊

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Diaby
zorrobomber
Vieira?

minimize
elképzelhetõ,hogy azt sem tudja,mit akar.
Sami Khedira is ready to perform a U-turn and seek to stay with Real Madrid.'El Confidencial' says the Germany midfielder will return to the Santiago Bernabeu and go straight into a meeting with Real officials about his future. However, Khedira now wants to stay and will plead with directors to reopen new contract talks, making clear how deeply he regrets turning down the chance to extend his deal nine months ago.
The big problem for Khedira is that Real have already moved on, with the arriving Toni Kroos from Bayern Munich seen as a direct replacement for his countryman.Real are keen to sell Khedira for €20 million - and there is some regret inside the Bernabeu they did not accept the €40 million bid tabled 12 months ago from Manchester United.
<#nezze>

No one can stop Death!

nem tudom mi bajotok vele, szerintem kurvajó játékos, támadásban-védekezésben elég erõs, szerintem mi csak jól járunk vele
Mor3llo
Khedira egyike a múlt homályába veszett vízhordó típusú játékosnak, és egy ilyen játékosra a mai futball nagy csapatainak mindenképpen szüksége van. De mivel nagyon ritkák már (ahol a vkp poszton sokszor Modricok, Gerrardok, Kroosok játszanak), ezért az adott edzõ foggal körömmel ragaszkodik hozzá. Megadja azt a stabilitást a csapatnak, amire akkor van szükség, ha a 11 játékosból 8 a fején pörgeti a labdát (ez már már elvárás manapság a szurkolóktól...) - magyarán a kreativitási szabadságból adódó összevisszaságot ellensúlyozza picit.
Akárhova igazol, nem fognak vele rosszul járni, nagyon nem. Csupán az õ játékát másképpen kell tekinteni, és nem kell elvárni, hogy 40 méteres hajszálpontos passzokat adjon.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

contraste
Igen, ugyan ezen szavak vetodtek fel bennem is.. Egyszeruen nem ertem!

ain't got no history

6unn3r
Baromi érdekes amúgy ez a Khedira-sztori. Jómagam se szerettem sose. Még a Mourinho vezette Real Madridban meccsrõl meccsre szidtam, folyton mást akartam a kezdõben látni helyette. Egyszerûen nem értettem mit látott benne Jose. Aztán jött Ancelotti és a sérülése elõtt ugyanúgy fontos láncszeme volt az olasz tréner taktikájának is. Évek óta alapember a német válogatottban, aztán most Mourinho újból vele akar dolgozni, illetve Wenger már második nyári átigazolási szezont tölti azzal, hogy Londonba csábítsa.
Mourinho, Ancelotti, Löw, Wenger....
Most vagy mi nem látjuk miért annyira fontos mind a 4 szakember számára vagy mind a 4 elismert edzõzseni hülye.=D

Solidus
inkább nézzük úgy hogy lesz 4 világbajnok a keretben 😊