Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..:/szerintem Gallas kidõl.(t)
No one can stop Death!
a kapufát meg erõsen megúsztuk.
salakmotorversenyt néz, vagy mit?
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
egyébként becsülendõ, a 87.percben, 7:1nél a Wigan még "rohamozott".
No one can stop Death!
mimeg itt szopunk áááááááááááááááááááh
"Arsenal kikapott a Sun1land-tõl, mi vágtunk 4-et atomszépjátékkal. Ha igazságos meccs lesz nem nekünk kell félnünk."
mi ennek a Wolwerh.-nak OTTHON vágtunk egy 4est, dettó "atomszépjátékkal", ez nem mérvadó. a pályán dõl el, és én is bízom a pártatlan bírói mûködésben. félni pedig ugyan nem szoktunk, még a Trafford-on sem...😄D
No one can stop Death!
sõõõt minuszba lennénk mert õ nincs beépülve a csapatba szóval nagyo nagyon gány lenne ha cserében jönne (és ez akárkire igaz sztem)
Szokásos szenvedés volt ez a válogatott meccsek után. Chelseat verni kell jövõhéten. Nem éppen egyszerû feladat....
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Sagna
Vermaelen
Gallas
Traore
Song Billong
Ramsey
Fabregas
Rosicky
Eduardo
Nasri
Padon:
Vela
Mannone
Denilson
Walcott
Eboue
Silvestre
Arshavin
Balotelli megy, Fabregas érkezik?
Elképzelhetõ, hogy az Inter és az Arsenal vezetõi tárgyalóasztalhoz ülnek Mario Balotelli és Cesc Fabregas elcserélése ügyében.
Errõl a Tuttosport számolt be, amely szerint Balotelli viszonya olyannyira megromlott José Mourinhóval, hogy a milánóiak portugál vezetõedzõje már lemondott róla, és megszabadulna tõle.
[ teljes cikk ]
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nem olyan rossz kis cipõ, bár mondjuk kicsit húzós az ára... :S Mondjuk én ennél a márkánál vagyok 😊
Azért csak az Arsenal jött ki gyõztesen a mérkõzésbõl... 😉 Wolverhampton ezt buktátok fiúk 😊
Egy kis segítség kellene...
Én ezt néztem ki: http://www.nike.com/nikeos/p/nikefootball/en__EMEA/commerce/footwear?ll=en_GB&ct=HU&pid=253834&cid=102602&pgid=237087&p=PDP&
Szerintetek milyen? Múltkor egy boltban felpróbáltam egyet, nagyon kényelmes, és nagyon könnyû cipõ. Csak azt kérdezném, hogy szerintetek megéri- e az árát, illetve ebben az árfekvésben milyen más cipõk jöhetnek szóba?
Elõre is köx...Jut eszembe ezt láttátok már (lehet hogy csak én maradtam le, és újszülöttnek minden új:S)
http://www.indavideo.hu/video/Fabregas_cicazik
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
azaz vannak azért kivételek... 😄D
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Drogba úgyszint, ugye ismeretes Evans belépõje után bordái törtek
Lampard 3-8 hetet kell kihagynia
Terry is kidõlt Brazília ellen sem játszott már
Bosingwa továbbra is sérült
Ballack-nak is van vmi hátsérülése talán, de talán õ a legkevesebb.
- Eduardo aláírta új hosszú-távú szerzõdését <#worship>#worship>
- x - x- x - x -
Nálatok kik sérültek jelenleg, és kik hagyhatják ki az egymás elleni meccset?
Neked meg jobbulást, és minél gyorsabb felépülést!<#papakacsint>#papakacsint>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...