Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Be is jött. Reméljük Billy tud játszani Chelsea ellen

arsnl
Hát nem nézett ki szépen a szeme, de sztem simán tudná folytatni, de a legjobb lenne, ha bejönne Silvestre.

minimize
ja. szerintem még 1-2 gól simán bennünk van, 2szép gól, formát menteni vasárnapra!!
..:/szerintem Gallas kidõl.(t)

No one can stop Death!

arsnl
Denilson mekkora gólt lõtt már 😄 2-0 szünetbe. Lényegében sima meccs rengeteg kihagyott helyzettel, ugyanakkor ellenfélnek is volt 1-2 veszélyes helyzete (kapufa meg 11es gyanús eset)

minimize
20.perc-fizikai kontaktus, aztán 11-es sehol...vicc ez a bíró.
a kapufát meg erõsen megúsztuk.
salakmotorversenyt néz, vagy mit?

No one can stop Death!

minimize
nem egy egyszerû meccs ez. 15perc alatt rúgtunk már mindent, ami közel van a gólhoz, ezek meg csak bennünket. elég keményen tolják...

No one can stop Death!

minimize
semmi gáz, nem offenz-re "használtam" a megjegyzést.😊
Go Gunners!!

No one can stop Death!

hedonist
jó, de ezt a pillanatnyi formára értettem, és arra reagálván,h tyler a kipicsázni szót használta..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

minimize
van, aki 1:0-ás vezetésnél ül rá...

No one can stop Death!

grebber
Minden csapat ezt teszi ilyenkor már nincs mit veszíteni!

Next PC upgrade: 2022

minimize
egyszer kijöhet nekik is ennyire a játék.
egyébként becsülendõ, a 87.percben, 7:1nél a Wigan még "rohamozott".

No one can stop Death!

tottenham-wigan 9-1 😮😮
mimeg itt szopunk áááááááááááááááááááh
minimize
bocs, hogy itt "reagálom le", de az idézetet olyan topikban láttam, amit még a csapatnál is kevésbé kedvelek, szal:
"Arsenal kikapott a Sun1land-tõl, mi vágtunk 4-et atomszépjátékkal. Ha igazságos meccs lesz nem nekünk kell félnünk."
mi ennek a Wolwerh.-nak OTTHON vágtunk egy 4est, dettó "atomszépjátékkal", ez nem mérvadó. a pályán dõl el, és én is bízom a pártatlan bírói mûködésben. félni pedig ugyan nem szoktunk, még a Trafford-on sem...😄D

No one can stop Death!

Sabcsee
úgyérzem h ezen a vereségen meglátszik van persie hiánya...:/

kaka

jó azért gólt lõtt tegnap 😄 meg ne egy mecs alapján ítélkezz 😄
grizzly21
lattam a magyar U21 ellen Balotelli-t, egy kalap szar😊

mire megyünk a cserével? még ha ugyanolyan jó képességû játékos lenne mint cesc akkor se járnánk jól hiszen elmenne egy játékos és a helyére jön egy másik = 0
sõõõt minuszba lennénk mert õ nincs beépülve a csapatba szóval nagyo nagyon gány lenne ha cserében jönne (és ez akárkire igaz sztem)
arsnl
Semmi visszajátszás..
Szokásos szenvedés volt ez a válogatott meccsek után. Chelseat verni kell jövõhéten. Nem éppen egyszerû feladat....

Kaplan
Az nem volt tizi? Hm.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

báttyó02
1:0 oda...:|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

arsnl
Azért ennyi sérülttel is elég erõs ez a csapat..

arsnl
Almunia
Sagna
Vermaelen
Gallas
Traore
Song Billong
Ramsey
Fabregas
Rosicky
Eduardo
Nasri

Padon:

Vela
Mannone
Denilson
Walcott
Eboue
Silvestre
Arshavin

hát remélem is hogy vicc marad... 😄DD
vmvr
ez vicces😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

banok
mai meccseteket Digisport adja. streamek az oldalamon.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

arsnl
Valószínûleg elcseréljük az élete formájában, csapatkapitányként játszó Fabregast egy beképzelt, kezelhetetlen olaszra...

nagyon remélem, hogy kamu...

Balotelli megy, Fabregas érkezik?

Elképzelhetõ, hogy az Inter és az Arsenal vezetõi tárgyalóasztalhoz ülnek Mario Balotelli és Cesc Fabregas elcserélése ügyében.

Errõl a Tuttosport számolt be, amely szerint Balotelli viszonya olyannyira megromlott José Mourinhóval, hogy a milánóiak portugál vezetõedzõje már lemondott róla, és megszabadulna tõle.

[ teljes cikk ]
Kaplan
Gyerekek muszáj ezt itt?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

lajoska7
Ha nem érzel különbséget a cipõk között akkor vegyél fel egy munkavédelmi bakancsot! 😄 Majd megérzed mi a különbség! 😄

Azé' nem kell elájulni a cicamestertõl😛
analfa
Hát igen az biztos hogy akkor derül ki csak igazán ha az ember felpróbálja... de lehet hogy mi földi halandók semmilyen különbséget nem vennénk észre a két cipõ között pedig nagyon is sok van. Bár azért az is igaz hogy vannak olyan focisták akik egyszerûen annyira jók hogy cipõ nélkül is vernék a mezõny javát, mint például Fabregas. :😛

lajoska7
Vigyázz nagyon azzal az új surranóval! 😄 A végén még olyan gólokat csavarsz be mint Fabregas... 😄 Félre téve a viccet, mindegy melyiket veszed, szét nem fog esni a lábadon, viszont ha felpróbálod akkor dõl el minden, általában egy kicsit is, de másképpen vannak belül kialakítva, fõleg ha drágább 😛 Interneten ránézésre viszont meg nem mondod, hogy melyik a kényelmes! 😄

analfa
Látom sok mindenkinek bejönnek a nike cipõk 😛 de werro ha rám hallgatsz akkor nem ugrasz fejest egy ilyen cipõbe 😛 szerintem nem rossz az a cipõ de miért nem nézed meg a az új cipõjüket ctr360-at? Amelyiket reklámozzák...

fishsticks
ha esetleg drága, vagy nem akarsz ennyi áldozni rá akkor már vannak elõzõ szériából is kicsivel jobb áron, de ha már veszek akkor mindig a legújabbat veszem, hogy jó ideig ne keljen cserélni! Meg mert flegma😄

fishsticks
Maximálisan megéri az árat! Nem véletlen, hogy az élsportolók is mind nike-ban tipegnek! Nekem 1 évvel ezelõtti nike-om van, ha esetleg túl drága az új, akkor megnézhetnéd a régebbi szériákat azok már biztosan jobb áron vannak!

lajoska7
Hali!
Nem olyan rossz kis cipõ, bár mondjuk kicsit húzós az ára... :S Mondjuk én ennél a márkánál vagyok 😊
Azért csak az Arsenal jött ki gyõztesen a mérkõzésbõl... 😉 Wolverhampton ezt buktátok fiúk 😊

Sziasztok!
Egy kis segítség kellene...
Én ezt néztem ki: http://www.nike.com/nikeos/p/nikefootball/en__EMEA/commerce/footwear?ll=en_GB&ct=HU&pid=253834&cid=102602&pgid=237087&p=PDP&
Szerintetek milyen? Múltkor egy boltban felpróbáltam egyet, nagyon kényelmes, és nagyon könnyû cipõ. Csak azt kérdezném, hogy szerintetek megéri- e az árát, illetve ebben az árfekvésben milyen más cipõk jöhetnek szóba?
Elõre is köx...Jut eszembe ezt láttátok már (lehet hogy csak én maradtam le, és újszülöttnek minden új:S)
http://www.indavideo.hu/video/Fabregas_cicazik
hedonist
mi szeretjük..😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

#14815: *általában

azaz vannak azért kivételek... 😄D
vmvr
na ne mondd, hogy nem szeretted Campbellt😄

a rivális csapathoz átmenõ játékosokat egyik oldalon sem szeretik általában... 😄DD
vmvr
a szomszédban is menõ a cashleyzés?: o

vmvr
nagyon túl vannak terhelve ezek a mai focisták... nem a hentes különítmények miatt van ez a sok sérülés

hedonist

hedonist
bár ilyenkor mindig a legrosszabbat harangozzák be aztán összefoltozva, beinjekciózva, agyonhergelve feltámasztanak játékosokat a csapatok.. csak hát Cashley is így szívta meg MU ellen be volt injekciózva a lábszára,h még azt kibírja...

hedonist
Ashley Cole mindenképp, neki érdekes ú.n. fáradásos sípcsonttörése van
Drogba úgyszint, ugye ismeretes Evans belépõje után bordái törtek
Lampard 3-8 hetet kell kihagynia
Terry is kidõlt Brazília ellen sem játszott már
Bosingwa továbbra is sérült
Ballack-nak is van vmi hátsérülése talán, de talán õ a legkevesebb.

arsnl
Igazad van, valóban nem Chiellini hibája; RvP szokásos lesérülési pechje... Kicsit túlreagáltam sry

arsnl
- Gibbs sérülése szerencsére nem annyira komoly, így csak rövidtávra sérült.
- Eduardo aláírta új hosszú-távú szerzõdését <#worship>
- x - x- x - x -
Nálatok kik sérültek jelenleg, és kik hagyhatják ki az egymás elleni meccset?
Neked meg jobbulást, és minél gyorsabb felépülést!<#papakacsint>

9csöves9
megnéztem most már az esetet,hogy mi ez a nagy tragédia.tökéletes szerelés volt,szabálytalanság sehol.szerencsétlenül járt RVP,de hát ez benne van

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hedonist
Nagyon sok a sérült nálatok is, de úgy látom mindenhol, most különösen átérzem, mert nekem is bokaszalag szakadásom van/volt 2 hete történt lassan, természetesen meccsen, elõször volt ilyen súlyos, szóval kitartást minden sérült focistának!😊 sajnálom,h pont ilyen sérülés hullám közepette fogunk játszani egymás ellen, nektek rosszabb, bár nekünk is van jópár hiányzó alapember.