Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Ha beigazolódik a gyanú akkor 3 hónap vár Gibbsyre a pálya mellett. nc...
itt a jelenlegi teljes lista, ebbõl 2-3an lehet felépülnek Sunderland ellen:
Kieran Gibbs (suspected broken metatarsal)
Robin van Persie (partially-fractured ankle)
Gaël Clichy (back)
Lukasz Fabianski (thigh muscle strain)
Jack Wilshere (ankle / foot)
Carlos Vela (knee)
Armand Traore (groin strain)
Theo Walcott (MCL knee ligament)
Tomas Rosicky (knee)
Nicklas Bendtner (inguinal hernia)
Gaël Clichy (ankle / foot)
Abou Diaby (ankle / foot)
Denilson (back)
Johan Djourou (knee)

arsnl
Gibbset 21 percnyi játék után le kellett hozni U-21es selejtezõn.. Reméljük nem súlyos, mert akkor maradt Traore balhátvédnek, aki sérült volt nemrég vagy Silvestre végsõ esetben. Inkább Armand<#pardon1>

minimize
szerencsétlen mozdulat volt sajna, ráadásul aláfordult RvP bokája is.
érdekes ajánlattal állhat elõ "Fabregas-ügyben" a nyáron a Barca:
http://goal.com/en-us/news/1771/yahoo/2009/11/16/1628027/report-barcelona-to-offer-toure-krkic-for-arsenals-fabregas
ezen lehet, hogy elgondolkodik a "Fõnök".

No one can stop Death!

<#banplz><#taps>
Lcapitant
fantasztikus...csak...
van persie elég sérülékeny, örülhetünk a köcsög olaszoknak....

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

arsnl
Na most már hivatalosan is sérült és "csak" 6hetet kell kihagynia

Sabcsee
reméljük eduardo most bizonyítani fog...

kaka

hátbazdmeg... <#szomoru1><#falbav>
vmvr
<#szomoru1><#szomoru1> a kurva életbe

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

arsnl
RvP 2-3hónapra offos. De kurva sok értelme van ezeknek a BARÁTSÁGOS válogatott meccseknek... Nyomorék Chiellini.....

Gunnersboy
FT Wales ❤️ - 0> Scotland
17' <1 - 0> D. Edwards
32' <2 - 0> S. Church
35' ❤️ - 0> A. Ramsey

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Vermi is betalált csak sajna nekünk 😞)
minimize
sima meccs volt, maradt az 5-0.
Grat. Edu!!

No one can stop Death!

minimize
Edu már 2gólnál jár a Liechtenstein-iek ellen.(23',47')(Cro 5-0 Liech.)

No one can stop Death!

analfa
Ez jópofa 😛 Szerintem van akkora méretben is meg láttam butított verziót is az kb a fele... De azt nem hiszem hogy csak azért odaadnák a feléért mert fele annyi anyag kell bele.

Nem tudod, gyerek méretben is van belõle? 37-es a lábam, szerencsére nekem a tudásom nõtt, és nem a lábam! 😊
virsliman
ööö nem tom. te most melyikre gondolsz.. én ezt a videót láttam (talán már tvben is volt?): http://www.indavideo.hu/video/Fabregas_cicazik

virsliman strike back

analfa
Itt vagyok bocsi hogy nem voltam.... Örülök hogy legalább te láttad legalább te tudod, hogy mirõl beszélek. Egyébként megnéztem ezt a cipõt... pfúú vmi extra hiperszuper anyagból van, meg mitt tudom én és mindenhol el vannak ájulva tõle. DE érdekes hogy ennek ellenére én azt hittem hogy sokkal drágább. nem mintha akár ennyit is kiadnék egy cipõre annyira nem megy jó.

Már önállóan cselezni meg dekázni is tudnak.
virsliman
jah én analfa-nak akartam válaszolni, szóval a csodacsukára értettem. 😊
de ezeknek a sztároknak már mind egyedi méretre gyártott cipõjük van, úgyhogy az nemhiszem h kényelmetlen lenne

virsliman strike back

Lapos labdáról, vagy kényelmetlen cipõrõl? Amúgy talán a kényelmetlen cipõ a legidegesítõbb, nem?
virsliman
hát akár az is lehet 😄 amúgy asszem vágom mire gondolsz, pont a múltkor láttam is egy videót errõl (hasonló mint amilyen a ronaldinho-s volt).

virsliman strike back

Azért, ha belegondolunk, elég nehéz mindig kihozni magunkból azt, amit tudunk. Idegesítõ lehet például egy lapos labda, vagy egy kényelmetlen cipõ is.
analfa
Biztos az új csodacsuka teszi 😊 tudjátok a kapudetektor meg automata cselezõ me gmitt tudom én még mit fejleszt ki még a nike. 😄 :p

virsliman
jó lenne ha az õ konzisztens játéka átragadna a többiekre is. Arshavin pl eléggé változékony formát mutat, kevés olyan van, mint Cesc, aki folyamatosan tudná hozni a klasszisteljesítményt. jó lenne ha az õ konzisztens játéka átragadna a többiekre is. Arshavin pl eléggé változékony formát mutat, kevés olyan van, mint Cesc, aki folyamatosan tudná hozni a klasszisteljesítményt.

virsliman strike back

analfa
illy az jó nagy szívás! nem csodálom hogy kiakadtál...
halli virsliman jó újra látni... 😛 szerintem ez nem csak az idei formája, sõt szerintem még mindig fog tudni mutatni újat, nagyon jó játékos, meg persze szerintem neki nagyon jó hogy õ a csk, és plussz erõt ad neki. (meg persze ha az erõ vele akkor ki ellene) 😛

Hát igen, én is szeretnék úgy focizni, mint Fabregas. Õ a legjobb! Már majdnem nekem is úgy megy a foci, mint neki, csak egy kicsivel jobb nálam. 😊
virsliman
Azér az szép, hogy eddig Fabregas vezeti a házi góllövõlistát középpályásként. Nagyon megy neki idén, remélem sokáig kitart a formája.

virsliman strike back

nyáron végre lett nálam eurosport2, erre nem ez a sz@r digisport adja mindig az arsenal meccseit a qrva életbe már!!!!!<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>
grat neki!

Arsenal-Sparta Praha 2:0
30' Heroldova (Öngól)
56' Little
Rolka
Bendtner az év játékosa

Nicklas Bendtnert a szurkolók szavazatai alapján választották 2009 legjobb dán játékosának. Az Arsenal 21 éves támadója jelenleg sérült, de korábban kulcsszerepe volt abban, hogy Dánia 2002 után újra kijutott a világbajnokságra, miután Portugáliát és Svédországot is megelõzte 2010-es dél-afrikai VB-selejtezõcsoportjában.

A szurkolók még egy elismerésben részesítették a csatárt, hiszen a szeptemberben portugáloknak lõtt gólját választották az év góljának.
-----------------------------------------------
Grat neki! Lassan az Arsenalban is eljöhetne az ideje

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

yahm
csak jó lenne olyan meccsen részt venni ahol nem kapunk gólt!
virsliman
A siker az fontos egyrészt mert népszerûsíti a csapatot, ez természetes hogy mindenki az éppen nyerõ szériában lévõ csapatot élteti vagy éppen a legfeltûnõbbet...(lásd:editorz: "fradi")
Másrészt viszont a reklám is fontos...

virsliman strike back

mindenki örül a csapat sikereinek, meg mindig akkor lesz több új szurkolója a csapatnak, ha éppen jó szériában vannak 😄 nem sokan szeretnek egy olyan csapatnak szurkolni ami majdnem hogy kiesik a ligából(fradi kivétel, ott minél rosszabb a csapat annál nagyobb az érdeklõdés és a bunyó).
vmvr
fú, mennyi új becsatlakozó😄 üdv

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

virsliman
Biztos lõni fog Fabregas , de kapni is fog a csapat biztos ....úgy legalább izgalmasabb lesz a meccs...

virsliman strike back

Ti mire számítotok, hogy mit fog játszani a sunderland ellen az arsenal? Kíváncsi leszek, hogy Fabregas megint lõ-e a gólt.
analfa
Igen a fociban talán ez a szép, hogy nagyon sok minden megeshet, és nem mindig van utána idõ felébredni a meglepetésbõl. Persze egy egy ilyen pofára esés felrázhatja a csapatot.

virsliman
Ez a Murphy törvény mindig igaz.
Az önbizalom viszont fontos mert igazán nagy ambició és küzdõszellem gerjesztésére képes, de ha túlsok az megárthat....

virsliman strike back

Elõfordult már a történelemben, hogy egy jó csapat elbízta magát és annyi gólt kapott egy kis csapattól, hogy fel sem fértek a buszra 😊
De ezután összekapták magukat és folytatták a jó szériát... egy-egy ilyen becsúszik, nem kell kétségbe esni 😊
analfa
Láttad hogy villog vagy csipog 😛
re editorz: Nagyon remélem, hogy nem lesz igazad és nem bízzák el magukat túlzottan, de szerintem egy kis egészséges önbizalom sohasem árt, sõt!

Amúgy ahhoz mit szóltok, hogy elfogják bízni magukat a játékosok? Mert most nagyon jó szériájuk van. Kíváncsi leszek meddig fog tartani, a gól arányuk is elég jó ( 36 gól 11 meccs).
Remélem a 8.helyen lévõ Sunderland-et megfogják verni , mint a wolvert.
virsliman
Lehet hogy az a bizonyos "pipa" van ilyen hatással...XD

virsliman strike back

analfa
Nem tudom hogy a lábán vagy a cipõjén van, de az biztos hogy mûködik. 😛

virsliman
Összefoglalva azért jo meccs volt ez, a józan ítélõképesség hiányában vezetõ biró ellenére is.Death magnetic; kapudetektor :-) ez tetszik. És hol a lába melyik részében?:-)

virsliman strike back

analfa
ha egy csapat tényleg jó akkor bíróstól mindenestõl meg kell vernie az ellenfelet.
re editorz: Még szép hogy meglõtte 😄 kapudetektor van a cipõjében 😛

Azért ez elég relatív, hogy hátráltatják-e a bírok a MU-t...szerintem nem 😄 Nyilván, ha MU szurkoló lennék, akkor másképpen látnám 😊
Tényleg elég unalmas volt ez a meccs, de legalább tiszta játék volt végig. Az elsõ 15 perc kicsit azért megijesztett, hogy mi lesz velünk, de aztán a második félidõben belehúztak a srácok. Fabregas természetesen meglõtte a saját gólját 😊
na 2.helyen vagyunk (Y) thx chelsea 😄
hedonist
ja béel elõdöntõ, köszi hello

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!